Montura Tirolo Mix Jacket, origi, L-es, nagyon meleg és lélegző, elasztikus, szél és vízálló, gyapjú+műszál töltet, divatos, utcára vagy outdoor sportokhoz, 150eu (bolti ára 260eu). I: kletter1@freemail.hu
én léceket vettem tőle az email címe meg ott van minden hirdetésénél. Tényleg nem értem hogy ez baj az meg nem hogy csalózik egy troll. "Csávózza" - ebből is látszik hogy fogalma sincs miről szövegel. Vicces.
Sílécet itt sohasem árult, sehol sincs, és nem is volt nyilvános elérhetősége. Hitelesebb lenne, ha saját maga válaszolna, mert a 3-4 hozzászólásos, mellette érvelő nikkek nem túl meggyőzőek, akárhány éves regisztrációk is. Nekünk moderátoroknak mindegy, naponta szép színes képekkel tartja életben a topikot. Mindenki a saját felelősségére vásárol, vagy nem vásárol tőle, vagy bárki mástól!
Legalább tíz éve veszek tőle túracuccokat az egész családnak. Soha semmi probléma sem volt sőt még inkább segített szakmai kérdésekben. Előreutalás meg ilyesmikről szó se volt sosem. Odamész, felpróbálod, eldöntöd, kész. Trollokkal ne foglalkozz, tele velük minden topik.
Próbáltam emailben - elérni önt viszont nem sikerült, érdekel a termék a gyorsabb kommunikáció érdekében szeretnék egy elérhető email címet vagy tel. számot kapni .
Arcteryx Solo Jacket. Az Arcteryx Dually Belay tovább könnyített változata. 100% hidrofób. A speciális Therma Tek bélés minden egyes szála hőre aktiválódó DWR kezelést kap. Nem kényes a nedvességre, hőmegtartó képességéből nem veszít sosem, tartósabb mint a normál töltetek. Páratlan szigetelés/súly arány. Anatómiai szabás a tökéletes mozgás szabadság érdekében. Ultrakönnyű. Jégmászás, síalpin, expedíció, bármilyen extrém, magashegyi, téli, körülmények közé. Vadonatúj, canadai import, L-es méret, 180 euro.
Arcteryx Phase AR-Zip Neck LS. Top-aláöltözet, Lélegző, gyorsan száradó, nedvesség elvezető. Phasic-Teijin technology, Merrow-varratrendszer, Hybrid Mapping szerkezet a jobb hőelosztásért, M-es és L-es, új, 20 ezer ft (boltban 35 ezer ft). I:numalex@freemail.hu