Keresés

Részletes keresés

prérikutya Creative Commons License 2009.09.23 0 0 487

Te butább vagy, mint a sokévi átlag. A sünözésből meg bőven kiderül, hogy milyen ember lehetsz...

Főleg, ha tanu is lehetett, és a bíróságon kőkemény szervezett bűnözők előtt felolvasták minden adatát

És ezért miért is a rendőrség a hibás????

Elsősorban nem az utca veszélyes, inkább másféle durva dolgok mennek.

De mindenki tudja és elismeri mi van, a helyi sünök is... te vagy kamuzol, vagy nemtudom honnan fujt ide a szél szolgálatba.

Neked fingod sincs a VIII. kerületről, mivel egy autóban ülve nem fogják elvenni a telefonodat. Menj végig egyszer a sötétebb részen gyalog. Garantálom, hogy hamar megszabadítanak az értékeidtől....

4 évig jártam a nyolcba, láttam eleget. Több rablásnál, lopásnál, meg testi sértésnél voltam abban az időben, mint a 11 év alatt összesen. És ezek mind az utcán történtek....

Hogy te 10-kor már alszol, egy dolog, de az "élet" akkor kezdődik arrafelé.

Ennyit a tapasztalataidról.....

prérikutya Creative Commons License 2009.09.23 0 0 486
Te szabálysértésről beszélsz, én meg bűncselekményről.....
Előzmény: ohrana (478)
ohrana Creative Commons License 2009.09.23 0 0 485
Voltam már tanú egyszer-kétszer, tényleg szivatás az egész. (Sértettnek lenni még rosszabb - ebből következik, hogy a vádlott helyzete a legkényelmesebb.)
(Volt olyan, hogy baleset, én is összetörtem magam. Rendőr a helyszínen is kérdezett, majd bejött a kórházba, ott is kikérdezett, jegyzetelt. Nekem akkor semmi nem tűnt fel - pár év múlva a tárgyalás, tanúként megidéznek. Elutazni a francba, egész napos program, mert szar a közlekedés... Persze, szabadság kivéve arra a napra :-((
Osztán a tárgyalásonmondom mi volt, erre a bíró durván leugat, hogy az akkori jegyzőkönyvben nem ez áll - vazze, ekkor ugrott be nekem, hogy a rendőr NEM olvastatta el velem amit írt, és nem íratta alá velem!
A helyzet az volt, hogy egy autó kivágott elénk, ettől borultunk fel. A jegyzőkönyvben szó sem volt más járműről - nyilván rontotta volna a statisztikát egy cserbenhagyásos súlyos sérüléses baleset. Hát kihagyták - mondjuk a sofőrsrác nagyon ráfaragott, mert így egy az egyben őz ítélték hibásnak.
(És hány tanú van, aki a bíróságon szembesül azzal, hogy amit mondott, azt kiforgatták - aztán a bíró előtt magyarázkodni már igen kínos.)

o
Előzmény: windom earle-ke (483)
windom earle-ke Creative Commons License 2009.09.23 0 0 484

Azt hiszem ebben teljesen igazad van...

és nem csak azért, mert esetleg sikerül bebizonyítani hogy ők voltak a tettesek, hanem azért amit írtál...megpróbálnak tenni valamit...a bizalomhoz ez is kell.

sok sok közmndás és mondás van...egyik ilyen aki sokat próbálkozik annak előbb utóbb sikerül...és lehet sokat fordítunk rá anyagilag és emberilag, de egyszer megtérül...amikor mások látják, hogy nem érdemes elhagynia  helyszínt, nem érdemes ezt és at csinálni mert előbb - utóbb megfognak....

Jó persze nem mindenki így fog gondolkozni, de ha a fele az már nagy eredmény..

Na jó, a fenti az utópia a részemről

Előzmény: ohrana (482)
windom earle-ke Creative Commons License 2009.09.23 0 0 483

Hu ezt a biztosítós dolgot most nem értem...

"....Ugyanis amelyiket nem ismerik be, arra fizetett a biztosító, amelyiket beismerték, arra meg nem. A károsultak némelyike gyorsan kapcsolt, bement a rendőrségre - na, azoknak a betörése ismeretlen tettes maradt.
...."

Mármint ezt itt fent...illetve csak nem arra gondolsz..hogy ha korábban a betörés miatt feljelentést tett sértett, amikor metudta hogy meg vannak a tettesek akkor bement a rendőrségre és "megkérte" a zsarukat hogy az  ügyét, ugyan már be nem ismrtessék, mert akkor nem fizet a biztoisító.... ?

Mert ugye a biztosító - ha van az embernek biztosítása - és kiterjed hasonló esetekre akkor fizet, ha van a megszüntető határozat is....(mámint hogy a tettes ismeretlen)

Szóval a fentiek esetében...akkor a rendőr csak tarthatta a markát...hogy a sértettnek jó legyen....Akárhogyan nézem mind a kettő bűncselekményt követett el...a rendőr is és a "sértett is". Ha meg a kihallgatáson ahol beismerésben volt a betőrő még védő is volt...akkor lehet ő is benne volt ?

Nem mondom azt hogy nem lehet ilyen, sőt biztos előfordult, mert bizonyára vannak olyan jó helyen levő személyek akiknek ismerőse a rendőrkapitány, vagy az bűnügyi oszt vez. és odaszól hogy " barát-barát...kéne már az a megszüntetőhatározat mert perkálna a biztosító, tudod...ott van a Pista....ő intézi...ha van valami csak szólj nekem...."  valami ilyesmi...sajnos van ilyen. volt is lesz is...sajnos...

Amúgy tényleg gond ez a biztosító történet...Mert akinek van biztosítása és jó is ráadásul..annak mennyire érdeke, hogy a tettes meglegyen...főképp esetleg értem ez alatt hogy nem tetten érve, amikor ott van a ficknál szinte minden, hanem jóval később...hogyan térül meg a kára....? Mert az szinte soha....akkor inkább a biztosító fizessen, aztán ha utófelderítésben meg lesz a tettes perelje ő a kifizetett kárértéket....hülye helyzet...

Tanúskodás : hát igen...bár szerintem nem ez a fő ok, mert azért ez nem jellemző...ahhoz hogy egy ügyben a terhelt és főképp a védője megtudja a tanú adatait....nem kell az ügy nyomozóihoz fordulni....

Én inkább a főokot abban látnám, hogy a tanú az eljárásban igen meg van forgatva... Ami alatt értem, hogy több esetben meg kell jelennie a nyomozóhatóságnál, főleg ha értékes tanú, kihallgatás, felismertetési eljárás, vagy akár szembesítés, majd ugyanezt negismétli lényegében a szóbeliség aleplve alapján a birói szakban is. A mai világban nem egyszerű ez...főképp ha szerencsétlen tanú azt is érzékeli,hogy a bírói tárgyalást már kitudja hányadszor napolják el, mert nem jelent meg a szabdlábon védekező gyanúsított és őt így mindig idézik. Aztán mikor kikéri magának és szóvá teszi...akkor a bíró a szemüvege felett  ránéz és közli vele hogy akár rendbírsággal is sújthatja stb....ha nem teljesíti állampolgári és törvényi kötelezettségét....pedig lehet szerencsétlen korábban önként jelentkezett a nyomozóknál, hogy tanuskodjon és elmondja mit látott észlelt.  

...és persze oként azt sem lehet kizárni, hogy valóban előfordul, hogy a tanúkat megfélemlítik...

Előzmény: ohrana (481)
ohrana Creative Commons License 2009.09.23 0 0 482
Mindegyik eset kb. 10 perc lett volna a rendőröknek - és egy egész család szemében nőtt volna a respektjük.
(Mert amikor otthon elmondom, hogy voltam itt, meg ott, meg a végén gumisnál, és a gyermekek megkérdezik, miér tnem hívtam a rendőröket? Akkor milyen hülyén néz ki, hogy felesleges, hiszen a kreolok helypénzt fizetnek nekik.)

o
Előzmény: Gósztrájder (480)
ohrana Creative Commons License 2009.09.23 0 0 481
Vagy pl. amikor az illető több balhét visz el
Apósomékhoz betörtek, meg a környéken többekhez is. Ránézésre is két-három társaság volt (mit vittek el, mivel, hogyan mentek be...)
Hogy melyik balhét vitték el, az attól függött... Ugyanis amelyiket nem ismerik be, arra fizetett a biztosító, amelyiket beismerték, arra meg nem. A károsultak némelyike gyorsan kapcsolt, bement a rendőrségre - na, azoknak a betörése ismeretlen tettes maradt.

Nem, de tanúskodni egyik sem mer, és közben sopánkodik, hogy az elkövető pár órán belül kint van....
Jó ezt Tőled hallani.
Tudod-e, miért nem mernek tanúskodni az emberek? Mert rosszak a tapasztalataik. Maguk a rendőrök adják ki az adataikat. Nem feltétlenül Te. (Annak idején a IX kerben volt egy izraeli "vállalkozó", aki a plgmesterrel közösen biznicel. Építkezésbe fogott, és lenyelte a pénzt. Több tucat károsult feljelentést tett, érdemes lett volna a fickót előzetesbe tenni, hogy több pénzt ne tüntethessen el - erre a ker. kap úgy döntött, hogy az illetőnek "személyi védelmet" biztosít, ráadásul valahogy a "vállalkozó"-hoz került a feljelentők listája, és végigtelefonálta őket, miközben rendőr őrizte.
(Szerinted most Sz. Csaba ellen hányan fognak tanúskodni? A család már pontosan tudja a nevüket, címüket. Olyan amnézia járvány lesz, hogy benne lesz a neurológusok évkönyvében.)

o
Előzmény: prérikutya (472)
Gósztrájder Creative Commons License 2009.09.23 0 0 480

(nem gyengén vagy peches ezzel az autóval. :))

Előzmény: ohrana (478)
ohrana Creative Commons License 2009.09.23 0 0 479
Pl. a VIII. kerületben ne számold a pénzed az utcán, meg ne lóbáld a laptopodat a kezedben....
Látod, ehhez semmi szükség a rendőrségre.
A rendőrségre azért lenne szükség, hogy számolhassak pénzt utcán, meg használhassam a mobiltelefont, meg a gyereket ne olyan kiképzéssel kelljen iskolába engednem, amit az Afganisztánba indulók kapnak.

o
Előzmény: prérikutya (468)
ohrana Creative Commons License 2009.09.23 0 0 478
Tehát az évi kb. 500 ezer bűncselekmény közül szerinted450 ezer felderítetlen marad?
Nem. Hanem évi több mint 700 ezer van...

Igen. Ha a kocsiban hagyja a laptopot, telefont, tárcát, vagy otthon az előaszobában akulcsot, biztosan áldozat lesz belőle.....
Csak ami az én autómmal történt pár év alatt, és csak kétszer hívtam rendőrt, de azt sem tudtam megvárni... A többinél már nem is hívtam, mert arra nincs időm, hogy órákat várjak arra, hogy utána még engem baszogassanak.
1. Parkoló. Mögém állt egy autó, tetején létra, benyomta a hátsó ablakot. Autó létrástól eltűnt. (Térfigyelő kamerák látókörébe volt, pont ott dolgoztak festők, ahol én is. Rendőrökre egy órát vártam, de menni kellett a gyerekekért.) 100e HUF
2. Parkolás, nagy teherautó jön, elvitte a tükrömet. (Meg még egy autóét.) A teherautó egy közeli telephelyre ment, az oldalán ott volt nyoma a tükörnek, ahogy felkenődött. Rendőr mondta hogy két órán belül jönnek, hiába erősködtem, hogy itt az elkövető, nyommal az oldalán, ráadásul én mennék munkába. Ennyiben maradtunk 30e HUF
3. Kőbánya parkoló. Két sötétbőrű kolbászol a parkolóban. Visszajövök, első kerék leeresztve, egyik kreol jön, hogy le van eresztve, másik hátrébb kolbászol. No, itt tmár nem hívtam rendőrt (Kőbányán?): két utcával arrébb gurultam, fújtam bele levegőt, elmentem egy gumishoz - késsel ki volt szúrva. 35e HUF
4. Kis utca parkoló. Autó hátul oldalt meghúzva, benyomva-ó. A szembenoldalról kiálló csinálta. Ablaktörlő alatt cetli, két tanú, telefonszámmal - nem hívtam őket, mert az elkövető egy Jaguarral csinálta. 80e HUF

Az első két eset kapcsán felmerül bennem, hogy ha a teljesen egyértelmű, és világos esetek "kinyomozásához" nincs kedv, akkor mihez van?

o
Előzmény: prérikutya (460)
windom earle-ke Creative Commons License 2009.09.23 0 0 477

szvsz..valóban mkinden helyzetre meg van a legmegfelelőb fegyver és hozzá az alkalmazott lőszer minősége. bár azt is előrebocsátom, hogy nem nagyon értek a fegyverekhez világ életemben csak arra törekedtem hogy azon a végén legyek ahol az elsütőbillenytyű helyezkedik el....

Én úgy gondolom, hogy akár egy rablás elkövetése esetében is lényeges kérdés hogy az elkövetés módja, módszere milyen, illetve hogy a milyen védelemmel áll szemben, és egy profi feltehetőleg ehhez képest választ fegyvert.

pl...anno Ambrusnak elegendő volt a maroklőfegyver is ahhoz, hogy pályafutása során nem kevés mennyiségű pénzt szerezzen meg...

A zálogoháziak skorpiót és maroklőfegyvert haszbnáltak...stb.

Egy rabló (csak rabló) nem feltétlenül, sőt igazából nem ölni akar, a célja a pénz megszerzése, ehhez megfelelően fegyverkezik fel...egy tisztességes rablásnál (tegyük idézőjelbe) a fegyvernek elrettentő és nyomatékosító hatása van..amely az erőszak közvetlen bekövetkezhetőségét demonstrálja...

Abban igazad van, hogy a mai modern rablók már arra is felkészülnek, hogy a rendőrség esetleg kiér a riasztásra és túzharcba keveredhetnek velük.

De egy jól megszervezett és végrehajtott rablás esetében nincs riasztás..csak később...

volt pár ilyan itt Ma.o-n is a történelem során....még pénzszállítók ellen is....

Viszont azon el lehet gondolkozni és elemzni, már akinek ez a dolga, hogy miért szaporodtak el a brutálisan végrehajtott rablások... amelyeknél sokszor nem az elkövetőkön múlik, hogy nem megy át szándékilag is  az emberölés minősített esetébe... 

és utalva a gondlatmenetedre, igazd van nem kis felelősség akár szakmai szempontból, nem csak anyagiból, fegyveres szervet milyen fegyverekkel szereljük fel.... dehát ezért vannak a vezetők (smile jel)

Előzmény: prérikutya (464)
halkergető Creative Commons License 2009.09.23 0 0 476

"Aki annyira hülye, hogy a saját tulajdonának védelmében a legelemibb intézkedéseket sem teszi meg, azt csak sajnálni lehet..."

Képzeld, ez év tavaszáig létezett olyan falu Mo-n, ahol nyitva lehettett hagyni a kocsiajtót a bolt előtt, általában nem voltak zárva a kapuk éjszakára sem a házaknál. Sajnos a tavasszal rászabadult egy betörőbanda a településre, azóta ez a falu is a Mo-i általános szisztéma szerint kénytelen élni.  

Előzmény: prérikutya (468)
Dobri Creative Commons License 2009.09.23 0 0 475
Küld el a címedet az enyémre!
Előzmény: vt75 (474)
vt75 Creative Commons License 2009.09.23 0 0 474
(csecsenföld - bár ha ez, akkor nem értem..)
Előzmény: Dobri (431)
prérikutya Creative Commons License 2009.09.22 0 0 472

Eredetileg valami olyasmit irtam, az állampolgári bejelentésre indult(!) nyomozások 90%-t zárja le "eredménytelen" papír. Tehát bemondom a rendőrbácsinak, a bűnöző bűnözött a káromra, erre ő küld egy nyomozást lezáró automatikus papírt, mondjuk  2-4 hét múlva.

Ez sem teljesen igaz. Egyébként pedig biztos Te is hallottál olyan ügyről, amikor több autót, kerékpárt, műszaki cikket találnak meg egyszerre, mivel van úgy, hogy az elkövetők csak sokadjára buknak le....

Vagy pl. amikor az illető több balhét visz el. Nekem volt olyan, amikor 43 rendbeli betörést ismertek be....

A nyóckerben én itthon vagyok:)  

Te viszont még életedben nem jártál itt civilben, ha

azthiszed, veszélyesebb itt laptoppal menni vagy pénzt számolni, mint bárhol máshol az utcán.

Civilben nem igazán, szolgálatban viszont annál többet, és erre a "statisztikára alapozok. Gondolom nem a Magdolna, a Tömő, vagy a Diószeghy u. környékén laksz. Feltételezem, hogy valahol egy új építésű házban, ahonnan már kirakták a kisebbséget.

Nyilván az emberek, a civilek felelőssége, hogy bűnözők mekkája az ország, és bújkálni, birkamódra félni kell, mert védekezni azt meg ugye tilos.

Nem, de tanúskodni egyik sem mer, és közben sopánkodik, hogy az elkövető pár órán belül kint van....

prérikutya Creative Commons License 2009.09.22 0 0 469

Van mellény, ami a 7.62-est is kifogja:)

Aha. Csak utána törött szegycsonton, meg bordákon kívül sok nem marad az illetőből....

Magyarán lesz annak elég baja, mintsem lövöldözzön....

Te kis fegyverzseni....

Ilyet csak nálunk csinálnak..

Igen. Főleg, ha az ember fegyverrel fenyegetőzik odabenn. Te inkább megvárnád, hogy kivégezzen egy-két embert...

Előzmény: Törölt nick (467)
prérikutya Creative Commons License 2009.09.22 0 0 468

Az 500ezer a hatóság tudomására jutott,

Hát ezen jót röhögtem...:-)

Nem jut a hatóság tudomására, vagyis a "sértett" nem jelenti be, de Te elvárnád, hogy sikeres nyomozás legyen az ügyből.

Hasonló hülyeséget én is tudok mondani: a rendőrség naponta több száz emberölést rablást és egyéb bűncselekményt előz meg a jelenlétével. Hiszen senki sem jelent be ilyet...

Elhülyültünk mióta nem lehet vidéken nyitvahagyni az autót, a lakást, vagy a bolt előtt a biciklit csak ugy, előtte még biztos okosak voltunk...Hehh.

Aki annyira hülye, hogy a saját tulajdonának védelmében a legelemibb intézkedéseket sem teszi meg, azt csak sajnálni lehet... Az, hogy a lopások száma megugrott, nem a rendőrség felelőssége.

Elég sok olyan esetet tudok, amikor a tulajdonos felelőssége is szerpelt a bűncselekmény kialakulásában. Pl. a VIII. kerületben ne számold a pénzed az utcán, meg ne lóbáld a laptopodat a kezedben....

Előzmény: Törölt nick (462)
Gósztrájder Creative Commons License 2009.09.22 0 0 466

De akkor ne írj már olyat, hogy a karabély "sz.rt sem ér". :)

Az pl átviszi a mellényt (profi rabló mindenre gondol). Egy SMG pisztolylőszere már nem biztos.

Előzmény: prérikutya (464)
prérikutya Creative Commons License 2009.09.22 0 0 464

Szerinted a terrorelhárítók miért nem AMD-vel szabadítottak túszt a Széna téri bankrablásnál?

Mert valószínű, hogy pár túsz azóta már nem élne, főleg akit eltaláltak.... Egyrészt a lövedék sebessége, másrészt az acélmag miatt....

De ha ez nem elég, véleményem szerint egy MP5 (maradjunk ennél) kisebb, könnyebb, ugyanazon lőszerrel ellátható, mint egy pisztoly, és főleg nem öl embert 1500 méter után a kóbor lövedék. Itt egy esetleges utcai balhéra gondolok....

Csak ennyi.

Harctéri körülmények között nyilván gépkarabély a nyerő, ha messzire kell pontosan lőni....

Előzmény: Gósztrájder (463)
Gósztrájder Creative Commons License 2009.09.22 0 0 463

Nem, nem tudom. Valószínűleg azért kacagtam. :)

De azért fejtsd már ki, hogy miért jobb az SMG?!

Előzmény: prérikutya (458)
prérikutya Creative Commons License 2009.09.22 0 0 461

Te biztos sok fegyvert használtál már....

Fotelkarateharcos....

prérikutya Creative Commons License 2009.09.22 0 0 460

annyira teheteten a hatóság ezek ellen, hogy evvel együtt tuti a 90%.

Tehát az évi kb. 500 ezer bűncselekmény közül szerinted450 ezer felderítetlen marad?

Az emberek többsége kisebb lopásnál, rongálásnál, kocsi meghuzás, stb, csak akkor hív rendőrt, ha pl a biztosító vagy más miatt szükséges, egyébként csak felesleges időpazarlás.

Igen. Ha a kocsiban hagyja a laptopot, telefont, tárcát, vagy otthon az előaszobában  akulcsot, biztosan áldozat lesz belőle.....

És sajnos sok esetben a tulajdonos hibájából történik a baj, utána meg elvárja, hogy a rendőrség azonnal megtalálja a cuccait. Jóccakát!

Előzmény: Törölt nick (457)
prérikutya Creative Commons License 2009.09.22 0 0 458

Szóval a gépkarabély nem jó de az SMG igen? :)

Tudod mi a különség a gépkarabély, meg a géppisztoly között?

Előzmény: Gósztrájder (455)
Dobri Creative Commons License 2009.09.22 0 0 456
Vannak olyanok akik azt hiszik,hogy minél nagyobb az űrméret és minél "szebb" a fegyver annál jobb.
Előzmény: Gósztrájder (455)
Gósztrájder Creative Commons License 2009.09.22 0 0 455

"..az AMD sz.rt sem ér. Minimum ..... MP5, UZI"

Szóval a gépkarabély nem jó de az SMG igen? :)

Előzmény: prérikutya (335)
Dobri Creative Commons License 2009.09.22 0 0 454
kakaót:))
Előzmény: Dobri (453)
Dobri Creative Commons License 2009.09.22 0 0 453

Én meg azt nem értem,hogy miért nem nyertem eddig a lotton!:))

Ha már ilyenre szánjuk el magunkat,akkor annak csak megfelelő felszereléssel szabad nekiállni.Pisztolyt,sörétest otthon lehet hagyni.Viszont nem árt beszerezni egy kis robbanószert is.Ha meg nem tudunk házilag csinálni vágótöltetet,akkor még pár zacskós kakót is.

Vágótöltet-ha jól tudom ez a helyes magyar megnevezése,ipari robbantásoknál vasszerkezetek vágására használt dologra gondoltam.

Előzmény: windom earle-ke (451)
windom earle-ke Creative Commons License 2009.09.22 0 0 452

Ha a cikket jól olvastam a Bábolnai lehajtónál észleltek egy sötét Audi kombit, klf-i rendszám töredékkel...annyi az összefüggés, hogy a rablkat láthatták....?

Természetesen lehet hogy valóban őket látták...

Milyen messze van a támadás helye és a Bábolnai lehajtó úgy kalkulálva hogy a cikk írja ravaszul pest felé indulok és visszafordulok.valahol... mármint időben kérdem ?

Pl 100-as, 130-as 170 és 200-as tempóban km/h (persze a sebesség viszonylagos)

Tehát levezetve történik egy fegyveres támadás megspékelve azzal, hogy rálönek a kiérkező rendőrre...gondolom a fijjjug jelezték a kp-felé..."kp..lövéseket adtak le ránk az autónk megsérült, személyi sérülés a kollegám.... kérünk mentőt, erősítést, a meneklő tettesek stb.....stb.."

Egy kérdésem van legalább volt 10 perce (ha a vámosok a tetteseket látták) arra a kp-ban ülő személynek személyekne, akár a Teve utca -1, -nek hogy azonnal sürgősbe értesítse a társzerveket a VPOP pk-ját stb...

Szvsz sok mndenben kellene fejlődni, főképp abban,hogy lényegében egy cél felé kellene haladni...

De ismétlem lehet hogy hülyeség az egész amit írtam...

Amúgy megjegyzem a rendőrség rádiós összeköttetése sokat változott az utóbbi időben...és már nem is olyan rossz...de szvsz itt nem ezen múlt a dolog....

Előzmény: lopikula (439)
windom earle-ke Creative Commons License 2009.09.22 0 0 451

Asszem az első képre gondoltam....köszi a képek...csak azt nem értem hogy rákattintva miért   nem dobja ki nagyba..

Szóval hallottam egy ügyről, hogy a határon fogtak meg két klf-it akik hasonló fegyvereket hoztak volna be az országba, majd tovább Ósztrián keresztül Franciába vszeg.... mind a két fickó korábban ült fegyveres rablásért...

Egyik francia volt msik svájci francia....

Amikor hallottam egyből az ugrott be, hogy valamire csak készülhettek, és gondolták egyszerűbb a fegyvert egy keleti blokkból beszerezni innen, meg Mo-ról már mint EU övezet simán tovább mennek....

OFF vége

Visszatérve atopictémára...asszem 2001-ben volt a M7-esen egy hasonló ügy...akkor ott a tetőablakon kibújva szórták meg a pénzszállítót..no meg volt talán tavaly is szintén az M1-es pályán hasonló, ahol két embert  elő is állítottak,a rendőrök, de nem ők lehettek....

No meg talán 2000-ban Pest megyében is volt egy akkor egy kis ppick-up hátsó csomagtér, vagy nem tudom hogy hivják ajtaját rúgta le az ott lapuló és megküldte a mögötte haladó pénzszállítót.... Persze volt sok de én olyanokra gondltam amkor a pénzszállító haladt, azaz echte mozgásban volt....és úgy támadták be....

A fentiek- ben mint ügyekben egyikben sincs meg a tettes-ek...

Előzmény: Dobri (437)
ohrana Creative Commons License 2009.09.22 0 0 450
Na ja.
És most a warez ügy? Nincs annyi börtön az országban, hogy legyen helye a különböző ügyekben érintetteknek.

o
Előzmény: Törölt nick (448)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!