értem én hogy te egy fos szar ember vagy, aki rászabadult a netre, és ez ad neked sikerélményt, mert életedben soha semmi se sikerült (max az hogy nyomod neki a gázt amikor autózol), de én nem vagyok libsi. a libsik hazudnak, ferdítenek, és ezt vette át tőlük a bulvárviktorod. ennyi történt, ennyi az esemény. a világ még fosabb és szarabb lett, hála a libsi és a bulvárviktor hazugságainak.
a bulvárviktor bűnét még súlyosbítja, hogy a kereszténységre hivatkozik. míg a libsikben legalább valamiféle minimális őszinteség és egyenesség van.
bulvárviktornak se sikerült soha semmi az életében, csak ez a bulvárhazugságos hatalomátvétel. látszik is minden mozdulatán, hogy mély lelkiismeret furdalása van.
hát a bulvárviktorék a libsiktől tanulták a média módszereket...
a ballib széttrollkodta a bulizósfiatalos röhögős-böfögős nihilizmusával a világot, erre a bulvárviktor bemérgesedett és elhatározta, hogy bosszúból ő is ezt fogja tenni
a forum az csak egy resze az indexnek itt megjelenik a fidesz szavazo velemenye is es a cikkei se mind hamis fake hazugsagok nincs konnyu dolguk a piacrol kell megelniuk kell a szenzacio az index reszben bulvar az elet is az
az index kotozkodesbol el olyan jol nem hiszem hogy megy nekik az echo szerint simicska is csokkentette az apanazst vagy akar meg is szuntette maradnak a hirdetoktol a bevetelek reklamokbol amelyik nem fix allandoan valtozo mennyivel jobb bayernak havi 2-3 millio fixxel konnyen vikszel viccel
echo tv kemenymeg musor meg lehet a videot nezni az index teleobjektivvel vadaszik orbanra hogyan piszkalja ki fogai kozul a szotyit na ezt unta meg vito millioszor betett ilyen kepeket egyebkent az index a fonograf zenekarral is ilyen azok meghivott kuldtek nekik es az eredemeny egy index cikk milyen gagyi zenet jatszanak gondolom magyar nemzeti zeneszek ma mar nem kuldenek a fonografosok meghivot a provokator bizniszbol elo indexnek
Minek? Kapott választ, oszt nem tudott vele mit kezdeni. Orbán megszokta, hogy mely orgánumok forgatják ki a szavait, vagy a cselekedeteit. Egyébként ez most is így történt. És akkor csodálkozik zöldike, hogy nem akarnak velük szóba állni:)