Úgy gondoltam, itt jelezhetik a tanácsadók, ki merre működik, így esetleg interneten bővítve vásárlói körüket, továbbá tapasztalatcsere termékekhez, vevőkhöz illetve bmilyen módon az Oriflame-hez kapcsolódóan.
Igen, értem mire gondolsz. Na, hát amikor beléptem nekem is mondta a szponzor, hogy majd segít és építget alám embereket, de jó lesz és így lesz meg úgy, nos azóta sem történt semmi. Sőt, van, hogy próbálok vele kommunikálni msn-en, mert ezt vagy azt szeretném tudni, hiába minden, mert sokszor le sem sz*r. A zafír direktor, aki felettem van, na ő aztán minden apró hülyeségemre reagál és segít és ő a szponzor helyett szponzorom lett. Tehát, ha valami kérdésem van, akkor rögtön Gabihoz fordulok segítségért, mert ő látja, hogy igenis lelkes és elszánt vagyok és ezt ő értékeli. Sok dologra felhívja a figyelmemet és eléggé motiválólag hat rám. Mindenkinek ilyennek kellene lennie. :-D
Azt szeretném még kérdezni,hogy pl.ha a te szponzorod látja,hogy te dolgozol és építgeted a csoportodat segít neked abban,hogy úgy motívál hogy ő regisztrál alád embereket.Na ezt most szép magyarul megfogalmaztam.Remélem érted mire gondolok.
Ezekhez a kérdésekhez sajnos én még kicsi vagyok :-D Lehet, hogy más tud neked segíteni. Az biztos, hogy volt valami laptopos dolog, mert azt olvastam, hogy néhányan piros laptopot kaptak, de ők már "nagyok" hozzám képest. Majd egyszer hátha én is közéjük fogok tartozni :-D
Légyszi' írj néhány dolgot,hogyan működik nálatok az egész üzlet kíváncsi vagyok mennyi fizetés jár az igazgatói szinten.ott is vannak nagyon komoly akciók?Pl.ősszel amikor ment a piros táska és pénztárca akció egy laptop-ot lehetett nyerni,amit én meg is csináltam vagy nyáron 10 ember beléptetése esetén(aki teljesítette a st. pr. 1. lépését) egy Sony Ericson walkmen mobilt adtak ajándékba Dima Bilan aláírásával.(ez is meg van)Most az arany gyűrűre hajtok gyémánt kővel eddig úgytűnik meg lesz.Szóval ott is adnak ilyen komoly ajándékokat?
Ezek tök jó cuccok! Nálunk ez miért nincs így? Pedig ez egy nagyon jó dolog, ugyanis a belépők így 6 katalóguson keresztül vannak motiválva és nagyon jó ajándékokért.
Nálunk 3 lépésből áll. 1. starter táska + univerzális balzsam 2. Aloe Vera szett (arclemosó, tonik, szemhűsítő zselé) 3. most Dancing lady edt
A belépési díj pedig 999.-
Amiért még jobban tetszik a tiétek, hogy ugye több a lépés, több az ajándék és ezáltal a kezdő szépségtanácsadónő több terméket tud kipróbálni ingyen. Nálunk ez az uni balzsam, az aloe szett és az edt.
Elfelejtettem leírni,hogy nálunk 6 lépésből áll a st.program.Nem mellékes,hogy nagyon jó dolgokat adnak ajándékba.A belépés most 100ft-nak megfelelő griveny(a mi pénznemünk).De a legmagasabb b.díj is csak 700 ft.Talán nálatok ez is több. 1:Milk&Honey testápoló+Lash Wonder szemsp. 2:Colour Attraction rúzs+Natural Scincare arckrém 3:Cashmire kézkrém+Optimals Hydra fluid+Silk Touch Powder 4:Giordani Gold barnító gyöngy(nem az utántöltője)+Optimals C-vitamin fluid 5:Royal Velvet nappali arckrém+Royal V arctej+Giordani Gold rúzs 6:Eccolagen nappali arckrém+Giordani Gold alapozó+Giordani Gold szemspirál V.I.P
Azt hiszem igazad van abban, hogy ott bizony jobbak a feltételek. 75 pontot sokkal könnyebb összeszedni, mint 100-at. Ha ennyi lenne nálunk is, akkor a start program 3. lépését én is meg tudtam volna csinálni, de sajna ott elvéreztem. :-( A mai világban pedig néha igen nehéz összegyűjteni az 100-at, tehát gyakran fizetem az admin díjat is. Nahát, alig pár km és mennyi különbség...
sziasztok nálunk a start program 75 pontnál van meg nálatok talán 100.ezt nem nehéz megcsinálni,de valószínű,hogy a st. pr. végeztével indulnak új akciók és a csajok átregisztrálódnak egy másik névre.igy űjra indul a st.pr. és az akciós ajándék is az övék.személy szerint én is indítok akciókat ha a cégnél nincs semmi és lankadni látom a csapatot.
Kedves Nikica! Hogyan motiváljátok az új belépőket, ha véget ért a Start program? Hisz amíg tart, addig érdemes leadnia a rendelést, de utána miért tenné, hisz telítődik, nem tud annyit rendelni. Persze most a többségről beszélek, akinek alig van vagy nincs vásárlóköre. Kíváncsi vagyok, Nálatok ez hogy működik?
Sziasztok Én Ukrajnában élek.Oriflame igazgató vagyok.Két éve dolgozom itt és csak jó tapasztalataim vannak.A Tiszabecsi határtól 5 km-re lakom.Folyamatosan figyelem a ti katalógusotokat és a rendszert ahogyan működik.Csak érdekességből írom le nálunk jóval olcsóbb minden a parfümök és a drágább dolgok között 2000ft különbség is van.A szinteket is könnyebb teljesíteni pl. a 21% átszámolva 800 ezer ft csoportforgalomnál van meg úgy tudom nálatok jóval több ennél.Azért valószínű,hogy ez a mi pénz helyzetünkkel van összefüggésbe.(mármint a nehéz anyagi viszonyok)Vannak olyan munkatársaim akik ott dolgoznak vagy áttelepültek és nagyon sok rendelést gyűjtenek.Erre nem lehet mondani,hogy rossz minőségű ukrán termék mivel Ukrajnában nincs gyártó cég csak egy hatalmas raktár a fővárosban.Itt elég sok probléma van az áru hiánnyal nálatok mi a helyzet?Ha bármi kérdésetek van szívesen válaszolok.itt az email címem:kapanikoletta@gmail.com
Isten hozott az Oriflame világában! Nem látogatjuk túl sokan ezt a topicot, de azért itt vagyunk és ha bármi kérdésed lenne, akkor segítünk neked! Na jó, én sem csatlakoztam túl régen és úgy beszélek, mint az "öregek" :-D
Gratula! :-DDD Örülök, hogy tudtam segíteni. Azért nem értettem én sem, hogy miért nem látod, mert tényleg elég nagy ikon, meg betűk. :-D De most már helyen vagyunk :-D
Köszönöm! Olyan vaksi vagyok! Én fenn a menüsorban kerestem állandóan, pedig majd kiszúrta a szemem! Ahh... Kicsit bezavart, mert régebbenn Avon-oztam, akkor a fenti menüsorban találtam meg és szerintem azért kerestem az Oriflame-nél is ott (irul-pirul jel:)).
Már megkopott az angol tudásom, de bal oldalt a linknél ez áll: get in touch with a consultant near you, ami tulajdonképpen azt jelenti amit én mondok, mégpedig, hogy keresnek egy hozzád közel tartózkodó tanácsadónőt.
Na, jól ömlesztve beírtam a válaszokat, de biztos mind a ketten ki tudjátok bogarászni. :-D
Szerintem ez ugyanúgy működik, mint itthon, hogy megadod az elérhetőségedet és felkeres egy hozzád közeli tanácsadónő, de nem azért hogy csatlakozz. Szerintem... Próbáld meg, írd be az adataidat és fel fognak keresni és nem hiszem, hogy csatlakoznod kellene, elmondod, hogy vásárolni szeretnél.
Egyébként az előbbi kérdésedre válaszolva, pár hónappal ezelőtt kezdtem, de elszánt vagyok és megyek előre. :-D Már 2 emberrel tárgyalok a belépésről. Amúgy csak 1 baj van az Oriflammel, mégpedig, hogy bele lehet szeretni és én is nagyon rövid idő alatt így jártam. Szeretem! :-DDD
Persze, nem kevés a 2 fő, de ezt nagyban segíti a központilag megszervezett címgyűjtési lehetőség. Aki akar ott megkeres és tudod tájékoztatni a lehetőségekről. Mindenesetre a számok önmagukért beszélnek. Magyarországon most kb. 28.000 aktív Oriflame-es van. Ez nagyon kevés.
Belinkelem neked az angliai honlapot: http://www.oriflame.co.uk/index.jhtml Van egy menüpont, ahol megadod az adataidat, akkor keresnek egy hozzád közel található szépségtanácsadót, akitől tudsz vásárolni. Próbáld meg!
Lehet, hogy rossz helyre írok, akkor előre is bocsánat. Én próbáltam az Avont és az Oriflame-t is. Nekem az utóbbi sokkal jobban bevált (nem azok az erős illatok, és nem irritál). Egy gondom van. Kijöttem Angliába, ahol Avonos tanácsadót találtam (ami nem nagyon érdekel), viszont Oriflame-set nem. Én nem szeretnék tanácsadó lenni, csak szimpla vásárló. Nincs valaki a topikolók között, aki esetleg Londonban forgalmazó?
Igen, ő is rajta van. Ha jól tudom, csak direktorok küldhetnek meghívót a rendszerbe. Tehát ha a direktorodhoz fordulsz, bizonyára meghív. Mióta vagy szépségtanácsadó? Hány százalékos vagy?
Próbálkozunk az Arany Maratonnal, de egy kicsit soknak találom a beléptetendők számát. Persze nem lehetetlen, csak nekem sok. De én is rajta vagyok az ügyön. Edina nem válaszol :-( Pedig tök akarok menni én is oda, de addig járok a nyakára, amíg nem kapok meghívót :-DDD Vagy lehet, hogy írok Lillának. Ő rajta van? (Zagyva Lilla).
Mit kell tennem és hogy? Mármint, ha szeretnék én is a fórumba bemenni. Hová menjek, melyik oldalra? Igen, én is oda tartozom, közben rájöttem, hogy Lilla pedig a Gabi lánya.
Ja, utólag én is minden katalógushoz kaptam kicsi katalógust is és remélem, hogy megtartják eme jó szokásukat.