Hát igen ezt nem így kellett volna bemondani nem csak az hogy tőzsdei kereskedési idő alatt hanem túl rövid félre érthető.... Reméljük Mp ből nem lesz egy Trump 2.......
Ha te normálisnak, racionálisnak, fenntathatónak tartod, hogy 10+ éve 37 Ft egy kWh áram ára, akkor biztosan te gondolod jól (nem).
Már a felújítási program is részben kivezetésre került.
Ehhez meg az égvilágon semmi köze az új pártnak, már csak azon rendkívül egyszerű okból, hogy jelenleg nincs hatalomban. Még minimum 3 hétig. Azaz tenni semmit nem tud semmi kapcsán. Nem mellesleg simán csak a keret fogyott el, pályázatírással foglalkozó ember már a választás előtt közölte, hogy ahogy amiatt, ahogy a keret áll, a fennmaradó minimális időt a jelenlegi pályázatai gondozására fordítja, így új ügyfelekt már nem vállal, emailes, telefonos megkeresést nem fogad.
Ha valami miatt aggódnod kéne az az, amit Trump az izraeliekkel együtt összehozott nekünk.
Azt neked is be kell látnod h az adófizetők fizetik meg a rezsicsökkentést amelyet kizárólag a szerényebb anyagi helyzetűek számára kell fenntartani, számodra az nem jelent gondot ha amivel magasabb a rezsi.
A gázt külföldről importálja az ország nem korrekt ha a felső néhány % fogyasztását az adófizetők pénzéből fizeti az ország.
A HUF erősödött és a 10 éves kötvényhozam 1.5%-t esett - ezek tények
Nem volt split a matávban, téves az infó, vagy az oldal hibás ahol nézted. ATH: 2.655 volt 2000.03.10.-én, most 2.430 volt a lokális tető 2026.04.13.-án.
A tegnapi záró OTP BUX MOL RICHTER is Ath ra ment tegnap Mtelko még nem de nincs olyan messze ,tegnap ki is kerestem 2000 márciusában volt 2655 forint....... kérdés meg csinálja e....
Szerintem Otp ét nem a shortosok veszik hanem külföldi nagy alapok ezek nettó vételek.. 96,6 milliárdos forgalma volt tegnap Otp nek hihetetlen......mondogatják itt a 48 50k elérhető még a héten háááát kiderül...de a fák nem nőnek az égig....