Ez egy topic a gyereklelkű vasutasoknak egy méltán népszerű rajzfilmsorozatról! Miután kiderült, hogy milyen sokan is szeretjük Thomas-t úgy gondoltam nyitok neki egy topicot. És ide várjuk a Thomasról készült modelleket is. Ha valaki feleslegesnek érzi eme topicot nyugodtan töröltesse!
Az én fiam még csak két és fél éves, de a feleségem nyüstöl hogy szerezzem meg a Thomas valamelyik epizódját, de nem látam rá sok esélyt, hogy olcsón beszerezzem vmelyik könyvesboltban.
de ezek 00-ás építési nagyságúak. A méretarány 1/76 de a nyomtáv 16,5mm egyenáramúak és DCC vezérlés is beépíthető - ha jól értem a honlapn lévő szöveget...
Ha valamit nem tudsz, akkor (nem! nem azt mondom, hogy ne szól bele!!!)
kérdezz!!!
Adjisten! Akkor most menj a 71-re... Ugyanis az egy kérdés. Választ persze senki sem ad. Mert biztos nincs, ki válaszoljon. A jegydrágulásra pedig térjünk majd vissza, ha már üzemel a Thomas-unk.
Biztos lökött vagyok, de nem. A rothadó kapitalizmusban hozzászoktam, hogy - ilyenek miatt megemelik a jegyárat - fura, de valaki (nem vasutas!) kap engedélyt a játékok árusítására vasúti területen, vagy mellette 15 centiméterrel - míg pár bugyuta helyen ilyenkor az importőr fizeti a számlát, a jó reklámért - sőt és pláne még hoz egy hátizsáknyi pénzt, hogy eztmegazt csinálhasson
Tehát csak azt az apróságot élem meg, hogy kis hazánkban bizony sokszor verik át a T. vásárlót úgy, hogy egy marketingköltségből kettőt csinálnak. És ugyebár a gyermeki jajapuveddmeg egy pénztárcagyilkos valami.