Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.04.13 0 0 423

.....a város meghatározó szerepet vállal az Északkelet Békés Megyei Kistérség 14 településének közigazgatási, gazdasági, kulturális, oktatási és infrastrukturális fejlesztése érdekében is.

A fenti sorok Sarkad város honlapján olvashatók. Őszintén szólva, nem értem, hogy egy kistérségi centrum miért építi le az iskoláját.

Ja, bocs, tulajdonképpen megszokhattuk már, hogy a Fidesz-duma és a tettek nincsenek összhangban. Népszavaztatunk, ugyi, közben meg csináljuk sutyiban, amit a kormánypártok.

Előzmény: Törölt nick (415)
karesz2 Creative Commons License 2008.04.13 0 0 422
Mostaniak 6 éve csak el... mindent, a nincs kormányzásnál is rosszabb.
Nos akkor ha ezek nem tudnak, ki kormányozzon, van válsztásunk???????
Vagy 2hó-2 év alatt leszen új párt kellő támogatottsággal?
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.13 0 0 421

Hát igen, megítélésed szerint. Oszt mán csak azt nem tudom, hogy megítélésed szerint mit csinálna a jelenlegi kormány, amely a 2002-es és 2006-os hasonló megítélések többségét maga mögött tudván ilyen faszájintosan elbaccarintott mindent.

Megítélésem szerint még mindig nem nagyon értitek páran, mit szabadítottatok az országra.

Előzmény: pampino (420)
pampino Creative Commons License 2008.04.13 0 0 420
megitélésem szerint a fidesznek halvány lila gőze nincs az egészről, csak szóvirágok garmadája hengzikl el minden értelem és tartalom nélkül.
Előzmény: toloba (419)
toloba Creative Commons License 2008.04.13 0 0 419
Gyurcsány: valaki akkor kész a kormányzásra, ha meg tudja mondani, mit csinálna
...

Beszédében kitért arra is, hogy szerinte valaki akkor kész a kormányzásra, ha meg tudja azt mondani, hogy ha kormányozna, akkor mit csinálna. "Ahogy önök nem tudják, úgy én sem tudom, hogy az ellenzéknek mi a programja az adórendszer, a családtámogatás átalakításáról, mit csinálna a nyugdíjakkal, és folytatni lehetne a sort" - mondta a miniszterelnök. Szerinte az ellenzék mai támogatottsága abból származik, hogy "hat éve nemet mondott valamennyi változásra, egy erős reformellenes blokkot épített föl". Addig nem nehéz népszerűnek lenni, amíg valaki csak azt mondja, "nem értek egyet ezzel, azzal, amazzal, és abban a hitben ringatja Magyarországot, hogy van egy olyan út, amely ennél sokkal könnyebb" - mondta.
...

http://www.hirszerzo.hu/cikk.gyurcsany_valaki_akkor_kesz_a_kormanyzasra_ha_meg_tudja_mondani_mit_csinalna.63002.html
Előzmény: pampino (418)
pampino Creative Commons License 2008.04.13 0 0 418

A Fidesz készen áll

Mire?

Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 417
Ja és valszeg komcsizni is fogják a helyi Fideszes polgármestert, mert sokan emlékeznek még az MSZMP-s múltjára és arra, hogy ő szervezte az április 4.-ket, május elsejéket és hasonló állami bohóckodásokat :DDD)))
Előzmény: Törölt nick (415)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 416
Én is megnéztem, de mivel ettől függetlenül megnézhető a program, (faxomat érdekli, hogy épp melyik hülye miatt használhatatlan az online változat) nem értem, a kérdésre vonatkoztatva mi a problémád?
Előzmény: palimadar69 (410)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 415
Ja, tüntetés is lesz a Fideszes önkormi ellen, gondolom a helyi szoci funkcik legalább olyan nemzethalálos szövegeket fognak előadni az iskolabezárás miatt, mint a Fidesz funkcik a 300Forintok miatt!!!
A sarkadi iskola bezárása ellen demonstrálnak vasárnap

Demonstrációt tartanak április 13-án, vasárnap a 2. számú általános iskola bezárása ellen tiltakozva Sarkadon – tudatta szerkesztőségünkkel egy olvasónk.

– Kérek mindenkit politikai hovatartozása nélkül, hogy jelenjen meg, s nagyon kérünk mindenkit, hogy rendbontás nélkül kerülhessen lebonyolításra ez az esemény – írja olvasónk, aki arról is beszámol, hogy a szervezők rendelkeznek minden hatósági engedéllyel a 9 órakor kezdődő demonstráció megtartásához.

A mobil kihangosító berendezéseknek is nagy piaca lesz!
Ha egy üzlet eccer beindul...

És mint tudjuk, Fideszes önkormikból többség van az országban!

Előzmény: Törölt nick (414)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 414
Ez meg a valóság!

Fideszes önkormányzat elleni népszavazás:
Helyi népszavazást kezdeményeznek Sarkadon a 2. számú iskoláért

A lapunkhoz eljuttatott felhívás értelmében — a 15/1992. (VII.31) önkormányzati rendelet 3§. 1. bekezdés d. pontjára hivatkozva — a választójoggal rendelkező sarkadi lakosok egy csoportja helyi népszavazást kezdeményez a 2. számú általános iskola és a kommunális szemétszállítási díj ügyében.

A népszavazás kezdeményezői az alábbi kérdéseket fogalmazták meg: „Akarja-e, hogy Sarkadon a 2. számú általános iskolában az elkövetkező tanévekben is megmaradjon az 1-8 osztályig folytatódó oktatás?... Akarja-e, hogy Sarkadon a lakosság lakcím szerint, az ingatlantól elszállított kommunális szemét arányában fizesse meg a szolgáltatás díját 2008. július 1-jétől?”

Azt hiszem, hogy hamarost követi ehhez hasonló az összes önkormányzatnál, és mint tudjuk, abból Fidesz többség van.

Ha egy üzlet eccer beindul...
Szerintem nagy bót lesz a népszavazási kérdés fogalmazás:DDD)))))

Lehet szerepet cserélni a Fidesz és a szoclib fanoknak és szidalmazni/helyeselni a népszavazás intézményét :DDD))))))
Előzmény: Kardos Ica (411)
palimadar69 Creative Commons License 2008.04.12 0 0 413
Láttam azt is. Miért lenne fontos nekem pdf-ben olvasnom, ha fent van online is. Szerintük. - Odafigyelnek ám.

Miért nem törlik ki, ha nem a programra mutat, amit beidéztem? Mert ugye nem azt akarod mondani, hogy nem olvasható ott és az?
Előzmény: Kardos Ica (411)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 412

Személyesen? Hova gondolsz. Mindegyik  küld maga helyett egy fórumozót,  egy notesszal, amelyben van 1-200 válasz, amelyet bármely témához be lehet kopizni.

K Hubát kivéve: ő copizásra kiképzett robot.

Előzmény: Véndiák (400)
Kardos Ica Creative Commons License 2008.04.12 0 0 411
Előzmény: palimadar69 (410)
palimadar69 Creative Commons License 2008.04.12 0 0 410
Most olvasom az elejétől a topicot:

Idézet az előttem szólótól a program firtatására:
---
Aha.
http://fidesz.hu/index.php?Cikk=366
http://fidesz.hu/index.php?Cikk=52912
---

A másodikra kattintottam... ezt is találtam:

"Ha online szeretné megtekinteni a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség választási programját, kattintson ide (új ablakban nyílik)."

Látogass el Te is! :)

Szóval nézem online a programot...

A szöveg a következő:
"

Ismét Kovács Miklós lett a KMKSZ elnöke
A Gyurcsány-kormány képtelen a válság kezelésére
A Gyurcsány-kormány képtelen a válság kezelésére
Most Veszprémben estek egymásnak az SZDSZ-esek
Kóka korábban nem tett semmit az adócsökkentésért

fidesz.hu - 24 óra"

Tartalmas program. Gondolom az a lényeges, ami duplán szerepel. :)
Előzmény: Törölt nick (53)
elemes2 Creative Commons License 2008.04.12 0 0 409
Orbán elfelejtett óvatosnak lenni.
Türelmetlen.
Rá fog faragni.
Előzmény: AAAaaa (272)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 408
Arisztid vasárnap a hintójával a templomba hajtat. Egyszer csak megszólal:
-Kocsis! Forduljon meg! Emerencia grófnőhöz megyünk!
-De méltóságos uram a templom...
-Ne beszéljen már annyit, a templom holnap is állni fog!

Ennyit a készen állásról....-)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 407
Normális országban nem gond pár ezer fanatikus idióta.

A kutya nem figyel oda rájuk, hacsak nem robbantgatnak.

Itt a média fúj fel mindent, a média csinált "forradalmárt" pár tucat részeges csavargóból, pár tucat exhibicionista hőzöngőből, akik mára szinte teljes vertikumban lefoglalják a politikai műsorsávot.*

A médiának műsor kell, sztárok!

*Persze azon kívűl, amit nem foglal le a Gyurcsány-Orbán tandem.
Előzmény: Törölt nick (404)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 406

Tiszta sor.

A Putyinnal való megállapodás talán a legnagyobb szálka.

Az első ésszerű cselekedet, amivel egyetértettem, mert az ország javát szolgálja. 

A Fideszről meg mindent elárul, ahogyan ez ellen agitáltak.

Előzmény: Törölt nick (405)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 405
Persze, tudom, sok otthon a gyerek, meg az adómentes költségtérítés is kell!

Emberek ők is...

Egy EUs kormánynak, Parlamentnek mára nagyjából csak annyi feladata van, hogy biztosítsa a nagytőkének a nyugodt üzletmenetet.
Legyen kaja és mindennapi Mónikashow...
Ha nem ezt teszi, akkor megpuccsolják...

Ez a mostani kormányválság is emiatt van, Gyurcsány nem akarja tovább azt csinálni, amit a nagytőke elvár tőle.
Ezért futtatják a burzsujok most már a Fideszt.
Előzmény: Törölt nick (403)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 404

A politikai osztály a problémák okozója

.... meg a sokezres elvakított rajongó aktivista had.

Előzmény: Törölt nick (401)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 403

Azt még elfogadom, hogy Gyurcsány felszólalásainál a fideszesek kivonuljanak.

Én meg nem fogadom el. Akkor kellett volna felállni és visszaadni a mandátumot, amikor a Böszme mindent bevallott.

Ez így, sajna, nem fair.

Négyévi elszórt csaholás, láblógázás kíséretében.... .

Persze, tudom, sok otthon a gyerek, meg az adómentes költségtérítés is kell!

Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 402
az a képtelen helyzet állhat elő, hogy a kisebbségi MSZP kormány legnagyobb külső támogatója a..... Fidesz lesz!

Biztos vagyok benne, hogy ezek lemutyizzák azt amit mondasz!
Mutyiban nagyhatalom vagyunk...

És abban is biztos vagyok, hogy Orbán csak népszerű akar lenni, nem azt akarja, hogy okádjon rá a jónép.
A Gyurcsinak meg már úgy is mindegy, ő már el van könyvelve patás ördögnek...

Persze kell műsot adnia a csápolóinak, ezért izmozik, hazudozza azt, hogy kormányra készül.
De minden azt mutatja, hogy igencsak be vannak ők ettől x@rva, és halvány lila fingjuk nincs, hogy mit is tegyenek.

Valami háttéralku lesz itt, a Gyurcsi elvégzi a piszkos melót, vagy legalábbis nem kezd bele osztogatásba, Orbánék meg szájkosarat tesznek a vérebeikre vagy legalábbis pórázon tartják őket.
Most már csak az a kérdés, hogy mennyi időre köttetett ez az alku, és mi számít a mutyi felrugásának?
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 401
Minek kormányprogram?

Tök felesleges, akár a kormány...

Hagyják békén élni az embereket, aztán kész, ennyi!

Ha nem uszítják egymásnak, ha nem ugrasztják össze az embereket folyamatosan, akkor nyugalom van, fejlődés és béke.

A politikai osztály a problémák okozója, ők maguk csinálják a legtöbb bajt az országnak, a jónépnek!
Előzmény: Törölt nick (398)
Véndiák Creative Commons License 2008.04.12 0 0 400
Lehet, hogy a Fidesz készen áll, DE:
Azt hiszem az MSZP különösebb aggodalom nélkül belevághat a kisebbségi kormányzásba. Szerintem ugyanis, nagy a valószínűsége annak, hogy majd minden parlamenti ülésen meglesz a kisebbségi MSZP kormány parlamenti többsége még az SZDSZ képviselők szavazatai nélkül is. Arra gondolok, hogy alig van olyan parlamenti ülés, amelyikről ne hiányozna legalább 50 - 60 fideszes képviselő. Így aztán az a képtelen helyzet állhat elő, hogy a kisebbségi MSZP kormány legnagyobb külső támogatója a..... Fidesz lesz! Ez egyszerűen botrányos. Azt még elfogadom, hogy Gyurcsány felszólalásainál a fideszesek kivonuljanak. De azt már nem, hogy a parlamenti fideszes padsorok mindig foghíjasok! Nem tudom, hogy a Szövetség és a frakció vezetése képes lesz bármit is tenni a 100%-hoz közeli jelenlét biztosítására, legalább a hétfői interpellációk idejére? Nagyon megszokták a lazsálást!
Ha nem lesznek képesek legalább heti 1-2 órát bent ülni, az jogosan okozhat nagy visszatetszést még a Fidesz szimpatizánsok körében is. Annyira azért ne bízzák el magukat, még a 70%-os népszerűséggel sem!
Mit szól ehhez egy Fideszes képviselő, ha netán erre a Fórumra téved?
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 399
Können Sie uns sagen, was bedeutet bayer?
Előzmény: Kardos Ica (397)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 398

Javasolni kell a retekklubnak, hogy rendezzen Való Világ valahányadikat, benne Gyurcsánnyal és me-elődeivel (esetleg további, egyelőre nem jegyzett aspiránsokkal kiegészítve).

Az nyeri a fődíjat, a miniszterelnökséget, aki a sorozat végére összekalapál (nagy elszigeteltségében, teljesen önállóan) egy kormányprogramot!

(Copyright by Pathfinder Girl)

Kardos Ica Creative Commons License 2008.04.12 0 0 397
Alighanem…
Előzmény: vizinikk (347)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 396
Egy morvai pont jó magyarságméricskélőnek, majd segít neki ebben egy bajor paraszt!
Előzmény: Törölt nick (395)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 395

Morvai fajtaválogató Hisztikét ne feledd!!

Ő fogja a tiszta búzától az ocsút, igen, éppen ő!!!

Előzmény: Törölt nick (394)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.12 0 0 394
Tényleg, gondolt már abba valaki, hogy mennyi idióta tarthatja a markát Orbánnak?

Mi van pölö a 9szer csavarodott Grespikkel?
Valami főispánság kijár neki.

A Tomcat lehetne e Belügyminiszter, a síremlékkalapáló Budaházy jó volna Nemzeti Ökörség Minisztériuma élére.

Dobjunk már össze egy kormányt a Nagy Kormányosnak!
Előzmény: Törölt nick (393)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!