Szia hello! Jelentkeztem a csoportba, és írtam privát üzenetet is, kérlek te vagy ha más valaki is tud akkor valaki engedélyezze a jelentkezésemet! előre is köszi!
nekem van egy CT7-esem, arról tudok írni, teszem ezt azért is mert eladó.
A CT7 az, amelyik tetején ponyva van és nem kemény tető. A ponyva könnyedén leszedhető, felrakható. Az eredeti utánfutó méret háromszorosára nő amikor két oldalra (egyedül) kinyitod a két alvólapot, ezeket két-két lábbal támasztod alá. Ezen a két alvólapon egy-egy 200x150 cm-es fekvőhely van, hálófülkében. Én a középső szekcióba is készíttettem egy ekkora alvószivacsot, így van összesen 3 db kétszemélyes helyem.
A sátorhoz van elősátor, így a háromszoros utánfutóméret megduplázható, és toldalékként még van egy előtető is, igazán nagy a belső tér.
A két oldalsó fekvőhely alá be lehet szerelni további két alvóhelyet, ezek csak olyan 70 cm magasak, egyszemélyesek.
Lehet a vonórúdra dobozt szerelni, ezt néhányan megoldották, korábbi posztokban találsz példákat. Lehet bicikliszállítót szerelni rá, azon négy kerékpár biztosan elfér, szintén találsz korábbi posztokat.
Fenntartani fillérek, biztosítás valami 4000 volt évente. Én az enyémet amennyire kellett rendberaktam.
Sajnos elfáradt a skifünk, mert beletrafáltak hátulól. Arra gondoltunk, hogy egy camptouristtal tudnák helyettesíteni, mert az nagyobb. Sok a gyerek, lásd a nick-nevemet. Elvesztünk azonban a CT 5.3, 6.2, 7 ,8 stb tipusok között. Pls segítsetek, mi mit jelent. Melyik praktikusabb, milyen szempontból.
nekem van egy eladó CT-7 sátrasom (értem, hogy 8-ast keresel), azt egyedül is fel tudod állítani, én a 10 éves fiam segítségével 10 perc alatt alváskész állapotba hozom. Hirdetem a hahu-n, ne azt az árat nézd, ha érdekel (és akit érdekel) keressen itt vagy email-ben vagy telefonon (harminc / kilencvennégy-nullakettő-öthatnyolc).
Segítség Vásárláshoz! Üdv! A tervek szerint a fiammal, aki csak keveset van velem tervezek kiruccanásokat. Hosszas nézelődés után a camptourist ct 8 mellett döntöttem. A válogatás következménye az lett, hogy az 1gyetlen eladót, amit találtam elvitték. Ha valaki tud ijet kérem jelezze. Köszönet P.Laci
Bár a mienk CT6.2-es volt, mi is szállítottunk hűtőszekrényt. Én a vonórúd fölé szerkesztettem egy tartót, amire csavarokkal rögzítettem a hűtőt, valahogy így nézett ki.
CAMPTOURIST CT 5-3 - ra rábarkácsolnék egy tetőcsomagtartót. Egy db fiókos kisszekrény + 1db 50 literes hűtőszekrény biztonságos szállítása lenne a feladat. Az utánfutó tetejét nem szeretném megfúrni. Ha valaki már megoldotta kérnék ötletet, képeket. Köszönettel: mezjoc
Az enyémet tavaly a Textilklinikán (Bp. VII. ker. Akácfa u. 41) javíttatam meg (a sarkánál indult egy jó nagy szakadás, amit befoltoztak.) 3 db pisztolyorrú Mátyás volt az ára.
Üdv mindenkinek ! Jó állapotú , peneszmentes sátras utánfutót keresek , 2 felnőtt és 3 gyerek részére.Lehetőleg Fedett előteres . Állapot érdekelt elsősorban nem a legolcsóbbat keresem.Ha valaki esetleg tud vagy eladná kérem jelezze.
Sziasztok! Skif felújítási munkálatok folynak... Tudtok segíteni azzal hogy hogy lehet szétszedni a kereket? Elvileg kb a gyári gumi van rajta... 😀 Teszek fel képeket később. Köszönöm!