Honnan veszed hogy eldobtam őseim kultúráját? A beilleszkedés nem azt jelenti hogy feladod azt amit apáidnak köszönhetsz, hanem azt jelenti hogy az értékek megtartását nem a befogadó közösség kárára teszed.
Ja. Csak a svábról nem a vízvagyon kiszervezése meg egyéb közvagyon elleni gazdasági bűnök jutnak a többség eszébe, hanem a kézművesség a szorgalom meg a Meredes-Benz. Aztán ha kell választani hogy sváb v. cigó legyen a szomszéd akkor arra is ismerjük kimondatlanul is a választ. No és tudod erről bizony Mi tehetünk. ;P
Visszatérve erre a beilleszkedésre, az is egy marhaság.....ami lehetséges és elfogadható az az integráció....dehát hijába magyarázom ezt egy olyan svábnak, aki hajlandó eldobni ösei kulturáját és nem probál meg vele együtt élni....az ilyesmi beilleszkedés, mondhatni behodólás....reményeim szerint nem ez a határon túli magyarok elképzelése, hanem az integrácijó....
Hijába no, ez az Obama nem hijába szórta szét azt a mustármagot....ráadául Clintonné a megnyitón még alaposan meg is locsolta, persze, hogy a Martonyi fontosnak gondokta meghívni ezt a seggfejet, hisz beleillik az usak mostan főáramlata politikájába...pedig mostan lehetett volna egy trockosnak hely....
Ez csak az idejétmult szerint igaz, hogy mindenki az aki annak vallja magát....igaz volt ilyen elavult nézet, meg az, hogy magyar az aki magyar állampolgár, de ezen régen tuljutott a modern kor....sváb vagy de nem kell szégyenkezned....igaz maradhacc még az uj rendben is magyar állampolgár....mindhogy a zsidó származásuka is maradhatnak még egyenlőre magyar állampolgárok...::))))))
Hááát... nem én mondtam. Gondolom a cigányok teljes indukcióval következnek ebből, most már csak a cijon bölcsejiről kéne ugyanezt a magasröptűt, oszt be is zárhatjuk a polfórumot, okafogyás mián.
>> Úgy gondolom hogy úgy illett vona hogy a Lantos Tamás fanok dobjanak össze 3 milliárdot és tolják bele ebbe a projectbe.
Mondd csak, ha tehetnéd, akkor hajlandó lennél a határon túliak státusát eredményező változások előídézése érdekében a kalapba dobni?
Ha igen, akkor annak alapján dobnál, hogy tetszik a kalap, vagy sem, amibe dobni kell, vagy úgy gondolkodnál, hogy a hatékonyság az, ami fontos?
Figyelmedbe ajánlom, hogy a világ Izrael és Egyiptom környékén tart elképzelhetőnek mindenféle határvonal húzogatást etnikai szempontokat szem előtt tartva és ebből a térségből volt egy meghívott, aki aztán belebaszott a lecsóba azzal, hogy egy jövőbeni nacionalista, de nem iszlamista kairói rezsim elképzelhető alkotójaként hitet tett a zsidók tengerbe kergetése mellett, arcul csapva azokat, akik az etnikai alapú, igazságos határmódosítást a békés egymás mellett élés tartós zálogaként tudnák elképzelni.
A határon túliakért fennkölt módon magukat halálra aggódó szélsőjobbnak most beleszartak a szájába, de mivel a drekk fröcsög a mű zsidóvértől, így mannaként majszolják.
Lószart disznókám! Aki nem vallja magát magyarnak az nem is az. Én sváb származású magyar vagyok. Tehát mi vagyok? Magyar. Ezzel szemben a zsidóság és a cigányság csak akkor állítja magáról ugyanezt, amikor mártír színházat kell játszani. Amúgy meg az van amit látunk is tőled, egyszerűen képtelenek vagytok a beilleszkedésre és innen ered az is hogy szitokszóvá degradálódott a cigány és a zsidó kifejezés is.
Persze, hogy nem, mint ahogyan a sváb sem....nem minden magyar állampolgár magyar, de minden magyar lehet magyar állampolgár....mármint a magyar ujabb alkotmányos értelmezésében....
>>Azt nem értem, hogy magyarországon egy magyar netes lap, magyar nyelvű fórumán miért nem lehet az a szegény ember Lantos Tamás.
Azért, mert ez a forma adja vissza a lényeget, miszerint ő elsősorban az USA érdekeit szem előtt tartó ember volt a külpolitika egyik alakítójaként.
Lantos Tamás pl. nem lett volna képes a korábban francia kliens Romániát az USA térségbeli oszlopos szövetségesévé és Lengyelországgal együtt térségbeli érdekeinek tartós biztosítékává tenni, annak minden kihatását előídézve.
Bármennyire szeretnénk, hogy elsősorban magyarként dobogó szívű lett volna, de Tom Lantos számára kimondottan az USA érdekének az érvényesülése jelentette a célt és az csupán mellékes, hogy az általa a térségben menedzselt új erőegyensúlyi rendszer Magyarországnak olyan körülményeket hozott, aminél, reálisan nézve többet nem is kívánhatnánk.
A 2001. szept. 11. dátum már szerepelt az 1999-ben bemutatott Mátrix c. filmben: különös módon épp ezen a napon járt le Mr. Thomas Anderson útlevele. A Mátrix zsúfolásig tömve van okkultizmussal, a 9-11 számkombináció egyébként is az okkultizmus egyik kedvelt számkombinációja, az Isten elleni lázadás szimbóluma (ld. USA segélyhívó). (Az iszlám ortodoxiához nincs köze). Kár részletezni, úgyis köztudott, hogy amiket ez az ember állított, azok mögött töménytelen érv áll. Nem értem én a XXI. sz-ban ezt az elhatárolódást. Hogyhogy nem tudományos érvekkel cáfolták?
A másik: a cikket Morvai Péter írta, egy hitgyülis főember. A hitesek azt állítják, hogy Isten emberek millióit égettette el a saját céljaira (mert nem tartják be a Törvényt, Jézus után 2000 évvel), majd miután megtisztultak a bűnből, rászabadította őket a Közel-Keletre (hogy újrakezdjék az állatáldozatokat, Jézus után 2000 évvel). Ennek semmi köze a Bibliához. Az egész Izrael-biznisz nem bibliai, csak egy undorító moslék, emberek megtévesztése és halálba kergetése. Nem marad el az ítélete, és az kemény lesz.
A Wafd el-Dzsadid nem a Testvériség, szerintem nem kellene keverni. Ez a fickó egy névleg nemzeti liberális párt alelnöke, de azt hiszem annyi köze van a liberalizmushoz, mint Zsirinovszkij pártjának.
Én nem az Orbánéktól kérdeztem, hanem Tőletek. Attól hogy a politikus hülye meg sznob, attól magukat itt értelmesnek mutató emberek miért azok? Ne válaszolj, mert a kérdés költői volt.
Nem rágódok rajta. Bántja a szememet amikor magukat magyarnak valló és magyar nyelven is kommunikáló kartácsok nem magyarul neveznek egy magát szívesen magyarnak valló ámde életében többnyire idegenben élt embert.
A holokauszt szó jelentése: Istennek szentelt teljesen égő áldozat.
Aki a holokauszt szót használja, az Istent vádolja azzal, hogy Ő a maga kénye-kedve szerint elégettetett többmillió embert, Őneki szentelt áldozatként.
EZ HAZUGSÁG.
Istennek semmi köze hozzá, Isten nem feketemágus. Az feketemágus, aki ezt kitalálta.
Nem kell megmagyarázni a megmagyarázhatatlant. Amikor Erdélyben járt körülbelül ~20 éve akkor még szóvá is tette, hogy mennyire jó érzés volt úgy kimondva hallani a nevét ahogyan az ott élőktől hallotta és ott senki sem Tom Lantosozott.
Na most ne tudd meg, hogy a külső alapján történő megítélés nem csak akkor náci magatartás amikor kaftános a zsidó fajúak gúnyneve és röhögünk a kampós orrán, hanem akkor is az amikor azt mondod:
"Keskeny váll és nagy fej, állandó vendége lehetne a Muppet Show-nak."
Én például abból a Lantos Tamás féle 3 milliárdból megtartottam volna inkább pár iskolát a hozzávaló munkahelyekkel együtt, de ha gyaloghidat építettek volna belőle a Tisza fölé akkor is jobb célra ment volna el ez a pénz. Úgy gondolom hogy úgy illett vona hogy a Lantos Tamás fanok dobjanak össze 3 milliárdot és tolják bele ebbe a projectbe. Lehet ez neked túl náci megközelítés, pedig a többséggel szemben pont az a nácizmus, hogy erre verjük el a közpénzt és akinek ez nem tetszik azt szimplán lefasisztázzuk. A saját hazájában.
Azt nem értem, hogy magyarországon egy magyar netes lap, magyar nyelvű fórumán miért nem lehet az a szegény ember Lantos Tamás. Mikozben ennyire magyartalanul írod le a nevét, ugye a kisújjadat azért feltartod? ;P
Nem csak ez szédületes, hanem az is hogy mennyi így 70 év távlatában még mindig a túlélő. Azok között a nemzetiségek között akik közelében sem jártak annak a helynek - és a népszaporulatuk 10-20-szor akkora, mint a zsidóságé - azok között sincs ennyi II. világháborús túlélő. Nem mondom. Tényleg jó hányotott sorsú egy népség lehet ez a zsidóság. Tele gondokkal. Ha ezek mellett belegondolok abba, hogy így 4 generáción túl is kárpótlásra megy az általam megfizetett adó egy része akkor egyenesen ökölbe szorul a lábam. Mi közöm nekem ehhez egy olyan világban ahol nincsen kollektív bűnösségi elv?