Mit hagyok rád: „Bár még van otthonom, családom, barátom, / de az én hazám nem az én országom. / Tudom, hogy vesztegel, nem fogom feladni, / próbáljunk meg együtt valahogy megmaradni.
Onnan, hogy rám nyitott két takarító és mikor látták, hogy nem üres a kórterem, elkezdtek telefonálni.
Igen, műtét előtt kérdeznek hülyeségeket. Mondom majdnem összekevertek. Az ügyeletes doki próbált vele nagyon vicces lenni, hogy majdnem lekapták a kezemet.
Ám az ítéletet helybenhagyták. Bródy Miklós Dániel 2024. február 9-én kezdte meg a börtönbüntetését.
Az ítélethirdetéskor a bíró mintegy 220 ezer dollárban (mintegy 76 millió forint) határozta meg a bank rendszereiben okozott kár teljes költségét. Bródy végül 2023 áprilisában beismerte bűnösségét. 24 hónapnyi börtönbüntetésre ítélték, valamint arra is kötelezték, hogy fizessen meg 529 ezer dollárt, vagyis 182 millió forintnak megfelelő összeget.
Bródy János olvasatában ezt ő másképpen tudja.
Több helyen megjelent, hogy a fia börtönbüntetését tölti az Egyesült Államokban, holott – elmondása szerint – már több mint fél éve szabadlábon van, dolgozik, és becsülettel megállja a helyét. Bródy elismerte, hogy fia egy rossz pillanatában, felzaklatott idegállapotban meghekkelt egy általa létrehozott számítógépes rendszert, miután kirúgták.
Ez súlyos bűn az Egyesült Államokban, és valószínűleg a büntetés egy részét meg is érdemelte – még ha túlzó is volt.
Hazudni Karácsony első napján sem illik, kedves Bródy János akit a kommunisták üldözték. Fiát meg az amerikaiak
Bocs. Mindenhova ugyanazt teszi be a szerencsétlen. Azt hittem, az itt betettre válászoltam, De nem. Szövegnek ugyanaz, csak nem itt. MÉg egyszer bocs!