Keresés

Részletes keresés

Kaoru Creative Commons License 2014.11.03 0 0 74

A myvip is ugyan ezt csinálta, még is sok ember megbízott benne simán amikor beküldte az adatait...Emberek! Semmi dolog valakinek kideríteni az adatait...Főleg ha ritkább neve van, simán utánanézel bárkinek. A facebook több adatot tárol el rólatok mint ami a személyiteken van! Majd pont elfogják lopni a személyes adatokat...Online vásárláskor is megadod a személyes adatokat és a bankkártya adatait....

 

Gyerekek, az itt a gond hogy egy olyan játékot akartok játszani a kaszinóval, aminek adottak a szabályai...Ezeket a szabályokat nem akarjátok elfogadni, de játszani akartok...

 

A legtöbben csak beleestek a legtipikusabb hibákba és ezért nem jön össze a dolog. Ez a cég pedig az ilyen emberekből gazdagodik meg.

 

A másik nagy probléma az, hogy sokan el hiszik azt amit pár ember összehord 0 tudással.

 

Aztán amikor jön a fejre esés akkor pedig szét van hordva a cég, hogy jajj milyen rossz, ne hogy kipróbáld....

 

Képzeljétek én is jégkorival eltörtem a csuklóm duplán, ki ne próbáljátok......!!! Mert ti is így járhattok, vagy még rosszabbul....!

 

Ennyit erről!

 

 

 

Pityus53 Creative Commons License 2014.10.15 0 0 73

Igazad van, azért indítottam ezt az oldalt, hogy mások okuljanak a figyelmetlenségemből. Inkább hagyom veszni a pénzemet, minthogy elküldjem a személyes okmányaim másolatát. 

Előzmény: Kaatee001 (72)
Kaatee001 Creative Commons License 2014.10.08 0 1 72

NE PRÓBÁLKOZZON SENKI A WELLBIDDEL!!


Ráfáztok, mert elsőre, meg a reklámok alapján valóban nagyon jónak tűnik, hogy forintokért kapsz meg értékes dolgokat.

Csak az apróbetűs rész nagyon kicsi.. azt nem emelik ki, hogy fizetned kell azért, hogy licitálhass, s bizony ezt a wellbidet egész európában hirdetik, így nem csak a hazai licitálókkal küzdesz, hanem egész európával!!

Egy adott aukcióra egész európából érkezhet licit. Sajnos sokan bedőlnek és befizetnek azért, hogy licitálhassanak, mert azt reklámozzák, hogy forintokért kaphatnak bármit is.

 

Francokat! Csak fizetsz, aztán buksz!!

 

Persze nagyon jó lenne, de úgy sem te jársz jól ezzel, hanem az üzemeltetők, akik nagyon jól járnak a sok hülyével, akik csak tömik a pénzt az aukciókba és vagy 20* kifizetik a megnyerhető terméket.
Te pedig nem nyerhetsz egész európa ellen, így utána csak a wellbidre szórt veszteségeidet számolgatod.

 

Persze lehet valamit nyerni, kezdésnek, csalinak nyerhetsz 4000 ft-os utalványt.  Csak kezdőknek 1*! Miért 1*? Mert sikerélményed lesz, s h aztán vagy 50* annyit tapsolhass el a wellbiden a sikerélményed után.

 

Mocskos egy rendszer ez, ami csak a pénzedre pályázik!
Ha pedig nyertél egy kis utalványt, akkor utána nem játszhatsz napokig, mert bekérik a személyi igazolványod, lakcímkártyád másolatát! Mindkét oldalát ellenőrzésre!!

Mi ez a wellbid? Valami hatóság, hogy ellenőrzést végezhessen??
Van valakinek ügyvéd ismerőse, aki meg tudja mondani, hogy van-e joguk bekérni személyi igazolványokat és ellenőrizgetni csak úgy?


Tudtommal csak hatóság végezhet ilyesfajta tevékenységet, de itthon ez a wellbid úgy látszik bármit megtehet. Ezelőtt 10forintert.hu - volt a neve, de ez a wellbid sem jobb, mert ugyan az a mocskos rendszer.

 

Tehát be kell küldened az igazolványaid másolatát! Igen KELL! :D
Mert ha nem teszed, akkor a jogosan nyert utalványodat bukod! Meg persze a befizetett regisztrációs díjat! Kedves mi?! :D

Megtehetik ezek a mocskok ezt? Milyen jogokkal rendelkeznek ezek, h csak úgy bekérjék az igazolványok másolatát? Amivel ugye simán vissza is lehet élni.

Az adatkezelési leírásukban egyáltalán nem fedik fel, h mégis mi a francot csinálnak az igazolványaink másolatával.

Eladják? Lopott autókat adnak el vele? Ez a wellbid is csak egy xaros offshore cég, offshore vállalatokat alapítanak az adatainkkal???

KI TUDJA????

 

hu_de_öreg Creative Commons License 2014.10.01 0 0 71

Az előző példát felhasználva megpróbálom bemutatni, hogy a 161 810 Ft értékű árura hogyan kalkulálhatok, hogy ne legyen veszteségem.

Tekintettel arra, hogy a leütés sok-sok tényezőtől függ, ezért a kalkulációm nem jelentheti a nyerést, s ebben az esetben csak a licitnél felhasznált bidek vesznek el.

Az árú értéke hány licitálást enged meg számomra?

Feltételezve, hogy egy licit 9x értékű és tudva azt, hogy a BIDeket mégegyszer megkell fizetni a nyertes árban, így az elméleti maximális licitszám: 161810:18=8989 licitálást enged számomra, azonban ekkor még nem vettem figyelembe aktuális árat.

Egy ilyen értékű terméknél - normál esetben - a várható licit befejezés 2-3% körül várható, azaz 161810x0,02=3236 Ft. Ezzel csokkentett árúértékből kell kiindulni a maximális licitek számánál, ahhoz, hogy a licit érték ne okozzon veszteséget.

Így 161810-3236=158574 Ft-ból kell kiindulnunk.

Ebben az esetben maximálisan már csak 158574:18=8809 licitre lesz lehetőségünk, s ha ezzel nyerünk, akkor épen nincs veszteségünk, ha nem nyerünk, akkor csak a felhasznált BIDjeinket vesztettük el!

Ez a módszer nem garantálja a nyereséget, csak azt, ha nyerünk vele valamit, akkor legalább a termék árán, vagy alatta vettük meg.

Ha kevesebb BIDet kellet felhasználnunk, s nyertünk, akkor minden BID megtakarítás 18x-os értéken marad a zsebünkben!

A felhasználásra kerülő BIDek számát sok féle praktikákkal lehet csökkenteni, amiről itt nem esik szó.

A levezetésem a maximálisan megengedhető, nyerés esetén a termékárhoz képest veszteséget nem jelentő lehetőséget mutattam be.

hu_de_öreg Creative Commons License 2014.10.01 0 1 70

Kaoru (65-ös) példáját szeretném egy kicsit korrigálni:

bolti ár:                                        161 810 Ft

BID-ek értéke: (9180)                  91 800 Ft

jelenlegi ár:                                     2 718 Ft

hlerlace43 megtakarított:             67 292 Ft

Azt hiszem hogy valami kihagyott!

A számlájában szerepelni fog a 91800+2718=94518 Ft, aminek a befizetése után juthat a termékhez. Így látszólag a megtakarítása hierlace43-nak 67 292 Ft.

Igen ám, de a 9180 BID-et meg kellett vásárolnia előtte 11-szeres szorzóval (ha ezer BIT-es csomagokat vásárolt!), azaz volt további 91800 Ft ráfordítása, s így már a licitált termékért kifizet egyrészről 91800 Ft-ot, hogy licitálhasson, majd a licitenyerést követően további 94518 Ft-ot, mint nyertes termékárat.

Így a 161810 Ft-os termékre a ráfordítása eleve (94518+91800=) 186 318 Ft-ot fizetett!

Mit lehet ilyenkor csinálni?

Ha van elég pénze, akkor készpénzen megveszi a terméket és visszakapja a 9180 BID-et. Ha nincs elegendő készpénze, akkor bukott 24 508 Ft-ot!

Zozz4ever Creative Commons License 2014.08.29 0 0 69

Sziasztok!

 

Olyan kérdésem lenne, hogy a megnyert termék árát átutaltatom számlára, az után hogyan adózom?

 

El tudná mondani nekem valaki?

Ger827 Creative Commons License 2014.08.26 0 0 68

Üdv mindenkinek!

 

Láttátok a wellbid új reklámját? Abban az van hogy a lány autó gumikra licitál. Amikor tudomásom szerint a wellbid.hu-n autó gumikat nem árulnak vagy igen!?

Kaoru Creative Commons License 2014.08.17 0 0 67

Nem mindenkinek jön be. Van aki ráérez van aki nem, ahogy az életben minden másra.

Én a vaterával szívtam meg mégsem szidom mindenhol. Egyszerűen betudom annak, hogy nem nekem való.

Személy szerint nagy pénzt nem érdemes befektetni a wellbidbe sem, csak kisebb csomagokat. Ha pl van valaki aki nem tudja hogy menne ez a dolog akkor nem bukik sokat csak pl 3 ezret ami nem egy nagy pénz manapság.

 

Még mindig úgy gondolom hogy nincsenek gépek az oldalon, mert nem kellenek. Van annyi ember egymás ellen, hogy maguk alatt vágják a fát sokszor. Nem egyszer történt, hogy én is benéztem egy aukciót és kifogtam egy erőlködős barmot aki addig addig húzta míg én már meguntam és beszállt más helyettem és az új vitte el. A blogomban is direkt megemlítem hogy nem érdemes nagyon erősködni, mert pórul járunk.

 

Annak viszont örülök, hogy nem egy olyan mondta ezeket a tapasztalatokat aki még nem is játszott, ezt pedig elismerem egy véleménynek.

Mostanság én nem szoktam játszani, sok a meló, meg ilyenkor többen is érnek rá wellbidezni, szóval szerintem majd ősszel kezdek megint bele.

 

Sajnálom, hogy nem vált be, remélem másban szerencsésebb leszel! :-)

Előzmény: palimadR (66)
palimadR Creative Commons License 2014.08.13 0 1 66

Ajánlott messze elkerülni a wellbid oldalát!
Felesleges és pénzügyileg is fájdalmas gépek ellen küzdeni. Engem konkrétan elkapott a gépszíj és nagyon sokat vesztettem.
Naiv voltam mert azt hittem, hogy emberekkel versengek és ha kitartó leszek, akkor van sansz a győzelemre.
Természetesen nyertem én is vásárlási utalványt némi bid ponttal fűszerezve. Ez volt a csali, tiszta sor. Azzal, hogy lehetőség van bid-re váltani a nyereményt csak arra ösztönöznek, hogy maradj rendszeren belül és majd szépen lassan vagy épp gyorsan elkótyavetyéled a pénzed.
Mondhatjátok nyugodtan, hogy okosan kell csinálni és aki hülye az megérdemli. Én megérdemeltem! Drága mulatság volt.
Stratégiai játék? Önáltatás! Ami emberek ellen működhet az nyílván nem működik egy program ellen.
Minden nap eszembe jut, hogy milyen oktondiság volt egyáltalán belekezdeni. Belekezdeni annak ellenére, hogy már az első gyorselemzés után láttam, hogy ez egy pénzszivattyú.
Alapvetően körültekintő, elővigyázatos vagyok és nem szoktam beszipkázni az átveréseket de most sajnos nem így történt. Most nem vettem a "fáradságot", hogy mögé nézzek a dolognak.
A biztonságos licitálás amit a Vaterán vagy ebay-en megismertem itt egyáltalán nem érvényes.
Tanuljatok a hibámból! Úgy nyertek igazán ha ki sem próbáljátok!

Kaoru Creative Commons License 2014.08.12 0 0 65

Másik durvább példa, nagy számokkal:

 

bolti ár:161 810 Ft

BID-ek értéke: (9180)91 800 Ft

jelenlegi ár:2 718 Ft

hlerlace43 megtakarított:67 292 Ft

 

Megvan adva zárójelkben hogy a nyertes felhasználó mennyi BID-et áldozott bele. Itt is látszik hogy lehet hogy 100e Ft elment rá, de megtakarított 67 ezret. Azt tudni kell még, hogy a termékek ára az inkább kiskereskedelmi, szakkereskedelmi ár, nem nagyker ár. Vagyis pár %-al biztos megtalálod olcsóbban is mint pl 161 eFt a példánál maradva.

 

Pl az említett mobiltelefon az a HTC One Mini 2 Okostelefon aminek nagykereskedelmi ára olyan 120e Ft környékén mozog.

 

Persze akkor mondhatjuk, hogy kb 40-45 e Ft-al kevesebbet ér és úgy már csak 20-30 eFt-ot takarított meg az illető, de azt senki nem tudja, hogy éppen mennyi BID-el kezdett a felhasználó. Lehet hogy a legolcsóbb csomaggal hozta össze azt a 10 ezer BID-et és minden termékét átváltotta inkább BID-re, úgy pedig a megtakarítás szinte lehet a teljes ár is. A másik dolog az, hogy ez egy durvább aukció volt, a játékos valószínűleg rossz aukciót fogott ki. A legtöbben csak pár 100, esetleg pár ezer BID-ért elhozzák a terméket ha elég trükkösek.

Előzmény: Kaoru (64)
Kaoru Creative Commons License 2014.08.12 0 0 64

Minden le van írva pedig.

 

Bolti ár: amennyit a termék valójában ér

BID értéke: Amennyit költöttek BID-ben (1 BID olyan 10-15 Ft körül mozog)

Jelenlegi ár: Az utolsó licitnél mennyinél áll a termék

 

Megtakarítás: Bolti ár-(BID értéke+Jelenlegi ár)

Ha ez minuszban van akkor nagyon rosszul jártunk

 

Példa:

bolti ár:25 000 Ft

BID-ek értéke: (150)1 500 Ft

jelenlegi ár:202 Ft

gettinghot megtakarított:23 298 Ft

 

Azt jelenti, hogy lényegében 1500+202 Ft-ot költött a termékre (BID-ek és az aukció során a végső ár)

 

Előzmény: Ger827 (63)
Ger827 Creative Commons License 2014.08.11 0 0 63

Üdv!

 

Nem vagyok egy nagy wellbid szakértő, de ezt én nem értem:

 

Ha valaki megtudná magyarázni, nagyon szépen köszönöm

Kaoru Creative Commons License 2014.08.03 0 0 62

Nekem is eltartott 2-3 napig. Gondolom hétvégén küldted be. A másik, hogy gondolj csak bele mennyien játszanak, mennyi emailt kapnak...stb.

Nem kell aggódni, beküldted időben, ha nincs lejárva vagy ilyesmi akkor meglesz hétfőre szerintem.

 

Gratulálok a nyereményekhez! :-)

Előzmény: nokia22 (61)
nokia22 Creative Commons License 2014.07.31 0 0 61

Mindenkit köszöntök a forumon. A Wellbiddel kapcsolatos észrevételemet osztanám meg. Regisztráltam az oldalra,majd egy kis figyelés után belefogtam a licitbe, kedvezményes 2000 bid vásárlás után. Meglepetésemre nyertem 100,500 bid-et. Minden gond nélkül jováirták. Fellelkesülve rámentem a termékekre, csak ovatosan. Két ora alatt nyertem,fülhalgatot,manikűrkészletet kb 45-ezer ft értékbeen. A gond ezután kezdődőtt,iratok fénymásolatainak beküldése után már harmadik napja ellenőrzik a felhasználofiok hitelességét. Ezt nem tudom mire vélni. Ha valaki tud hozzászolni, várom az irásokat.

Kaoru Creative Commons License 2014.07.26 0 0 60

 

Már meg mondtam, nem hazudok. Szimplán én megtalálom azt a lehetőséget amihez te vak vagy. (Ahogy egy oldal információit is...)

Válaszoltam minden kérdésre, megkeresnek hetente jó páran és normálisan teszik fel a kérdést, normális választ is kapnak.

Akik nem értenek hozzá, azoknak szívesen segítek, akik pedig "értenek" hozzá azok minek kérdeznek?

 

Nyilván valóan te jobban értesz hozzá mint bárki más ezért én itt abba is hagyom a vitát.

Ha kell valami pontos cégcím, email, telefon, cím, a wb vezetőjének f*rokmérete azt majd megkérdezed tőlük (ez nem az én dolgom).

 

Ha pedig ennyire nem tetszik az amit nyújt az oldal menj lottózni mert ott úgy is "nagyobb" esélyed lesz.

 

Szép napot!

 

Előzmény: sgyuri2003 (59)
sgyuri2003 Creative Commons License 2014.07.22 0 0 59

Természetesen megint hazudsz,  a lap alján nyoma sincs impresszumnak, mert bárki ráklikkel is láthatja.A lap alján pusztán egy nyíl van amivel a lap elejére ugrasz.

 

Az pedig a hülyeség csúcsa , hogy ha nem látom az impresszumot akkor nézegessem a forrást (mert azt bizony úgy hívják) mert én nem csak a html nyelvet ismerem de a dinamikus oldalak sem ismeretlenek számomra :). Persze könnyebb a vitapartner számítástechnikai ismereteit megkérdőjelezni, mint egyszerű kérdésekre válaszolni. Ráadásul egy oldal használatához nem hiszem , hogy számítástechnikusi ismeretek kellenek főleg ha az fizet aki használja az oldalt.

Még mindig adós vagy a cég nevével a cég elérhetőségével és azokkal a jogokkal amiket a játékosok szereznek a felhasználói feltételekben. 
 És még mindig kíváncsi vagyok a jutalékos rendszer lényegét illetően. 

 

És persze egy hiteltelen szerencsejáték oldal aukciós oldalként feltüntetni arcátlanság. Én még nem találkoztam egy élő emberrel sem aki a wellbide en bármit is nyertek volna. Csak fizetett vagy kreált céges droidokkal. 

 

Aljas és mocskos dolog egy ilyen lehúzós oldalt mindenféle hazugságokkal reklámozni klf. fórumokon. Tele van a net ismeretlen köcsögökkel akik lelkendeznek a wellbid-ért. Egy sem valós személy. 

Előzmény: Kaoru (58)
Kaoru Creative Commons License 2014.07.21 0 0 58

Az oldal alján van minden amit kérdeztél, tudni akartál....Csak hogy tudd hol kell keresni. De ha ügyes vagy és értesz a html programozáshoz akkor egy F12-re minden kijön...Bár ha ilyesmit nem találtál meg az is csoda hogy be tudod kapcsolni a számítógépet.

Előzmény: sgyuri2003 (57)
sgyuri2003 Creative Commons License 2014.07.19 0 0 57

Velem semmit nem kell megbeszélned sőt meggyőznöd sem kell engem. A többi amit írtál bizony egyik sem állja meg a helyét. Az oldalon sem cég sem cím nem található. Segítségedre, hogy tudd míről beszélek küldöm az oldal linkjét. 
http://www.wellbid.com/hu/index.html
Ezen az oldalon sem gyik sem faq sem impresszum nincs. És persze azt is szívesen olvasnám, esetleg ha beidéznéd, hogy milyen jogokat és milyen szerez a BID vásárló a honlap üzemeltetőjével szemben. 

A jutalékos megoldás mikéntjét elfelejtetted kifejteni. 
 Továbbra is mindenkit óvva intek, hogy bármilyen magát aukciós oldalnak hazudó kamu oldalnak is egy fillért is elküldjön.

Előzmény: Kaoru (56)
Kaoru Creative Commons License 2014.07.18 0 0 56

Én ugyanúgy szkeptikusan álltam hozzá ahogy bárki más. Elolvastam mindent amit tudni lehet az oldalról. Szóval nem hiszem hogy naívabb lennék nálad.

Épp erről van szó, hogy nem tapasztalatból írtad hanem a megérzéseidre, az oldal rossz hírnevére alapozol mindent....Nem én vagyok az egyetlen aki nyert, biztos van olyan aki játszott nem nyert és minden szart elmondott az oldalról mert ő nem nyert....Ja de azt elfelejtette mondani hogy 200 biddel akart rámenni az apple termékre amiken átlagosan 5-6 automata van és simán adnak érte pár ezer bidet is. Az oldal innen szerezte a hírnevét, mert mi magyarok leginkább csak hőbörögni tudunk, meg nyávogni hogy mi nem tetszik. Egyszerű...ha nem tetszik akkor mit keresel itt? Már előtted is fel lett hívva a figyelem arra hogy csak az nyer aki ügyesen játszik és nem fél befektetni. Már megmondtam nem vagyok fizetve ezért, én csak a tapasztalataimat írom le. Az oldalon nincs semmi féle reklám, a wellbid nem fizet mert jót írok róla. A gondolkodó kezdőkért és magamért vagyok, senki másért.

 

Az oldal üzemeltetőjének az elérhetőségeit megtalálod az oldalon, ahogy a GYIK-ot, ÁSZF-et, Szabályzatot. (bár úgy látom számodra ezt nehéz megtalálni...)

Az oldal nem bűnszervezet mert nem követ el bűncselekményt, kérlek nyisd fel az idegen szavak szótárát és olvasgasd, ne energiavámpírkodj.

 

Az üzemeltető cég nevét is tudni lehet, ez is megtalálható az oldalon, ahogy a felhasználónak milyen jogai lehetnek.

Mivel még MINDIG átlag felhasználó vagyok ez engem nem fog érinteni.

 

Azt tudom leszűrni az írogatásod alapján, hogy egy zárkózott, mindentől félő és megriadó, hőbörgő ember vagy akinek csak az interneten nagy a szája.

Ha a rendőr elkéri az okmányaidat ő is ugyan úgy csinálhat okirat hamisítást, vagy ha fiatalabb vagy és kérnek a piához igazolványt...

Tudni illik minden nyereményjátéknál igazolnod kell magad, hogy te-te vagy.

Ha megnyered az ötös lottót akkor sem mész be a lottózóba és mondod hogy én vagyok az a gyuri én nyertem az ötöst...

 

Viszont, én most megálltam veled kapcsolatban, felesleges veled bármit is megbeszélnem mert hülye alapokra építettél és makacs vagy, szóval kérlek ne rontsd itt a levegőt.

Előzmény: sgyuri2003 (54)
sgyuri2003 Creative Commons License 2014.07.17 0 0 55

Aktív felhasználó beléphet a partner programba is, mellyel részesül a partnerei jutalékából.

???????????????????????????????????????????

sgyuri2003 Creative Commons License 2014.07.17 0 0 54

Sajnálom, hogy számodra csak egy mondat volt érthető. Bizony én őszintén megvallottam, hogy nem tapasztalatból írtam hanem és érvekkel is alátámasztott megfontolásokból.Értelmes embernek nem kell minden faszságot kipróbálni amiről első látásra látja a szopatást.

 Ne haragudj de számomra nem garancia a jó és becsületes működésre egy pár személytelen fizetett droid fórumos hozzászólása. Az sem ha belemosolyog az arcomba az ügyeletes nyertesnek kikiáltott fénykép. 

 Nem tudom, hogy abban a mondatban mi volt számodra érthetetlen, hogy kértelek , legyél szíves az oldal üzemeltetőjének az elérhetőségét megadni. Mert bármilyen furcsa az ilyen és ehhez hasonló oldalaknál kötelező ezt megadni. 

 

 Azt sem értetted meg, hogy a lehúzás részének tartom a használati feltételek nagy részét és bizony arcátlannak , hogy egy ismeretlen elérhetőségi bűnszervezet olyan adatokat kérjen le amihez semmi köze és amely adatok századrészét sem adja meg magáról, miközben ő kezeli a az átver játékosoktól kicsalt pénzeket. 

 

Továbbra is várom tőled a felhasználói feltételekben , hogy a játékos milyen jogokat szerez az oldalt üzemeltető céggel szemben.

Tudjuk az üzemeltető cég nevét?

Van joghatósága a Magyar vagy bármely bíróságnak e névtelenségbe burkolódzó céggel szemben.

 Ráadásul miután felhívtam a figyelmedet a szervezet rosszhiszeműségére , ezután majd ne próbálkozz a megtévesztett felhasználóként magadat is áldozatnak feltüntetni a büntető eljárás során. Mert lehet , hogy ők ügyesen kicsúsznak a felelősségre vonás alól te nem fogod megúszni amennyiben valóban Magyarországon élő valós személy vagy.

Kaoru Creative Commons License 2014.07.17 0 0 53

Sikerült leszűrni az egyetlen értelmes mondatod: "És bizony nem tapasztalatból beszélek" :-)

 

Engem nem bérelt fel senki, egy játékos vagyok a sok közül. Még reklámokat sem tettem ki a blogra mert tudom hogy zavaró tud lenni.

Figyelmesen át kell olvasni a szabályzatot és kész. Ők a szabályzatban leírtakat teljesítik, lehet nyerni is ha ügyesen játszik az ember. Szerencsére kaptam sok pozitív visszajelzéseket, hogy nekik is bevált és megköszönték a tanácsaimat. Persze mindig lesznek olyanok akiknek nem jön be az oldal, rosszul játszanak, nem jól használják fel a bideket.

A paypal-es kifizetések is teljesen korrektek, én már ebay-ről rendeltem belőle pár dolgot. A megérkezett nyeremény is teljesen jó volt, a kuponok is beválthatóak.

 

Már mondtam nem egyszer; lehet az oldalt szidni, de ne 0 tapasztalattal akik még 2-3 ezer forintos befektetést is féltenek megkockáztatni. Csak pénzből lehet pénzt csinálni. Ezt el kell fogadni!

Az hogy ki a naiv az nézőpont kérdése szerintem, nekem van tapasztalatom, nekem bevált. Viszont te valószínűleg ki sem próbáltad csak mindent elhiszel amit az interneten összebeszélnek.

A topic neve még mindig Wellbid a gyakorlatban, nem pedig véleményem szerint milyen az oldal.

 

Szóval kérlek mentsd meg a világot az ufóktól mert holnap jönnek!

Előzmény: sgyuri2003 (52)
sgyuri2003 Creative Commons License 2014.07.15 0 0 52

Véleményem szerint az egész egy nagy lehúzás. Sikeresen elolvastam az oldalon feltüntetett feltételeket. Nagyon arra megy ki a játék, hogy minél több lehetőségük legyen a megvásárolt (nem nyert) termék átadásának megtagadására.

Ellenszenves és pofátlan , undorító és arcátlan az egész. A feltételek oldalakon keresztül tárgyalják a felhasználó regisztrációjával kapcsolatos előírásokat. A profilod használatával járó korlátozásokat és tiltásokat. Miközben az egész bűnszervezetnek az elérhetősége mély titokban marad. Nem tudhatjuk meg, hogy ha valamivel nem értünk egyet, milyen módon és kivel szemben élhetünk a jogainkkal. Persze ahhoz jogokkal kellene rendelkeznünk amiről szintén nem sokat tudhatunk meg a feltételekből. Egy kurvára arrogáns , bukó társaság aki tőled minden adatodat kikéri miközben te fizeted a játékot és róla semmit nem tudunk , úgy bujkál mint a többi bűnelkövető szokott.

 Minden a fórumon írogató és ezt a lehúzó céget bérreklámozót megkérek, hogy legyenek szívesek megadni ennek a cégnek az elérhetőségét. Mert törvényi előírás, hogy a webáruházak és kereskedők konkrét telephellyel és telefonos ügyfélszolgálattal kell rendelkezzenek. Hol a faszban van a kötelező impresszum?

 

És bizony nem tapasztalatból beszélek, mert erre a baromságra csak nagyon naiv ember nevezhet be. De az az érzésem, hogy itt taktikai tanácsokat adó támogató bejegyzések sem tapasztalatból, hanem megbízásból keletkeznek.

Pityus53 Creative Commons License 2014.06.20 0 0 51

Úgy érzem, hogy az indított alaptémát, alaposan körbejártuk. Saját bőrömön tapasztalva, a következő megállapításra jutottam. Ha valaki a Wellbid játékában szeretne részt venni, a nyereményt csak akkor veheti át, ha a személyi okmányainak fénymásolatát elküldi nekik. Ezt azért érdemes átgondolni, mert addig a nyereményéhez nem juthat hozzá, és ha ki akar szállni, akkor átutalt pénzét, amit bidekre váltottak, már nem kapja vissza.

Ha valaki úgy dönt, hogy eleget tesz a feltételeknek, és a fénymásolt okmányokat elküldi, akkor az információm szerint, a licitálás során megnyert terméket megkapja.

Arra figyelni kell a licitálás során, hogy ha nem mi nyerünk, akkor a licit végeztével az addig feltett pénzünk (bid) elveszik. Tehát mielőtt belevágnánk egy nagyobb értékű tárgy licitálásába, érdemes figyelni, és megérteni a játék logikáját. Erről viszont Kaoru fórumtársunk tud hathatós segítséget nyújtani a blogján, ami itt található: http://kedvedrevalo.blogspot.hu/

Én úgy látom, hogy a nyeréshez jó taktikai érzék, megfelelő időzítés, és nagyon sok szerencse szükségeltetik. Kívánom, hogy aki belevág, sok kedvező áron megnyert termékkel gyarapodjon.

Kaoru Creative Commons License 2014.06.19 0 0 50

Ha gyártasz valamit te sem fogod kiemelni a legkellemetlenebb részeket....

Vagy ha tetszik egy lány és megkér hogy mesélj magadról, nem a legrosszabb dolgokat sorolod fel....

Teljesen természetes ez a dolog. Aki rendesen átolvassa az úgy is megtalálja. Ha pedig nem akkor az első nyereménynél úgy is jön a mail, hogy küldje be vagy nem veheti át a nyereményt.

Előzmény: Pityus53 (49)
Pityus53 Creative Commons License 2014.06.19 0 0 49

Téves feltételezésed van, mert többször játszottam, és amikor nyertem akkor azonosultam a fénymásolat mizériával.

Ezek szerint valóban nem rágtam át alaposan, és nem vettem észre, a szerintem kissé elbújtatott idézetet, amit kimásoltál. Pedig szerintem ez elég fontos dolog, hogy kiemelt helyen legyen a tájékoztatásban.

Környezetemben megkérdeztem több ismerősömet, hogy ilyen feltételek mellett regisztrálná magát? Mindegyik azt mondta, hogy nem. Úgy látszik, hogy a szavaiddal élve, egy paranoiás környéken lakom. De hát Te is azt írtad, és újra idézlek, hogy: „Az meg, hogy nem az oldal üdvözlőképernyőjére nyomják, hogy ide kell az ig. fénymásolata egyszerű....Úgy kb senki nem regisztrálna és az oldal csődbe menne.” Mintha ez sem lenne egy pozitív megállapítás.

Szerintem ezzel nem veszem el a kedvét senkinek, főleg nem ijesztgetem a kezdőket azzal, hogy felhívom a figyelmet olyan részletre, amit a véleményem szerint a nagy többség nem vesz észre.

Wellbiden a licitálás érdekes újdonságokat alkalmaz, és a nyeréshez odafigyelés, taktika és főképp szerencse szükségeltetik. Ezzel semmi problémám nincs, hisz ez szerintem félig meddig szerencsejáték. Ezért is léptem be én is, hogy kipróbáljam.

Az elijesztés szándéka nélkül sok nyereményt kívánok Neked, és az összes Wellbid játékosnak.

Előzmény: Kaoru (48)
Kaoru Creative Commons License 2014.06.19 0 0 48

Csak jó magyar szokás hívén áttekerik az emberek a fontosabb részeket.

A regisztrációval elfogadtad a játék feltételeit. Persze a szabályzatig eljutottál, de az ÁSZF vagy a GYIK (FAQ)-ig már úgy néz ki nem.

Ezért ne hibáztasd az oldalt, sőt ráadásul írtál nekik és nem küldtek el. Ha én ott dolgoznék tuti, hogy idegesen válaszoltam volna, hogy ott van az ÁSZF-ben minden és mielőtt üzenetet küldesz olvasd el.

Elfogadom az álláspontodat, nem erről van szó...Hanem arról hogy kb egy percet nem játszottál és megijeszted a kezdőket a te félelmeddel.

 

Szerintem te sem lennél jókedvű ha nyitnál egy céget és egy ember úgy beszélne róla rosszakat, hogy soha nem is volt kapcsolatba a cégeddel...

A fórumtopic címe pedig a wellbid a gyakorlatban, ergo én pl azt várnám hogy aki rendesen aktívan wellbidezik megossza a tapasztalatait és erről beszélgessünk. Nem arról hogy neked milyen szarul esik, hogy kell egy sima mezei ellenőrzés. Ez már nem elővigyázatosság amit te csinálsz hanem paranoia. Az elővigyázatosság annyi, hogy utánanézel a cégnek, volt-e ilyen esete...stb.

De megnyugtatlak hogy a kb 100.000 felhasználó közül pont a te okmányaidra lesz szükségük :-)

 

Részemről ennyi. Nem akarok vitatkozni, hogy neked mennyire rossz ez a dolog. Vagy elfogadod vagy nem, de ameddig nem történt eset belőle addig kérlek ne vedd el a kedvét másnak.

Előzmény: Pityus53 (47)
Pityus53 Creative Commons License 2014.06.19 0 0 47

Azért vagyok itt, mert én indítottam el ezt a témát, és nem értek egyet a szabályzattal. Továbbá, hogy felhívjam a figyelmet egy olyan momentumra, amire Te is azt írtad, hogy: „Az meg, hogy nem az oldal üdvözlőképernyőjére nyomják, hogy ide kell az ig. fénymásolata egyszerű....Úgy kb senki nem regisztrálna és az oldal csődbe menne.”

Tehát én így hívom fel a figyelmet arra, hogy aki regisztrálna és pénzt utalna a Wellbidre, akkor tisztába legyen azzal, hogy a nyereményt csak akkor kapja meg, ha elküldi a személyes okmányainak fénymásolatát. Ennek az ismeretnek a birtokában mindenki eldöntheti, hogy mit lép a továbbiakban.

Azt hiszem mindketten elmondtuk ezzel kapcsolatban az összes érvünket. Én elfogadom az álláspontodat, és örülnék, ha Te meg elfogadnád azt, hogy én meg másképp gondolkodom a személyes adatok biztonságáról. Azt nem értem, hogy miért veszed zokon azt, hogy erre felhívom a figyelmet.

Sok szerencsés licitálást kívánok Neked, és mindenkinek, aki a Wellbid oldalán próbál szerencsét.

Előzmény: Kaoru (46)
Kaoru Creative Commons License 2014.06.19 0 0 46

Hiába szeded pontokba.

Bemásoltam neked ezt a szabályt ami azt mondja, hogy be kell küldeni a fénymásolatot, fényképet.

A feltételeket ők döntik el, nem a felhasználók. Mi csak élünk vele, ha szeretnénk.

Amikor levélben kérted akkor ráadásul volt annyira nem paraszt a wellbid munkatársa, hogy bemásolja neked hogy van joga ellenőrizni hogy te-te vagy nem pedig egy gép vagy egy brókercég.

Ha nem értesz egyet a szabályzattal akkor miért vagy itt?

 

Az hogy megadod a személyes adataidat vagy nem azt pedig nem a törvény fogja megmondani.

Kivéve ha egy rendőr, közterületes odamegy hozzád hogy igazold magad.

 

Még egyszer elmondanám; Akinek nem tetszik az oldal, a szabályzat, a feltételek az ne játsszon PONT. Ennyi az egész. Megmondtam már, nekem nem érdekem hogy valaki játsszon vagy ne játsszon. Én csupán írok róla.

Előzmény: Pityus53 (45)
Pityus53 Creative Commons License 2014.06.18 0 0 45

-       Mint említettem, azt normális dolognak tartom, hogy regisztrálásnál az adataimat

megadom.

-       Amikor regisztráltam magam, nem találtam a szabályzatban olyat, hogy a személyi igazolvány másolatát csatolni kell.

-       Amikor levélben kértem a Wellbid munkatársát, hogy hol találok erre konkrét utalást, akkor a következő választ kaptam: A Felhasználási feltételek §2 15 pontja szerint: "A Szolgáltató jogosult a regisztráló személyek adatai ellenőrzésére és visszaigazoltatására, továbbá a Szolgáltató jogosult letiltani a Felhasználó fiókjához való hozzáférését."

-       Ez nem azonos az igazolványok fénymásolatának bekérésére, egyszerűbb lett volna ezt írni.

-       Azt nem tartom szikrázásnak, ha nem értek egyet olyan eljárással, amelyik a magyar jogszabályokat figyelmen kívül hagyja.

-       Ha megnyerem az 5-öst, vagy ha hivatalos helyen szükséges, természetesen a szavaiddal élve igazolom magam.

-       Továbbra is rejtély számomra, hogyha a Vatera, eBay, stb. használatkor ilyenre nincs szükség, akkor a Wellbid miért ragaszkodik ehhez.

-       Nem azért aggályoskodok, mert azt állítom, hogy a Wellbid visszaél a fénymásolt adatokkal, hanem azért, mert a fénymásolt igazolvánnyal  vissza lehet élni, ezért elvből csak hivatalos, vagy 100%-ban megbizonyosodott helyre adok ilyet.

-       Remélem elolvastad az belinkelt adatvédelmi törvény megfelelő részét. Ezt pont az állampolgárok védelmében hozták. Én csak annyit szeretnék, hogy a ciprusi cég ezt figyelembe vegye, ha már Magyarországon is tevékenykedik.

-       Azért mert nem értünk egyet, remélem kulturált mederben és sértegetés nélkül tudjuk folytatni a párbeszédet.

Előzmény: Kaoru (44)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!