710-720-722-es vonalról, mert azt írtad, hogy Szhb-Érd-Kelenföld vonalon fognak járni. Ott nekem jók ezek, vagy a 101, vagy a 141, vagy a 150 Kelenföldig, mikor melyik jön leghamarabb. Kíváncsi leszek mikor fogom a Volános vonalakon látni a hibrideket, mert BKK-s korukban max 2-3x fogtam ki őket, mivel nem jártam nagyon olyan vonalakon ahol ezek mentek.
A műhelyben lévő kocsikból pedig jó eséllyel a Futárt távolították el és ugyanez a helyzet a néhány nappal ezelőtti indításnak tűnő események kapcsán is. Ugyanis több, a Futár szerint a csarnokban álló kocsi kint van a szokott helyén, viszont több, elvileg napokkal ezelőtt utoljára a placcról bejelentkezett kocsi hiányzik a sorból.
Ha megjelennek ott akkor fogok találkozni velük, mert annak a vonalnak a pesten belüli részén lakok. Vicces lesz hogy Volánosként többször lesz lehetőségem menni majd velük, mint BKK-s korukban.
Ezen a vonalon az Ik c80-asok kozul jopar fel lett ujitva nemreg igy erdekes ldnne ha azokat kikukaznak. A regi ikarusokra viszont rafer a csere. Mennyire tuti hogy az Erd-Szhb-Kelenfold vonalon fognak jarni a hibridek?
MYK-378 lehetett, FUTÁR szerint ment egy kört a Cinkota telephely-Cinkotai út-Pesti út-Kozma utca-Újhegyi út-Gyömrői út-Sibrik Miklós út-Kispest, Kossuth tér-Üllői út-Ferihegyi repülőtérre vezető út-Csévéző utca-Bélatelepi út-Lőrinci út-Táncsics Mihály út-Bakancsos út-Pesti út-Cinkotai út-Cinkota telephely útvonalon.
Ma délután fél 3 után nem sokkal az egyik hibrid FUTÁR-os "Nem szállít utasokat/Not in service" felirattal haladt a kispesti Kossuth tér felé a KöKi-nél. Nem tudom hova ment, de ez lehet megerősíti a korábban leírt VB-s infókat (mivel vezettem, így képet nem tudtam lőni)
A Volánbusz Zrt kötött egy szerződést a Volvo Hungária Zrt.-vel, melyben leírták, hogy a készleten lévő 28 db Hibrid Volvo 7900A típusú autóbuszokat bérbeveszi.
Az autóbuszok lettek átvéve.
Mivel a BKK által megszünt a szerződés a T&J-vel, ezért szabadultak fel.
Ezek az autóbuszok Érd, Százhalombatta és a Kelenföldi Pályaudvar között fognak közlekedni, kibáltva a sok Ikarus 280, C80, 435--öst, Mercedes Connectot.
Utóbbiak gondolom Szigethalom felé veszik az irányt.
Szeptember elsejétől elvileg.
A volánbusz a buszt vette bérbe és esze ágában nincs a belvárosban szolgáltatni.