Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2023.03.14 0 0 328

Én is dombóvári al kezdtem. Drogériában is lehetett kapni. Olyan hatással volt rám, első alkalmakkor mire felvettem, elélveztem. Akkoriban textilpelenkával használtam.

Előzmény: Gb Jan (326)
guminadrágot Creative Commons License 2023.03.12 -1 0 327

szia hogy létezik,hogy a Dombovári guminadrágjaid még nem mállottak szét?, Nekem rengeteg volt és sajnos mind tönkrement. Istenien nézel ki a különböző guminadrágokban. 

ide irjál beontes@gmail.hu

zoli

Előzmény: Gb Jan (326)
Gb Jan Creative Commons License 2023.03.11 -1 1 326

Egész jó szerelés. Különösen a női harisnyával lehet mutatós. Az én gumibugyi kollekciómba még mindég van kettő Dombóvári gumibugyi.

 

        

Egy szép rózsaszín és egy magas derekú natúr színű. A natúr színű nem egy jó gyártmány mert igen vastag anyag (1mm vastag)ezért merev rugalmatlan kényelmetlen viselet. Azért el kell mondani az idő vasfoga már kezdi mindkettőt megenni.

Előzmény: Törölt nick (324)


Evajunior Creative Commons License 2023.03.10 -1 0 325

Elárulom már Március 1-óta van fogam a hiányzó fogam helyett amit Február 17-én veszítettem el. Szerencsém volt, hogy a gyökere benne maradt a kitört gyökérkezelt fogamnak, és egészséges volt a gyökere a fogamnak ezért üvegszállas csapos felépítésssel és fényre kötő töméssel készült koronával lett újra fogam. 50.000 Ft alatt úsztam meg az egészet. 

 

 

 

Előzmény: Gb Jan (323)
Törölt nick Creative Commons License 2023.03.10 -1 1 324

Nekem csak PVC bugyim van. Valamikor volt dombóvári gumibugyim.

Gb Jan Creative Commons License 2023.03.10 0 1 323

Ez az ! Így kell neki állni a dolgoknak. Szedd össze magad, állj a talpadra és valósuljanak meg álmaid.

Előzmény: Evajunior (322)
Evajunior Creative Commons License 2023.03.09 0 1 322

Képzeld el, hogy meg fog valósulni nekem bármennyire nem is akarod ezt.

Előzmény: Gb Jan (321)
Gb Jan Creative Commons License 2023.03.07 0 2 321

Igen én is azt szeretem volna neki valamilyen formában leírni hogy az írásának a panaszkodásának nem itt ebben a fórumban van a helye. Sajnálattal olvasom hogy valamilyen betegségben szenved de azért meg kell neki érteni hogy össze,vissza nem írhat mindenféle hülyeségeket olyan fórumokba ahova neki kedve tartja. Meg nem is értem hogy gondolja hogy majd ír egy hozzászólást és majd összeadnak neki annyi pénzt amennyit kér. De a felháborító az hogy még ő van felháborodva hogy senki nem ad neki pénzt. Én azért írtam neki hogy finoman közöljem vele hogy kéregetésből biztosan nem lesz ujj foga nem vesz ujj ruhát és nem megy nyaralni sem sőt még állampapír befektetése sem lesz.

Előzmény: Mister V. (319)
Evajunior Creative Commons License 2023.02.28 -1 0 320

Ünnepelni fogok ha jó hírt kapnék, hogy menthető lenne az elől kitört gyökérkezelt fogam gyökere koronával. Mert akkor kevésbbé lesz költséges számomra. Szívem szerint jobban örülnék ha 2023. év Szeptemberétől kéne fizetnem törlesztésben, az esetleges bonyolultabb fogpótlást Pl. Implantátum beültetést ami műtéttel jár. De álmodik a nyomor ebben.

 

És azért megyek az olcsóbb magán fogászatra, mert Budapest SOTE Szentkirályi utca 40 és SOTE Szentkirályi utca 47 fogászati klinikán semmit sem csinálnak a fogaimmal, csak legtöbb esetben feleslegesen várakoznék a váróteremben 3-4 óra hosszat is, aztán amikor sorra kerülök inkább haza küldenek engem várólistára hivatkozva. 

 

Ahhol meg lakom, hogy meg nincs egy normális Állami felnőtt fogászati rendelés mert se röntgen nincs a parányi épületű szoba konyhás házhoz hasonló méterű fogászati rendelőben. És meg ki tudja mennyire alapos a higiénia ott. 

Mister V. Creative Commons License 2023.02.28 0 1 319

A probléma ott kezdődött, hogy egy másik fórumban összeveszett valakivel és itt tárgyalja ki.

Én 3 éve leveleztem vele pár levélig, akkor is 250eFt összegyűjtéséről beszélt. Ezek szerint ennyi idő után még mindig ez a célja. Mondjuk az írásából ugyanazt a pénzt befektetné állampapírba (nem a legjobb befektetés) és nyaralni is menne, valamint új ruhákat venne.

De nem szólom le, mert beteg... viszont sajnos ez a fórumok velejárója, hogy az embert átverik, megsértik, stb. Én ezért nem vagyok FB-n sem, mert annó lakótársat kerestem és nem jelentkezők voltak, hanem vagy 5-10 ember belekötött a szövegbe és a saját értelmezését írta le, majd a többiek helyeseltek, így pedig még én voltam a rossz ember, mert megosztottam volna a lakásom valakivel. (Nem szexuális hirdetés volt, de minden hozzászóló azt állította.)

Szóval a "közösségi" és "kibeszélő" (fórum) oldalak sajnos már idiótákkal vannak tele. A gyakorikérdések oldalon is a végzett, tapasztalt rendszergazda véleményét lehurrogják olyanok, akik a saját gépükön kívül mást nem is láttak és a sajátjukat is évente újratelepítik... de ugyanolyan joggal bírnak, mint bárki és lepontozzák a szakértőt, mert nem azt írja, ami a lepontozó szerint lenne helyes, de valójában helytelen.

 

Én már megtanultam, hogy nem pocskondiázok nyilvánosan mást, főleg úgy, hogy az nem is ezen a fórumon van.

 

Gondolom nincsenek barátai, akivel ezt meg tudná beszélni és ez itt egy pelenkás közösség, gondolta, hogy meghallgatják.

Ami azért nekem furcsa, hogy elvárja mástól a segítséget, hogy támogassák. Ezt nem elvárni kell, hanem kiérdemelni. Az egy dolog, hogy a nagyanyja a leírása alapján bunkó, de a nagyanyák nem is annyira szoktak pénzt osztogatni. Kiskoromban kellett valami, de nem volt elég pénzem, kölcsönkértem tőle, adott, majd amikor összegyűlt és visszaadtam volna, akkor azt mondta, hogy tartsam meg. Na ez egy jó hozzáállás. De az, hogy hú milyen gazdag és nekem nem ad... amíg nálam a kölcsön tartott, segítettem neki az üzletében, meg amiben tudtam, nem csak a pénzről szólt a dolog, hanem adok-kapok alapokról. És én kölcsöntől függetlenül tartottam vele a kapcsolatot, beszélgettünk, stb.

Szóval a hozzáállással van a probléma.

 

A fogászati kezelés meg tudtommal ingyenes. Legalább is én tavaly csináltattam meg 5 fogamat és egy fillért nem fizettem érte.

 

Az, hogy inkó pasinak sem kell ő...

Én kaptam képet tőle annó. Teljesen fiús külseje van tüsi hajjal. Ha megnövesztené, legalább valamivel nőiesebb lenne és több férfit érdekelne, de első ránézésre én inkább pasinak néztem, mintsem nőnek.

Nem azt mondom, hogy kezdjen sminkelni, de ha látja, hogy nem érdeklődnek utána, akkor ő kérdezzen rá valakinél, hogy mi volt a baj. Oké, én kérdés nélkül most leírtam, amiért majd gondolom lehurrogás jön, pedig csak a jó szándék vezetett.

Ha nekem az elmúlt 20 évben elmondták volna, hogy min kéne változtatnom, hogy érdekes legyek a nők számára, örültem volna neki, de minden tanács csak öltözködési volt... de a strandon sem voltam sikeresebb ismerkedésben, szóval nem az volt a gond.

A másik gond, hogy a negatív, rossz dolgait hozza fel. A csalódásokra, előző kapcsolatokra nem nagyon kíváncsi senki, de ha leírná pl. hogy hímzéssel foglalkozik és szívesen hímezne valaki textilpelusára, netán akár ezzel kereskedhetne is és máris lenne egyéb bevételi forrása, de már érdekesebb személyiség lenne. Itt a pelenkások körében pelenkás ötletekkel tudná érdekessé tenni magát, mint ez a hímzés, vagy egymás pelenkázása, stb. De ő nem barátságot keres, hanem egyből szerelmet. Én is ebbe a hibába estem és 44 évesen ezért vagyok egyedül.

 

Szóval neki is vannak hibái, ahogy mindenkinek. Ő ezt az oldalt érezte úgy, hogy kiöntheti a bánatát. Fogadjuk el, hogy megtette, megkönnyebbült.

Előzmény: Gb Jan (318)
Gb Jan Creative Commons License 2023.02.27 -1 2 318

Valamilyen formában érthető a problémád de problémádra a megoldást a lehető legrosszabb helyen keresed. Nem tudom mi köze ennek a fórumnak a te kitört fogaidhoz vagy a te pénzügyeidhez? Azt meg nem  is tudom hogy gondolod hogy majd a nagyszüleid pitiznek mikor úgy vettem ki írásodból hogy te sem igen kerested őket sőt még mikor találkozni akartak veled még akkor sem mentél el. Egy biztos a (felnőtt pelenkások gumibugyiban)fórumot olvasó vagy esetleg abba író tagok nem tudnak rajtad segíteni. A probléma megoldása az esetleges hibáidban az alapoknál vagy környezetedben keresendő de a probléma másra hárítása nem megoldás. 

Előzmény: Evajunior (317)
Evajunior Creative Commons License 2023.02.26 -1 0 317

Elnézést a hibás írásomért nem fogom azt tenni, mint mások akik Dunába ugrottak vagy a társasház emeletéről ugrottak le. Én kibeszélem inkább a nehéz helyzetemet. 

 

És elegem is lett az egyetlen élő nagyszülőmből aki, full milliomos és egyetlen egyszer sem volt képes Karácsonyhoz közeledve és Húsvéthoz közeledve, hogy felhívott volna engem a telefonom és megkérdezte volna tőlem, hogy nincs-e szükségem anyagi besegítésre a rekord magas Infláció miatt és az ünnepekhez közeledve. 

 

De amikor már 1 hét volt hátra Szent estéig akkor már tudott keresni telefonon engem, hogy időpontott egyeztessen velem a találkozóra én meg nem mentem el hozzá, mert örültem ha az utolsó héten készülődhettem otthon a Karácsonyra és egész ősszel nem is foglalkozót velem. 

Előzmény: Evajunior (316)
Evajunior Creative Commons License 2023.02.26 -1 0 316

Inkább beszélek a problémámról mint magamban tartsam, mert én azt fogom tenni Dunába ugranék hanem igen is a megoldásokat igyekszem keresni mert nem maradhatok idén Május közepe előtt foghíjas a Jubileumi születésnapomkor. És főleg nem elől maradhatok így. 

 

Elegem van, hogy senkit sem érdekel a másik embernek a nehéz sorsa és rajtam segítne senki sem. Ezért van sajnos egyes embereknél öngyilkosság. 

Előzmény: Törölt nick (315)
Törölt nick Creative Commons License 2023.02.25 0 0 315

Baszki ha mindenki leírná a gondját mi lenne itt? Ez nem az anyagi helyzetednek kinyilvánítására való platform

Evajunior Creative Commons License 2023.02.25 -3 1 314

Én meg azt is durvának tartanám, hogy valaki Mónika Show-nak nevezné a problémámat még oedig a Cumi és a pelus oldalon a Pelusos 88 felhasználó merte. 

 

És ne legyen nekem vacak az életem, meg is írtam a Krúdy volt tanár segédjének aki pedofil és LMBTQ-s aktívista volt a diákokkal szemben, tört volna ki neki a foga elől és nem nekem tört volna ki elől a gyökérkezelt fogam. 

 

Valentin nap után 3 nappal tört ki a 1,5 éves gyökérkezelt fogam: pont 3 hónappal a 40. születésnapom előtt. És külsőleg sokkal fiatalabbnak nézek ki egy 40 éves nőnél. Kezdtem volna már örülni, hogy 2023. Áprilisában meg lett volna a 250.000 Ft-os megtakarított pénzem, amit befektettem volna az Állampapírban, és vettem volna külön normális nyári öltözékeket magamnak meg idén nyáron 4 éjszára le utaztam volna olcsóbb szállásra, az egyik népszerű városban nyaralni. 

 

Nagyon remélem, hogy jó hírt fogok kapni a fogorvosi székben, hogy menthető lesz a kitört gyökérkezelt fogam gyökere és elég lesz üvegszállas csappal és koronával pótolni a hiányzó fogamat. Akkor hamarabb újra kezdhetem a kívánt összegű megtakarított pénzem gyűjtését, aztán irány az Állampapír vele utána elkezdek keresni egy másik munkahelyet magamnak és szépen ki is fogok lépni a jelenlegi munkahelyemről már idén Októberben elmennék. 

 

Elegem van, hogy semmilyen anyagi besegítést nem kapok a fogpótlásomra. És még egy velem egykorú vagy nálam 5 ével fiatalabb Inkontinens férfinek sem kellek sorolhatnám. 

Gb Jan Creative Commons License 2023.02.21 0 0 313

Én már alig várom jöjjön végre a jó idő és kilehessen mozdulni a házból egy kis gumibugyis napfürdőzésre. Helyet foglalni a teraszon járkálni az udvaron egy gumibugyiban elvégezni az udvari munkákat vagy csak úgy egyszerűen élvezni a szabad tiszta levegőt meg a gumibugyit.   

Gb Jan Creative Commons License 2023.02.08 0 1 312

A 310-es írásomban kissé eltértem a fórum címétől de csak arra szerettem volna utalni hogy nem kell annyira drasztikusan venni hogy valaki gumibugyit hord. Természetesen ha valaki valamilyen probléma miatt hord pelenkát és gumibugyit és az írásomat bántónak találta azoktól elnézést kérek. Sajnálom hogy azoknak akik valamilyen gond miatt hordanak gumibugyit nem tudok segíteni. Úgy gondoltam azzal az írásommal kissé bátrabbá teszem azokat az embereket akik szégyenlik hogy nekik muszáj pelenkát és gumibugyit hordani. természetesen akik hobbiból hordanak pelenkát és gumibugyit biztos segítenek valamilyen formába írásaikkal. Én csak biztatni tudom ha(tudom)írásommal azokat az embereket akik szégyenlik hogy gumibugyit kell viselni.   

pisisbébi Creative Commons License 2023.01.28 -1 0 311

Én is pelenkában gumibugyiban járok  bevásárolni , vagy ügyeket intézni. Senki nem foglalkozik vele mennyire feszül a nadrágod. Volt olyan a piacozás közben éreztem ,hogy a pelenka megtelt és a lábamon foly a pisi ill átázott a nadrág is. Senki nem szolt észre sem veszik nem az ember nadrágját nézik.

Előzmény: Gb Jan (310)
Gb Jan Creative Commons License 2023.01.26 -2 1 310

Olvasva a fórum visszamenő hozzászólásait arról hogy hogyan titkolják,takargatják azt hogy gumibugyit viselnek. Most az nem érdekes hogy azért mert kell viselni vagy azért mert szeretik viselni. Én például nem titkolom persze nem is mutogatom fűnek-fának. Én kék és piros gumibugyiba már többször voltam a benzinkúton és nem vettem észre hogy furcsán néztek volna rám. Volt olyan esetem is hogy a rendőrök állítottak meg amikor a kocsiba egy pólóba és gumibugyiba ültem. Mivel mindent a csomagtartóba tartok kiszálltam és úgy nézte meg a papírokat és még meg is szondáztatott. Még csak észre sem vettem hogy furcsán néznének rám vagy felismerték volna hogy mi van rajtam. Elég jó elzárt az udvarom csak az egyik szomszéd Erzsike néni lát át hozzám ás ő már látott engem rózsaszíntől kezdve kék,piros,sárga,fodros,

sima nem is sorolom tovább mennyiféle gumibugyiba és még egy szót nem kérdezett felőle de még ha szól valamiért hogy menjek már át nézzem meg simán gumibugyiba megyek akár rózsaszínbe is.  A gumibugyi takargatás: Hát kinek mi köze van hozzá hogy én miért és mit hordok!!  A másik ha valaki észreveszi rajtam hogy gumibugyi van és egyértelműen rákérdez hogy mi van te gumibugyit hordasz annak higgyétek el valami köze van a gumibugyihoz mert a mai fiatal ha meglátja azt sem tudja milyen anyag az rajtad.  Nem utolsó sorban olyan nagy emberek fel vállalják hogy melegek mi meg fel vállaljuk hogy egyesek azért mer kell nekik gumibugyit hordani azért gumibugyisok.   Egyeseknek nem kell gumibugyit hordani viszont ők hobbiból hordják azért gumibugyisok. (én is hobbiból hordom a gumibugyit azaz én hobbi gumibugyis vagyok de az nagyon)

Ebben a kék gumibugyiban igazoltattak a rendőrök,és tankolni is ebbe járok ezzel a pirossal egyetembe természetesen még egy póló van rajtam.

 

           

Gb Jan Creative Commons License 2022.12.22 -1 1 309

És az eszetekbe sem jut hogy valaki pl. mint én is azért hord gumibugyit mert egyszerűen tetszik neki a gumibugyi viselése. Én gyermekkorom óta egyszerűen imádom a gumibugyit. Egy jó pár gumibugyim van is és úgy viselem őket hogy alá egy vékony férfi gatyát vagy egy vékony női bugyit veszek és úgy veszem rá a gumibugyit. Természetesen ha dolgozni mentem nem abba mentem és sajnos a mostani barátnő hallani sem akar a hobbimról. Idehaza természetesen mindig gumibugyi van rajtam és ha tehetem abban is játszadozom,élvezkedem. 

Gumibugyis Jan.

 

       

        

                                          

maxtor921 Creative Commons License 2022.06.27 0 0 308

Szépnek szép,de hol van róla a gumibugyi?

Előzmény: Evajunior (307)
Evajunior Creative Commons License 2022.06.21 -1 0 307
Törölt nick Creative Commons License 2022.04.20 -1 0 306

Csakis inkontinenciásokna Creative Commons License 2022.04.10 -1 0 305

Keresek  megvéterre  olcson  használt  gumibugyit   szin  nemszámit.Ha  van  valakinek  irjon  a  szolnok52@citromail.hu  ra

Csakis inkontinenciásokna Creative Commons License 2022.02.28 -1 0 304

nagyon  jólnézki  és  biztos  job  mint amit  kéthete  rendeltem   patentos  B-727-est  ésmár   megkeményedet  nemlehet   használni  ugyhogy   lehethogy  Pistinek  fogok  irni..

Fetis44 Creative Commons License 2022.02.21 0 1 303

Nagyon jó a bugyid. :)

Előzmény: Opus 53 (302)
Opus 53 Creative Commons License 2022.02.12 -1 1 302

Gyönyörű és szuper ez a gumibugyi

Előzmény: gumibugyispista (108)
Csakis inkontinenciásokna Creative Commons License 2022.01.29 -1 0 301

Keresek  használt  felnötméretű  patentos  pelenkázó  nadrágot  ha  volna  valakinek  irjon a szolnok52@citromail.hu  ra

szoposerzsi Creative Commons License 2022.01.09 -3 1 300

imadok gumipelenkat es jo zorgos ropogos nagy buggyos fazonu pvc anyagu gumibugyiban lenni non-stop 24/7!! ez jol is jon mert naponta tobbszor is kukikba ulok, es a sok belem lott gecike a gumipelenkamba csorog ki!!                                     en ugyanis szoposkurva vagyok!

Csakis inkontinenciásokna Creative Commons License 2022.01.09 -1 0 299

Felnötméretű  nagy  cumit  keresek  megvételre  nembaj  ha  használva  is  volt  Minden  megoldás  érdekel

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!