Keresem a Tenger című 6 részes sorozatot. Korábban még az M3 csatornáról vettem fel,de sajnos nem jó a minősége. Az M3-ra viszont már nem került fel így nem tudtam letölteni amíg még lehettet.
Kedves Nézőink! Az m3.hu Android TV alkalmazása október 22-én frissült. Javasoljuk Android TV-alkalmazást használó kedves nézőinknek, hogy frissítsék az alkalmazást a legfrissebb verzióra. A korábbi alkalmazásverzió támogatása technikai okokból 2024. november 12-én megszűnt. Megértésüket köszönjük, műsorainkhoz jó szórakozást kívánunk!
Sajnos van egy par, ami valahogy hibas lett, az adatbazisban latszik, de nem letoltheto, pl M3-855989199945, M3-99898AA999A5, M3-99898AA99975, kb november elejen "jottek" ki.
link: M3-99898AA99975
[INFO] folyamatban...
M3-99898AA99975
[ERROR] ez nem letölthető!
Valoszinuleg maguk a videok serultek, vagy tenylegesen nem is kerultek fel.
Nekem nem enged semmit, de van mikor hetekig igen, mindent, most 403-as hibát ír. Nem ilyen hibát szokott írni. Youtube-dl guival szokott menni. Vagy még mivel lehet tölteni?
Szia! Azokat a tárhelyeket tudom ajánlani Neked, amiket itt a fórumon a többiek is használni szoktak. Ingyenesek és még regisztrálni sem kell a feltöltéshez. Ilyenek pl.: https://workupload.com/