Keresés

Részletes keresés

armin12 Creative Commons License 2010.09.28 0 0 1006
Felháborodással olvasom, hogy K.F. beteg gyerekével foglalkoznak. Az avatási ünnepségen mögöttem álltak kb. 10 méterre a szavaló kislánytól (aki nagyon ügyes volt !), így nagyon nehéz lett volna fellökni. De miért is tette volna, legfeljebb a még kiálló kábelben eshetett volna el.
Miért kell ilyen gyalázatos kijelentést tenni, hogy a beteg gyerekével kampányol. A gyerekét soha nem dugta el. Valakit talán zavar, hogy a városi rendezvényre is magával viszi? Úgy látszik ez az egyetlen „bűne”, amiért kikezdhetik. Csak annak lehet ilyen gondolata, aki ezt maga is megtenné! Ép ésszel felfoghatatlan, hogy mindennek mi köze a kampányhoz.
Egyetértek azzal, hogy a vezetői tisztséget diplomához kötném. Jó emberi tulajdonságokkal sok mindenki rendelkezhet, de a tudást csak tanulással, tapasztalattal lehet megszerezni.
Csak hasznunkra válhat, ha olyan embert ültetünk a polgármesteri székbe, aki már az életben bizonyított. A tekintélyét tudásával vívta ki, megmaradt olyan embernek, a ki a munkatársait tisztelte és maga is példát mutatott a beosztottaknak.
mitco Creative Commons License 2010.09.27 0 0 1005

Üdv mindenkinek!

 

Az ÁSZ-t is megvette e fórum "mocskolódó" társasága

 

http://www.kisalfold.hu/soproni_hirek/az_asz_szerint_helytalloak_a_megallapitasok/2180775/

 

De vajon miért nincs közzétéve a jelentés! Akad valami titkolni való vagy...?

 

Itt a lehetőség Bognár Zoltánnak, hogy közzé tegye a jelentést a tvjében, ha egyszer minden rendben van. Legalább látjuk mindannyian.

 

Van egy kérésem azokhoz, akik a kisalföld.hu ra is beírnak! Írja már meg valaki, hogy én mindig névvel vállalom amit  mondok, nem bújok semmi nick név mögé, sem Solaris sem más! Én nem vagyok hajlandó ilyen alpári primitív agyonmoderált fórumra beírni!!!!! Előre is köszönöm!

 

mitco Creative Commons License 2010.09.27 0 0 1004

Üdv Mindenkinek! Ajánlom figyelmetekbe a következő cikket

 

http://www.kisalfold.hu/soproni_hirek/az_asz_szerint_helytalloak_a_megallapitasok/2180775/

 

Lehet, hogy az itt fórumozók felbuzdították az ÁSZ-t, hogy mocskolódjon? Érdekes a törvény előírásait nem tartja be a hivatal, nem teszi közzé a jelentés megállapításait!!!! Van ötlete valakinek miért?

 

Van egy kérésem a Kisalföld.hun fórumozókhoz, írja már meg valaki az ott mocskolódóknak, hogy én mindig vállalom a nevem nem bújok sem Solaris, sem más nick név mögé! Nem kívánok azon az agyonmoderált, alpári stílusú fórumra beírni. Előre köszönöm annak, aki megteszi ezt az aprócska szivességet!!!!

Lokálpatrióta 1 Creative Commons License 2010.09.27 0 0 1003

másikmisi!

 

>ÁSZ vizsgálat :az van ami, ha te többet tudsz miért nem osztod meg mindenkivel<

 

Miért , nálatok az ÁSZ vizsgálat eredményét nagydobra verik ?

Bizonyára ciki , hogy a polgármester-jegyző-pénzügyi vezető trió rossz irányba laviroz. Nem szivesen lennék a helyükben!!!!

Ha meg ne adj' isten , még képviselő is lennél - sürün kellene pislognod..

Előzmény: másikmisi (997)
másikmisi Creative Commons License 2010.09.27 0 0 1002
bika ez korrekt írás volt de nem mindenki az akinek gondoljátok vagy gondoljuk
Előzmény: bika110 (1001)
bika110 Creative Commons License 2010.09.27 0 0 1001

Kedves másikmisi (V.), itt ugye "senki nem az aki" én sem. Eldugtam pár aknát a hozzászólásaimban, hogy bármikor bizonyíthassam ki vagyok. Régóta ismersz így nagyon intelligensen már rég rájöhettél volna, hogy nem a K.F. vagyok. Így amiket neki címeztél azt beszéld meg majd vele én is igyekszem majd a másik 3 jelöltel..

 - ezt még a vak is látta csak te nem - jól titkoltátok az biztos, megsemmisítettétek a felvételeket, és kitiltottátok a TV-ét.

- a tvben most az egyszer láttam, de süttöri temetésen is.- Nem csak TV-ét kéne bámulni és temetésre járni, lehet sétálni menni is, de biztos azért nem vetted észre öket mert akkor még nem Ö volt a szálka a szemedben.

- mert másnap is el kell indítani a kemencét- nem a testület vezeti a hivatalt, hiába hittétek, csak a döntések voltak rájuk bízva. Na ilyen kenyeret én nem szívesen ennék másnap.....

-A DIPLOMA nem tulajdonság- itt igazad van, nem az, rosszul fogalmaztam, hibáztam .Minimális elvárásra javítanám.

- Lipót - azért bármennyire is büszkék vagyunk a sikeres és becsületes vállalkozóinkra, olyan formátumu üzletember mint Ö nem futkároz Fertöd fö utcáján. De ha olvastál róla, ö emberileg is a csúcskategóriába tartozik.

- Ki tud többet rosszabbat mondani Fertödröl - na itt tévedtetek el nagyon, ti nem Fertőd vagytok, hanem csak a volt vezetői és az "acsarkodásom" célja, hogy ne a tevékenykedésetek alapján itéljék meg ezt a várost.

Előzmény: másikmisi (997)
másikmisi Creative Commons License 2010.09.27 0 0 1000
"Szánalmas vagy!" Látod csak ennyi telik tőled is. Amikor más szemében a szálkát keresed mért nem olvasod vissza az írásaidat?
Le a Kacsával és mindenki mással! Fujj gazemberek Mongyomle mongyonle mongyonle
ennyi.
Előzmény: lakos007 (999)
lakos007 Creative Commons License 2010.09.27 0 0 999

Szánalmas vagy ! Az ilyen embereket csak sajnáni lehet... a szemeteket meg az bántja , hogy vannak még a városban becsületes emberek, és a disznóságok KI FOGNAK DERÜLNI!  Az olyan hiteltelen emberek mint bástya és kacsa és hát a testület egyetlen volt tagja sem kerülhet a közéletbe vissza!!

 

Előzmény: másikmisi (998)
másikmisi Creative Commons License 2010.09.27 0 0 998
Aki embereket megaláz , rágalmaz, az olyan ember mint te, joggal taszitja ki a közösség! ezt írtad olvasd vissza a bejegyzéseid és kérj bocsánatot a Bástya elvtárstól és családjától.
Előzmény: lakos007 (996)
másikmisi Creative Commons License 2010.09.27 0 0 997
Látod bika 110 már ki is ugrottál a bokorból csak a vékonyát kell lőni söréttel. Nyugodtan aláírhatod eztán F.
No de nehogy a te válaszaiddal legyen vége
sorban: ÁSZ vizsgálat :az van ami, ha te többet tudsz miért nem osztod meg mindenkivel vagy az önkormányzati laptopodon nincs meg?
Fél testület: Évek óta nincs egység ezt még a vak is látta csak te nem.
Kampány a gyerekkel: a tvben most az egyszer láttam, de süttöri temetésen is.
Folyamatosság: még egy pékségből sem rúgnak ki mindenkit mert másnap is el kell indítani a kemencét.
sütigyár: nézd meg azt a cégnyilvántartást és mert úgyis ügyes szkennelő vagy tedd fel ahova szoktad
Polgármester tulajdonságai: A DIPLOMA nem tulajdonság, de a Bogi Zolinak is van.
becsület tisztesség szorgalom sok millió ember mondhatja el magáról. A szakmai hozzáértést pedig biztosan a diplomáddal kaptad, hiszen a polgármester képző elit egyetem hallgatója voltál. A közgáz hogyan nem sikerült?
A 36okra pedig kérdezek merre vannak?
A vállalkozók akikről korábban írtam becsületes, tisztességes és szorgalmas emberek de igaz rájuk, hogy vezetni tudnak akár egy települést is. Nézd meg Lipótot, vállalkozó a szerencsétlen település polgármestere és csudijó volna ha mi lennénk a Lipót. Nem Lipót mező mert te hamar arra asszociálnál.
A polgármester jelöltekkel pedig beszélj 3 még hátra van.
És a végén a csattanó itt mindenki másnak drukkol, viccnek sem utolsó.
Én azt látom, hogy néhány bátortalan próbálkozó Pl. közkép kioktatása és eltünése után csupán néhány acsarkodó van a lapon. Ki tud többet rosszabbat mondani Fertődről is lehetne a fórum címe! Ha pedig ennyi bölcs és okos ember gyűlt itt össze írjatok egy jó programot, amit csináltok nem kritika csak gyalázkodás.
Előzmény: bika110 (995)
lakos007 Creative Commons License 2010.09.27 0 0 996

Aki embereket megaláz , rágalmaz, az olyan ember mint te, joggal taszitja ki a közösség! Szerintem te azt sem tudod mi az a szó, hogy tisztesség....

A tudatlant meg kár játszanod, az irásaid alapján nagyon tájékozott vagy a simlis ügyek terén!  Ugy hiszem a te kezed is a magasban volt , amikor korrupció gyanus ügyeknél a bandáddal ,- mert jobb szó a volt testületre nincs-szavazni kellett!

A fertődi lakosok már kezdenek tisztán látni , hogy a pohár már csak félig van és ha ti maradtok még azt a keveset is ellopjátok!!

Szép estét

Előzmény: másikmisi (989)
bika110 Creative Commons License 2010.09.27 0 0 995
További válaszok a kérdéseidre:

 

-2/3-ot a pártnak akinek az embere most nem kell- nem pártokra szavazunk, hanem személyekre

- sokan vannak itt a 36 ok közül – lehet én nem, csak 1 a háromezervalahányszáz lakos közül.
- az indulók között van minden a csinovnyiktól a vállalkozókig. Van aki a múlt sebeit nyalogatja és bosszút forral, van aki előre néz és perspektívát nyújt – ebben teljesen igazad van, csak szerintem te minden leírt jelzöd mögé más nevet gondolsz mint én, de ez nem gond, mások vagyunk másként látjuk.

- mert bizony a "vállalkozók" minden szponzor listán szerepeltek- ezt most a polgármesteri és képviselöjelölti helyekkel kellene megköszönnünk? Akkor meg az lehetne a vád, hogy bevásárolták magukat a testületbe, pedig önzetlenül a városért tették.

- Akik ott voltak hibáztak is de ne csak azt lásd – mi a biztosíték arra, hogy nem “hibáznak” újra. A hiba szó túl enyhe kifejezés erre. Biztosíték az új emberek esetében sincsen, de legalább még nem kompromittálták magukat. Nagyon sok év telt el így nagyon sok “hibával”. Hidd el ugyanilyen kritikusak leszünk az új testülettel is, de azért abban bízunk, ök majd máshogy állnak a lakossághoz és azok igényeihez.

 - Hány jelölttel beszéltél személyesen – hárommal,

Azt nem tudom ki vesz részt a szombat esti randevún, de úgy gondolom nincs mitöl félniük.

 

Ha figyelmesen elolvastad a hozzászólásainkat, kitünhetett hogy itt szinte mindenki másnak “drukkol”.

Egyben vagyunk egységesek, hogy a régi testületnek mennie kell.

Előzmény: másikmisi (991)
fertopart Creative Commons License 2010.09.27 0 0 994
bika110 Creative Commons License 2010.09.27 0 0 993

Akkor sorjában a saját véleményem és kérdéseim soraidra, idézve téged:

„senki nem az aki“  

-ÁSZ vizsgálat – nem tudod, pedig ez nem egy fa megmentésének története, hanem a város gazdálkodásának vizsgálata és a vezetök elmarasztalása. Te és még páran kétségekkel fogadták a felhozott vádakat a képviselötestülettel szemben.Szerinted az is elfogult kritika, az ÁSZ is uszít?

-fél testület volt csak ott.- melyik fele? Most a választások elött képesek külön véleményen lenni, pedig eddig teljes egyetértésben szavaztak meg mindent.

-kampányol a beteg gyerekkel - ez azért elég gusztustalan támadás töled, amikor te reklamáltál azért, hogy itt szerinted embereket aláznak meg. Engedd meg hogy a saját fegyvereddel korrigáljalak: szeretettel neveli és ápolja a beteg gyereküket, az Ö lelkén nem szárad egy gyermek halála.

-Szerintetek nincs szükség folyamatosságra-  ilyen folytatásra szerintem semmi szükség, új és becsületes testület kell, akik tiszta lappal indulnak. Miért is ne mutathatnák meg mások is hogy ezt lehet másképpen is, jobban,tisztességesen csinálni?

- süti gyár, nem az F.G. - nézd meg a cégjegyzékben a tulajdonosok listáját, de ez már lényegtelen Ö biztos büszke lesz rád hogy megpróbáltad védeni.

- térkövet lehet esőben rakni - lehet, nem vagyok kömüves, junior meg biztos örül, hogy megvédted.

- milyen tulajdonságai legyenek egy polgármesternek -az alapokkal kezdem, ami minden vezetö pozicióhoz szükséges az a DIPLOMA, nem azért mert akinek nincs az nem ember, dehogyisnem, hanem embereket irányítani  és egy komoly költségvetést kezelni enélkül nem igazán lehet. Te sem szeretnéd, ha egy sikeres ápolónö operálna meg a doktor helyett. Becsület, tisztesség, szorgalom és szakmai hozzáértés amit én elvárok egy leendö polgármestertöl.

Folyt. köv
Előzmény: másikmisi (991)
bika110 Creative Commons License 2010.09.27 0 0 992
Annak ellenére, hogy látszott az elsö bejelentkezésedböl, hogy kampányolni jöttél ide, -vagy éppen ezért-  szívesen ütköztetem a véleményemet ami nem uszitás, egyszerü kritika. Mi megosztjuk egymással a gondolatainkat, ahogy most te is tetted, akik meg olvassák önállóan eldöntik magukban kinek adnak igazat. Az hogy másként látunk dolgokat azzal semi gond, különbözöek vagyunk.

Előzmény: másikmisi (991)
másikmisi Creative Commons License 2010.09.26 0 0 991
Sajnos az ÁSZ vizsgálat részleteit nem ismerem én is csak a napilap hasábjain találkoztam vele. Én olyasmikre gondoltam mint az Irinkov utcája, vagy Garabné utcája az utca a sétány mindenkié, hogy miért volt szükség az átadásra ember meg nem érti, de a fél testület volt csak ott. Talán nem mindenki értett egyet az átadással és azért maradt távol.( ezt én is csak találgatom) De volt jelölt aki mostanában nagyon kampányol a beteg gyerekkel és a versmondót is majd félre tolta, hogy elől legyen.
Másik téma süti gyár, kérdezd meg a Kreiter Csabát (Ő ott valami főember) ki a tulaj? nem az F.G.
Irinkov bérli a Haydn melletti területet ez sem igaz az az Áfész-é a gazzal együtt.
Apróság szintén, térkövet lehet esőben rakni legfeljebb megáznak a munkások.
Az a fa ami állva maradt a szökőkút mellett miért nem ért egy szót sem? Mert nem a ti emberetek aki kiállt érte?
Szerintetek nincs szükség folyamatosságra teljes váltás és majd jön az jó világ, ahogy a kormány is teszi. Talán épp a fórumozók szavaztak 2/3-ot a pártnak akinek az embere most nem kell.
Szívesen beszélgetnék veled de itt az a legrosszabb, hogy senki nem az aki. Vagy talán sokan vannak itt a 36 ok közül?
Tettél fel kérdéseket is azt is leírtad hol a megoldás, miért nem jársz utána magad is, vagy csak uszítani akarsz?
Miért nem írja le valaki milyen tulajdonságai legyenek egy polgármesternek, az indulók között van minden a csinovnyiktól a vállalkozókig. Van aki a múlt sebeit nyalogatja és bosszút forral, van aki előre néz és perspektívát nyújt. Van aki számomra hiteles és van aki most ugrott elő mint nyúl a bűvész kalapjából. Akik ott voltak hibáztak is de ne csak azt lásd. Hány helyen segítettek, szponzoráltak? Mennyi rendezvény volt amire nem mentél el csak a szádat húztad, vajon te csináltál valamit ingyen önzetlenül? Adtál a sportnak iskolának vagy bárkinek valamit mert bizony a "vállalkozók" minden szponzor listán szerepeltek. ( B.Z. H.Z. P.T. R.V. névsorba rendezve)
Hány jelölttel beszéltél személyesen vagy jelölt is csak egy lehet aki elkötelezett lesz hisz a fórumozók építették fel? Látod csak más szögből kell nézni és azonnal más a dolgok állása.
A szombat esti randevú nem lesz későn? Tudni lehet ki lesz ott vagy van aki fél és csak nick név mögül tesz igazságot mert itt nekem úgy tűnik csak egy oldal van.
Ne haragudj hogy egyesszám második személyben, neked írtam de ez a hozzászólásom valójában mindenkinek szól.

Előzmény: bika110 (990)
bika110 Creative Commons License 2010.09.26 0 0 990

Csak a magam nevében szólhatok, szívesen látlak a csapatban :-)

Egyébként egy fórumon csak úgy lehetne valakit kiközösíteni ha nem reagál senki a hozzászólásaira, itt ilyen még nem volt.

Örömmel olvasnám szerinted melyik itt szóba került téma városi legenda, vagy féligazság, esetleg hülyeség.

Na nem propagandát várok, hogy dehát ezt meg azt csinálták, meg így meg úgy fejlődött a város, hanem írd meg a teljes igazságot a történtekről.

 

Vegyük talán a legfrissebbet az ÁSZ vizsgálatot. Várom a véleményed, hidd el senki nem fog megalázni ha megírod miért is marasztalták el a városvezetőket és kezdeményezték a személyes felelősségre vonást.

Előzmény: másikmisi (989)
másikmisi Creative Commons License 2010.09.26 0 0 989
Én csak most csatlakozom hozzátok, de azt látom, hogy nektek semmi sem jó semmi sem felel meg, pedig a pohár félig tele van és nem félig üres. A szemléleteteken kellene változtatni és akkor Fertőd más képet mutatna a ti tükrötökben is. Az ember sokszor azt látja amit akar és nem azt ami a valóság. Sajnos aki nem veletek fújja a követ azt kiközösítitek, talán meg is alázzátok, kiforgatjátok a szavait.
Egyébként félinformációkkal rendelkeztek, városi legendákat tényként kezeltek és néha hülyeséget is írtok. Nem csak itt hanem a többi hozzászólható helyen is.
mitco Creative Commons License 2010.09.26 0 0 988
Szombatra 2010 október 2-ra 20 órára meghívtam az összes polgármestert egy élő televíziós vitára! Kiváncsi vagyok ki vállalja fel a nyilvános szereplést!!!! A bizonytalanok minden esetre biztosan tudnak dönteni, ha nézik az adást! 3 jelölt már vállalta a megjelenést! 
bika110 Creative Commons License 2010.09.25 0 0 987
????
Előzmény: Back Man (986)
Back Man Creative Commons License 2010.09.25 0 0 986

Csak figyelj!

A héten megmutatják magukat.

És állítólag csak azért most, mert már talán mindenki látja a sarat.

Amit biztosan tudhatsz, hogy senkinél nem fog maradni olyan összeg amit kritizálható módon szerzett meg.

 

Előzmény: manus-Fert (981)
lakos007 Creative Commons License 2010.09.25 0 0 985
A családnak őszinte részvétet kivánok .  Élete példamutató volt, hálásak lehetünk   a sorsnak azért, hogy ismerhettük, beszélgethettünk vele .
fertopart Creative Commons License 2010.09.25 0 0 984
Ma reggel elhunyt Bak Joli néni: Elhunyt Bak Joli néni
bika110 Creative Commons License 2010.09.25 0 0 983

manus, ne türelmetlenkedj.

Ha olvastad az igéreteket itt kánaán lesz akárki jut be :-)

Ki hiszi ezt már el. Nekem bőven elég ha valaki becsületes, tisztességes és szorgalmas. Ez alatt értheted hogy nem engedi kitalicskázni a város pénzét, a korrupciót, az "összefogást" (együttszavazni) önös érdekekért. A csődtől kell megmenteni a várost és elszámoltatni a régi vezetést. Becsületesen szakszerűen irányítani, szakértő testülettel.

Mindezek az alapkövei a fellendülésnek. Na meg az hogy vegyék emberszámba a lakosságot, tájékoztassák az őket érintő döntésekről, tervekről, hallgassák meg a véleményét. Na ezt csak 1 polgármesterjelölt ígérte és ezt könnyű lesz számonkérni, nem lehet majd azzal takarózni állandóan hogy "nincs pénz".

Előzmény: manus-Fert (981)
bika110 Creative Commons License 2010.09.25 0 0 982

Csak kapkodom a fejem, azt sem tudom hol kezdjem:

Kisalföld:

"nem készítettek gazdasági programot, nem határoztak meg több évre szóló fejlesztési célkitűzéseket és nem terveztek belső ellenőrzést. Az ÁSZ a jelentés szerint Fertőd esetében kezdeményezte a jegyző, illetve a polgármester személyes felelősségének megállapítását”

és erre reggel kapom a postával az új?-régi testület propagandáját. Szégyenletes, a legdöbbenetes hogy megint az összefogásra hivatkoznak. Eddig is annak ittuk a levét, hogy egyetlen egy sem volt köztük aki megállította volna öket. Gondoljatok bele mi lesz ha megint összefognak és egymásnak szavazgatják meg a plusszpénzeket, állásokat, önkormányzati megbízásokat. Nagy az egyetértés megint abban hogy tussolják el a viselt dolgaikat.

Sajnos nincs meg az előző választási szórólapjuk, de emlékezetem szerint ugyanezzel etették a népet, csak most átfogalmazták. Olvassátok el alaposan. Rafináltan belefogalmazták mindegyikükébe azt a pár jelzőt ami alapján abban bíznak, hogy meghatja a választót. Azt hiszik ezzel különbek mint az átlag, pedig ezek a jellemzők szerencsére azonban a lakosság 90%-ra ráillenek:

-született fertődi,

-becsületes szorgalmas szülők

-boldog család, gyerekekkel

-katolikus

ezek alapján lehetne még vagy 3000 jelölt.

Egy szó sem esik benne, hogy miért is kell újrakezdeni, ki akadályozta meg őket abban hogy megújuljanak.

Eddig nem volt összefogás? Dehogynem egymásnak-egymásért szavazgattak.

 

manus-Fert Creative Commons License 2010.09.25 0 0 981

És hol vannak a változást hirdető jelöltek? Mind a harminchatan!

Olvasott valaki elszámoltatás ígéretéről? A régiek cinkosan, az újak szemérmesen hagyják homályba tűnni a múltat. És a többség elfogadja így, ahogyan tette húsz éven át. Programokat küldöznek, álmokat, elcsépelt, üres szavakat, amelyek semmivé lesznek a választást követő napon, ha a többi kiválasztott másképp gondolja. Személycsere talán lesz, de rendszerváltás nemigen. Kár.

manus

Lokálpatrióta 1 Creative Commons License 2010.09.24 0 0 980

>Ebben vastagon benne van a jelenlegi polgármester, a jegyző, valamint a pénzügyi bizottság lenöke, Bognár Zoltán.<

 

Ha így folytatja jegyzö ur, arról elöbb - utóbb tudomást szereznek szülöföldjén is (!!)

 

http://www.kapuvar.hu/szorakozas/forum/

Előzmény: lakoss (979)
lakoss Creative Commons License 2010.09.24 0 0 979

Az Állami számveőszék vizygálata törvénytelenséget állapított meg Fertődön.

 

http://kepfeltoltes.hu/100924/Kisalfold_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

Ebben vastagon benne van a jelenlegi polgármester, a jegyző, valamint a pénzügyi bizottság lenöke, Bognár Zoltán.

 

Azt hiszem ez mutatja, hogy ezektől az emberektől mit várhat Fertőd városa.

A korrupciót eddig is tudta mindenki. Az önkormányzati munkára való teljes alkalmatlanságukat is érezzük a bőrünkön nap mint nap, de ez nem elég, még törvénytelenül is végzik azt a keveset amit csinálnak ekkora fizetésért.

 

Az ilyen emberek jelentsék a külvilág szemében Fertődöt?

Ez legyen az, amivel az emberek majd Fertődöt azonosítják?

 

Ha már a személyi felelpsség megállapítását kezdeményezik, akkor azt hiszem mindenkinek van fogalma arról, hogy a dolog súlya mekkora.

Ezt nem lehet hőbörgéssel és agresszivitással eltussolni, és fenyegetni azt akinek nem titszik.

Bástyaelvtárs? Most majd az ÁSZ székházát figyelitek?

Vagy a bíróság épületét?

 

Itt lenne az ideje, hogy a fidesz mezbe bújtatott komcsi bandád eltűnjön, én ne kelljen a fertődoeknek szégyenkeznie miattatok.

Nem hat m,eg senkit, ha most az első sorban ültök a templomban, mert láttuk és hallottuk azt is, mikor még az mszmp volt neked a vallásod. Aztán jöhetsz itt a kirúgott kacsával hogy ő a jövő.... Hát remélem a te jövőd lesz a kacsa... megérdemelnéd...

Minket meg hagyjatok végre élni

lakoss Creative Commons License 2010.09.23 0 0 978

Bizony bizony!

Szorgalmas és jó tanítványnak kellett lenni akkoriban... akkor az volt a biztonságos.

Ma már "változást" kell kiáltani, ma már elhatárolódnak, ma már becsületesek, ma már tisztességesek.

 

Meg feledékenyek...

 

Ne legyenek kétségeid, ma pont olyan rezzenéstelen arccal szavaznák meg ugyanezt, ha a saját zsebük érdeke ezt úgy kívánná.

Ezek az emberek ma is ugyan azok.

Miért hiszi bárki is, hogy most majd mások lesznek?
Miért változna meg akármelyikük is?

Erre persze enm ad nekünk választ egyikük sem... csak a duma a lendületről meg a változásról.

Volt elég idő felgyorsulni, mégis állunk. A pénz meg elfogyott.

 

A sétány átadása megint egy rájuk jellemző képmutató kicsinyes görcsölés.

Műszakilag nem vették át. Mire átadják, nem is fogják átvenni.

De kell a parádé, hogy megmutassák, hogy ők adták ezt nekünk.

Persze az átadáskor arról majd nem beszélnek, hogy a pénz menet közben elfogyott és nem a terveknek megfelelően készült el.

Ezt is elmagyarázhatná valaki.

Azt hiszem Köz-kép nicknevű topictárs mondta, hogy mi nem kérdezünk.

Hát kérem, most itt megint van egy pár kérdés.

De most akkor én kérdeznék tőled kedves Köz-kép:

Olyan akkurátusan utána jártl, hogy ki a kapcsolattartó a sétány építésével kapcsolatban, ha valami kételye merül fel a lakosságnak.

Azt nem kérdezted meg a kapcsolattartódtól, hogy azok a fák egy 20 cm-es agyag gödörben vajon hány napig bírják ki? Mert ugye Te kérdezel...

Majd mond el nekünk is, mit válaszolt a gyerek...

 

Előzmény: lakos007 (975)
fertopart Creative Commons License 2010.09.23 0 0 977

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!