Igen, a konvencio szerint szerves bar hatareset vegul is csak azert soroljak oda mert elo szervezet is termeli de ide soroljak a szensav,CO2 es femekkel kepzett soin kivul az osszes szensavszarmazekot. Esztereit, az uretanokat a guanidint stb
Ez egy teljesen ostoba megközelítés. A társadalom egy kockázatközösség, ahol mindenféle itt nem részletezendő okok miatt az egyénileg nem boldoguló tagok a közösségtől segítséget kapnak. Mivel nincs egy objektív mérce annak az eldöntésére, hogy a bajbajutottak mikor és milyen mértékben tehetőek felelőssé a sorsukért ezért jobbnak találtuk, ha ezt nem is firtatjuk, hanem általános elvként minden segítségre szorulónak segítünk. Ha kicsit is eltöprengsz ezen, akkor te magad is beláthatod, hogy ennél jobb megoldás pillanatnyilag nincs.
És nem, nem azért tesszük ezt, mert mi olyan kibaszottul jó és humánus, desőtpláne altruista emberkék lennénk, hanem sokkal inkább azért, mert ennek a rendszernek igen könnyen mi is a használóivá válhatunk bármikor, vagy ha nem mi, akkor a szüleink/testvéreink/gyermekeink.
Szóval óvatosabban az ilyen nagyívű kijelentésekkel, szerintem.
Amíg a társadalom tartja el a szétdrogozott roncsokat, addig védekezni kell ellene. Én abban is benne vagyok, hogy ott dögöljön meg, ahol belőtte magát.
És majd ha a mefedron után jön a következő, majd a következő, és a következő, és így tovább, akkor szerinted végre ki fogja húzni a sok hülye a seggéből a fejét, és be fogja látni, hogy ez nem valamiféle kibaszott összeesküvés-elmélet, hanem csupán csak az van, hogy így működik az ember, lassan évezredek óta?
Úgy mégis, mit gondolsz, hogy azok, akik lelkesen keresnek mindenféle izgalmakat honnan tájékozódnak? Az MTI-től, vagy az Indextől? Tényleg ennyi eszetek lenne? :)