Ha a Nikon rendszeréhez tartozó eszközöket adnál el, vagy vennél, akkor itt a helyed. Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
AF-S VR Zoom Nikkor 24-120mm f/3.5-5.6G IF-ED objektív karc, gomba, por mentesen a gumik nincsenek megnyúlva, Canon UV szűrővel hibátlan meg kímélt állapotban eladó Bp Astoriánál 90000FT-ért
A képeken látható újszerű állapotban. Második tulaja vagyon. Doboz, e-h kupak, napellenző. Számlája nincsen meg, viszont adom hozzá az előző tulajjal írt adásvételi szerződést, és én is adok hozzá adásvételit.
Ára 150.000 Ft
FTZ II (20027104, nem garis)
Vásárlás dátuma 2022.11.19. Nem garanciális már.
Egy Z6II kit része volt. A számláját nem tudom vel adni mert azt adom a vázhoz az új tulajának a garancia miatt. Doboza, e-h kupakja megvan. Adásvételi szerződést adok hozzá.
Ár: 80.000 Ft
Személyesen Szerencs, Miskolc, Debrecen útvonalon.
Szállítás van. MPL futárszolgálattal, házhoz, vagy postán maradóra.
Eladó kifogástalan állapotban lévő Nikon D7200 fényképezőgépem, kevés expóval 5210 és hozzá vagy akár külön is egy Nikon AF-S DX NIKKOR 16-80mm f/2.8-4E ED VR objektív szintén tökéletes állapotban. Az objektíven Hoya HD UV szűrő (72mm) a vásárlás napjától. Adok hozzá egy fotós táskát, SANDISK 173369 SD-XC Extreme Pro (R/W: 95/90 MB/s) 64 GB, V30, UHS-3 memóriakártyát, Nikon AH-4 SLR bőr kézi rögzítő
t (kéziszíj).
D7200 váz: 175.000.-
AF-S DX NIKKOR 16-80mm f/2.8-4E ED VR objektív 175.000.-
Hibátlan, nagyon szép állapotban lévő Nikon D4 FX váz és objektívek eladó !
Hibátlan, nagyon szép állapotban lévő Nikon D4 FX pro váz eladó Karc és minden egyéb mentes, új korától fólia védi a mind a három kijelzőjét. Profi riportergép 200e expo, mint az új olyan az állapota. Hozzá értőknek nem kell bemutatni. Minden gyári tartozékával , dobozával adom tartozék: +1 gyári aksi - kedvező 395eft az ára sn:2070447
* AF Nikkor 80-200mm F2.8D hibátlan , (tolo) gyári állapotba van, dobozával keménytok is van hozzá. Kiváló képminőség és rajzolat. Győződj meg róla személyesen ! sn: 424264 ár: 105.000ft
*Nikon AF Nikkor 35-70mm F2.8D minden gyári tartozékával, dobozában, abszolút hibátlan működés és lencsék ! Kiváló vétel ! sn: 652903 ár: 65.000ft
Eladóvá vált teljesen újszerű Nikon Z6 II + Nikon FTZ gépem, az év elején vásároltam, garanciális, 30000 expó van benne, hibátlan állapotban van minden szempontból, dobozában minden tartozékával plusz egy eredeti akksival. Szerial : 6077042
Eladó! Sigma 24 2, 8 macro Super wide II Nikon AF Hibátlan, szép állapotban, por, gomba és karcmentes 18 cm közelpont. 2, 8-nál is használható, főleg köépen, rekeszlve szélekig nagyon éles. Af elég csendes és gyors. S.n.:5113757 29000FT 27000FT
Yonguo YN 468 II vaku+diffúzor új állapotban. Nikon. Manuál, Stroboszkóp és optikai Slave funkciók ( S1 és S2). S1 Slave: azonnal villan egy másik vaku fényére S2 Slave: TTL elővillanások után szinkronizálva
2022.11.19-i Digitcam vásárlás. A gép a képeken látható újszerű állapotban van. Jár hozzá összes gyári tartozéka (gyári akksi, doboz, bontatlan töltő, adatkábel, számla és garijegy).
Adok a géphez egy Z-m42 adaptert.
A gépre 3 év garancia van 2025.11.19-ig.
Expószám: 2241 (Ez kis mértékben változhat)
A géppel minimális videó készült. 5 perc maximum.
Személyesen Szerencs, Miskolc, Debrecen útvonalon. Előre egyeztetve Hatvan szóba jöhet.
Kihasználatlanság és zoom-os objektívek megléte miatt Eladó a címben szereplő teljesen újszerű, hibátlan állapotú és működésű Nikon AF-S 28mm f1.8 G ED Full Frame fix objektív.
Első-hátsó gyári védősapkával valamint gyári napellenzővel.
Szériál szám: 248402
Por, gomba és karcmentes.
Csere érdekel megegyezés szerint ráfizetéssel Viltrox AF 85mm f1.8 Nikon Z objektívre.
Megtekinthető, elvihető Hajdúböszörményben illetve kérésre postázom is ha szükséges vagy Gls és Foxpost küldés megoldható.
Árcsökkenés! Nikon Nikkor Z 85mm 1.8 S objektív kihasználatlanság miatt eladó. Szerintem nem kell bemutatni, brutális eszköz.
Hibátlan állapotú. Magyarországi vásárlás, 2020 júniusában vettem a DigitCam-nél, viszonylag keveset használtam.
Doboz van, gyári napvédő és lencsevédő jár hozzá, illetve ajándékba adok egy hozzá illő USA import Tiffen Pearlescent 1 Screw-in filtert is (a hamisítatlan 80-as évek glamour hatásért).
Új állapotú 46 megapixeles erőgép, használati nyomoktól mentes szinte új gép, dobozában minden tartozékával (töltő, kábelek, nyakpánt, használati) együtt.
Kipróbálni a 18. kerületben lehet egyeztetést követően. sn: 6019659
nem lapul valakinél egy jó állapotú 24-120 f4 VR obi, amitől olyan 120e körül megszabadulna, csak még nem hirdette meg? (az itthoni hirdetéseket már láttam, ebay nem játszik)
Emailem publikus, ha esetleg van egy fölösleges darabod, köszönöm előre is!
Kihasználatlanság miatt eladó egy kitűnő állapotú, ezüst Nikon Z fc gép egy szürke Nikkor Z DX 16-50 objektívvel, SmallRig markolattal, dobozával és tartozékaival. Csupán ~2.000 expó van a gépben.
Eladóvá vált teljesen újszerű Nikon Z6 II gépem, az év elején vásároltam, garanciális, 30000 expó van benne, hibátlan állapotban van minden szempontból, dobozában minden tartozékával plusz egy eredeti akksival. Szerial : 6077042