„Tényleg ennyire át lehet verni a magyarokat?” – elszabadult a népharag a Tisza-kormány ellen
Elmúltak a mézeshetek, az abszolút filmszínház is egyre unalmasabb, ráadásul a konkrét kormányzati intézkedések sem úgy érkeznek, ahogy azt megígérték a kampányban. Emiatt az emberek egyre dühösebbek a Tisza-kormányra, amelynek első jeleit már a közösségi oldalakon is látni.
A paksi atomerőmű leállítása után jövő héttől veszélybe kerülhet hazánk áramellátása, az esti csúcsidőszakokban konkrét fennakadások is előfordulhatnak.
A Nobel-békedíjas lengyel politikus szerint a puhaság visszaüt, keményebbnek kellett volna lenniük Lengyelországban is az előző rezsimmel szemben. Figyelmeztette is Magyar Péter magyar miniszterelnököt, hogy ne kövesse el ugyanazt a hibát, mint a lengyelek.
Megkérdeztem tőle: már börtönbe csuktak valakit? Azt mondta, nem. Én erre azt válaszoltam, hogy akkor dolgozzanak gyorsabban.
2016 februárjában nyilvánosságra került egy Bolek fedőnevű ügynök együttműködési nyilatkozata és munkadossziéja, aki lengyel sajtókommentárok szerint Wałęsával azonos. Az egykori lengyel államfő kijelentette, hogy nem működött együtt a kommunista állambiztonsággal, soha nem adott jelentéseket, de elismerte, hogy „hibát követett el”, bár annak mibenlétét nem árulta e
Beütött a baj, országos leállás történt a kormányablakokban: súlyos a hiba, szünetel az ügyintézés, erre készüljenek a magyarok – személyit, jogosítványt és útlevelet se csinálnak
Vitézy azonban nem értette ezt meg, és mivel nála a bosszúvágy erősebb az ország érdekénél, szakma meg sosem volt, így hát, amint közlekedési államtitkár lett az Orbán-kormányban, inkább elkaszálta az egész M2G-programot. Dacára annak, hogy a Hungaroring Zrt. írásban támogatta az elképzeléseket. És ma ugyanígy tesz, a vérgőzös bosszú odáig vitte, hogy egyenesen törölte a projektet mindenhonnan. A kiakadt gödöllőieknek annyit üzent, hogy türelmet kér. Így tékozoljuk el országunk értékeit, amikor sikerül magamutogató bohócokra bízni az ország vezetését.