Megkérek minden Honfoglalóst, hogy a Honfoglaló fórumcsoporttal kapcsolatos, moderátoroknak/ról vagy moderátori beavatkozást igénylő észrevételt, megjegyzést ebbe a topicba írjon. Minden más topicban elhelyezett, moderátori illetékességű hozzászólás szankciókat von maga után. Még a dicsérők is. Köszönöm
Játékchat-tel kapcsolatban:
info@honfoglalo.hu
Üdv! :) Szeretnék nevet változtatni a honfoglaló játékban. De nem tudtam eddig magamtól. Olvasgattam a neten és azt írták a moderátoroktól kell segítséget kérnem. Nem tudom jó helyre írok-e. 23-as szinten vagyok, 2016 óta játszom, 188 játékszámom van. Remélem megoldható! Előre is köszönöm a segítséget! Jelenlegi játéknevem: Egyed
Csak nálam nem működik a Honfoglaló? Azt írja ki, hogy az oldal nem működik. Miért? Korábban minden nap 2-3 órát játszottam online, hetek óta nem tudok. Ezzel vége?
Mementónak: A tendencia általános, a Honfoglalón végigment folyamat csupán igen jól reprezentálja mi történik velünk a világban az élet szinte minden területén, azaz bizonyos - főként - gazdasági tendenciáknak milyen szociál, - ill. tömegpszichológiai hozadékai vannak.
Sajnos ez van, mint azt korábban is több alkalommal megállapítottuk. Aki most jön a játékba, az el sem tudja képzelni, milyen élet volt a kezdetektől a "megrontásig".
Már elég régen fenn vagyok a faszkukon- főleg a honfoglaló külföldi játékai miatt- nagy kihívás a nyelv ismerete nélkül győzelmeket aratni:-)- de ott is jellemző a visszaesés. Az emberek valahogy már attól is elidegenednek.
Pedig még Bihát is bedobták, no meg - a régebben sokak által hiányolt - Szentgyörgyi Anettet is. Kb. 6-7 évvel ezelőtt erre még hosszú oldalas kommentek jöttek volna a fórumon. Még a megszüntetést meglebegtető bevezető se csobbant féltéglaként a kákás tó vízében, az is csak lazán lekoccolt a jeges felszínről.
Eső után köpönyeg? Vagy csak ez a fórum lett ilyen kihalt, hogy az új verziós topikban még meg se parittyázták ezeket a híreket? Lehet, hogy most a Facebookon zajlik az az élet, ami innen már régen hiányzik.
No és mit tudtunk meg a klasszikus HF tervezés alatt lévő legújabb verziójáról? Szinte semmit, csak, hogy lesz, és bizonyos fejlesztéseket a Honfoglaló Szövetség farvizén visznek majd végbe.
Még most is azt mondom, a jó régi Honfira hajazó új verziónál jobb fejlesztési irányt nehezen tudok elképzelni.No de hol vannak már a régi társak, akikkel itt protestáltunk a trivizé ellen, a régi HF mellett 2013 -ban?
Nagy részük elhúzott innen, a maradék meg beállt klános kockának homokot hordani a sivatagba.
Beírtam a Youtube keresőbe, hogy "Honfoglaló híradó", és ki is dobott pár találatot. A levélben kapott linken lévőt így hamar sikerült beazonosítani. Nem kezdtem bepötyögni a linket, mert az jóval macerásabb lett volna.
Íme a videó, innen meg is lehet nyitni, aki még nem látta volna:
A Honfoglalótól levelet kaptam, melyben a Honfoglaló Híradó megtekintésére biztatnak. Arra kérnek, hogy nézzem meg, egy linket is közölnek. Csak!
Arra még nem jöttek rá, vagy senki nem hívta fel rá a figyelmüket, hogy a levelezést nem lehet kijelölni és felhasználni? Pedig azóta már jó néhány év eltelt. Esetleg javasolni tudná valaki a megoldást?