Keresés

Részletes keresés

TracerT Creative Commons License 2008.09.07 0 0 961
"http://poll-r.hu/poll/1000905"

a dolog ott megbukik, hogy egy internetes szavazáson nem lehet olyan mintasokaságot reprezentálni, amely legalább közelítőleg leképezi a hazai lakosság összetételét bármely szempontból (kor, foglalkozás, iskolai végzettség stb.)
ez a szavazás csak azt tükrözi, hogy azok, akik véletlenül erre az oldalra tévedtek, hogyan vélekednek az MR2-ről.
Előzmény: Bigmate (958)
tipla Creative Commons License 2008.09.07 0 0 960
Bigmate kedves, nagyon aranyos vagy, minden tiszteletem az édesapádé:-)
De Te úgy vagy 18 mint én 21 :-)
Na majd ha időm lesz és energiám, ami most nincs, csak a házimunkáimat megpihenni tértem ide be :-) és már mennem is kell tovább...
... és ha kedvem is lesz, akkor indoklok is :-)

Amúgy abban tökéletesen igazad van, hogy ideje lenne már visszaállítani a Petőfi Rádiót normális közszolgálati rádióra, mert nemhogy romlik, hanem egyszerűen ahogy van így felesleges pénzpocséklás.
Szerintem!
Nem tanít, nem nevel, valójában...
No de szerencsére tényleg mennem kell!


További szép Vasárnapot Neked és természetesen Mindenkinek!
Előzmény: Bigmate (958)
Degeczi Creative Commons License 2008.09.07 0 0 959
"drágább zenei lemezekre, hogy azt hazavigye, grabbelje mp3-ba természetesen egy olyan programmal, aminek a licence-ét már megvásárolta, és rátöltse az mp3 lejátszójára? Mert aki ezt a kérdést feltette, hivatalosan erre gondolt"

nem, egyáltalán nem feltétlenül!

egyrészt rengeteg ingyenes program használható ilyesmire (sőt, pont a legjobbak azok! pl ExactAudioCopy, Lame), másrészt nálunk az mp3-ak letöltése nem illegális...

a többi kb stimmel - bár meg kell jegyezni, h a Petőfi is rengeteget ismétel, sajnos

ha utazgatás közben kapcsolja be az ember, tökéletes, de mindennap hallgatva hamar mérgezéshez vezethet
Előzmény: Bigmate (958)
Bigmate Creative Commons License 2008.09.07 0 0 958
Sziasztok!

Csak most találtam rá erre a fórumra, így az egészet nem volt időm és energiám átolvasni, de helyenként belelapoztam. Míg az elején érzékelhető az új Petőfivel szembeni egyoldalú ellenállás, addig mára inkább felváltotta ezt a pozitív hozzáállás, már ugye a jelenlegi magyarországi színvonal tekintetében.

Amikor elindult az MR2, nekem kezdettől fogva nagyon tetszett. Én egy 18 éves srác vagyok, aki igényes zenét hallgat. Ami azt jelenti, hogy nem tudom elviselni a Rádió 1-ből folyó "igazi slágereket", amelyeknél az sem túlzás, hogy volt már olyan szám, amit 1 órán belül 3-szor hallottam. Na meg persze semmi Danubius, ami mára önmaga paródiájává vált a be nem teljesített változatosság fogalom ismételgetésével. Sláger Rádió? Ott hallani jó műsorokat, illetve hangulatos dalokat, de sajnos egyre inkább csak ismétlődő, bevált számok vannak jelen.

Tehát ott volt az MR2. Édesapámmal többször beszélgettünk erről, aki úgy, mint a fórum elején a régi Petőfit hiányoló hozzászólók, szintén sajnálta a Kabarét, és még talán 1-2 műsort. És ő sem értette, hogy miért kellett megváltoztatni. Én bevallom, előtte nagyon ritkán hallgattam a Petőfit, így tőlem valóban nem vett el semmit a váltás. Viszont sokat adott. Elmagyaráztam apámnak, hogy rengeteg korombeli fiatal, sok barátom - akik szintén igényes zenehallgatók, akik koncertekre, könnyűzenei előadásokra járnak szinte minden héten - hallgatja az új rádiót, velük együtt én is. Mert jó, mert új, mert olyan előadók zenéit hallom, akikről én személy szerint már hallottam, nagyon hangulatos zenét játszanak, egy Danubius-féle mégis presztízskérdést csinálna abból, hogy hogyan ne játssza le azt.

És hogy akkor miért nem hallgatok mp3 lejátszót? Aki ezt a kérdést feltette, az nem gondolhatta komolyan, elég önző dolog lenne a részéről. Bár megértem, mert a sértett felek közé került. Na most ugye biztosak vagyunk abban, hogy mindenkinek van mp3 lejátszója, és mindenkinek van pénze a Magyarországon a más országokhoz képest 100%-kal drágább zenei lemezekre, hogy azt hazavigye, grabbelje mp3-ba természetesen egy olyan programmal, aminek a licence-ét már megvásárolta, és rátöltse az mp3 lejátszójára? Mert aki ezt a kérdést feltette, hivatalosan erre gondolt. Erre jön az, hogy haha, nagyon vicces, úgyis mindenki letölt. Igen, így van. Tehát, aki az olyan zenéket kedveli, mint az új Petőfi rádión hallhatók, akkor az ne is hallgasson rádiót, mert az egy mocsok ember, inkább lopjon tovább, mint ahogy eddig (bele sem gondolunk, hogyha más lenne a zeneipar magyarországi helyzete, talán nem is tenné, mert már így sem szívesen teszi, viszont nincs más lehetősége a zenehallgatásra), különböző torrent és DC programok használatával, sőt, még kapják is el, csukják is le. Nem? Csak mert más zenét hallgat.

De ez most csak egy pontja volt a mondanivalómnak, ne haragudjatok, de ezen felhúztam magam. A lényeg az, hogy a Petőfi Rádió szépen lassan beváltotta a terveit, és sok fiatal álmát. Egyre inkább olyan zenét játszott, ami hiányzott nekünk, nekem.

És amiben más: játszik electric jazzt, popot, rockot, rengeteg ínyencséget. (Is. Sajnos mostmár mást is, de erről majd az utolsó előtti bekezdésemben...)

Hogy a fórum elejéről egy szavazás akkori állásának jelenlegi alakulásával szemléltessem az igazamat:

Hogyan értékeli a Petőfi Rádió teljes átalakítását?
http://poll-r.hu/poll/1000905

46.3% Remek ötelt volt megújítani! Nagyon tetszik! 465
33.6% Dühítő, hogy a régi jó adót most lerombolják, sok jó műsor megszűnik. 338
10.2% Végre valami új és fiatalos a Magyar Rádióban! 103
5.7% Nem szoktam hallgatni a Petőfi Rádiót. 57
4.2% Jobb lett volna, ha marad a régi, de az új se rossz... 42

Szóval ezen szavazásban a fórum elején a "Dühítő, hogy a régi jó adót most lerombolják, sok jó műsor megszűnik. " voks vitte a pálmát, 56%-kal, ha jól emlékszem. Eltelt háromnegyed év, és ma pont az ellenkezője, a remek ötlet+új és fiatalos összegezve rendelkezik ennyi részesedéssel. És ez körülbelül 1000 ember között oszlik meg. Szóval úgy gondolom, az MR2 nyert. Ugyanannyira szeretik az emberek, mint régen, de többen hallgatják, esetleg megváltozott a hallgatók összetétele. Ha többen hallgatják, akkor pedig többeknek tetszik, ami eleget tesz véleményem szerint a közszolgálati jelző méltóságának elnyeréséhez. És végülis ebben állapodtunk meg édesapámmal is. :)

Más probléma azonban a dolgok jobbra fordulásával párhuzamosan elkezdődött. Az MR2 romlik. Ő is elkezdett ismételni, egyre naqyobb százalékban játszik mainstream-et, mint underground-ot. És ha ez így megy tovább, akkor valóban vissza lehet majd állítani a régi Petőfit, mert akkor az MR2 még talán jelenlegi haszna megszűnik létezni. Őszintén remélem, hogy ez csak egy kis megingás, és nem így lesz...

Ja, amúgy a Petőfi Rádió nem tűnt el, mert a hivatalos neve MR2 Petőfi Rádió. Csak így búcsúzásul.
papl4n Creative Commons License 2008.09.03 0 0 957
pontosan
Előzmény: Törölt nick (956)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.25 0 0 956
Szerintem még mindig a leghallgathatóbb országos rádió, amely zenét játszik az MR2. Ez persze nem ennek dicséret, hanem szégyen a többinek.
Degeczi Creative Commons License 2008.08.23 0 0 955
(mert nem is kell ehhez dedikált kereső, a Gugli erre is nagyon jó)
Előzmény: Glázser Bozsó (954)
Glázser Bozsó Creative Commons License 2008.08.23 0 0 954
Ismerem. :)

Tegnap egész este ezt bogarásztam, hogy megtaláljam azt a bizonyos dalt!

A refrénben az van, hogy "my side, my side of the story" meg "I want you, I want you ... baby", de ilyen című számot se égen, se földön nem találtam. A dalszöveg-keresők sem adtak ki semmit a szövegrészlet alapján.

Ja, kérem, mert nem a refrén a dal címe. :DDDD
Előzmény: Degeczi (953)
Degeczi Creative Commons License 2008.08.23 0 0 953
és hogy ezzel mások is így vannak azt jól jelzi, h kiterjedt topikja is van ezeknek
Előzmény: Degeczi (952)
Degeczi Creative Commons License 2008.08.23 0 0 952
sajnos a helyi kínálat tipikusan borzalmas: egyáltalán nem olyan, mint Bp-en, ahol a sok adó között akad jó zenéket válogató is

a Petőfivel legalább van egy országosan fogható, többnyire hallgatható zenecsatorna
Előzmény: Glázser Bozsó (951)
Glázser Bozsó Creative Commons License 2008.08.23 0 0 951
Budapesti vagyok, nyilván csak az itteni kínálatot ismerem.
A vidéki helyi rádiók nem tudom, mit játszanak, bár amik a neten is foghatók, azok nagyjából ugyanazt nyomatják, mint a pestiek.

Hogy ne csak fikázzak, EZT nagyon köszönöm a Petőfinek!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ijDsMdRFlIw&feature=related

De vagy 40 gagyit kellett meghallgatnom ahhoz, hogy ezt az egyet végre elcsípjem! :P
Előzmény: Degeczi (950)
Degeczi Creative Commons License 2008.08.23 0 0 950
nem feltétlenül hazugság: az általad fölsorolt egyéb rádiók helyiek, egyedül a Danubius nem - de az tényleg nem is olyat játszik, mint a Petőfi
Előzmény: Glázser Bozsó (949)
Glázser Bozsó Creative Commons License 2008.08.23 0 0 949
Észrevettem. :P

Nos, hogy ne úgy fikázzak valamit, hogy nem is ismerem, az elmúlt napokban a "Petőfit" hallgattam.

Részben hazugság az a szlogenjük, hogy itt olyan zenék szólnak, amilyeneket máshol nem hallani!

A kínálat 70%-a durván olyan hip-hop, rap és raggamuffin stílusú számokból áll, amilyenekkel gyakran találkozom - találkoznék, ha hallgatnám, ha tetszene - pl. a Danubiuson, a Rádió 1-en, talán még a Roxy-n is.

Ráadásul nem is túl "frissek" ezek a felvételek. Ott van pl. a Basement Jaxx-től a Good Luck (ezt a dalt kivételesen szeretem), amit még a megboldogult Rádió Extrém játszott sokat. Az mikor is volt? Azelőtt, mielőtt a frekvenciáját átadták volna a vallási műsorokat közvetítő Mária Rádiónak.

Magyar zenék: úgy tűnik, többnyire a művészieskedő, de már túlontúl avantgard, eklektikus produkciókat preferálják. A '90-es években ezt az irányvonalat képviselte a Kispál és a Borz és a Pál Utcai Fiúk (hogy csak a két legjellemzőbb zenekart említsem), mintha ezt próbálnák ide "átmenteni".

A Csillag vagy fecske c. dalt pl. aránytalanul sokszor forgatják le. Annyira nem jó ez! Buliba és lakodalomba kitűnő, amúgy semmi extra.

Az MR2 Petőfi kínálata negatív értelemben véve sokrétű. Akkor, amikor mind a televíziózás, mind a rádiózás terén afelé mutatnak a folyamatok, hogy tematizálódnak a csatornák, ez a rádió nem konzisztens, nincs benne összefogott koncepció. Egy kis "feka" zene, egy kis balkáni etno, egy kis elektronikus, csempésszünk bele némi "hazait" (sokszor népzenei motívumokkal), plusz legyen még néha egy kis indie, britpop...

Ez olyan, mint a "Fradi-kolbász": mindent bele! :)P Ami viszont kijön mint eredmény, hááát, az egy nagy katyvasz.

El kéne dönteni, hogy a fentiek közül most melyik fő stílusirányzatot kövesse a rádió. Vagy: műsorsávonként (mondjuk kétóránként) váltakozzon, hogy - egy csokorban - éppen milyen műfajú zenék szólnak.

Ja, és szerintem kellenének bele kb. 20-30 perces beszélgetős blokkok is. Ha fiatalos arculatot akarnak, oké, ne legyen benne politika (abból amúgyis van elég). De annyi téma lenne, ami több generációt is érint, érdekel.

Előzmény: Törölt nick (947)
-czx- Creative Commons License 2008.08.18 0 0 948

észrevettük :(

Előzmény: Törölt nick (947)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.16 0 0 947
Nem tudom észrevettétek-e, de mától nincs Petőfi, csak MR2! Az összes szignálban így szól, a műsorvezetők, hirmondók is ezt mondják, sőt az RDSben is csak az MR2 szerepel.
Gondolom ezt hamarosan megcsinálják a másik 2 adójukkal is!
Bíborkékhóvirág Creative Commons License 2008.08.15 0 0 946
Én egyetértek vele, de az adott döntéshozó nem így látja ... :-((
Előzmény: semgza (945)
semgza Creative Commons License 2008.08.15 0 0 945
és a közszolgálatnak az lenne a lényege, hogy ne a piac határozza meg hogy mi marad meg mi nem, hanem egyfajta értekrend, amit akkor is sugárzunk ha nem "éri meg"
Bíborkékhóvirág Creative Commons License 2008.08.15 0 0 944

Azért a megjelenési minőséget ne azonosítsuk már a tartalmi minőséggel!

 

Emellett az említettekről (pl.: magyar nóta) nem tudható, hogy nem működtek, csak az, hogy megszüntek!!!

 

A tematizálás valóban kezd kialakulni (sőt szerintem ez a jövő), de ennek feltételei ma még hiányoznak és az a sajnálatos, hogy ezekkel a hiányos feltételekkel indult el a Petőfi Rádió helyén hallható igénytelenség (és itt nem mások által a zenének nevezett valamire gondolok)!

Előzmény: Törölt nick (943)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.15 0 0 943
Azért, mert az a rádiós modell, hog 3 óra magyarnóta, 3 óra tényfeltárás, 3 óra popzene, 3 óra keserves (de nagyon keserves) népdaléneklés - nem működik, megszűnt, elmúlt. Ami szövegrádió, ott csak a tematikus dolog eladható már. Lassan, de ez kezd (sajnos) kialakulni a tv-knél is, ezért tud megélni a TV Paprika meg a többi VHS minőségű szemét.
Előzmény: tipla (940)
semgza Creative Commons License 2008.08.15 0 0 942
a petöfinek jobb a lefedettsége, vagy miért jobb mint a kossuth ?
egyébként az mindenképpen tény, hogy a közpénzböl üzemeltetett rádió kategóriába csak a régi petöfi illett bele harmonikusan.
bár jó hatása van egy-két magyar zenekarra, a hazai zenecsinálásra, de azert ez kevés közérdeknek. vagy nem kevés?
Előzmény: tipla (940)
Bíborkékhóvirág Creative Commons License 2008.08.15 0 0 941

Visszanézve az eltelt időt, már nem értek egyet azzal, hogy tönkre lett téve a Petőfi Rádió, csupán csak azonosult azzal az igénytelenséggel, ami ma tapasztalható Magyarországon és a világban ... :-((

tipla Creative Commons License 2008.08.15 0 0 940
Cuebic kedves, lehet nem fogalmaztam elég világosan ...:-)
Pontosabban érthetően :-)

Tehát még egyszer röviden:
Nincs bajom általában a "zenével".
Sőt, hiszem én is, hogy lehet élni nélküle, de nem érdemes :-)

Viszont van bajom azzal, bár ez egyéni szoc. probléma, hogy nem bírja az agyam bevenni, hogy miért kell egy egész frekit így "bitorolni".

No de hagyom, tényleg felesleges tépni a sorokat, mert ...csak.

Amúgy "csak" azért írtam meg a véleményemet, mert nekem a Kossuthról hiányoznak most az Olimpia ideje alatt is a "kedvenc" műsoraim.
Amúgy imádom az Olimpiai közvetítéseket így is ahogy van, csak úgy gondoltam a balga agyazatommal, hogy ezt sokkal ésszerűbb lett volna a Petőfire tenni.
A fiatalok miatt is, na meg azért is, mert ugye ez a "legjobb" magyar freki....

De tényleg unom magyarázgatni, meg hát minek is, ha csak ilyen csúfolódós akármikkel szembesül az emberlánya.
Mert ki beszélt itt a Dallamkoktélról .?. (bár lehet, hogy jó volt :-)

Szóval részemről téma lezárva:-)
Such úr, meg a kegyeltjei úgyis azt csinálnak amit akarnak, de csak azért mert ...
(miért is?)
Előzmény: Törölt nick (937)
johevi Creative Commons License 2008.08.15 0 0 939
Én pl sajnáltam, hogy megszűnik a Rádiókabaré, meg sírt a Farkasházy, aztán rácsodálkoztam, hogy a túrót szűnt meg, csak mások csinálják és ezerszer jobb.... A Cafés imidzs és zene nyúlása inkább zavar...
Ne tartsatok nagy mágnest ha valaki ventillátort használ sólyom Creative Commons License 2008.08.11 0 0 938
legjobb magyar rádio nincs jelentösége
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.11 0 0 937
Egyszerűen képtelenek vagytok megemészteni, hogy eltűnt a Dallamkoktél meg a Poptarisznya. Ez a bajotok :)
Előzmény: tipla (930)
ferapont Creative Commons License 2008.08.10 0 0 936

Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy mit szóltatok volna ahhoz, hogy ha egy évvel ezelőtt az átalakításkor a Petőfit a magyar ZENE rádiójává tették volna?

 

Reggel 8-tól este 8-ig a mai friss, alternatív progresszív előadók, este 8-től reegel 8-ig kicsit szoftosabb, lezserebb , könnyedebb zene ment volna.

 

Más. Tipla: engem már Such nem érdekel, főleg azután hogy napról napra fogy az ideje a Rádió élén. Engem már a jövő érdekel, a Such utáni korszak.

Az, hogy abból amit elszúrtak mi az ami menthető, mit lehet átmenteni az utána kezdődő világba.

 

Más.Olimpia. Nekem elsősorban sportélmény, nem ideologizálom túl a testvériség együttlét stb. bla-bla.

Imádok szurkolni, remek sporteredményeket láthatok, töményen minden sportágban két hét alatt, olyan sportemberek által akiket öröm nézni.

Természetesen jobban örülnék a tömegsport bázisának kiszélíesítéséhez, de a maga módján az olimpia is segít a sportnak, ha sokszor a politika magára hagyja. Pont a rádióban még az olimpia előtt Kovács Iván párbajtőröző veteránunk mondta, hogy Nagy Tímea olimpiai sikerei után megsokszorozódott a vívótermekben jelentkező kiskrapekok és kiskrapeknők száma.

 

Amúgy meg hallgassátok a Rádióban az olimpiát úgy hogy kész csoda, hogy egyáltalán lehet beszélni közvetítésről......

Előzmény: semgza (935)
semgza Creative Commons License 2008.08.10 0 0 935
a közös örömet sem tudom hová tenni. jobban örülnék neki ha nem lenne kiírva bécsben hogy ne lopj magyar, vagy ne lenne az ország a dohanyzás alkoholizmus vagy korrupciós listák elejen, mintha az a 10-20 magyar sportoló a fénynél sebesebben fut (nem kis részben a pénzért), akikkel az életben nem fogok találkozni se én se a magyarok általában. (túlzok a hatás kedvéért) az közös öröm lehetne.
kicsit cirkusz kontra kenyér érzésem van ezzel.

az hogy milyen lehetöségek vannak a tömegsportra nem megyek bele, de
azért abban biztosan egyetértünk hogy nem csak szándék kell hozzá.

hogy visszakanyarodjak :
hogy a zene sugárzása mennyire jó a sportközvetítéssel szemben arról nem tudok elfogulatlanul nyilatkozni mert a zene (különösen ha a Petöfi-féle lendülettel van válogatva) nekem sokkal fontosabb mint az áltag állampolgárnak. nyilván ebben az értelemben nem kérdés hogy még inkább az olimpia és hasonlók ellen billen a mérleg nyelve.
Előzmény: tipla (934)
tipla Creative Commons License 2008.08.10 0 0 934

Köszi a kiegészítést:-)
Így már más, tényleg.
De én sem akarom nagyon agyon magyarázni :-)
A véleményünk persze nem egyezik, de ez sem baj.
Én szeretem követni a mások "cselekedeteit" is, akkor is ha sport.
Hiszen tanulni lehet belőle, na meg a közös örömért.
Szerintem az Olimpiának is ez az egyik fő Üzenete, hogy a nemzetek úgymond
Együtt vannak és nem legyőzik egymást, hanem megmutatják egymásnak, hogy mit is tudnak.
Hú lehetne erről hatalmasakat elmélkedni...
Kolónak volt egy csodálatos gondolata erről, most nem tudom szó szerint idézni, de ha megtalálom felteszem.

S még annyit, aztán tényleg én is befejezem..., hogy a kulturált tömegsporthoz szerintem nem kell más, "csak" szándék, egy kis akarat, -kitartással persze- s akár meztéláb is lehet kocogni, s nem feltétlenül kell márkás cuccokra várni, flancos fitness akármikbe járni, amikor néhány kilóméter távolságra bárkinek bárhol ott a csodálatos természet :-)
Csak kellenek olyan emberkék -mondjuk hallod a rádióból, hogy ŐK hogyan csinálják- akiket követhetünk...

De nem kioktatni akarlak, tényleg nem, csak "kicsit" tovább gondoltam az általad leírtakat .-)




Előzmény: semgza (933)
semgza Creative Commons License 2008.08.10 0 0 933
lehet hogy félreértettél, a sport nagyon jó dolog, sportolok amennyit tudok.
a sport _hallgatása_ (akár nézése is, bár a kerékpárversenyek alatt lehetnek szép tájak) viszont értelmetlen számomra.

ha a sport szempontjából nézzük elörébb van nálam ha valaki felmegy a negyedikre gyalog hetente egyszer, mint ha kívülröl tudja az összes sportoló nevét a világban.

de mindenki másra rezonál, semmi gond nincs ezzel, és ha esetleg néhányan kimozdulnak a tv/rádió elöl már volt valami haszna a közvetítéseknek.
(ha van hová... bár ez már nagyon OT, megígérem hogy nem folytatom, de én az élsport és a közvetítések helyett inkább arra költenék hogy legyen kultúrált tömegsport lehetöség mindenkinek.)

Gza.
Előzmény: tipla (932)
tipla Creative Commons License 2008.08.10 0 0 932
Semqza kedves, örülök hogy megírtad véleményedet.
Annak persze nem, hogy ennyire hidegen hagy az Olimpia.
Az már biztató, hogy legalább mint jelenség azért ott van Neked.
Bár..., igen, szerintem szomorú ha egy fiatal emberkének a sport "jelenség" csupán.
S az, hogy elkapcsolnál? Persze szíved joga.
De látod, én ezeket nem értem a mai világban.
Mert igen kell zene, sőt nagyon kell!
De azért mint mindent ezt is mértékkel kellene.
Valahogy úgy, ahogy az öregeink tették.
Józan paraszt ésszel :-)
S igen, én változatlanul azt gondolom, hogy a Petőfi Rádió /MR2 tökéletesen átvállalhatta volna azt ami most megy a Kossuth Rádióban.
Csak egy kicsit gondoljunk bele!
Hány fiatal /vagy nem fiatal hallgatja most azon a frekin a zenés akármit?
Hány?
1 millió?
Álomnak a negyede is "takaros".
És a Kossuthot hány emberke nem hallgathatja most?
Vajon?
És igen ilyen töménységben a sportot még az sem követi, aki amúgy követi is.
Szerintem.

Vagy ennyire rosszul gondolom?
Tényleg várom a véleményeiteket!

Nekem tényleg hiányoztak nagyon már ezalatt a 2 nap alatt is a megszokott műsoraim konyháskodásom közben.
/...még szerencse, hogy néhány tucat kazettám amit évek alatt rögzítettem magamnak a kedvenc műsoraimból kárpótol, ha már "unom" a sportot.../

De azért nagyon Hajrá magyarok! :-)
Előzmény: semgza (931)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!