Keresés

Részletes keresés

kovani Creative Commons License 2009.12.24 0 0 2916

Kedves Topiktársak!

Mindenkinek áldott, békés, boldog Karácsonyi Ünnepeket kivánok: Anikó

Előzmény: Mia13 (2915)
Mia13 Creative Commons License 2009.12.23 0 0 2915
Mia13 Creative Commons License 2009.12.09 0 0 2914
Szia kovani!

Tényleg elvesztünk. Egyiptom sikeredett szeptember végére. :) Gyermekkori álom vált valóra , gyönyörű volt.

Előzmény: kovani (2905)
musseln Creative Commons License 2009.12.08 0 0 2913
Köszi szépen! Hát igen, inkább a kirándulás, persze a tenger sem lenne rossz, de most ezek a last minute árak férnének bele a lehetőségeimbe és azt hiszem, ha csak kirándulna az ember, akkor is megéri elmenni Tunéziába.
Előzmény: kovani (2912)
kovani Creative Commons License 2009.12.03 0 0 2912

Szia!

Én mindkét helyen voltam, de Hammametben szeptemberben, Sousseban pedig júniusban. Hammametben a leggyönyörűbb a tenger, Sousse viszont közelebb van jóval Monastírhoz. Tehát a téli időjárást, hőmérsékletet nem ismerem, de van itt olyan, aki írta, hogy kiváló kirándulóidő.Úgy látom, Te nem is fürödni szeretnél annyira, inkább utazgatni./

Sousseból könnyebben eljutsz Monastirba, a Fővárosba, vagy Sidi Bou Saidba, Kartagóba, illetve Port el Kantaouiba. Van tuk-tuk, HÉV, busz, taxi. Viszont az utazási irodák is hirdetnek különféle programokat, kirándulásokat az említett helyekre / és persze a Szaharába is/. Attól függ egyénileg szeretnél menni, vagy csoporttal. Mindenre van lehetőséged. Üdv.: Kovani

Előzmény: musseln (2907)
ateszka70 Creative Commons License 2009.12.03 0 0 2911

elment az e-mail:))

Előzmény: musseln (2910)
musseln Creative Commons License 2009.12.03 0 0 2910
Ja igen, az email címem nem publikusra van állítva, de a felhasználónév kukac index.hu
Előzmény: ateszka70 (2908)
musseln Creative Commons License 2009.12.03 0 0 2909
Köszi a sok infót, igyekszem befogadni. Persze, jöhet a tervezet, szívesen megnézem. Én mondjuk még csak ott tartok, hogy jó lenne menni és ennyit tudtam meg az utazási irodák ajánlatából, hogy Sousse és Hammet..... időm még utána nézni a többi dolognak nem volt, de jól tettem, hogy inkább itt kérdezősködöm. :-)
Előzmény: ateszka70 (2908)
ateszka70 Creative Commons License 2009.12.03 0 0 2908

szia,

Én is februárban készülök ki, szintén csavargási célból.

Úgy gondolom, hogy Sousse jobb választás, ha menőkéd van, mert onnan mindenhová jobb a közlekedés.

Monastirba be tudsz menni Louagge-zsal, de szerintem izgalmasabb a 'metro', ami szinte minden órában indul. Ezzel ( is )lehet pl. Mahdiát is elérni.

Sidi Bou Side, Tunisztól nem messze van, 'HÉV'-vel tudod megközelíteni.

A fővárosba vonattal a legérdemesebb menni, a jegy sem túl drága...ha jó emlékszem 17,25 oda-vissza első osztályon.

Nekem már kész tervem van februárra, ha gondolod, megosztom veled e-mailen.

üdv.

Előzmény: musseln (2907)
musseln Creative Commons License 2009.12.03 0 0 2907

Sziasztok! Úgy látom, összeszokott kis csapat van itt..... nekem csak a napokban fogalmazódott meg, hogy így télen (január-februárban) elmennék esetleg Tunéziába. Néztem az ajánlatokat és mit ajánlotok, Sousse vagy Hammamet? Inkábba kevésbé turistás, sok látnivalós helyek érdekelnek, főleg mert akkoriban állítólag nem olyan meleg a tenger, hogy nagy fürdőzéseket lehessen rendezni benne....

Valamint, hogy ezektől a városoktól mennyire van Monastir, be lehet-e jutni valami helyi taxival, riksával vagy ilyesmivel? Valamint ami távolabb van, az Sidi Bou Said, oda hogyan, mivel lehetne eljutni? Előre is köszi minden segítséget!

kovani Creative Commons License 2009.11.30 0 0 2906

Pár kép kedvcsiná-

lónak.

Előzmény: kovani (2905)
kovani Creative Commons License 2009.11.30 0 0 2905

Kedves Topiktársak! Mia 13,Marcsi,Nedori, Kisedo, Beus009, Cs.Gizi és a Többiek!

Merre vagytok, senki nem jár erre? Igaz, hogy már majdnem tél van, de azért csak-csak  be kéne nézni egy-két szót váltani. Ha másról nem, hát a nyári szép élményekről, emlékekről.

kovani Creative Commons License 2009.09.01 0 0 2904

Mia kerestetik!!!

Vagy már elutaztatok?

Előzmény: kovani (2900)
kovani Creative Commons License 2009.08.26 0 0 2903

Szia Marcsika!

Utánanéztem és rájöttem, hogy olvastam is a beszámolód, csak már valahogy kiesett. Örülök, hogy Ti is jól éreztétek magatokat.

Mindannyian reméljük, hogy még visszamegyünk. Én úgy tervezem, hogy jövőre, ha Allah is úgy akarja, elviszem anyukámat- sajna csak 1 hétre -, mert ő még nem volt Tunéziában. A szülinapjára szánom az utat, jövő nyáron lesz 75 éves.Titokban akartam tartani, de pár napja valahogy csak kibukott belőlem a terv, igy hát nem lesz meglepetés. Mindenesetre nagyon örül, kicsit aggódik is. Most azon vagyok, hogy a költségekre összeszedjem a pénzt, ami ugye a mai világban nem egyszerű.

Más: Én is akartam feltölteni képeket, de azt írta ki, hogy kicsinyítsem le őket, hát azt meg nem tudom. Egy egész este szenvedtem vele, de csak n em megy. Hátha valaki segít.

Szeretettel ölellek: Anikó

Előzmény: marcsi.... (2902)
marcsi.... Creative Commons License 2009.08.24 0 0 2902

Szia Anikó!

Nem feljtettem el a beszámolót,csak a Tunéziai élményekbe írtam.

Azóta sem telik egy nap sem hogy ne gondolnánk a nyaralásra.

Csodálatos volt a repülőút és pontos.

Sikerült a recepción egy kis kedvességgel és persze kis plussz költséggel  szobát kapnunk még kora délelőtt.Kicsit sokkolt a hír mindenkit reggel 7 óra után hogy várni kell kb.du1óráig a szobákra.Első emeleten,tengerre néző duplaszobát kaptunk,(baráti házaspárral mentünk)hát nem lehetett betelni a látvánnyal.Nagyon barátságos volt minden alkalmazott.Itthon gondolkodtunk rajta hogy menyi mindent kihagytunk a pár nap alatt.Most már tudjuk hogy egy hét rövid idő ennyi mindent végig látogatni.Érdekes volt esténként végig sétálni a tengerparti sétányon,

mennyi helyilakos volt kiöltözve szép ruhába ,vagy fürödtek eggyütt a tengerben.

A bazár az nem a mi világunk,szinte kimenekültünk kb.a második utcánál.

Az utcai üzletekbe szivesen bementünk  alkudozni.

Tunisi kirándulást nagy kár lett volna kihagyni,felejthetetlen élmény volt.

Most már tudom bármikor vissza mennék de csak a Riad Palmsba.

Nagyon sok hozzászólást elolvastam és azt hiszem jó választás volt.

Nem éreztük egy nap sem hogy éhen maradnánk mert nem változatos az étel,sőt a sütik azok leírhatalan mennyire finomak.

Nektek több élményben volt részetek,olvastam a beszámolóid.

Igazából jó lett volna még egy pár napot henyéléssel tölteni a parton.

Bármikor visszamennénk újra,csak hát....

ha sikerül töltök egy pár képet kedvcsinálónak annak aki még nem döntötte el hová menjen.

üdv:Marcsi

Előzmény: kovani (2901)
kovani Creative Commons License 2009.08.24 0 0 2901

Szia Marcsi!

Élménybeszámoló hol késik? Várjuk ám, még mindíg!! Remélem, minden rendben volt. Üdv.: Anikó

Előzmény: marcsi.... (2892)
kovani Creative Commons License 2009.08.24 0 0 2900

Szia Mia!

Mikor indultok és hová? Úgy emlékszem, szeptember és Mahdia. Sikerült?Üdv.: kovani

Előzmény: Mia13 (2896)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.21 0 0 2899
Hol lehet így megtanulni fényképezni??? ((:
Több barátomnak elküldtem a linket.
Egyetértettünk azzal, hogy szuper a géped, de egészen biztos, hogy egy normálisabb bridge géppel is tudnál hasonlóan jó képeket készíteni! Magyarul nem (elsősorban) a gép számít, hanem a szem, a tudás, a tehetség.

Na persze ott van rendkívül kifinomult hangsúllyal a PS is, és azt is látom, hogy ezt a szoftvert is professzionális módon kezeled.

Ha egy amatőr ilyet tud, akkor mit tud egy profi???
Előzmény: pleiades (2898)
pleiades Creative Commons License 2009.08.21 0 0 2898
Ez kedves tőled, köszönöm. Vannak kiállítások, de nem vagyok hivatásos, ezért csak elvétve.
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.09 0 0 2897
Teljesen véletlen tévedtem ide, és teljesen véletlen néztem meg a fotóidat.
Egészen egyszerűen HIHETETLEN szépek.
Lenyűgöző az a technikai és szakmai tudás, az érzék, ami mögötte van.
Nagyon irigyellek a tudásodért.
Gratulálok barátom, nem csodálnám, ha kiderülne, hogy rendszeresen vannak kiállításaid is.
Minden jót és sok sikert kívánok Neked az életben.
Káprázatosak a fotóid.
Előzmény: pleiades (2893)
Mia13 Creative Commons License 2009.08.04 0 0 2896
Örömmel nézegettem (nézegetem) a gyönyörű képeket !
Köszi
Kabikacska Creative Commons License 2009.08.04 0 0 2895

Gratulálok, gyönyörű fotókat tettél fel.

lányavízben Creative Commons License 2009.07.19 0 0 2894
sziasztok, keresnék valakit, aki a közeljövőben Hammametbe látogat, az El Fell-be. előre is köszi
pleiades Creative Commons License 2009.07.12 0 0 2893

Ide csak nők írhatnak be? Akkor hallgatok, de pár képet megosztanék, most jöttünk haza - hátha nektek is jó kedvetek lesz tőle!

ELÉRHETŐ IDE KLIKKELVE (4 oldalnyi kép.
marcsi.... Creative Commons License 2009.07.01 0 0 2892

Szia Anikó!

Tegnap tudtuk meg ,reggel 5 órakor indulunk.

Most már nagyon várjuk,sajnos még pénteken is dolgozom.

Nagyon tetszik az élménybeszámolód!

Hazajöttünk majd írok én is ,remélem.

Marcsi

Előzmény: kovani (2891)
kovani Creative Commons License 2009.06.30 0 0 2891

Szia Marcsi!

Tudjátok már, mikor indultok? Már csak négy nap, de jó lesz Nektek!!!!!

Anikó

Előzmény: kovani (2890)
kovani Creative Commons License 2009.06.26 0 0 2890

Szia Marcsi!
Van hajszárító. Mi nem béreltünk széfet, minden értékünk a fiókban volt. Semmi nem tünt el.Széfbérlés, ha jól emlékszem, 3 dínár naponta.

Anikó

Előzmény: marcsi.... (2888)
Mia13 Creative Commons License 2009.06.24 0 0 2889
Szia kovani!

Igazán örülök,hogy jól és tartalmasan telt a 2 hét. :)) Gondolom kipihentétek magatokat. Igen,ez tényleg jellemző a kajálásnál,hogy félnek lemaradnak valamiről . :))
Mi kajálni később szoktunk menni pont ezért és újra fel vannak töltve az asztalok ,idegesít a tolongás . :s Azért szívesen olvasom majd a részletes beszámolódat is!
Mi ,idén Mahdiát tervezzük (lastban és szeptemberben).
Beusék,elvileg ma reggel 6-kor felszálltak Djerba felé . :))

Puszi : Mia
Előzmény: kovani (2884)
marcsi.... Creative Commons License 2009.06.24 0 0 2888

Szia Kovani

Köszönöm az infókat,,várom a további beszámolót.

Sajnos még mindig nem tudjuk mikor indul a repülő,még 10nap.

Volt-e hajszárató a szállodában,mert olvastam nem mindegyikben van.

A széfért kellett-e fizetni,mennyire biztonságos bele tenni az értékeinket?

Köszönöm:Marcsi

Előzmény: kovani (2885)
Kabikacska Creative Commons License 2009.06.23 0 0 2887

Sziasztok!

Aki tud valami 2009-es infót az EL Fell-ről az írjon szépen kérem...:-I.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!