Szinte mindenkinek van otthon valami bútora-tárgya, amiről igazából nem tudja, hogy milyen régi, értékes-e stb.Segítsünk egymásnak beazonosítani bútoraink, berendezési tárgyaink stílusát, korát, értékét. Én itt kifejezetten lakberendezéssel kapcsolatos tárgyakra gondolok.
Hagyatékból maradt ránk szeretnénk tudni mennyit ér.Sajnos a lakásunkba nem férne el a részben fedett teraszunkra sajnálnám kirakni a pára miatt.A fa betét kopott de a szövet gyönyörű szép állapotban van.
Használtbútor-kategória, amennyit neked megér. Érdemes tüzetesebben átnézni, mert ezeknél a nem túl koros stílbútoroknál mindenféle trükkös anyagot is használtak fa helyett.
Kedves Krisztián! Én ezt egy nagyon szépen kivitelezett, 20. század első harmadából származó előszobaszekrénynek nézem. A korban módosabb rétegeknél kedvelt barokkizáló stílben készült, amit a faragások mellett a tagozott betétek, vagy a hullámléc alkalmazása is bizonyít. A fiókhúzók 20-, 30-as évekre mutatnak, alighanem eredetiek. Pesti műhely lehetne pl.
A fenti hálószoba bútor éjjeli szekrénnyel tükörrel, valamint a bronz csillár örökség útján most került a birtokomba. Az 1950-es évben készült talán art deco stilusban, amint látszik teljesen jó állapotban. A lakást ki kellene űrítenünk, mennyiért hirdethetném meg? Van-e valamennyi értéke?
Tudna valaki segíteni. Örököltem ezt a tálalószekrény. Felújíttattam. Hibátlan állapotú. Aki felújította, annyit mondott, hogy diófa-gyökér mintázata van az ajtókon (2 ajtós, 2 polcos,).
Diófából készült. Nem tudom a korát, és az árát sem tudom megsaccolni.
Sima "parasztbútor", két különálló sima támlás ággyal és két kis éjjeliszekrénnyel volt teljes a garnitúra (esetleg még két nagy ruhásszekrény, az egyik akasztós, a másik polcos). Pár ezret ér csak szerintem.