Meg kéne változtatni a Topik címét ......."Miniversum - Budapest és VasútModell Múzeum - Keszthely" ......micsoda forgalom lenne egyből itten .....:-)))
Sok újdonság nincs, inkább az asztal alatt voltak átalakítások, hála digitoolséknak, ennek köszönhetően sokat javult a stabilitás az üzemeltetésben...
Jelző és felsővezeték telepítés volt kis mennyiségben, plusz pár négyzetméternyi tereprendezés..
Nem kell oda szöges ágy, elég oda a sztirodul!! Nekem már volt szerencsém kipróbálni az asztal alatt alvást!! :-D A vasútörültnek meg csak annyit, hogy ha csak az asztal alatt megy egyszer végig, már azt is megfogja érezni!! :-) Kemény ám a cementpadló!! Ja, kézkrémet is vigyél, mert utána az jószolgálatott tesz!! Hétvégén egyébként most én leszek lent. Építek egy kis terepet, ne legyen olyan egyhangú!! :-) Remélem az idő is megfelelő lesz a nézelődésre! (Már mint a látogatóknak!! )
Köszönöm, hogy szóba hoztad az asztal alatt alvást!! :-) Már majdnem elfelejtettem!! Kb. 15km vezetéket behúzni egy alig 80cm magas asztal alatt nem piskóta dolog!! Kezed, térded biztos megérzi!! Biztos vagyok benne, hogy az asztal alatti "kirándulásodnak" maradandó élménye lesz!! :-) A martrain "főnök" jó idegen vezető, és tanulni sem szégyen tőlle!! :-D Játszós ruhát vigyél!!!!! Jótanács!!
Írj egy mailt az info@martrain.hu mailre, 1-2 héttel a következő látogatásod előtt és természetesen megoldható a dolog, legalább kárpótol egy kicsit a fiaskó miatt :-) Viszont csak hétvége játszik...