Keresés

Részletes keresés

pokol-kő Creative Commons License 2006.10.27 0 0 65

"Egy ország unja már a nyilas csürhe tombolását".

 

Azt valószínűleg, de a békés tüntetéseket nem biztos...

Az emberek elsöprő többsége otthon marad/maradt a tüntetések alatt  - ezt a  hazug min. elnök is elimeri -

Ez csak azt jelenti, hogy nem demonstrál - meggyőződésből, másirányú elfoglaltságból, közömbösségből, vagy félelemből - esetleg azért, mert Nyíregyházáról, vagy Békésből se ideje se pénze felutazni a fővárosba -.

Ennek alapján viszont ő (GYF) és te honnan tudod, hogy az "ország" mit un és mit nem ? Milliókat kérdezett/kérdeztél meg ?  Mostanában biztos nem - hiába hivatkoztok a tavaszi választásokra - régen volt...

Előzmény: urál (57)
dolf Creative Commons License 2006.10.27 0 0 64
Igen,igen neki sikerült ugy hatalomra kerülni hogy meg választotta a nép DE ez a SZARHÁZI átkurt mindenkit téged leginkább mert  te   hittél neki ezt kellene már ilyen nagy pofázmánnyal hirdetni.MAGYARORSZÁG az ÁTKURTAK kurva hazája.Hogy táncolna a Dunába a te minisztered.
Előzmény: urál (49)
zoldangyal Creative Commons License 2006.10.27 0 0 63
A memorizáláshoz saját gyártmányú nyilas csürhét is prezentált a fajtiszta Szabó Albert és baloldali kompániája segítségével.
Apropos: mi van velük, most lenne csak igazán rájuk szükség a Kossuth tér környékén.
Előzmény: urál (61)
Fatboy Slim Creative Commons License 2006.10.27 0 0 62

Nagyon könnyen lerendezitek azzal, hogy hülyeség...

Az egész egy színjáték volt több felvonásban. Mint ahogy az Alkotmányra hivatkozni is az. Ha valami ott le van írva, akkor azt MINDEN ESETBEN alkalmazni is kell?

Szerintem nincs is miről vitatkozni ebben az esetben.

 

Tudjátok, az a szomorú ebben az egész parttalan vitában, hogy egyik sem akarja megérteni a másikat. A dobálózó állatokat simán lefideszesezitek, a rendőröket pedig az égbe magasztaljátok....

Előzmény: zuglo_14 (53)
urál Creative Commons License 2006.10.27 0 0 61

Tizenhat év alatt a demokrácia azt már a fejetekbe verte, hogy a nyilas az rossz. Ezért már nem szeretik a nyilasok, ha nyilasnak hívják őket. Szóval van remény, ha még száz-kétszáz évig agyalnak titeket, akkor talán azt is megtanuljátok, hogy ne csak a nevet tagadjátok, hanem ne is legyetek nyilasok! :)

Előzmény: kijev (60)
kijev Creative Commons License 2006.10.27 0 0 60
Állati!! Már megint a nyilasok! Fordulj orvosodhoz talán van remény!! Én kicsit szkeptikus vagyok, de a remény hal meg utoljára! Néz szét a szótárba anyi más szó is van mint a nyilas, meg a csürhe! Használd a fantáziád ha van! Várom írásod, kíváncsi vagyok tudsz e fejlődni! Persze nem vissza!:-))))
Előzmény: urál (57)
kijev Creative Commons License 2006.10.27 0 0 59
Liberális!! Több SZDSZ több adó  csökkentés!! HAHAHAHAHAHA
Előzmény: zoldangyal (58)
zoldangyal Creative Commons License 2006.10.27 0 0 58
Azt csodálom benned, hogy olyan nagy tudású és tévedhetetlen vagy.
Vagy ha mégis tévedsz, úgy teszel, mintha semmi sem történt volna.
Evbből látható, hogy valószínűleg "liberális" vagy.
Előzmény: Doppelstangel (48)
urál Creative Commons License 2006.10.27 0 0 57

Gyermekem!

 

Egy ország unja már a nyilas csürhe tombolását. És hiába hiszik azt a rühös nyilasok és elvbarátaik, hogy ők majd valahogy legitimálni tudják magukat, ez nem fog összejönni. Akárhogy kapartok is, csak mocsok vagytok, akiknek a csatornákban a helyük. Ha meg betegek is vagyok, akkor majd a rendőrség kezel titeket.

Előzmény: kijev (55)
kijev Creative Commons License 2006.10.27 0 0 56
Ha annyira nyílvánvalóan alkalmatlan a kormányzásra mint Gyurcsány- hazugságon kapták rajta nagyon dúrva módon- akkor önként le kéne mondania , nem kéne ide az utca nyomása. Persze viktor is hazudott számtalanszor de nem lehet a súllyoságát összevetni a Gyurcsányéval. Néha én sem és gondolom te sem mondasz igazat, de azért nem kellene mindent összemosni.
Előzmény: ooloo (54)
kijev Creative Commons License 2006.10.27 0 0 55

Figyusz olyan uncsi ez a nyilas csürhe szöveged valami más nincs? Ennyire tellik tölled? Minden hozzászólásodban szerepel szinte. Te néha nem unod magad? Talán szakemberhez kéne fordulnod ezt tényleg nem bosszantásból mondom.

 

1956-ban a forradalmat kirobbantókat is nyilas csürhének nevezték aztán forradalmárok lettek idővel.Nézz utánn ha nem hiszed!!

Előzmény: urál (49)
ooloo Creative Commons License 2006.10.27 0 0 54

kijev

A szociknak valami elfogadhatóbb emberrel kéne folytatni a kormányzást!

 

Végezz el egy gondolatkisérletet. Helyettesítsd be a jelenlegi kormányfőt és kormányoldalt egy Neked szimpatikussal. Te mit szólnál hozzá, ha a választott képviselőid az utca nyomásának engedve cserélgenék a miniszterelnököt?

Előzmény: kijev (45)
zuglo_14 Creative Commons License 2006.10.27 0 0 53

Kedves jó topiktársam!

 

Ha nem tudnád van oljan hogy magyar alkotmány, sziveskedjél tanulmányozni... azt esetleg mélázz ell, hogy egy (parlamentáris) demokráciában az ellenzéknek milyen jogai vannak....

 

Aztán ha ezen túl vagy akkor javaslom további tanulmányozásra az országygülés honlapját, ott pontosan megtalálod, hogy milyen lehetöségek vannak....

 

Ja ha Te ezeket NEM ismered, akkor sajnos nekem nem áll módonban vitatkozni veled......

 

Egyébként NEKED nem kell/kellene ismerned ezen emlitett lehetőségeket, kivéve ha parlamenti képvisellő vagy....

 

Azonban, hogy vekker sem ismeri az tőbb okból rendkivül sajnálatos

--parlamenti képviselő, aki a munkahelyének müködését NEM ismeri,... hát.....

--dr Orbán Viktor jogász, aki nem ismeri se az alakotmányt, se a parlament müködését....hát....

--a legnagyob ellenzéki párt vezetője akinek fogalma nincs alkotmányról... hát....

 

ez van

 

 

 

 

"Milyen más eszközei lennének, ha itthon meghal minden kezdeményezése egy többségében baloldali parlamantben, ahol Gyurcsány bizalmatlansági szavazást kezdeményezhet és ezt a nép be is veszi?"

 

Hülyeség....

Előzmény: Fatboy Slim (43)
Fatboy Slim Creative Commons License 2006.10.27 0 0 52
A kiigazítást köszi, a kezdeményezést értelmét viszont ha elmagyaráznád...
Előzmény: Doppelstangel (48)
kannibál Kovács Creative Commons License 2006.10.27 0 0 51

Nem hiszem, hogy van értelme bármiféle vitának. Palpatine főkancellárnak mennie kell a hatalomból. Október 23-án a sisakos-maszkos klónkatonák és a kődobáló droidok összecsapása az egész Coruscantra kiterjedő zavargássorozattá változott. A Galaktikus Köztársaság polgárainak ezrei váltak a terrorfellépés áldozataivá, azóta pedig a főkancellár - a rendre hivatkozva - folyamatosan korlátozza a szabadságjogokat. A Jedi-rend folyamatosan hátrál. Orbán-van Kenobi mester egyelőre nem találja a galaktikus titkosszolgálatokat és a sajtót is manipuláló Palpatine ellenszerét.

Szinte látom lelki szemeim előtt a Köztársaság térhez közeli kiskocsma mélyén lévő helyiséget. Néhány kigyúrt kopasz droid társaságában ott ül Grievous tábornok (húgyfoltos nadrágban, halántékán gumilövedék okozta seb...). Megjelenik egy hologram, egy sötét kámzsábva burkolózó alak (magas, ösztövér, a csuklya alól hosszú orr kandikál ki). Fojtott hangon utasítja a droidokat a november 4-ére előírt feladatokról. Néhány perc után eltűnik a hologram. Grievous felhívja Dooku grófját, aki éppen a Teve utcai rendőrpalotában tárgyal a coruscanti rendőrfőkapitánnyal (a főkapitány undorító, hüllőfejű lény a Gergenis bolygóról, a szájából fél percenként folyni kezd valamilyen szúrós szagú nyálka). A rövid, mobiltelefonos beszélgetés után Dooku a főkapitányhoz fordul, és közli, hogy vér fog folyni a coruscanti utcákon, ha nem engedélyezi a droidok Kossuth téri demonstrációját.

 

Folyt. köv.

 

urál Creative Commons License 2006.10.27 0 0 49

Te még évek múltán is azon fogsz agyalni, hogy miért nem mondott le Gyurcsány, azért, mert a nyilas csürhe zavarogni kezdett miután Orbán Viktornál elszakadt a cérna a példátlan vereségsorozata miatt és bosszúhadjáratba kezdett Magyarország ellen.

 

Na majd akkor gondolj vissza arra, amit most mondok neked: Azért nem mond le Gyurcsány és azért nem fog lemondani, mert most egy európai úniós tagállamot kell megvédeni ukranizálódástól. Merthogy az únióban a kormányok és kormányfők választások útján kerülnek hatalomra és nem az utca dönt róluk. Ezt addigra Orbán Viktor is meg fogja érteni.

 

Más választásotok amúgy sincs.

Előzmény: kijev (45)
Doppelstangel Creative Commons License 2006.10.27 0 0 48

Nem bizalmatlanságit kezdeményezett, hanem bizalmit. Van némi különbség a kettő között.


Erre az Alkotmány ad lehetőséget. Ha neked tehát az Alkotmánnyal van bajod, akkor kezdeményezz népszavazást eme passzus eltörlése végett, senki nem fog megakadályozni ebben.

Előzmény: Fatboy Slim (43)
kijev Creative Commons License 2006.10.27 0 0 47
Lenyűgöző, fantasztikus mély értelmű irásod feldolgozását elkezdtem, bár borsószem agyammal ez kicsit nehéz! Hol vagyok én hozzád! Semmit nem értek de egy Fidesz bérenctől mit is várhatsz ha nem a Hír tv-n hallom baromi nehéz bármit megérteni!
Előzmény: zuglo_14 (46)
zuglo_14 Creative Commons License 2006.10.27 0 0 46

:-))

 

"Boldogok a lelki szegények..."

 

Gondolom Te saját tapasztalatból beszélsz:-)

Ezek szerint boldog vagy?

Sajnos a lelki szegénységeden nem áll módonban segiteni, de valószinüleg igy van jól, mert lehet akkó már nem lennél boldog:-))))

 

"Ide juttatták az országott ahol most vagyunk! "

Igen:-)

 

Hogy kétségeid se legyenek elmondom hogy volt:-)

 

Volt egy bazi nagy teherautó, valamikor még K.u:1000 táján, aztán felpakolták az országot rá:-)))

 

Aztán nézték, hol van 2006?

 

Na most megtalálták:-))

 

Idehozták, és lepakolták:-)

 

És most itten van:-))))

 

Érted-e?:-))))

 

Előzmény: kijev (38)
kijev Creative Commons License 2006.10.27 0 0 45
Rád emlékszem más topikokból! Te vagy az aki mindenkit lenyilasoz, fasisztáz!Csak nem SZDSZ vagy? Szerintem te is rádöbbensz, hogy Felóval semmi nem fog működni ebben az országban Mielőtt a fejemhez vágod szerintem Orbánnal sem menne! A szociknak valami elfogadhatóbb emberrel kéne folytatni a kormányzást! De nem megy mert Gyurcsány hatalom mániás legalább annyira mint a Viktor.
Előzmény: urál (42)
kijev Creative Commons License 2006.10.27 0 0 44
Köszi a tárgyilagos, nyugodt hozzászólást.Vigyázz nehogy agyvérzésed legyen. Nem venném aszivemre.  Lehet, hogy nem a rendőrség a fő felelős hanem a Gyurcsány! Ha te nem vagy ez soha nem jut eszembe! Böszme ferkó mindent elkurt ebben az országban amit lehet. Igen megcsinálta!
Előzmény: zuglo_14 (40)
Fatboy Slim Creative Commons License 2006.10.27 0 0 43

Haggyátok már ezt a demagóg hazaárulózást... Milyen más eszközei lennének, ha itthon meghal minden kezdeményezése egy többségében baloldali parlamantben, ahol Gyurcsány bizalmatlansági szavazást kezdeményezhet és ezt a nép be is veszi?

 

OFF: Zuglóban megbuktatttátok az egyetlen értelmes politikust azért, hogy ne a Fideszre kelljen szavaznotok. Mi zavart? A sok bicikliút vagy a kultúrált környezet?

Előzmény: zuglo_14 (40)
urál Creative Commons License 2006.10.27 0 0 42

Persze.

 

Várhatóan megint jól kipicsázzák a nyilas csürhét. Viszont addig még van egy hetetek, szal találjatok ki valami izgit! A tank jó volt! Ha már úgy alakult, hogy heti rendszerességgel installáltok magatoknak egy nyilasverést legalább szórakozzanak egy kicsit a nézők!

Előzmény: kijev (-)
Doppelstangel Creative Commons License 2006.10.27 0 0 41
A gazdák tényleg nem balhéztak, mert lent vannak a nagybirtokaikon vagy Pesten az éttermekből irnáyítgatták a szerencsétlen fagyoskodó béreseiket, akik magukat a traktorokat vezetik.
Előzmény: kijev (32)
zuglo_14 Creative Commons License 2006.10.27 0 0 40

:-)

 

" Én ebben a fő felelőséget a rendőrségnek tulajdonítom!"

 

Én meg orbán hazaáruló viktornak (aljias: ultimatum illegitin vekker). ez itten a mondat végén, a pont. Ha esetleg NEM tudnád.

Előzmény: kijev (32)
ooloo Creative Commons License 2006.10.27 0 0 39

Ki

Mosolyogj ... ez a PoliDili ... hol voltak ezek a nickek, amikor mi már élcelődtük a Viktor baromságain és hol lesznek, amikor mi még ... :o))))

Be

Előzmény: zuglo_14 (33)
kijev Creative Commons License 2006.10.27 0 0 38
Szerintem most a fő kérdés, hogy mitcsinált az MSZP-SZDSZ koalíció 2002-től napjainkig. Ide juttatták az országott ahol most vagyunk! Ezt nem a Fidesz tette!!! Bár lehet hogy te ígylátod! Sajnállak mert mindent elhiszel! Boldogok a lelki szegények...
Előzmény: zuglo_14 (33)
zoldangyal Creative Commons License 2006.10.27 0 0 37
"Ne zavarjon, hogy a kijárási tilalmat és a statáriumot a Nagy Imre-kormány rendelte el, 1956 október 24-én.



Tovább."

Ne zavarjon, hogy az 1956. október 24-én elrendelt kijárási tilalmat október 25-én feloldották.
Idézet a Történelmi kislexikonból:
"Kossuth téri vérengzés, 1956. október 25-én a kijárási tilalom feloldása után az emberek ellepték az utcákat..."
Tovább
Előzmény: Doppelstangel (13)
Fatboy Slim Creative Commons License 2006.10.27 0 0 36
És milyen tudást remélsz tőlünk? Hol látod a hiányosságainkat?
Előzmény: zuglo_14 (33)
kijev Creative Commons License 2006.10.27 0 0 35
És ha negkapja a pénzt akkor mire kurja el? Cimboráknak adja! Én nem bíznék rá pénzt!
Előzmény: Qqberci (27)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!