Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Anál kúpok, plugokrol van szó...
Nyílt titok, hogy sokan használják ezeket nem csak előjáték közben...
De hordanak magukban akkor is, ha mennek sétálni, bevásárolni, munkáhelyen... Szóval, élményeket, véleményeket, tapasztalatokat, praktikákat - itt lehet megosztani.
Offtoppal- máshova...
Nagyon jó, elsöre egy kis "erőszakkal" de felment, rendesen kitölt. Imádom :) pár poszttal fentebb egy mérettel kissebb van a popómban, hogy könnyebben felmenjen ez az óriás :) úgymond előtágít :)
Vannak a neten kimondottan prosztata/ lingam masszázst végző hölgyek, ráadásul ők nem használnak eszközt csak a kezüket, ha ezekre a szavakra rákeresel akkor feljönnek. ők mást nem vállalnak csak masszázst. Nem olcsó kaland de emlékezetes 😊
ugyanakkor az is igaz, hogy ha más csinálja akkor sokkal kényelmesebb és jobb, mert neked csak élvezni kell, könnyebben izgulsz fel és jutsz a csúcsra 😜
Akkor is nagyon más az orgazmus, ha az izgatás része a prosztata masszázs de kell hozzá kézimunka 😅 ilyenben azért volt részem, remeg az ember, hosszan élvez és rengeteg sperma jön, ami ilyenkor sokkal ragacsosabb😜
Mejött az a hajlított fém. Hát a külső rész sokkal kényelmesebb, nincs az a vágó érzés. Hosszabb a szára, mintha túl is menne a célon 🤔☺️ Ezzel még annyit sem érzek mint a másikkal. Node még csak egyszer próbáltam. Ma megpróbálom megint...
Lehet az lesz a vége amit te ajánlottál...
Minél inkább nem megy, annál inkább akarom tudni mekkorát is lehet így élvezni. Mert ami videókat láttam brutális... mondjuk ott a csaj rendes műfaszt használt...☺️
Ha a fém pluggal próbáltad, akkor azzal szerintem se lehet, max ha a kezeddel mozgatod a prosztatán. az én prosztata masszírozóm, Aneros márkájú, szilikon és olyan a formája, hogy a záróizom összeszorítás-elengedés játékra masszírozza. ilyenkor az előnedv dől belőlem és kellemes nagyon, volt, hogy csúcs közelben voltam, de elélvezni nem tudtam én se 😩
Az éjjel gyakoroltam, de semmi különös. Próbáltam hozzáérés nélkül mozgatni...hát nem egyszerű, de mintha működne. De, hogy ettől elmenjek...😏. Lehet még nagyobb kellene 🤔
Csak egy eszköz ☺️ Az a hajlított fém plug. Sajnos nem ért ide hétvégére. A követés szerint hétfőn jön meg a csomag. Szerintem ideje lesz..már ha egy éjszaka elég😁
Hát automatába nem. Rengeteget rendelek, de eddig egyetlen egyszer volt olyan, hogy foxpost automatából kellett kivenni. Nem is értem, hogy volt az... Általában a "nemzeti" posta, vagy az expressone hozza. Talán 4-5 ilyen szexuális jellegű dolog volt, de semmi sem utalt rá, hogy mi van benne. Vásárláskor nincs olyan, hogy automatába kérem....