Ha te nem érzed, hogy mit jelent, akkor felesleges a felsorolás.. HA csak a mai napot olvasod el, hogy milyen műsorod volt, akkor már érezned kellene.. Milyen információ volt, amit kaptál és mit hoztál ki belőle... Nincs vele baj, nincs sértődés, csak jeleztem, hogy a stílusod miatt jelezték, hogy miért nem kapsz konkrét információt.
Nem vagyok képes a helyén kezelni? Mit? Azt, hogy buszos személyszállítóként mint valami seftes "csodatermékeket" sózol rá az utasaidra? Vagy azt, hogy még az itteni MLM -es kollégáid által is aggályosnak tartott MLM kripto üzletbe húzód be az embereket?( A cégnek még nyilvános honlapja sincs és mint írtad a jutalék egy részét élelmiszercsomagba fizeti ki.( Úgy kezel benneteket mit a koldusukat) Erre próbáltalak ráébreszteni, de hiába.
A bejelölt két ételt rendeltük elvitelre.. A csárdában pedig vegyes halászlét ettünk, én dupla adag tésztával és 3x fél liter almafröccsöt.
Az első kaja az enyém volt és kapros nokedlivel kértem... ha a helyszínen ettem volna meg, akkor tepsis krumplival ettem volna. Na most már majdnem mindent tudsz...
Maradék? Te bemész egy étterembe és rendelsz két ételt elvitelre és te olyan szerencsétlen vagy, hogy neked maradékot raknak össze??
Talán rossz helyre jársz! Válassz másik éttermet, mert ott már rájöttek, hogy lúzer vagy és a maradéknak is nagyon tudsz örülni és teli árban fizeted :)
Ugyan már! Pécsen is lehet, legalábbis korábban biztosan lehetett a Mátyás király étterembe jó halételeket enni. Ha meg halászlé akkor Szeged vagy Baja. Fagylalt pedig Olaszország.
Már megint velem foglalkozol... Foglalkozz a családoddal!
Képzeld, ma gondoltam rád, hogy örömet okozok neked és megmutatom, hogy Pécsről felugrottunk Dunaföldvárra egy jó halászlére és 2 adag klassz halételt elcsomagoltattunk... Utána Szekszárdon az ország legfinomabb fagyiját ettem egy kis szekszárdi kehely sütivel és ott is csomagoltattunk hazára is... Próbáljátok ki : https://www.facebook.com/zsitvai.cukraszda/?locale=hu_HU
Kitaláltál egy új szót az értékesítésre és most élvezed? Ez a szó csak neked új, mi már ismertük rég.. Szerinted bántó, hogy ezt óbégatod? Csökkenni fog az eladásom? Logikázd végig!
Miért van az, hogy te azzal foglalkozol folyamatosan, hogy nekem mennyi pénzem van és meg tudok-e élni? Vagy azzal, hogy csak 1 milliót keresek-e vagy 3-at? Hiába keresek 3 milliót, attól még nem vagyok milliomos és hasonló kérdések kínoznak téged!!!??
Nyugodtabb lenne az életed, ha arra koncentrálnál, hogy ki tudjál jönni a rokkantnyugdíjadból és fizesd az albérletedet és a számláidat! Hó végén talán még egy fagyit is meg tudsz venni.. Koncentrálj magadra! Ilyen egyszerű ám a lelki békédet megtalálni! ( nem másokkal foglalkozni, hanem magaddal!)
Jóska gyerek! Gondoltad, hogy visszafogom magam és nem árulom többet a termékeimet, mert neked nem tetszik? Köszi, hogy engeded; így sokkal nyugodtabb vagyok..
Miért hisztizel és miért nem a fórum témájával foglalkozol?