Gyerekek! Találtam egy U28-ast, olyan alacsony mint a UC-28, de nem rugózott elsőtengellyel, a kormány meg egészen jobbra van rakva a műszerfal mellé! Van ilyen, vagy ez egy összerakott öszvér?
Kérem, ha kiderül valami ez ügyben, osszátok meg, én terveztem tavasszal így forgalomba helyezni a gépet, (már lassan alkalmas is lenne rá), de még nem jártam utána.
Régebben jó volt első forgalomba helyezéskor 1 nyilatkozat a régi tulajdonostól, miszerint ő egy zárt telephelyön, fóliában, esetleg állattartó telepön használta eddig, plussz az adásvételi szerződés.
Legutobbi infóm szerint júliusban változott a rendszámozás is. Már nem elég az infóm szerint az adásvételi a papirozáshoz. Még futok vele egy kört, majd meglátjuk.
Semmi előzmény nincs róla. Kb 20 éve az apósom vette egy zalai neppertől. Sajna nem eredeti gumik vannak rajt. Elöl csepel hátul szk kerék. Műszakira is sokat kellene költeni. Igy úgy gondoltam hogy vennék inkább egyet és az enyém maradna másodgépnek. Különleges kicsit, mivel a kompresszor meghajtás ott van mint a külső szivattyusokon a szivattyú, illetve a terep/országuti váltó is egy normál váltó kialakítású nem mint a többin ahol csak átfordítod. Még a Vili is azt mondta hogy talán egy -kettő ilyet látott ebből. Egyébként üzemképes minden működik rajt. Most sikerült az elmult hetekben a hidraulikát, és a billentést is megcsinálni rajt. Esetleg valakinek tapasztalata hogy m-es rendszámot lehetne-e rá kérni, ill annak menete?
Sziasztok. Keresek a nyugati végeken ( Vas, Zala Veszprém, Győr-Sopron, de jó ajánlat esetén az egész Dunántúl) rendszámos, fülkés eladó UE-28-ast. Sajna az enyémnek nincsenek papirjai és mostanság nem nézik jó szemmel a rendszám nélküli közlekedést. szhelyi@gmail.com vagy a 06/303510334 számon vagyok elérhető.
Van abba ,ha eddíg így jártál vele! Acéllemez tömítés ( nem klingerit,nem alumínium ,se nem más).Piszkáld ki ,és meglátod,hogy hogy néz ki. Be lehet szorulva a helyére a régi!
Tisztelt szakértők! Kb. 35 éve egy ismerősöm összedobott nekem egy kompresszort (barkács megoldás), amin a villanymotor megadta magát. Anno azt mondta, hogy a kompresszor valamilyen magyar munkagép, vagy járműhöz való (talán Csepel??). Most ebben a topicban találtam egy rajzot, amin hasonló gépet látok. A gép összességében talán 50 üzemórát ment. Ha valaki ismeri és tudná hasznosítani, szívesen odaadom további felhasználásra, mert sajnálom lomtalanításkor kidobni.