"Meglőttem, volt régen is hibás airbnb kuponos utam, persze akkor nem ennyien ugrottak rá. Amikor megláttam, h lehozted meg az SF is le is mondtam róla."
Ebből nekem úgy tűnik, hogy előbb megtaláltad, ráugrottál (meglőtted), majd láttad, hogy mások kiteszik, és lemondtál arról h honorálni fogják.
Csak hogy megértsd a bonyolult személyiségemet, pedig ezt az előző válaszból össze tudtad volna rakni, nem láttam értelmét, mert már x ezren ráugrottak. Egyéb kérdés pszichológus úr?
Te is tudod, hogy ezekben nem ők laknak. Airbnb az, ha kiadja valaki a lakását. Nézd meg a hotel Monopolt Tenerifén, ott voltam legutoljára. Ha azt ridegnek látod....
Tele van pálmával, növénnyel belül, minden nap új virágokat raktak még a bejárati lépcső fokaira
is. Az óceán pár lépésre, a Teide pedig a 3 tetőteraszról volt látható. Meghívót kaptunk sangria partyra és akik sokszor voltak ott bort, illetve virágcsokrot kaptak. Volt aki harminckettedszerre volt ott.
Amúgy Granadába megyek legközelebb és az Alhambrában foglalnék szállást, ha nem sajnálnám rá a pénzt. Van ott bent egy hotel ugyanis. De megelégszem azzal, hogy ha látom az ablakomból az Alhambrát a Sierra Nevada havas csúcsaival, vagy a katedrálist. De az is lehet, hogy pechem lesz és csak a szemben levő épületet látom.
Azt a fajta szállodát én sem szeretem ami nagy és ahol rengeteg ember van. Nekem sok jó tapasztalatom van ahol pl. teát főztek rögtön mikor a lázmérőt kértem a recepciónál, vagy mikor Madeirán barátian átölelt a tulaj a panzióban mikor eljöttem. Én ha tehetem a helyi stílusú kisebb épületeket szeretem. Pl. Antalyaban régi ottomán ház átalakítva panzióvá vagy Marokkóban Casablancán kívül minden szállásunk régi felújított Riad volt. Skóciában imádtam az élőtüzű házakat vidékem, mert városban nem lehet élő tűz csak gázos kandalló. Andalúziában a mór stílusú régi csempés épületek, nemsokára megyek is egybe.
Akkor ezek szerint nem nálam és nem is az SF-on láttad. Akkor viszont baromira nem értem, hogy mi ez a prédikáció folyton tőled. Az lett volna a minimum, hogy megoszd az index fórumon, (ahol tudnak tájékozódni az emberek) hogy van ilyen lehetőség.
Ehelyett ahogy rájöttél a hibára magadnak foglaltál és próbáltad elhallgatni, hogy más ne tudjon róla. Most már végképp nem értem a személyiséged.
Szálloda is idegen emberé. Amúgy nálam sem mindig a pénzen múlik, de legalább van nagy hűtő, ha kell akkor önellátás és otthon érzem magam. Utóbbi a fontos, a szállodák rideg lófasz világa a kicsi szobákkal nem teljesen nekem való.
Kösz a sértegetést. Soha nem mentem Airbnb-be, nem is vágyom idegen emberek lakásába bemenni. Van pénzem, hogy kifizessem a szállodákat. De veled ellentétben nem gondolom az emberekről alapból, hogy hülyék.
Remek munkahelyem van, nem kell féltened. Meglőttem, volt régen is hibás airbnb kuponos utam, persze akkor nem ennyien ugrottak rá. Amikor megláttam, h lehozted meg az SF is le is mondtam róla. Nem tervezek saját oldalt, vannak remek helyek a neten, ahol tudnak tájékozódni az emberek, pl. az index fórum.
A helyedben nem dolgoznék olyan helyen, ahol nincs letiltva az oldalam, már csak elvből sem. Kíváncsi vagyok egyébként, hogy Te bepróbáltad-e esetleg, vagy esélyt sem adtál neki.
Egyébként a lehetőség mindig megvan, hogy a saját oldaladon tájékoztasd úgy, arról, és olyan formában a közönséged ahogy csak szeretnéd.
Ezt a posztod konkrétan kolléganőm mutatta mert foglalni akarta. Nem kell túlgondolnod a dolgokat.. azért egy bocsi lehet mehetett volna a megszívatott követőid felé.
"Posztolgass inkább kamu error fareket a rajongóidnak, azokat nem törlik." Akkor miért kérsz meg valakit, aki figyeli az oldalam és jelent neked? Mindegy, szerintem ez már beteges amúgy.
Hát őszintén szólva én nem gondoltam volna, hogy azt hagyni fogják a szállásadók, hogy ingyen elszállásolnak embereket. Aki meg esetleg hagyná én oda be nem tenném a lábam.
Sokat nem, de igy is lekestem. :-) Mondjuk, aki "megnyerte", az se nyerte meg vegul, mert o is a gepen volt. Valoszinuleg betettek egy no show utas helyere.
Itt ülök éppen a zürichi reptéren, ahol épp most mondta be a hangosbemondó, hogy azok az utasok, aki az eredeti időpontnál egy órával később hajlandóak Genfbe repülni, azok 146CHF kompenzációt kapnak. Kár, hogy pont nem arra megyek! :)
Korlátozott (cicavíziós :) ) netezési lehetőség miatt szeretném kérdezni a rutinos utazóktól, hogy
járattörlésnek tekinthető-e az, ha az eredeti célállomás helyett máshol száll le a gép?
(Tegnem TVS helyett Marco Polo, mert több mint 2 órás késéssel indult a Ryan, és TVS éjfélkor bezár) Azt nem tudni, hogy módositották-e a járatszámot. mert az ugye egyenértékű a törléssel is.
Jót mondasz, annyival egészíteném ki, bármi mást is levehetünk, ha úgy itéljük meg, mert a tiltólistára se lehet mindent darabra felírni ("meghatározás majd néhány példa"), ezért érdemes előbb érdeklődni.