Keresés

Részletes keresés

pindiy Creative Commons License 2009.10.24 0 0 4
Mindig mondtam, hogy szar az eü reform...mi facnak zárták be az OPI-t....
Előzmény: cziffra plachta zasztava (-)
méregkeverő Creative Commons License 2009.10.24 0 0 0
Hapci!
Előzmény: cziffra plachta zasztava (-)
cziffra plachta zasztava Creative Commons License 2009.10.24 0 0 topiknyitó
Több ezer ember vett részt a Jobbik Erzsébet téri nagygyűlésén. Morvai Krisztina közölte, hogy a magyar nemzet küldetése a világban az, hogy példát mutasson bátorságból, erőből és a szabadság melletti harcos kiállásból. Azt mondta, hogy "száműzni kell a szemkilövetőket a magyar politikából", és "lejárt az elnyomó világuralmi elit ideje". Közölte: "a jövő a magunkfajtáké." Morvai együttérzéséről biztosította a terrorizmus gyanújával letartóztatott Budaházy Györgyöt és tizenöt társát, akik szerinte politikai foglyok. Morvai arról is beszélt, hogy "a diktatórikus MSZP-nek el kell tűnnie a történelem süllyesztőjében".

Vona Gábor pártelnök beszédében kijelentette, hogy a Jobbik hamarosan Magyarország legerősebb pártja lesz. - Ahogy az EP-választásokon eltakarítottuk az SZDSZ-t - mondta -, úgy bánunk el az MSZP-vel is. Azt is mondta, hogy Draskovicsot kalodába zárná, hogy hazafelé mindenki leköphesse. Az influenzásokat még előre is engednék - tette hozzá.

Az első összejövetel után a Kossuth térre igyekvő jobbikosok és gárdisták a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 nevű szervezet által összehívott gyűlésére mennek, amit az Alkotmány utca és a Kossuth tér sarkára hirdettek meg hat órára. A helyszínen körülbelül 1000 ember gyűlt össze, többen gárda-egyenruhában. Morvai Krisztina itt is beszélt Budaházyról és tizenöt társáról, a "politikai foglyokról". A tömeg hangosan követelte szabadon engedésüket. Ifj. Hegedűs Lóránt felszólalásában törvénytelennek nevezte a regnáló hatalmat, ezzel szemben az őt hallgatókat tartja a törvényes hatalom képviselőinek.

http://mandiner.hu/cikk/vona_es_az_influenza

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!