Ismét bebizonyosodott, hogy a Fidesz jeles prominenseinél aljasabb és hazugabb szemétládákat nem hordott még a hátán a Föld. Miért? Dacára annak, hogy teleóbégatták a médiát, nem jelentették fel a miniszterelnököt.
Vihar egy pohár vízben családipótlék-ügyben Index 2008. 07. 07., 14:03 | Frissítve: 6 órája
Csúszott a júliusi családi pótlék kiutalása, ez pedig azt mutatja, válságos helyzetben van az ország, válságban van a gazdaság; a kabinetnek pedig ideje volna elgondolkodnia azon, hogy tud-e kormányozni - ezeket az ítéleteket fogalmazta meg mai sajtótájékoztatóján Soltész Miklós KDNP-s képviselő, holott a járandóságokat minden érintett időben megkapja vagy már meg is kapta.
1963. július 23-án született Budapesten. Nős, felesége a háztartást vezeti, és négy gyermeküket neveli.
1981-ben a budapesti Piarista Gimnáziumban érettségizett. 1988-ban az Ybl Miklós Építőipari Műszaki Főiskolán városgazdász üzemmérnöki diplomát szerzett. 1994-től 2000-ig a Wastl Kft. kereskedelmi vezetője. 1994-től a Cisztás Fibrózisban Szenvedő Betegek Országos Egyesületének főtitkára. Mérnöki munkája mellett 1996 és 1998 között az V. kerület alpolgármesterének személyi titkára. 2000. júniustól 2002. májusig a Közlekedési és Vízügyi Minisztérium miniszteri kabinetfőnöke.
1997-ben a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség budapesti alelnökévé, majd 2000-ben országos ügyvezető titkárává választották. 1998-tól a Fővárosi Közgyűlés Fidesz-MKDSZ-MDF képviselőcsoportjának tagja; 1998-ban Budajenőn is önkormányzati képviselővé választották. Miniszteri kabinetfőnöki kinevezésekor, 2000-ben mindkét önkormányzati mandátumáról lemondott. A 2002. évi országgyűlési választásokon a Fidesz-MDF közös országos listáról szerezte mandátumát. 2002. október 20-án Budajenő polgármesterévé választották. A 2006. évi országgyűlési választásokon Pest megyei területi listán szerzett mandátumot. 2006. május 30-tól az ifjúsági, szociális és családügyi bizottság alelnöke, a FIDESZ-KDNP frakciószövetség Népjóléti Kabinetjének vezetője.
Vegul is ahol komcsi ugynokok (Sz.K.) voltak a csaladban miert ne hazudnanak?
Vitézy Dávid (Orban viktor unokaoccse!) szombaton a Hírszerzőnek azt nyilatkozta: névtelen BKV-s forrásokból jutott a levelekhez, szerdán viszont már azt állította: az e-maileket a BKV-nak korábban tanácsokat adó AAM-től kapta, amelyeknek rálátása volt a cég teljes levelezésére. A BKV szerint nagy kérdés, hogy miért változott meg az állítás szombatról szerdára?
A fent említett sajtótájékoztatón nyilvánosságra hozott és kiosztott magánlevelezés dátuma (2008. május 19.) szerint a - a valószínűleg manipulált - magánlevelek jóval azutáni keltezésűek, hogy a BKV és az AAM Zrt. szerződést bontott (2008. április 23.)
Az AAM anyagok tehát véletlenül sem tartalmazhatják az említett magánlevelezést, így Vitézy Dávidhoz sem kerülhettek ezúton - szögezi le a közlemény.
Hazug fideszest hamarabb utolerni...igaz mit szamit az mas... Az orok-dajcs
Marton Istvánnak kell a 220 lóerő MTI/ Index 2008. május 19., hétfő 17:28
Nagykanizsa megyei jogú város polgármestere zokon vette, hogy a sajtó a hétvégén negatív színben tüntette fel az új szolgálati autó beszerzését. Az "öreg vagyok már, és szeretem a biztonságot és szeretem a kényelmet" indoklást először letagadta, majd kontextusából kiragadottnak nevezte.
.....Marton István a tájékoztatón kiosztott írásos anyagban is megfogalmazta, hogy megkéri a sajtó munkatársait, ha idéznek tőle, akkor azt írják le, amit pontosan mond, minden elferdítés nélkül. Az "öreg vagyok már, és szeretem a biztonságot és szeretem a kényelmet" sem így hangzott el, utalt arra, hogy szombaton az MTI-nek miként nyilatkozott. Miután a távirati iroda tudósítója a sajtótájékoztatón lejátszotta a szombati telefonbeszélgetés hangfelvételét, amelyben az elhangzott mondat is szerepel, a polgármester annyit mondott, hogy más volt a szövegkörnyezet.
Pokol igenis létezik - Nyílt levél Semjén Zsoltnak Népszabadság 2008. május 5.
Nyílt levélben fordult Semjén Zsolthoz, a Kereszténydemokrata Néppárt elnökéhez Birtalan Balázs, az Öt Kenyér Keresztény Közösség a Homoszexuálisokért mozgalom vezetője. Ebben "mint okleveles teológushoz" fordul, segítségét kérve egy logikai-erkölcsi probléma megoldásához, amelynek fókuszában a hazugság áll.
...a szemembe nézve ígérted meg, hogy egyértelműen támogatni fogod a melegek (beleértve a melegek párkapcsolatának) jogegyenlőségét" - idézi föl levelében Birtalan Balázs.
Birtalan kitér arra: a parlament tavaly - Semjén nemleges szavazata ellenére - megszavazta a bejegyzett élettársi kapcsolatról szóló törvényt, ugyanazon tartalommal, amelyről a KDNP elnöke korábban neki azt állította, hogy azzal egyetért. A KDNP most az AB-hez fordult, hogy semmisítse meg a kérdéses törvényt.
Én azt értem,hogy itt vannak szent ikonnak számító nickek,mint,te is,törölhatatlen valóddal,kihez a moderáció nem nyúl....
de miért nem tudsz úgy megszólalni,hogy ne becsmérlő jelzőkkel illes másokat..amit a MM-szerint itt tiltani kellene............
pl-mikor engem pofátlan kétszínűnek neveztél,a mod topicban az erre irányuló jelzésem eltűnt,jellemzően,de már megint így botlok beléd,mint mindíg...na utoljára szóltam hozzád...........
Indian : Ismét bebizonyosodott, hogy a Fidesz jeles prominenseinél aljasabb és hazugabb szemétládákat nem hordott még a hátán a Föld. Miért? Dacára annak, hogy teleóbégatták a médiát, nem jelentették fel a miniszterelnököt.
Nezzuk megint mivel uszitanak?!
Itt már mindenki lehallgatható ápr. 21. 14:33
Levelet kapott Kósa Lajos, rajta minősítés: titkos. A fideszes politikus szerint a borítékban lapuló kormányhatározat lehetővé teszi, hogy lehallgassák az önkormányzatokat és a területfejlesztési szervezeteket, pontosabban a teljes magyar politikusi gárdát. És persze a határozat alapján igazságügyi miniszteri aláírással lehet mindezt végrehajtani. A fideszes politikus szerint ez alantas módszer, a demokrácia megcsúfolása.
Csak igény esetén véd az NBH ápr. 21. 14:35
Szilvásy György titokminiszter visszautasította, hogy a kormány bárkit le akarna hallgatni. Ráadásul a Kósa által citált jogszabályt az Orbán-kormány ideje alatt fogadták el, s az önkormányzatokat 1998 és 2002 között a Fidesz-kabinet is nemzetbiztonsági védelemben részesítette.
"Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője csütörtöki közleményében azt írta: pártja hasonló szigort vár el az MSZP-től is, amely még mindig fontos pozícióban tartja például a holokauszt áldozatain viccelődő Zuschlag Jánost vagy a "Fidesz kettes számú díszzsidajáról" írogató Pásztor Tibort."
2006. november 24. 15:18
Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője : A Fidesz elnöksége a szükséges intézkedéseket megtette az egyik országos bulvárlapban SS-egyenruhában látható Fidesz-tag azonnali kizárása érdekében. Egy demokratikus párt tagja - még ha viccelődésnek gondolta is - ilyen dologgal nem viccelhet.
Eddig ment a Dec5-i nepszavaas kell a szekelyekert. ma mar szo se lehet rola, hanem bizzanak Istenben...ize Orban Csaba-kiralyfiban aki majd onhatalmulag megadja nekik a nep elleneben is csak legyen nekik 2/3-uk.
Igen, igaz mint az Hogy Orban terrorista (nyitotta Indian) Vagy hogy szemet tetu (nyitotta Indian) Vagy hogy milyen koraltoltak a Kurucz telefonosok (nyitotta Indian)