Ha az elülső tányért kérdezed, abban sima guacamole (avokádókrém) van.
Változó, hogy érezni-e a babért, mert ezeket a nyársakat többször is felhasználják. De nagyon értenek a steakhez, mindig omlós és finom, szinte szétesik a steakkéssel szelve, de közben meg medium, ahogy szeretem. :)
A csillaggyümölcs? Finom persze. Ezek még pindurit éretlenek, így savanykásak, de Floridában ettem fáról, éretten nagyon kellemes édeskés ízük van, amit nem tudnék mihez hasonlítani. A felvágott pirosbelű gyümölcs viszont fanyar, éretten savanykás körteízű. ;P Guayaba a neve, és a legjobb, ami elmondható róla, hogy állítólag tele van vassal. Máskülönben bármelyik helyi gyümölcs finomabb nála. 😜
Madeira. Tegnap még ott volt, de nem tudom, mikor szedik le, meglepetés volt, hogy még kinn van vízkereszt után is. Tavaly decemberben jártunk itt, akkor is ott volt, a karácsonyi díszítés állandó része lehet. :)
Jut is eszembe, annak pl. lenne értelme, ha majd vr-szemüveggel végig lehet egyszer járni a fel nem újított várromokat és legalább virtuálisan látni őket teljes szépségükben...
Nem panaszképpen mondtam, csak a tapasztalatom írtam le. :) Egy időben nagyon érdekelt a fotózás, és a sógorom hivatásos fényképész, tőle sok tippet kaptam.