Lovak, tehenek , juhok lebegve legelnek a fejemben
És nem csak ...Tyúkok, sok- sok, két kakast is látok, egy szamarat ...
Lehetséges ez szerintetek ? Vagy álmodok ?
Kutya , macska és egér ,minden , -egek !!!
Inteligens vagy gratula, tőlem ezt kérdezték egy olyan másfél órával ezelött és vagy négy rossz válasz után azt a választ kaptam amit Te is beírtál ...
Szétküldtem amit szét.. Az országban s a világban ... Hadd lássa a had ..!!! Hogy alattvalóid " dolgoznak" ... Én meg kormányt alapítottam a Te Sándorodal de Kónya Hamar ki is ugrott a kanyarban hamar 92 - ben ... Mondom szétküldtem elmondtam én voltam a hűje erre válaszólt a Fehér Megye hogy aki hülye az is marad de...hogy ez mennyire igaz csakmost kezdek jönni rá fele
ahogy mondom tiszta szerencse válaszóltam Fehérbe, Toth Csabeszhez hogy hüje vagyok igen de jóless ik....
De csak annyit akarok mondani neked uram hogy hüjeség bennem igen sok van
példáúl tegnap, vagy ma ... három vagy hat napja felállapítottam hogy a Deep Purple egy gyenge banda el is feledtem mit tő lik megtanúltam hamar... s ma , rá ennyi és ennyi hónapra csak mintha újra beleestem volna pedig nekem a zene nem nő de anya s a literratúra apa
s mint ilyen megyek, elő veszem a Black Night - ot, s a Smog on the Wotert s meglátod a Nemzetet magassabbra emelem nagyobbá teszem mint az volt valaha , írta Atkáry Farkas , kelt mint benn
2oo5 Május vége Nyár elő számitógép búg Gyűlölöm őt gyűlölök még néhány nőt szilvórium tartja csak bennem a lelket tegyek ne tegyek mit tegyek ? költői kőr elsirhatom magam elöttetek elsirathatom magam
jólvan trehányferi jó vagy senki nem dicsér nem simogat
de mi van itt kórterem vagy valami? gyönyőr van ez perfekt vers... bocsánat. Bréda... miattad Adtam el a Gitáromat...
nem gondólnak a szegényre a gazdagok
Szilvóriom Segit elviselni Világot Te ezt Te jól tudod
Nem kell kivágni az összes fát magyarázd meg Brédának jön az utókór ...rákattint...
a diófát kivágtam a rezet kivágtam az ablakokat bevágtam a disznót levágtam
csak ugy mondom, -Mircea vágta le ...A disznó ... Óh, mekkora egy disznó ahogy mondom 143 kiló de czukórbajos " szegény " ami ugyi, baljós esemény de ha meg is hal szegény egy büdösoláhval kevesebb... a féltekén amúgy nem legel sem hegyes sem lapos tetű a féltökén
hegyire hátára hegyemre hátamra a sok barom a sok marha egyemre begyemre egyedemre begyedemre fejem meg fejem fejem fejem ...
Fasírt... egy Trabant ... Halak... Halad ... Sárga Eső esik az agyam ra baj , nem nagyon van , Kolozsváron kisűt a Nap , kisűlök én, kisűl más.... Kisűl ...
Moszkvics, Trabant, Halad Monostor szedd a lábad szedd a sátórfádat s menj vissza ne menj csak előre balra, be a kaposztáshordóba le ... Megmenekűlhetsz !!! Még ...
A " srácok" ...A zenészeket, egy szállig ki kellet rugnom a zenekarból... A " művész urakat " ! Mi folyik itt mégis. A zenegyártás nem lufipukkasztás ...Kérem azazaaaa ezaa Holland, hollandnak holland, de akkora művész ő, hogy ...Neki csak a Jazz mi az , hogy Prokofjev ?!?!? -ki hallott még ilyet ?!?!? A másik meg ... a német...németnek német... alkoholista...ki nem alkoholista... - tépem össze magam úgy innék - de nem iszok ... Hogy Ozzy ... mekkora... ( biztos nagyobb alkoholista mint amekkora zenész ) Kirugtam őket ... Voltunk hárman, lettünk ketten ... [csíííz]
un deux troix quatre un deux troix quatre un deux troix troix troix troix quatre,
irigylem én is szerényen, kinek lufipukkasztás kenyere, mert könnyebb dolgozni igazán én sem szeretek s az agyad is jobban működik, az eszed A zene szép !!! Nagyon szép ...Nehéz , de ...
Évi - anyám- aztmondta ilyen leszel és Péterre mutatott akit a Dónát lakónegyed bolondként tisztelt...Volt egyszer jelenleg gazemberré előléptetett ....:D
A lógané, a tehénfos vagy a kutyaszar szaga Sem zavar s kellemes a zsivaj amit itt bömbőlnek dörömbőlnek farkokkal csapkodnak fogakkal csattogtatnak sárga arany hajad minderre fényt csillogást ...Ott az erdő ben az a pad ...Benn, nem benn az erdő szélén, már szinte elfelejtettem micsoda, az agyam kihagy...Nincs medve szarvas sincs, van egy őzike én azt az egyet láttam épp arra jártamban, a Hójában, persze, ott legeltél mellettem arany lótetüm bogaram kezem fejem kell sapka nem tél fagy megfagy megfagyhat az a disznó aki itt repdes keresztbe a fejemben... Jön a kocsi bentről, lentről jön fel az erdőbe nem, nem a temetőbe a Hója erdőbe itt a Bükk erdővel szemben, a város felett Kolozsvár nekem...Különösképpen soha sem tetszett mert én mindíg, és amióta... Csak téged szerettelek... (írta Gál Ferenc)
kutyát, macskát látok , patkányt egeret kedvesem, kérem a kezedet kacagj , nevess , - nem hiszem el azt hogy te elhiszed... Hogy ezek a bivalyok rétet tévesztettek ... Hogy, ne tudjunk nyugiban dugni mi itt egyedül ketten ... Egyesben kettesben ... Felháborodást érzek.. Háziállatok, házinyúL , elefánt (írta Gál Ferenc , Kolozsvár, Románia )
És egyéb "ilyenek" ...Tyúkok, sok- sok, két kakast is látok, egy szamarat ... Lehetséges ez szerintetek ? Vagy álmodok ? Kutya , macska és egér ,minden , -egek !!! ( vers )