Keresés

Részletes keresés

Amaribp Creative Commons License 2023.12.28 -3 6 7803

Ugye, ugye Alfréd, jobb lett volna kiesni, az előző versenyből, és nem kéne szégyenkezni :)

TKHS Creative Commons License 2023.12.28 -6 0 7802

Az előzetes alapján most visszatérnek a kiesett játékosok, akik egy embert támogathatnak.

A legkevesebb szavazatot gyűjtő szereplők párbaj során mérkőznek meg egymással.

Alfréd tudta, hogy kizárólag akkor nem esik ki, ha Lacitól veszi el az almát.

Mindenesetre nem bánom Laci távozását, mert sok esetben Feri tettestársa volt.

Edina igazán sokat küzdött, aminek meglett az eredménye hiszen versenyben maradt.

Zsuzsi is mindig igyekszik szuper teljesítményt nyújtani, emiatt megérdemelné a győzelmet.

 

 

Ilhilla Creative Commons License 2023.12.28 -8 0 7801

Az az érzésem, Lacinak "ki kellett  esnie", mert veszélyeztetné a "kiszemelt győztes" győzelmét! 

 

Ma ugyanis a kiesett játékosok farmgyűlésen döntenek: ki lesz az a 3, aki a döntőbe kerül. Lacit tuti mindenki beválasztotta volna, mert dolgos volt, voltak jó megnyilvánulásai, mindenki kedvelte, nem volt konfliktusa és a játékokban is általában ügyes volt. 

Johnny is hasonló versenyző volt, őt is általában kedvelték a többiek, Laky Zsuzsit pedig -a szavazás szerint- szinte mindenki szereti (ez fáj a legjobban Edinácskának!). 

 

Szerintem ők vívják a döntőt, kizárt, hogy Alféd benne lesz a top 3-ban, pláne a 2-ben, Kell viszont valaki harmadiknak, aki nem oszt, nem szoroz. Lehet, hogy Simont választják be, mert "jól főzött"? Ő jó lesz, mert tuti kiesik harmadikként! 

 

Már csak az a kérdés, milyen feladatokat találnak ki, ami nem fekszik majd az "óriásnak", viszont testhezálló lesz Zsuzsinak, mert tartok attól: ő lesz a győztes! 

suma cum Creative Commons License 2023.12.28 -1 1 7800

Levente mondta tereli magáról a gyanút ne tőle vegye el, mert pontosan nem lehet tudni. Nem is mondták el kié mennyi volt, lehet ha tőle veszi el akkor is bejut, de a lelkiismere tiszta lesz. Remélem ma kiesik.

Előzmény: Ilhilla (7798)
shu14 Creative Commons License 2023.12.28 -3 0 7799

Alfikának nagyjából egyetlen védettségi játékon se lett volna esélye, szóval még csak jót is tettek vele, hogy nem dolgoztatták meg. Viszont most ingyen továbbjutást kapott, amikor 3-an estek ki, pedig kb. esélye se lett volna még az utolsó előttivel szemben sem.

Előzmény: Ilhilla (7797)
Ilhilla Creative Commons License 2023.12.28 -6 2 7798

Mutatták: Johhny hordójában púposra volt öntve az alma mennyisége, Lacié is kikandikált. Alfréd mondta: közben mindig nézte, kinek mennyi almája van már. 

Előzmény: suma cum (7793)
Ilhilla Creative Commons License 2023.12.28 -7 1 7797

Gondolom nem a kérdés kapta a minuszokat, hanem ez a lehetetlen tény, hogy ilyen csavarral próbálták kiejteni Lacit.

 

Szóval: Demcsák azt mondta, hogy nem volt "igazságos döntés", amiért kizárták a játék következő fordulójából Alfrédot, mert a "csapat jelentős része" őt tette a hierarchia aljára. Ennek kompenzálására 25 kg-ot az általa szedett almákhoz számítanak, egy általa kiválasztott játékostól elvéve.

Mivel a legtöbbet gyűjtő férfi és legtöbbet gyűjtő nő (Johnny és Zsuzsi szemmel láthatóan sokat gyűjtött) simán bejut a top 5-be, tőlük hiába veszi el azt a mennyiséget, még akkor sem elég neki a továbbjutáshoz, illetve nekik ez a mennyiség meg sem kottyan, olyan sok almát szedtek. Egyértelmű volt, ha be akar jutni a top 5-be, a harmadik helyezettől kellett elvennie az almákat. Laci egyébként nem is harmadik lett, hanem a második legtöbb almája volt, ha nem teszünk különbséget a nemek között. 

 

Mivel  a hintaágyon beszélgetve Laci meggyőzte, hogy a helyében ő hogyan járna el, Alfréd félre tette a barátságot és a "játék szellemében" járt el.  

Előzmény: mammamia28 (7796)
mammamia28 Creative Commons License 2023.12.28 -5 1 7796

Nem láttam tegnap a műso elejét, Alfréd miért kapta ezt a kedvezményt, hogy valakitől elvehet 25 kg almát saját magának?

Amaribp Creative Commons License 2023.12.28 -4 5 7795

Én meg úgy gondoltam Alfréd választhatott volna másvalakit, nem jut be a top 3-ba, hanem szépen  versenyez a többiekkel, és akkor vagy bejut, vagy nem, és nincs vívódás-sírás......keserű ez így.

Tulipántoss Creative Commons License 2023.12.28 -3 9 7794

Érdekesek ezek a "csavarok" a műsorban?! 

Én úgy csavartam volna egyet,  hogy  öt embert küldtem volna haza! 😮 Három ember maradt volna,  Johnny, Zsuzsi, Levente.  (Nem mintha hibátlanok lennének, de csupán jobb híján!!) Leventét ugyan továbbra sem kedvelem, ráadásul még fát sem tud vágni, de  az a beszólása mindent vitt, hogy " Rippel Feri, Rékási és Ripli keveréke" nagyon találó volt.


Sajnálom, hogy a műsor készítői, az előző  évekhez képest, semmi új ötlettel "csavarral" nem szolgálnak?!

Főleg az nem tetszik, hogy a végén visszajönnek a kiesettek, és ők szavaznak, döntenek a nyereményről??!! Igazságtalan! Pláne úgy, mint előzőleg láttam amikor megérkeznek, szemük tele bosszúval és olyan érzést keltenek bennem, mint amikor "vérszagra gyűl az éji vad!"  Arcukon a kéjes vigyor, hogy visszaadhatják, amit előzőleg kaptak társaiktól.

A kreatív csapattól ismét egy remek szituáció az utálkozásra, mint a műsor minden szegmensében!  


Egyébként Laci ilyen módon történő kiesése tegnap igazságtalan volt! Még úgy is felháborított a dolog, hogy én sosem kedveltem őt. De a  cingár alkata ellenére igenis tett annyit a játékban, mint a többiek. 

Azt ugyan nem tudom, hogy Alfrédot milyen úton-módon dobták be az "élénkítésének szánt" műsorba?! Avagy, "futtatjuk-e Krahács Alfrédot," de borzasztóan kellemetlen húzás volt ez! 

Főleg úgy, hogy a két örökké fáradt és pihenésre szoruló Simon, és a "látványosan mutatós" Edina benne van top 5-ben??!! És ebben az esetben még a lehetséges forgatókönyv  sem érdekel!)

A kieső Laura igazán vihette volna magával Edinát, hogy a barátságuk egy pillanatra se szakadjon meg.

Visszatérve a valóságba, hamár így alakult a top-5, akkor én Johnny győzelmét várom, hibái ellenére is, jobb híján! 😮😉

suma cum Creative Commons License 2023.12.28 0 0 7793

Vajon hogy tudta meg Laci lenne a bejutó ? Azt mondták a hordók nem mutatták egyértelműen.

Ilhilla Creative Commons License 2023.12.28 -9 2 7792

Igen, igazad van, ám én az idei igazságtalanságra gondoltam. 

 

Alfréd nem hibás a kialakult helyzetért (szerintem nem nyomja senki a szekerét), mindenki ezt tette volna a helyében! A szerkesztők a hibásak, amiért ekkora terhet tettek a vállára és amint láttuk, ez őt nagyon komolyan megérintette.

 

A facebook hírek szerint egyébként Alfréd és Johnny döntőzik, de én nem hiszem, nagyon Zsuzsinak áll a zászló!

Előzmény: Mazsola0070 (7790)
Ilhilla Creative Commons License 2023.12.28 -3 2 7791

Akkor sem volt helyes ez a "szavazósdi"!

Előzmény: Peti817172M (7789)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.12.28 -5 5 7790

Voltak itt már ennél nagyobb igazságtalanságok is....

 

Nem akarom ezen megint felbaszni az agyam, ezért nem részletezem, de olvass vissza, hogy tavaly micsoda felháborodás volt csak itt a topicban is azon, hogy ifj. Sóbert hogyan jutott el a legjobb ötig minden kiszavazás vagy kihívás nélkül, aztán a kiesettek hogyan szavazták be a legjobb háromba (volt olyan is, aki ki is mondta, hogy azért szavaz valaki ellen, mert ő jelenti a legnagyobb veszélyt Norbikácskácskácskára, azaz a korábbi kiesők nem az addigi teljesítmény alapján szavaztak, vagy hogy objektív szempontok szerint ki érdemelné meg legjobban a győzelmet), majd hogyan nyomta le a három között a nagy benga izomember Dudást is....

 

De érdekesek volt a döntőben a Smaltig Dalmával szembeni győzelmének körülményei is, olyannyira, hogy ifj. Sóbert hirtelen megvilágosodását még utólag is magyarázgatták...

 

Hadas Frédi esetében én nem érzek ilyen fokú hátszelet, mint tavaly, de ha neki kell megnyerni, ő fogja megnyerni...

 

Johnny esetében az izompacsirtaság nem garancia semmire, a tavalyi évad jól bizonyítja, lehet olyan feladatot találni, ahol az ilyen izomzat inkább hátrány.

 

 

Előzmény: Ilhilla (7788)
Peti817172M Creative Commons License 2023.12.28 0 0 7789

Az előző évadokban is így volt. Arra szavaztak a TOP 5-ben, hogy ki menjen a TOP 3-ba, és aki a legtöbb szavazatot kapta, magával vihetett még egy embert, és a maradék három párbajozott.

Előzmény: Ilhilla (7788)
Ilhilla Creative Commons License 2023.12.27 -3 8 7788

Laci kiesésének/kiejtésének módját nagyon igazságtalannak tartom. 

Ha ezek után a játékosok szavazzák meg holnap, kik legyenek a top 3-ban, szintén nem tartom helyesnek, hiszen a korábban kiesők nem tudják értékelni a teljesítményt, a játékosok hozzáállását az egészhez. 

 

Legkevésbé Simon és Edina továbbjutásának örülök, a nő már kapott 1 milliót és haza akart menni, akkor miért maradt, Simon meg végig csak lavírozott és főzött. 

 

Remélem legalább Johnny fogja megnyerni éa elégedett leszek a végével! 

shu14 Creative Commons License 2023.12.27 -2 3 7787

Ezt a szerencsétlen Alfrédot ki nyomja? Bejön félúton, semmihez nem tesz hozzá, nem párbajozik, értelmetlen előnyöket kap... ennyi erővel az utcáról is behívhatnának bárkit. Anno a Sztárban sztárban is a nagy semmivel rugdosták el a végéig.

Ilhilla Creative Commons License 2023.12.27 -4 0 7786
csakbámulok Creative Commons License 2023.12.25 0 5 7785

Amúgy boldog karácsonyt mindenkinek, függetlenül attól, hogy kinek szurkol!

csakbámulok Creative Commons License 2023.12.25 -5 9 7784

Feri bizonyos esetekben valóban rosszul kommunikált, idegesítő volt, ez vitathatatlan, ahogyan az is, hogy ő végezte el legbecsületesebben a kijelölt feladatokat, vitte hátán a csapatot, csapatokat. Nem is az a szomorú, hogy ő kiesett, hanem inkább az, hogy ez az életben is így van: amíg a közösség érdeke megkívánja, addig ott a helye a Feriknek, de mihelyt az egyéni érdekek kerülnek előtérbe, annak kell mennie, aki addig eltolta az egészet, mert a lustáknak és a seggnyalóknak áll a világ!!

gombóc63 Creative Commons License 2023.12.25 -5 4 7783

Túlságosan beképzelt, öntelt volt, hitte, hogy legyőzi a nála 20 évvel fiatalabbat. Csinálhat akármit a korral fogy az erő. Nyilván nem hasonlítom össze őt, aki profi artista az utca 53 éves emberével, de ez van. És undorító volt, amikor a kaján vigyorával közölte, szép sorban pöckölget ki mindenkit. Szóval van baj a fejében. Aki szereti a munkásságát az szeretheti őt messziről, de lássuk be itt aztán emberileg is jól bemutatkozott.

Előzmény: Ilhilla (7782)
Ilhilla Creative Commons License 2023.12.25 -6 4 7782

Ami a párbaj kapcsán Feri javára pozitívumként értékelhető: kihívta a legerősebb ellenfelet. A döntésében -szerintem- nem Sánta Laci befolyásolta, (bár korábban Simonban is gondolkodott), hanem egy lapra tett fel mindent. Egészen biztos, hogy bántotta őt, hogy szinte mindenki ellene fordult (gúnyosnak látszó mosolya mögött komoly zavart véltem felfedezni), hiszen a cirkuszban őt mindenki tiszteli és szereti! 

 

Feri nem rossz ember, inkább egy csodabogár, aki a saját szabályai alapján él, nem egy közösségi ember, inkább magának való, de fegyelmezett, rendszerető, az tény. A szerkesztők által rábízott feladatot viszont túltolta, hiába, ő nem színész, mint mások. 

 

A vasrudak egyébként szerintem is nála estek le, a játék hevében egyszerűen leverte azokat! 

 

Ha nem Johnny a választottja, ha sikerül nyernie, tuti ő szedte volna a legtöbb almát, máris top 5-be kerül és senki nem állította volna meg a top 3-ig, vagy a végéig, de ezt nem akarták a szerkesztők! 

Lamner Creative Commons License 2023.12.25 0 3 7781

"A párbajban egyébként nem a végeredmény volt zavaró, hanem a játékszabály elnagyolt ismertetése: karból kell hajlítani a vasrudat, ez világos, de mennyire? Annyira, mint ahogy Feri csinálta az elején (U betűbe) vagy úgy is jó, ahogy Johnny csinálta (V betűt formázva)."

 

Az a fránya kameraállás téged is átvert :)

Nézd vissza lelassítva, kikockázva. Nem mondom az,t hogy nincs egy egy darab amelyiket az egyik vagy a másik játékos kevésbé hajtott volna meg de szerintem hasonlóan hajtogattak.

Az se zavarjon meg hogy az egyik hajlási íve kisebb mert az abból adódik, hogy a Feri testhez szorítva belerántva hajlított és ilyenkor kisebb a hajtási ív mint amikor a csak erőből hajtasz. A hajtási szögek hasonlóak.

Előzmény: csakbámulok (7774)
Lamner Creative Commons License 2023.12.25 -1 4 7780

Megérdemelné.

Előzmény: Ilhilla (7778)
Lamner Creative Commons License 2023.12.25 -2 6 7779

"A piros csoportban ő kelt elsőnek"

 

Minek, vagy miért kelt elsőnek? Nem bírt aludni?

Elkészült volna a munka ha nem kel föl előbb mint a többiek? Nem tudjuk mert minden jelenet a szerkesztőkön múlik.

 

"ő dolgozott a legtöbbet a ház körül,"

 

A műsor egy igen szerkesztett és befolyásolt szálon mozog így nem tudjuk a valóságot.

 

 

"A vashajlitgató párbaj elején a feri láthatóan gyorsabban hajlitgatta a rúdakat, a végén viszont láthatóan Jonny. érdekes, hogy az előző farm vip szériában is volt vashajlitgató párbaj, akkor csak 20 db-ot kellett hajlitgatni, most érdekes módon 40 db-ot. nyilván a szerkesztők úgy gondolták, hogy igy az 53 éves Feri majd előbb kifullad, igy is történt."

 

Ugye azt tudod, hogy egy jelenleg is aktív artistáról beszélsz és ott is a erő stílusú ágban szerepel.

Feri már az ötödik száltól szabálytalanul hajtogatta a vasat mert a bal kezét a testéhez szorította.

 

"Az meg külön érdekes, hogy 2 db vas levolt esve a két szalmabála közé. Most vagy véletlen esett le valamelyiküktől vagy direkt lelőkte valamelyikük."

 

A műsorban is látszott de vissza is nézhetted volna, hogy ne merüljön fel benned ez a csacskaság.

Ferinél már csak 10 db volt a bálán mikor levette a következőt és ekkor esett le tőle az első vas. a második vas pedig akkor mikor az utolsó négyből elvett egyet és ekkor leesett még egy.  Így kettő maradt a bálán és kettő a földön. Ekkor már Jonny az utolsót meghajlítva és kézben tartva látványosan várt Ferire hogy még egyet elvegyen és ekkor rakta le a győztes vasat. Ekkor Ferinek egy maradt a bálán és kettő a földön. Ha Jonny nem vár ki akkor 2+2 vassal veri meg Ferit aki szinte végig szabálytalanul hajtogatott.

Előzmény: Mazoman (7777)
Ilhilla Creative Commons License 2023.12.25 -1 1 7778

Szerintem Laky Zsuzsi nyer!

Előzmény: TKHS (7776)
Mazoman Creative Commons License 2023.12.25 -4 4 7777

Tulajdonképpen mi a baj ferivel? A piros csoportban ő kellt elsőnek, ő dolgozott a legtöbbet a ház körül, mások helyett is mig azok az ágyban döglöttek.

Versenyeken a húzó ember volt, több csoport versenyt ő nyert meg konkréten a pirosaknak, piros csapat csak őmiatta 2-3 alkalommal nem kellett hogy a pajtába menjen. Nélküle az összeköltözéskor a piros csapatból nem 6-an, hanem 4-en jutnak tovább vagy annyian sem. Cserébe a három piros dőglégy a háta mőgőtt szervezkedett ellene, folyamatosan rossz hírét hangoztatták a sárga csapat tagjai előtt is, hogy rossz vezető.

Egyetlen hibája, hogy nagyképű volt. Azt nem nevezném hibának, hogy a lustának szemébe mondja, hogy lusta. Azt nem nevezném hibának, hogy a másokon élőskődőtt felszólitsa, hogy dolgoz te is!

Őszintén, ki szereti a munkahelyén azt a lusta kollégát, aki helyett neked kell dolgoznod és még a hátad mőgőtt szapul is téged másoknak?

Remélem, hogy a Laci, Alfréd és Jonny hármasból nyer valaki, az ősszes többi sunyi, alattomos játékot játszik.

Persze véleményen szerint a Leventével akarják megnyeretni a játékot a szerkesztők, hogy legyen már egy homokos nyertes is.

 

A vashajlitgató párbaj elején a feri láthatóan gyorsabban hajlitgatta a rúdakat, a végén viszont láthatóan Jonny. érdekes, hogy az előző farm vip szériában is volt vashajlitgató párbaj, akkor csak 20 db-ot kellett hajlitgatni, most érdekes módon 40 db-ot. nyilván a szerkesztők úgy gondolták, hogy igy az 53 éves Feri majd előbb kifullad, igy is történt. Az meg külön érdekes, hogy 2 db vas levolt esve a két szalmabála közé. Most vagy véletlen esett le valamelyiküktől vagy direkt lelőkte valamelyikük. utobbival ferit nem gyanúsitanám, mert akkor nem szólt volna, hogy kié az a két rúd. Mindenestre ha az Jonnytól esett le akkor valójában Feri nyert volna, hiszen 1 rúddal győzőtt Jonny.

Mindenesetre Demcsák sietve bemondta, hogy a Feritől esett le, holott ahol ő állt ezt nem is láthatta. Egyébként is utálta a ferit, ha látja, hogy legurul a báláról menet kőzben a rúd, rögtön szólt volna, nehogy előnybe kerüljön a Feri.

Remélhetőleg útplag megszámolták kinek hány meghajlitott vasrúdja volt, csak ezt nem mutatták már nekünk. remélhetőleg.

TKHS Creative Commons License 2023.12.24 -6 1 7776

Sánta Laci a műsor elején még korrektnek tűnt, aztán elég hamar kiderült, hogy nem az.

Gondoljunk csak a párbajra vagy azokra a kijelentésekre, amik megegyeztek Rippel Feri gondolataival!

Laky Zsuzsi tényleg megérdemelné a győzelmet.

Én Laurát, illetve Edinát is sokkal nagyobb örömmel látnám a döntőben, mint az imént említett „úriembert”.

 

 

gombóc63 Creative Commons License 2023.12.23 -7 8 7775

Civilizáltan örülni? Csak azt kapta amit adott. Az állandó gúnyos mosolygása, a lenéző tekintete és beszéde nem érdemelt mást. Azt, hogy ki mennyit is dolgozott egész pontosan mi nem tudhatjuk, ezt a vágók döntötték el számunkra. Számomra ez az ember semmivel nem tudná megfordítani a bennem kialakult véleményt róla.

Előzmény: csakbámulok (7774)
csakbámulok Creative Commons License 2023.12.23 -4 6 7774

Nem kedvelem Ferit, de vitathatatlan érdemei vannak (most csak róla beszélek), egyedül annyit dolgozott, mint másik három. Kár, hogy a mindenféle érdemeihez ilyen elhibázott kommunikáció és kontrollmánia társul. Nálam a Polgár Tündéhez való viszonyulásával verte ki a biztosítékot, de ezt a gyűlölet-cunamit talán mégsem érdemelte. Persze zavaró, ahogyan önmagának is ellentmond néha, már-már groteszk a tévedés utáni magyarázkodása, de gusztustalan, ahogy most minden szavát, mozdulatát ízekre szedik.

A párbajban egyébként nem a végeredmény volt zavaró, hanem a játékszabály elnagyolt ismertetése: karból kell hajlítani a vasrudat, ez világos, de mennyire? Annyira, mint ahogy Feri csinálta az elején (U betűbe) vagy úgy is jó, ahogy Johnny csinálta (V betűt formázva). Az előbbihez több erő és idő kell. Persze mindig annak a hibáját vesszük észre, akit nem kedvelünk, ez most is így volt. Honnan a két rúd a földön? Zavaró volt Zsuzsi mosolygósan gúnyos válasza. Nem kellett volna megszámolni, hogy ki mennyit hajlított? Csak a rend kedvéért mondom, tudom, Ferinek mennie kellett, már sok volt belőle. De lehetne ennek civilizáltan is örülni, ennyit talán megérdemelne!!

Egyébként azóta már Laura is tudja, mit jelent az, amikor nem a teljesítmény, hanem a szimpátia alapján osztogatják a szavazatot pl. a Dancing-ben. Vele kapcsolatban is átértékeltem egy-két dolgot, most úgy látom, Laci és talán Johnny a legtisztább játékos.

Most már csak egy kérdés maradt: kit analizálgat ezután Levi, hisz úgy tűnik, a többiek egyszerűbb képletek alapján működnek. Elképzelhető, hogy ezután ő is dolgozni fog, vagy ez abba a távoli jövőbe helyeződik (rosszul fogalmazva), mint amiről a Három nővér paródiában is szó volt??

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!