Minden ami Action cam. A topic célja megbeszélni a kamerákról a technikai dolgokat, bemutatni kiegészítőket (legfőképp a házilag barkácsoltakat), felvételi módokat, stb.
Legismertebb típusok:
GoPro HD HERO SD 960 1080
DRIFT HD X 170
Contour HD GPS
Oregon Scientific ACT
VIO POV
Figyelem! Ez a topic nem az elkészült videok bemutatására szolgál!
Próbáld meg resetelni az összes beállítást, hátha elnyomkodtál valamit, amit nem veszel észre elsőre.
A másik ötletem, hogy a zajosodást a magas ISO érték szokta eredményezni, próbáld ki, hogy lejjebb veszed a max ISO beállítás értékét. Lehet, hogy picit sötétebb lesz a kép, de az elektronika is kevesebb zajt fog generálni, a világosságot meg elég jól lehet korrigálni az vágáskor, jobban, mint a zajosodást.
Van egy 3+ silverem, általában kézből vagy motorra felszerelve használom. Nem vagyok megelégedve a képminőséggel. 1080 25 vagy 50 Fps wide ba használom. Van hogy annyira ramaty a kép mint egy 10 ezres kínai kamerának, szemcsés, életlen vagy nem jó helyen van a fókusz. Ha nem süt ezerrel a nap akkor főleg. Esetleg valami beállítást igényelne még a szerkezet vagy csak én vagyok béna? Olvastam a leírásban hogy kézben tartva jobb a 960, igaz lenne? Ami érdekes hogy van amikor űber jó és van amikor ramaty, olyan mint ha fényhiánya lenne, pedig nincs sötét.
Ilyenre mindenképpen olyan kamera kell, aminek az optikája zoom-os és persze van keresője, hogy lásd pontosan, mit célzol meg vele, mit fogsz rögzíteni. Ehhez nem kell félprofi kamera, egy 50-60ezres HD kamera már tudja.
Ha nem ragaszkodsz a fullHD minőséghez, akkor még olcsóbban is kapsz használt kamerákat, arra kell figyelni, hogy mindenképpen már digitális legyen, hogy egyszerűbb legyen szgépbe behúzni és megvágni.
Jobb, ha megszokod, ez ilyen. A széles látószög sajátossága. Másrészt viszont át tudod állítani a wide módról narrow-ra, de ezzel inkább csak azt tudod elérni, hogy nehezebb lesz eltalálni, hogy mi lesz a képen (hacsak nem LCD-n, vagy appon nézed közben).
Teszteltem ma a kamerát (H4 black). Jégkorong mérkőzést vettem fel vele, de bármilyen beállítást próbáltam, túl messziek és picik a játékosok. Pedig már a pálya szélén álltam.
Fotónál is ez a gondom, túl messze látszik, akit lefényképeztem.
Üdv! Lehet már kitárgyalt téma,de nem találtam róla semmit.Haver gopro hero 4 kamerája,és az én sj5000-es kamerám is egy-egy bizonyos méretü darabban menti el a videókat.A hero2 nem csinálta ezt.Miért csinálja?Lehet ezt állítani valahogy?Tehát egy fél órás felvételt 3-4 darabban ment el
Azt szeretném kérdezni, hogy közületek találkozott e már valaki azzal a problémával hogy 4K vagy 1080p 30fps feletti videó rögzítés után, lejátszáskor szaggat a felvétel.
Használt kütyük: GoPro Hero 4 Black + Sandisk Extreme Pro 64GB kártya (95/90).
GoPro studioban, Quick Time , VLC ben teszteltem de mindig ez lett a vége...
Esetleg a PC lenne karcsú hozzá?
Bízom benne, hogy valaki el tudja mondani a jelenség okát.
A 2 tengelyes Feiyu Gimbalt lehet használni Hero 4-el? Láttam egy videót, ahol a leírás szerint ez a kombó volt, viszont a termékadatoknál nekem az derült ki, hogy elvileg a 3-hoz van.
Tudom, hogy a YT kuka meg minden, de... Mi a legjobb beállítás bit ráta, ami mellett a legszebb/legélesebb marad a feltöltött anyag? H4 Silver, ha számít...
Kb. egy hónapja vettem egy Gopro silver 4-et. Azóta próbálgatom és egy gondom akadt. Mac-re importálom a fotókat és a videókat és majdnem minden videó akadozik a lejátszáskor. (1080p 60fps NTSC) A Macbook i5 2,5 mhz, 4gb ram, dedikált videókártya. A poén, hogy itt a topic-ban már a fordított esetről volt szó, ahol win alatt akadozott a videó és Mac-en ok volt! Nálam viszont a Win-es laptop simán viszi a videókat kb. hasonló hardver adottságokkal mint a Macbook.
Én egy Gopro hero4 silver vásároltam nem olyan rég és az lenne a kérdésem, hogy mi lehet az oka annak, hogy hangot nem vesz egyáltalán fel videó rögzítés közben! Valakinek valami tipp vagy valaki találkozott már ezzel a problémával?