Jelenleg a met.hu minimumai a hétre Debrecen, Pécs, Györ, Szeged, Budapest -6, Miskolc -10. Persze Zabarban biztos lesz -15, a bükki töbörben meg -25, úgyhogy végeredményben igaz lehet
Ez akkor müködik, ha alany feladja a héját, ha jól látom. Ennél biztosabb az angolnyelves
bár volt aki-tanár a kertészeti egytemen Bp-en- a sima párositást ajánlotta---ennél jóval hosszabb felülettel- kisebb a sem, könnyebben gyógyul, viszont "izgalmasabb" kötözni, hogy közben el ne mozduljon.
Nekem ilyenkor hiányzik a "harmadik kezem", de tényleg jobb. Itt több a seb
Sok gyümölcsfának duzzadnak már a rügyei a kertben. Vettem 2 cseresznyefát is, azoknak is zöldellnek a rügyei. A gombostűfejnél kétszer nagyobbak és világoszöldek. Nem tudom hol tárolták őket, de január végén megindultak.
Holnap, február elsején elkezdem megszedni az oltóvesszőket, aztán március 10-20 körül szerintem már lehet oltani. Másfél hónapot kibírnak a hűtőben.
Nekem néhány ismeretlen hovatartozású magoncon kívül Feketicsi van. És az ízlik legjobban. A Pándyért nem lelkesedem annyira, jobban szeretem, ha egy meggy festő levű.