Keresés

Részletes keresés

lajos71 Creative Commons License 2010.11.14 0 0 3425

Bad !

 

Te most is mint mindig tul reagálod, megmagyarázod a dolgokat ( úgyis mondhatnám okoskodsz). -)

Nincs itt semmiféle hadjárat vagy akármi amiről beszélsz( mint hadvezér)

Miért is lenne: A Póker 5 lapos játék és mégha 10-20% esélye is van az ellenfélnek és bízik a lapjában ha nyer megérdemli. Az Octogonon te is mondtam sokat előfordul. Az más dolog nem vagyunk egyformák ,hogy minimális esélyre is felmerem tenni a pénzemet ,de ha bejön akkor jó ( az ellenfelek lelki állapotának már nem annyira )ha nem akkor nem mutat lapot.

 

Részemről nem kívánok hozzászolni ehez a témához , nincs is miért . Tényekkel állunk szenben nem kell rajta okoskodni. Nyert a jobb lap mégha nem is volt az csak a legvégére.

De úgy is mindig csak a végeredmény számit . És ,hogy ez töbször sorozatban fordult elő , akkor is az volt a jobb a végére:-)

 

Sok sikert a 2 hátralévő fordulóra és próbáld meg megelőzni fredit meg Janfant esélyed megvan rá még le nem jön az 5 lap vagy el nem fogy a pénzed. )

 ( Bosszantani nem tudlak vele mert nem kerültem be a legjobb hat közé , és nem is igen fogok már)

 

hali.

BadBoy65 Creative Commons License 2010.11.14 0 0 3424

Köszönöm.

 

Remélem elhiszi Szeptima, hogy az 1. nap legalábbis mindenképp nyerni akartál a döntő asztalon.

( s remélem így is van )

Előzmény: Pillangó (3421)
BadBoy65 Creative Commons License 2010.11.14 0 0 3423

Ezzel nem akartam semmit alátámasztani, magyarázni, csak azt mutatja be, hogy ilyen boardot is dobhat a szoftver mindenhol (persze a lényeg az, hogy hányszor %-ban).

 

Csalás mindenhol lehet, nyilván nem mindegy, hogy mennyire védett a program ellene, de ez itt most nem nagyon jöhet szóba annál, aki ellen a "hadjárat" folyik, remélem nem kell magyaráznom miért.

 

Az OP-ben volt több hiba, 1-2 hibáról még a fejlesztőnek én írtam, melyek javítva lettek, de még maradtak is benne, pl. kiesésnél volt, hogy átugrik valakit a vak, és biztos van még sok hiba benne. Számomra az lenne a lényeges az OP-ben, hogy a lapok osztása VÉLETLENSZERÚ legyen valójában, ha ez garantált, akkor a többi pókerjáték szabályt nem követő hibák kevésbé zavarnak, hiszen mindenki tudhatja előre és kalkulálhat vele. A random szám generálást meg a szoftveresek többsége nem saját rutinnal oldja meg, hanem az adott fejlesztői környezetben hív meg egy rutint, amit már nagy valószínűséggel jóval többen teszteltek, mint magát az OP-t. De amennyiben abban hiba lenne, akkor sem lenne "olyan okos", hogy a már kiosztott lapoknak megfelelően dobna lapot. Ha a fentieket kizárjuk, akkor már csak a SZÁNDÉKOS OP FEJLESZTŐI "HIBÁRÓL" lehet szó, aminek nem tudom mi értelme lenne. Azt akarná, hogy a szoftverében több legyen a mákolás, vagy mi lehetne a célja vele.

 

OP 1-re persze emlékszem, hogy pont hogy működött arról nincs tudomásom, de erről olvastam már irodalmat, hogy milyen módszerekkel védik magukat/játékosokat a pókertermek.

Előzmény: Pillangó (3420)
Pillangó Creative Commons License 2010.11.14 0 0 3422

Ennek semmi köze a mákoláshoz, még akkor sem ha JJ nyert volna.  A cooler és a mákolás az nem ugyanaz.

 

(Attól függetlenül, hogy csak az allinkor betolt százalék számít, nem mindegy hogy egy JJ-val KK ellen úgy vesztünk, hogy jön 5 érdektelen lap, vagy közben jön egy lap, amivel már a JJ érzi magát győztesnek és onnan fordul vissza. Ezt az érzelmi változást csak az igazán profik tudják semlegesen kezelni.)

 

 

Ez egy igazi mákolás (4:51-nél kezdődik, a 178. leosztás az):

Előzmény: fredi69 (3408)
Pillangó Creative Commons License 2010.11.14 0 0 3421

ezt írtam 2-án, egy héttel a döntő előtt:

 

papírforma szerint:

Pillangó

BB65

(Fredi, Janfan, BB34)

Zsaaa

sorrend kell
aztán majd az oktogon dönt a sorrendről
én leszálló ágban vagyok

 

 


Előzmény: BadBoy65 (3412)
Pillangó Creative Commons License 2010.11.14 0 0 3420

Ezzel mit akarsz szemléltetni vagy alátámasztani?

 

Laptütközések mindenhol vannak. Egy kiemelt leosztás semmire sem ad magyarázatot.

 

 

A  nagy online termek szoftvereit többen fejlesztik, független szervezetek hitelesítik és játékosok ezrei tesztelik nap mint nap így előbb vagy utóbb kibuknak az ezekben "bennehagyott" hibák. (Mint ahogy voltak is balhék, a játékosok által felfedezett csalás és szoftverhiba miatt is.) Ettől függetlenül sokan úgy vélik csalnak az online termek, de akkor nem kell ott játszani.

 

 

Az Octogon Poker szoftverét egyetlen ember fejleszti, senki sem ellenőrzi és csak nagyon kevés játékos teszteli (ők sem nagyon keresik benne a hibákat, mert nem múlik rajta semmi).

Nekem ennyi bőven elég hogy ne bízzak meg az OP-ben.  A furcsa leosztások túl nagy száma lehet akár véletlen is, de inkább érzem azt hogy valami nem stimmel a szoftverrel (ilyen érzésem más teremnél nincs), de erre megoldás, hogy nem kell itt játszanom. Nem is fogok.

 

 

(Pl. az OP I. osztáskor leküldte az ellenfél lapjait is a kliens gépre, csak a kliens szoftver azokat nem jelenítette meg, de egy megfelelő jogosultsággal vagy egy kis buherálással ezek a lapok láthatóvá tehetők voltak. Ugye emlékszel hogy volt ebből balhé?)

Előzmény: BadBoy65 (3419)
BadBoy65 Creative Commons License 2010.11.13 0 0 3419

Hogy ez az Octogon mikre nem képes?   :D

( ez épp most történt velem, 3-as preflop all-in-t követően )

 

BadBoy65 Creative Commons License 2010.11.13 0 0 3418

Kedves JanFan, ez ugyanazt jelenti, amit Sign írt, mint amire én hivatkoztam az előbb.

Előzmény: Sign (3416)
BadBoy65 Creative Commons License 2010.11.13 0 0 3417

Pontosan erről van szó, jól látod, ezt próbálom "szegény" Lajos fejébe verni (kiegyenlítődik).
Csak Lajos túl ment egy határon.

Az az 5 lapos idézet meg nem pontos (nem arra az esetre írtam). Azt arra írtam, hogy amikor 2 játékos preflop all-in ment (akár én) és flopra először a rosszabb lap lesz erősebb, majd mondjuk riverre mégis a preflop erősebb kéz nyer. És akkor azt kell olvassam a chatben, hogy már megint rivermák és az Octogon így meg úgy.
A példa kedvéért, hogy érthető legyen:
- AQ vs. KJ flop K45 turn 6 river A
- Zsaa - Pillangó AJ vs Q6 flop Qxx turn J river J

 

Előzmény: JanFan (3414)
Sign Creative Commons License 2010.11.13 0 0 3416

És még az ászos kért bocsánatot... Világ butasága a rivert szidni, csak mert "az jön fel" utoljára.

Előzmény: fredi69 (3411)
Sign Creative Commons License 2010.11.13 0 0 3415

Ez a hatos bajnokság, ilyen lebonyolítással és ilyen vakemelkedéssel mindig is a mákokról fog szólni. Sajnos nincs 100 évünk és 100.000 asztalunk arra, hogy eldőljön, ki a legjobb játékos. Ez van, ezt kell szeretni. :)

Előzmény: JanFan (3414)
JanFan Creative Commons License 2010.11.13 0 0 3414

És, hogy teljes legyen a kép, akkor sem hőbörögtél mikor leesett rosszabb lappal valami a riverre all innél, hanem akkor jöttél a "vegyük úgy, hogy egyszerre teszik le az 5 lapot" c. szöveggel.

:))

 

Természetesen benne van a pókerben a mák (ahogy korábban írták is), csak mikor sorozatban lemákol egy ellenfeled rosszabb lapokkal és valamilyen tétje is van a dolognak, akkor szakadhat el a cérna (lásd Lajos). Hosszabb távon elvileg kiegyenlítik egymást. A kérdés csak az, hogy kiben mennyire marad meg...

Előzmény: BadBoy65 (3403)
BadBoy65 Creative Commons License 2010.11.13 0 0 3413

Ja és még1, nem Pillangó helyett válaszoltam meg semmit, olvasd vissza nyugodtan, hozzászóltam a témádhoz (ugyebár erre  való a topik), nézd meg hogy a feltett kérdéseddel kapcsolatosan semmit nem írtam, hanem a részedre tettem fel egy kérdést a témával kapcsolatosan (s megtudtam, h nincs kalapod :)).

Előzmény: szeptima (3410)
BadBoy65 Creative Commons License 2010.11.13 0 0 3412

Ne felejtsd el, hogy ez egy topik és nem egy privát kommunikációs csatorna.

 

Javasolnám kérdezd meg Pillangót, hogy milyen végeredményt tartott volna reálisnak még a döntő asztal előtt 1-2 nappal. Én nem tenném ezt közzé a személyiségi jogok védelme érdekében, amit MSN-en privátban beszélgettünk.

 

Ne felejtsd el, hogy akik a döntő asztalra jutnak azok többsége az előző körökben "elöl" végeztek, Pillangónak volt egy 1. és egy 2. helye a csoportkörökben. Azt se felejtsd el, hogy a legtöbbször az 1. hely akár egyetlen leosztáson, akár "lemákoláson" múlik. S persze nem érdemes összekeverni az esetleges 2. napi játékát az 1. napival, vagy az esetleges 3-4. napival, ami már mindig függ az aktuális pontszámától, illetve a kitűzött céljaitól.

 

Nyilván ugyanúgy nem tűnik életszerűnek, hogy valaki 4 asztalon 6. lesz, mint az, hogy valaki (Juhigabi II. bajnokság) egy csoport mind a 6 asztalát megnyeri vagy akár az, hogy valaki a Nyári bajnokságon brillírozik, sorba nyeri az asztalokat, majd szerez 2 db 4. helyet a 2 csoportjaiban.

 

Csak a "kedvedért" (meg akiket érdekel a statisztika) megnéztem az 1-3. bajnokságot ebből a szempontból, s azt találtam, hogy a döntő asztalon a 6. helyen mindig olyan játékos végzett, akik a csoportkörökben legalább olyan eredményeket értek el, mint most Pillangó:

  I. bajn.: Hg lett a 6.     Csoportkörök: 2 db 1. hely

 II. bajn.: BB34 lett a 6. Csoportkörök: 3 db 1. hely (4 fordulós volt)

III. bajn.: Lajos lett a 6. Csoportkörök: ugyanúgy végzett, mint most Pillangó,

                                                              1. körben 1., 2. körben 2. lett

Na ezen a sormintán még Pillangónak van esélye javítani.

 

Én már annak örültem, hogy a 2. napon legalább játékra jelentkezett Pillangó (igaz? :)).

 

Előzmény: szeptima (3410)
fredi69 Creative Commons License 2010.11.13 0 0 3411

Itt is a százalékokat nézzétek meg a " Show-t" amikor elveszi az osztótól a paklit és érzékelteti hogy kinek hány lapja volt benne! :D :D

 

 

Előzmény: fredi69 (3409)
szeptima Creative Commons License 2010.11.13 0 0 3410

 

Köszönöm, hogy válaszoltál,megszegted "némasági" fogadalmadat. / bár ez utóbbi nem tudom mit jelent,velünk szemben vagy a off topikkal kapcsolatos,csak sejtem./

 

BB65 "képviselete" rossz kifejezés volt  részemről,arra gondoltam,hogy mások helyett válaszol,magyarázza meg a dolgokat.

 

Ennyi kitérő után a lényeg: leírt partik alapján/ amit sajnos nagyon nehezen tudtam követni,jobb lett volna látnom / sem gondolom azt,hogy utolsó helyen kellene állnod,érzek valami "minden mindegy" -et ,pl abban a partiban ahol néhány percet jelen voltam,nem értettem miért alléztál,/ha jól emlékszem ez volt AJ / olyan volt mintha minnél előbb túl akarnál lenni a meccsen.

Szóval mindent egybevetve most is az a véleményem,érzésem  te nem akarsz nyerni,és nem a lapjárás,az Octogon "szeszélye" ,a te leszállóágad miatt,hanem valamiféle "erkölcsi" megfontolás miatt.

Ismét csak azt tudom mondani:elképzelhetelen számomra, hogy a csoportmérkőzéseken, elődöntőkben elől voltál,  a döntőben pedig tök utolsó.

 

Ha nem így van, tévedtem és elnézést, hogy ilyenformán "beleszóltam" a játékodba,de nekem te voltál a favoritom!:)

 

 

 

 

Előzmény: Pillangó (3400)
fredi69 Creative Commons License 2010.11.13 0 0 3409

#!

Előzmény: fredi69 (3408)
fredi69 Creative Commons License 2010.11.13 0 0 3408

A " mákolással" kapcsolatban  videó érdemes a százalékok alakulását figyelni!!

 

Előzmény: fredi69 (3406)
bigcilu Creative Commons License 2010.11.13 0 0 3407

Ezek szerint!:)

Előzmény: BadBoy65 (3397)
fredi69 Creative Commons License 2010.11.13 0 0 3406

Sziasztok!

 

 Rendkivül tetszenek a beírások :)

 

Én azt gondolom hogy a "mákolás" ugyanúgy része a pókernek mint a kiszámitott preciz játék. Képzeljétek ha mindig a matematikai esélyek szerint jönne a lap. A póker elvesztené a varázsát elvesztenénk azt amiért szeretjük. Nem lenne mit elemezgetni és nem tudnánk miröl beszélni esetenként vitatkozni. Nekem most egy picit az átlagosnál jobban érkeznek a lapok de az azért kevés lenne ahhoz hogy ott álljak ahol épp állok. Természetesen én is megnyerek 25-75% százalékos partykat és engem is bosszant amikor az ilyeneket elvesztem. De az ilyenek egy verseny során kiegyenlitik egymást. De aki azt mondja hogy bármilyen versenyt megnyert már úgy hogy a fortuna nem védte a seggét az hazudik. Mind az online mind az élő pókerból tudom hogy egy veresnyen a döntő asztalra azzok érnek oda akik jól játszanak és épp aznap szerencsések is. Na de egy ilyen sorozatnál ahol ennyi asztalt játszunk azért nem lehet mindent  csak a szerencsére illetve a pechre fogni!!

 

Mindenkinek szép hétvégét szurkoljunk a Forma-1 ért ( mindenki ahogy érzi)  (Hajrá Webber :)))  )

és várjuk a hétfőt hogy újbóll játszunk!!

Sziasztok

BadBoy65 Creative Commons License 2010.11.13 0 0 3405

Most nézem, hogy a 3. asztalon Frednek kellett  legyen a 3. játékos és nem Zsaaaa, mielőtt bárki szólna emiatt, de a lényegen nem változtat.

Előzmény: BadBoy65 (3403)
BadBoy65 Creative Commons License 2010.11.12 0 0 3404

Ja még1 Lajos, remélem nincs arról statisztikád, hogy Zsaaaa-val szemben 94.17%-nál is rosszabb a mutatód, mint Pillangónak Fredi ellen.

Előzmény: BadBoy65 (3403)
BadBoy65 Creative Commons License 2010.11.12 0 0 3403

Az "állítólag" nem azt jelenti, ahogy Te értelmezni akarod, nem kell mindent szó szerint olvasni, próbálj meg néha a sorok közé is látni:

- nem azt jelenti, hogy esetleg Zsaaaa nem javult le néhányszor/sokszor all-in-nél esetleg

  rivernél ( itt nagyon sokszor kb. 40-60%-os partikról van szó )

- vannak játékosok, akik ha sorozatban lejavulják őket, akkor póker progit meg az ellenfelet

  okolják mindenért, ha meg ők javulnak le másokat, akkor egy sorry-val elintézett a dolog

  és már megy is feledésbe a leosztás

- azt se felejtsd el, hogy Zsaaaa meg a Te játékod is olyan, hogy az átlagoshoz képest több

  leosztásban vesztek részt (ezt nem hibaként mondom) és ebből következően nyilván jóval

  többször kerültek szembe egymással, mint mondjuk velem, aki viszont az átlaghoz képest

  kevesebb partiban vagyok érdekelt

- olvasd el Pillangó amit írt, szó nélkül tűri, hogy most éppen nem megy neki, nem jönnek

  a lapok, Amagasát lejavulja egy Akicsi stb., ott van benne az írásába, hogy majd

  egyszer, valamikor kiegyenlítődik

- Én sem hőbörögtem, hogy a 3. asztalon az utsó 3-ban 500/1000-nél JanFan SB-n, 860$,

  Kkicsi, nálam TT, kb. átlagos zsetonnal, gombról megadtam és persze riverig végigpasszoltuk

  Zsaaaa-val és ahogy sokszor van ilyenkor persze jött a K és máris több zsetonja lett

  JanFannak mint nekem, s hamarosan ki is estem és JanFan nyert 860-ról.

  Nem hőbörögtem a 4. asztalon sem, amikor a HU-ba kb. 2500$, 6500$ (nálam) fordultunk

  Fredivel és az utolsó 2-3 (talán 4) leosztás a következő volt:

  Fredi vs BB65  QQ (kb.) vs. 88,  A8 vs. AJ (ezzel lett vége), persze mind2 preflop all-in, s

  egyiket sem én nyertem

  Mind2 esetben gratuláltam az ellenfelemnek és tudomásul vettem,hogy a póker már csak ilyen

  és tudomásul vettem, hogy a 3. asztalon ha nem jön a K, akkor 50%-os esély lett volna az

  első helyhez a 4-en meg nekem állt egy kicsit a zászló és még hallgatnom kell esetleg majd

  Sign-t, hogy a 2-3. helyeimmel már megint gyűjtögetem az "extra" pontokat, pedig sokszor

  csak ennyin múlik az 1. hely sorsa.

- és nem csak az Octogon ilyen, mert nem a progi tehet róla, hanem a "véletlen lap"

  eredményezi ezt (persze meg lehet kérdezni, hogy vajon ellenőrzött progi-e az

  Octogon, nyilván nem)

- engem az háborított fel, ahogy lereagáltad a kiesésed Zsaaaa felé, ettől persze ugyanúgy

  "kedvellek", mint eddig, hiszen eddig is, sokszor a "másik" tehetett a vereségedért, csak

  most részese voltam az egésznek és felhúztam ezen magam

- összefoglalva a lényeget, amit a fentiekkel súgalni akartam feléd (egy kicsit hosszúra nyúlt):

  az "állítólag" nem azt akarta jelenteni, hogy nem javult le Zsaaaa többször is

 (még az is lehet, hogy volt hogy esetleg "hibás" játékkal), hanem azt, hogy fogadd el,

  hogy a póker ilyen és próbálj emlékezni arra is, amikor Te javulsz le sorozatban másokat

  (most nehogy azt mond, hogy nem volt még ilyen veled, vagy akár "lapfosásod", a

   kedvenc mondás szerint)

Előzmény: lajos71 (3402)
lajos71 Creative Commons License 2010.11.12 0 0 3402

 

"állítólag "

Akkor lehet neked a monitorod mást mutat mint nekünk.

Én is vagyok néha úgy dolgokkal ,hogy nem azt látom ami a valóság.

De most nem erről van szó a 6 ból 4 ember nem téved:-)

Előzmény: BadBoy65 (3399)
Pillangó Creative Commons License 2010.11.12 0 0 3401
Pillangó Creative Commons License 2010.11.12 0 0 3400

Reméljük nem mindenkit képvisel, de hogy a tegnapi nap után engem nem, az tuti. :)

 

 

Akartam válaszolni, csak msnen, mert nem mindenkire tartozik, hogy mennyire vagyok hülye, de aztán rájöttem, hogy még mindig él a "némasági" fogadalmam, így ott sem válaszoltam.

 

 

 

Ott kezdődött az egész, hogy a múlthéten nem tetszett, hogy Fredi nem reagál az időpontra. (Más oldalakon járt, így nem időhiány volt nála, de ahogy már kiderült ez BB65 "hibája" is volt, hogy nem írta ki korábban, mert Fredi is úgy gondolta, hogy neki jó, amiket BB65 beírt mellé.

 

 

Erre én kedden este 8-ra elfelejtettem, hogy az oktogonon kellene lennem, ha Fredi nem hív fel, akkor valószínűleg az egész döntőt kihagyom.

Emiatt elég szarul éreztem magam, hogy baszogatom az embereket és közben én is ugyanolyan hülye vagyok. (Délben hívtak, hogy lenne egy meló, mondtam ok, de csak 8-ig érek rá. Erre mondták, hogy nem baj, fél 5-re elhozzák, így belefér 8-ig. Aztán sikerült este 7-re ideérni vele, de a tervezettnél komplikáltabb volt, így a melóba belefeledkezve kiment a fejemből a póker. (Nem csak az oktogont, hanem a más termekben benevezett versenyeimet is elfelejtettem, ott még a pénzem is elúszott emiatt.)

 

Na de hogy lett ebből a sok utolsó hely?

 

AJ-t kaptam gombon, Fredi emelt elölről, már itt rossz érzésem volt, hogy a mai napon nem kellene AJ-val emelt potba belemenni még ha pozícióm is van, de mégis megadtam. Az asztalra J magas lapok jöttek, így kiestem Fredi QQ-ja ellen. (Úgy voltam vele, hogy ha kiesek, akkor a késés miatt megérdemlem az 1 pontot, Fredi meg a telefonálása miatt a zsetonjaimat.)

 

 

A második asztalon miután az AK-om kevesebb volt Fredi A5-ja ellen, az Ax egyszínűm pedig a Q6 ugyanolyan színűje ellen (talán mindkétszer lehetett volna dobni már hamarabb), alig maradt zsetonom, amit még 2 5-el 4 ember ellen tudtam kicsit növelni, amikor gombról rátoltam a vakokra Q6-al, de Zsaa-nál AJ volt, amikor az oktogon a flopba rakott Q-val még elhitette, hogy megúszom, de a turnre és riverre is dobott egy J-t, ezzel megint csak 1 pont.

 

 

A 3. asztalon kockáztatni kellett volna, de egy 22-es páron (Fredivel ketten maradtunk, floppoltam a fullt, de alig nyertem vele, még úgy is, hogy azért ő három utcán is beleblöffölt) és egy egyszínű QK-on (vittem vele a vakokat) kívül 100/200-as vakokig semmit sem kaptam. Akkor kisvakon jött egy A7 (kb. 7 vaknyi zsetonom volt), Janfannál nagyvakon QQ volt, maradt 2,5 vaknyi zsetonom, következő leosztásban gombon megint A7, Janfannál kisvakon AA, így ismét egy 1 pontos asztal. Ezen az asztalon mindegy volt, hogy 5-3-2 vagy 1 pontot szerzek, így itt már nem lehetett eldobni az A7-et.

 

 

A 4. asztalon egy KK (buktam vele a zsetonjaim 70%-át egy riverre leeső A miatt) kivételével minden lapomat mutattam (repült a kezemből az egér, így nem tudtam megmutatni), így arról nem kell írnom semmit.

 

 

Más gondolkodással biztos lehetett volna pár leosztást másképp játszani, de ez most így alakult. Egyébként is folyamatos leszállóágban vagyok és pl. Fredi ellen az utolsó 10 asztalon játszott  partik 94.17%-át (a saját statisztikám szerint 80%-ra gondoltam, így ez engem is meglepett) elbuktam. De a 10 asztal az még rövid táv, majd egyzser valamikor ez kiegyenlítődik.

 

 

A továbbiakban "érdekes" lesz a játék az biztos. Már eddig is voltak "érdekes" partik. A bajnoki címre már csak 3-an pályáznak, de még mindenkinek van elérendő cél a szeme előtt.

Előzmény: szeptima (3392)
BadBoy65 Creative Commons License 2010.11.12 0 0 3399

"majdnem" : pontszám alapján közelebb voltál a 6. helyhez, mint a 3-hoz :D

( csak hogy húzzalak,  mert Zsaaaa "leszedett" téged állítólag )

Előzmény: lajos71 (3393)
BadBoy65 Creative Commons License 2010.11.12 0 0 3398

Nem csak az Octogon ilyen ...,

hanem a "véletlenszerű lapdobás" mindenhol ezt eredményezi, csak el kell ezt fogadni.

Előzmény: lajos71 (3393)
BadBoy65 Creative Commons License 2010.11.12 0 0 3397

Akkor Te vagy a mindentudó :)

Látod más meg az 1. helyre várta.

Előzmény: bigcilu (3395)
BadBoy65 Creative Commons License 2010.11.12 0 0 3396

Én nem beszéltem magamról, azt írtam hogy "mi".

Előzmény: lajos71 (3393)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!