Nekem ebből a szériából Viki volt a numberone, sőt, az egész VV-ből ő a kedvenc női játékosom. Képes voltam miatta belenézni a celebes műsor beszélgetőshow-jába, amikor őt hívták meg vendégül. És ott is egyetértettem szinte mindennel amit mondott. :) Az egyetlen durva tőle, amire emlékszem, az a fogkefés ügy volt. Azt nem kellett volna, ott esett a szememben.
A második Zsófika volt a listámon. Megáll az eszem, hogy Fannit sokan hozzá hasonlítják. :O
Aurélt egyáltalán nem kedvelem, a BV-ben meg egyenesen botrányos. Viszont azokkal sem értek egyet, akik szerint Cristofel-szinten van. Szerintem nincs ott, összetett mondatokat is szokott használni. :)
Én Aureliot a dzsungeles műsorban is kedveltem és -amikor megnézem- a BeleValóban sincs bajom vele. Olyan kis hülyegyerek, közben meg adja a nagy "Károlyt"! Emberileg sokkal jobban kedvelem, mint Vikit, vagy Zsófit.
nem sajnos, szerintem ez egy teljesen jó meglátás tőled
és azért tett ő nagyon sok vitatható dolgot ami miatt Au jobban megérdemelte, mert benne egy csepp rossz indulat nincs
tudod ki jut eszembe Aurelioról? Songoku. Totál ugyanaz a naiv, szerethető hülye gyerek :D Ahogy sírt, hogy belemártották a fogkeféjét a WC-be.
És ez azért tényleg milyen. Viki nagyon túlreagálta, hogy rápakolták a jelet - nem ért egyet a nagy taktikus a taktikázással?
Vagy annyira tudta osztani az észt Izáéknak, Zsófinak, ő miért nem vallotta be Krisztiánnak hogy figyelj bazdmeg beléd szerettem ez van. Annyira tudta ezt mondani másoknak. A saját ügyeiben sajnos ő is ... "csak" emberként viselkedett.
Miközben Aurelio lehet a pöcsét pörgette a felszínen, de az egyik legemberibb játékos volt, nagyon érzelmes srác. Remélem mindig ilyen is marad.
Szerintem Viki volt minden VV-k legjobb, legtaktikusabb játékosa, még Attilánál is jobb volt, mert nem volt pszichopata. Kár, hogy nem sms szavazás volt, mert akkor ő nyeri meg. Az idősebb korosztály -nemtől függetlenül- Viki érett gondokodásával értett egyet, nem érdekelte a külseje. A szavazás megreformálása miatt a lányok körében népszerű, faszlengető Au. nyert. Én őt is kedveltem, de Viki többet tett a műsor élvezhetőségéért és siekréért. Sajnos Viki küldetése az volt, hogy Aut. és Zsófit játékban tartsa.
azt írtad Attila miatt nyerte meg Aurélio, de manapság Aurélio ki nem állhatja Attillát, gondolom mert beszopatta Sheivel :D
én azért azt nem tartottam volna igazságosnak, ha Viki nyeri, túl sokat szemétkedett ahhoz hogy még meg is nyerje, és megfogant rajta Simon átka, végeredményben ő vesztette a legtöbbet, mert hát Zsófi is nyert Aurelio miatt
de Viki sorsa totál más, ő elérte azt amiért jött, megmutatta mennyire élesen látja a dolgokat - komolyan néha félelmetes hogy vág az agya, mintha előre olvasta volna a forgatókönyvet
és ő is el fogja érni mindazt amit Aurélioék egy nyereménnyel
ezért mondom, hogy a hatos széria a legjobb eddig, mert minden játékos azt kapta amit megérdemelt
az ilyen videók miatt tartom Vikit egy végtelenül szerethető karakternek,, akiknek olyan toronymagasan van az igazságérzete, hogy a legtöbb földi halandó sose jut el odáig
ez a Zsolt egy idióta, tipikusan az a fasz, aki csinálja a kétfilléres poénjait másokkal és azok persze milyen viccesek, de ha magából kéne bohócot csinálni akkor mindig hőzöng, ezzel a jelmezzel ráadásul nem is volt semmi probléma... egy fasz, tök jó hogy kiesett :D
amikor Zsolt adott 20 villakrajcárt Vikinek hogy az belemártsa Au fogkeféjét a wc-kagylóba :D és szerencsétlen Au totál kibukott és letépte a barátságkarkötőjét, az idióta Zsolt meg ott próbált poénkodni magában
csajokon egyébként mi a faszér van éjjel nappal sapka? odabent is? életemben nem találkoztam ilyesmivel, ez megint egy olyan hogy a megrendezett jelenetek idejére felvetetik velük, mert hirdetni kell
jó, hát ennyi erővel Krisztiántól is vannak értelmesebb, műveltebb , és kevésbé agresszív állatok, mert ez ha tényleg együtt maradnak, lehet az a tipikus alkesz, feleségverő legényke lesz :D
Elképzelhető, hogy Krisztián nem szerette volna, ha modellkedik. Nagyon magához láncolta (eddig). Az is lehet, mivel a való életben vannak sokkal szebb és csinosabb lányok mint Iza, azokat foglalkoztatják.
na pl. itt van ez a videó is, én aztán gyerekkoromban annyi kibaszott kukoricát morzsoltam, hogy a hátam közepére kívánom, de Krisztián igazi parasztnak vallja magát és annyi esze nincs, hogy miután lemorzsolta az első csövet a csutkával csinálja tovább????