Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
De ha csak protin VPNel és SSL hiba, akkor miért a Win11ben keresed a bajt? Lehet a weboldalnak nem tetszik, de mivel sem a hibaüzenet nincs rendesen kifejtve, sem a weboldal és a konfig, így nehezebb kibarkóbázni.
164076 - a linken a win11 fórumban a részletesen olvasható.
Mivel senki se válaszol, és nincs másik gépem, és a fél éve kapott win11-et nem lehet újratelepíteni, valahogy tesztelni kell, hátha egy új win11-ben már elérhetőek a weboldalak, mert egyre többnél fordul elő ugyanaz a két hibaüzenet.
Azt nem hiszem, hogy hardver hiba lenne, de ha minden böngészőnél ugyan az van, akkor talán nem böngésző lehet a hiba oka.
Marad a win11, de érthetetlen a hiba.
Mivel laikus vagyok IT-ban (is), ez marad.
hyper-v-t pedig biztosan nem ettem reggelire, úgyhogy azzal nem tudok mit kezdeni, a gépen win11 van, ennyit tudok.
Az asztali gépem egy 6600-as Intel, Win10. Jövő év végéig pont jó lesz, utána kap egy Linuxot és file szerver lesz. Semmi nem vész kárba. Egy 9600 váltja majd és újabb 5 évre meg van oldva az életem, lebontva ez évi 20e forint sincs...
ÓÓÓÓH! A telefont újraindítottam és ment simán a feltöltés....
Igaz vagy 2-hónapja csak töltöttem, heti 2-szer,nagyon keveset hívok és hívnak heti egy hívást ha fogadok, sms-egy évben van pár db,netet meg ott nem használom!
Szegeden van Alza :-O Azt nem is sejtettem, de Euronics van, lehet akad hasonló. Ott is sok pénzt hagytam egy időben. Mindegy, akármerre veszed át, ha létezik még a Mignon akkor visszafelé térj be egy konyakra és tartsuk életben a helyet :-D
Köszönöm szépen. Az nyilván fontos, hogy eredeti legyen, 6-8 ezer ft még nem vág földhöz. Szegedi vagyok, üzletben is át tudom venni, így postát se kell ráfizetnem.