Keresés

Részletes keresés

inverz Creative Commons License 2010.01.31 0 0 36
Ennél jobb reklámot nem is csinálhatott volna a cuccnak kedves munk veronika... mint ezzel a cikkel.. mennyi részesedést kap a dealerektől?!
Előzmény: TTAMAS (-)
falu füstje Creative Commons License 2010.01.31 0 0 35
Ez egy hülyeség, szó nincs ilyesmiről, aki ilyent állít, az súlyosan nem ért semmit az egészből.
Előzmény: TTAMAS (30)
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.31 0 0 34

Nyugi!

Majd a Zorbán megoldja.

Oszt jónapot.

Előzmény: Törölt nick (5)
Derek Creative Commons License 2010.01.31 0 0 33
Wohler

Szerintem is helyesebb szenvegyuletek kemiajanak hivni de megragadt a tradicionalis szerves kemia nev.
Előzmény: TTAMAS (31)
TTAMAS Creative Commons License 2010.01.31 0 0 32
W
Előzmény: TTAMAS (31)
TTAMAS Creative Commons License 2010.01.31 0 0 31
Vöhler óta nincs gyakorlati különbség a szerves és szervetlen között, csak konvenció kérdése.
Előzmény: Derek (29)
TTAMAS Creative Commons License 2010.01.31 0 0 30

Mivel nincs egy objektív mérce annak az eldöntésére, hogy a bajbajutottak mikor és milyen mértékben tehetőek felelőssé a sorsukért

De van. Úgy hívják, törvény. Ez szabályozza a társadalom működését. A tiltott szerek használata kívül esik a társadalmi kockázatközösségen.

Előzmény: falu füstje (28)
Derek Creative Commons License 2010.01.31 0 0 29
Igen, a konvencio szerint szerves bar hatareset vegul is csak azert soroljak oda mert elo szervezet is termeli de ide soroljak a szensav,CO2 es femekkel kepzett soin kivul az osszes szensavszarmazekot. Esztereit, az uretanokat a guanidint stb
Előzmény: TTAMAS (20)
falu füstje Creative Commons License 2010.01.31 0 0 28
Ez egy teljesen ostoba megközelítés. A társadalom egy kockázatközösség, ahol mindenféle itt nem részletezendő okok miatt az egyénileg nem boldoguló tagok a közösségtől segítséget kapnak. Mivel nincs egy objektív mérce annak az eldöntésére, hogy a bajbajutottak mikor és milyen mértékben tehetőek felelőssé a sorsukért ezért jobbnak találtuk, ha ezt nem is firtatjuk, hanem általános elvként minden segítségre szorulónak segítünk. Ha kicsit is eltöprengsz ezen, akkor te magad is beláthatod, hogy ennél jobb megoldás pillanatnyilag nincs.

És nem, nem azért tesszük ezt, mert mi olyan kibaszottul jó és humánus, desőtpláne altruista emberkék lennénk, hanem sokkal inkább azért, mert ennek a rendszernek igen könnyen mi is a használóivá válhatunk bármikor, vagy ha nem mi, akkor a szüleink/testvéreink/gyermekeink.

Szóval óvatosabban az ilyen nagyívű kijelentésekkel, szerintem.
Előzmény: TTAMAS (26)
falu füstje Creative Commons License 2010.01.31 0 0 27
Daath.hu a forrás, ott úgy tűnik, hogy elég korrekt leírás van a cuccról.
Előzmény: Derek (19)
TTAMAS Creative Commons License 2010.01.31 0 0 26
Amíg a társadalom tartja el a szétdrogozott roncsokat, addig védekezni kell ellene. Én abban is benne vagyok, hogy ott dögöljön meg, ahol belőtte magát.
Előzmény: falu füstje (25)
falu füstje Creative Commons License 2010.01.31 0 0 25
És majd ha a mefedron után jön a következő, majd a következő, és a következő, és így tovább, akkor szerinted végre ki fogja húzni a sok hülye a seggéből a fejét, és be fogja látni, hogy ez nem valamiféle kibaszott összeesküvés-elmélet, hanem csupán csak az van, hogy így működik az ember, lassan évezredek óta?

Úgy mégis, mit gondolsz, hogy azok, akik lelkesen keresnek mindenféle izgalmakat honnan tájékozódnak? Az MTI-től, vagy az Indextől? Tényleg ennyi eszetek lenne? :)
TTAMAS Creative Commons License 2010.01.31 0 0 24
A híd acélszerkezetét nem korrodálja, mint a só.
Előzmény: tuutuu (23)
tuutuu Creative Commons License 2010.01.31 0 0 23

Egy időben Pesten havazáskor útszórásra használták.

De csak az Erzsébet-hídnál láttam a nagy dobozra kiírva, hogy "karbamid", onnan meg nem lehet lopni szabályos körülmények között...:}}

Baromi erős műtrágya a szentem, bár te nyertél, a kábító hatása tényleg megvan...:}}}

Előzmény: TTAMAS (22)
TTAMAS Creative Commons License 2010.01.31 0 0 22
Ha a fejedre esik egy zsákkal, úgy megkábulsz, hogy csak na. :)
Előzmény: tuutuu (21)
tuutuu Creative Commons License 2010.01.31 0 0 21

Nade a karbamidot tevőlegesen használják is műtrágyaként ( bár ésszel kell).

Meg forrasztási segédanyagként használtam reménytelenül elrohadt orosz alkatrészek esetén ifikoromban...:}}}

Mé, az is kábszer?

Jajj...

Előzmény: TTAMAS (20)
TTAMAS Creative Commons License 2010.01.31 0 0 20
A karbamid is szerves vegyület, mégis műtrágya. Egyébként ez tényleg nem az.
Előzmény: Derek (19)
Derek Creative Commons License 2010.01.31 0 0 19
Jo lenne ha az index cikkiroja talan megkerdezett volna egy kemikust mielott ilyen hulyeseget ir,hogy mutragyabol keszult.

Plant food neven aruljak az internet-en ,de semmi koze a mutragyakhoz. Ez egy szerves vegyulet .
TTAMAS Creative Commons License 2010.01.31 0 0 18
Még egyetlen indiánnak sem lett baja a levélrágcsálástól. Ugyanez nem igaz a tiszta szerre...
Előzmény: Törölt nick (16)
TTAMAS Creative Commons License 2010.01.31 0 0 17
Bármelyiktől. :)
Előzmény: korrupciocom (15)
korrupciocom Creative Commons License 2010.01.31 0 0 15
Fasza, hogy az index ilyeneket reklámoz. Melyik szerkesztőtől lehet rendelni? Vagy a cég vásárolt be pár tonnát belőle?
TTAMAS Creative Commons License 2010.01.31 0 0 14
Támogatásról nincs is szó, egyébként ott sem a levélrágcsálással van a probléma, hanem a tiszta hatóanyaggal.
Előzmény: Törölt nick (11)
tuutuu Creative Commons License 2010.01.31 0 0 13

Így már érteni vélem, már csak azt nem tudom, a kokó árt-e a növényeknek...:}}

Gyanítom, nem nagyon.

Főleg, hogyha nem 2 t/ ha dózisban toljuk neki...:}}}

Előzmény: TTAMAS (8)
Qqberci Creative Commons License 2010.01.31 0 0 12
Pedig van természetes (bio) iss...
Előzmény: Törölt nick (3)
aamen Creative Commons License 2010.01.31 0 0 10
"nem árt a növényeknek..."

es a havat is jol olvasztja, majdnem mint a so, csak igy megmarad a jarda mellett a fu...
Előzmény: TTAMAS (8)
tuutuu Creative Commons License 2010.01.31 0 0 9
Mondjuk érdekesnek tűnik, amint egy műtrágyát grammonként 4 fontért árulnak, az tudhat valamit a növénytermesztésben is...:}}}
Előzmény: TTAMAS (-)
TTAMAS Creative Commons License 2010.01.31 0 0 8
A fű hatásáról legalább van ezeréves tapasztalat. Erről meg csak annyi, hogy nem árt a növényeknek...
TTAMAS Creative Commons License 2010.01.31 0 0 7

Nem hiszem, hogy különösebben használna a növényeknek.

Egyszerűen csak ahhoz volt a legkönnyebb engedélyeztetni, hogy legálisan árulhassák.

Előzmény: Törölt nick (3)
**ven** Creative Commons License 2010.01.31 0 0 6
Na most tudtam meg, hogy Pétfürdőn miért áll sorban az a sok kamion.
TTAMAS Creative Commons License 2010.01.31 0 0 4
Szerintem veszik anélkül is.
Előzmény: Törölt nick (1)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!