Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Ami hótciki hogy a fejelős ír picsát hozták ki győztesnek..🤮😖😟
Ez egy kicsit ellentmondásos volt. Szóval lefizették az ír picsát, hogy ne az első menetben csapja agyon Tysont? Akkor miért "ír picsa" aki kíméletesen verte le a bajnokot? ;-D
Érdekes a dolog , mikor tavasszal megcsináltuk kapott huzatolást ipari befújó fűtőventilátort és az ajtó fel sem volt akasztva, pontosan a később lehetséges pára miatt.
ráadásul szándékosan fagyálló csemperagasztóval homokkal vakoltam 1/1 ban, hogy minél kevesebb szívódjon fel a későbbiekben , nyilvánvalóan lassabban is szárad , de száraz a helyiség és 10-es válaszfal 3 oldalon.
Én nem gondoltam volna ilyen mérvű párásodást,pedig csináltam már ezt azt, nyilvánvalóan a szellőzés a legfontosabb , de nem gondoltam volna , hogy egy patent száraz műhelyben bekövetkezik az armagedeon.
Van neki digitális pára-nedvességmérője nem is olcsó , az nem mutatott eltérést több helyen mérve a műhelyben a falazatot.
Csak a beköltöztetés után és miután rátettük az ajtót, és éjszakára is csukva maradt jelent meg pára, persze nem látványosan könnyeztek a tárgyak, de mégis elég volt a rozsdához.
Feltételezem ha csak éjszakára nyitva marad , egy 600x400 szimpla konvektoros radiátor ki fogja egyenlíteni a jelenséget.
Az új épület más nyilvánvalóan , itt azért már egy régi ingatlanról van szó, kiszáradt pihent falazatról teknőszigeteléssel, emiatt volt furcsa nekem a bibi.
Nem volna egyszerű, ha ugyanazon nicken írnál ide, mint én húsz éve? A köcsögök, meg a sunyik írkálnak álnickeken, meg akiket kitiltanak topicokból! Sokkal becsületesebb lenne, ha ugyanazon nickkel írkálnál, mert tudom ki vagy! Nekem nem kell takaróznod! :-))
Nem kell ekkora kunsztot csinálni! Elég, ha egy jól irányzott fűtőpanelt szereltek a helységbe. 200W-al lehet temperálni a helységet, és még meleg is lesz benne. Kell hozzá pár méter bramac léc, farost lemez, kőzetgyapot, hőtükrös fólia, fűtő fólia, sorozat kapocs, meg egy tápkábel. És már kész is a fűtőpanel :-) Kb. 45-50 fokos infravörös sugárzást produkál a szerkezet tartósan. Nem zörög, bármilyen pozícióba felszerelheted, és nem kapsz szén-monoxid mérgezést tőle! ;-)
Egyébként kurva kellemetlen ez nekem....ugyanis én javasoltam , hogy csináljuk meg , mert folyton takargatva rakogatva voltak a cuccok a por meg egyebek miatt.
De ma megvitattuk és szét fogom a réz fűtéscsövét fűrészelni , majd közbe iktatva egy radiátort a mérőszobába és ennyi. ;-)
Tegnap este mondtam neki tegyen be egy hőmérőt ide is oda is, nem egésszen 1 fok eltérés volt reggel a két higanymérő között.
Kifaszom gondolta volna, hogy ilyen is lehetséges? a pára javára....de minmegy mert jövő héten megcsinálom neki a fűtését odabentre , ( persze azt még nem tudja , hogy kurva sok sörébe fog kerülni ), addig is iszom a saját 12 éves fügeecetemet...
Szerintem pillanatokon fog eldőlni a meccs.Tyson egyik leggaládabb palija volt a ring történetének,rettenetesen kihegyezett "gyilkosösztönnel"
Ha az első pár menetben megtudja "csípni" a fiatalt,akkor "ki is végzi" Ha nem,akkor meszeltek szegény öregsrácnak.;-( (egyik ipsére sem mernék pénzt tenni.)
Életkorban biztosan nem, IQ-ban talán, súlyban biztosan 65 feletti vagyok, de egy dolgot azért hozzáfűznék: a KSH elég sokféle fogyasztói árindexet közöl, van ahol az előző hónap, van ahol az előző év azonos hónapja a bázis. A hétköznapokban használt "éves infláció" a havi (előző év azonos időszakához viszonyított) fogyasztói árindexek átlaga, ami nem vág össze azzal amit a boltban tapasztalunk kenyér vagy a vonatkerék árával kapcsolatban. Így fordulhatott az elő, hogy 2022 decemberében 24.5%-al voltak magasabbak az árak mint 2021.12 hóban, a 2022-as hivatalos infláció mégis csak 14.5% volt.