Keresés

Részletes keresés

schmo Creative Commons License 2006.11.13 0 0 9

Szia !
Saját tapasztalat?
Ha igen, akkor kérdeznék még... Körbenéztem a neten, és a tesztidőszak alatt sokan irták, hogy gyakran lefagy a müsor, több perc, mire újraindul, és az internet se megy közben... Ez azóta már nem probléma?

Előzmény: agabe (8)
agabe Creative Commons License 2006.11.13 0 0 8

Nincs különbség a minőségben, ha a kábeltv-d hibátlan minőségben jött eddig. Ha voltak benne zizis részek, meg néhol gyengébb volt a jel, akkor ahhoz képest van javulás, mivel minden csatorna zajmentes éles képpel jön, de a DVD-nél ez nem lesz jobb (mostanában), és gyengébb csatornáknál blokkosodás előfordulhat.

Nem is ebben tud versenyezni a kábeltv-vel, hanem az egyéb szolgáltatatásokban (szolgátatótól függően felvételi lehetőség, time-shifting, digitális műsorujság, információk a müsorokól, gombnyomással kölcsönözhető filmek), meg együtt kínálják nettel, esetleg telefonnal, és a 3 egyben olcsóbb mint külön-külön.

Egy hátránya azért van a kábeltv-vel szemben, mégpedig, hogy egyszerre csak egy Tv-n nézhető, a több tv-hez több beltéri egység kell, ami nem is olyan drága (havi plusz 800 Ft), de nem biztos, hogy az ADSL vonal bír egyszerre 2, vagy esetleg 3 adásnyi sávszélességet.

joula1 Creative Commons License 2006.11.13 0 0 7
Van valami tapasztalatok? Esetleg részt vett valaki a tesztelésben (T-Home TV vagy TVtévé)? Igazából az adás minősége érdekelne. Van-e különbség a hagyományos kábel tv-hez képest?
agabe Creative Commons License 2006.11.12 0 0 6

Van rajta védelem (már az adáson amit küldenek a set-top boxba), ezért simán nem lehet felvenni róla, de van olyan "jeltisztító" amivel ez semlegesíthető, azután vehetsz fel amit akarsz róla.

Előzmény: Ladiladida (3)
schmo Creative Commons License 2006.11.11 0 0 5

Esetleg valaki, aki már szerződött is?

szasza_hungary Creative Commons License 2006.11.07 0 0 4
ajánlom figyelmetekbe a t-home.hu oldalt ahol beindult a szolgáltatás.
Ladiladida Creative Commons License 2006.11.03 0 0 3
A setbox vagy nem tudom hogy nevezik merevlemezéről hogy lehet átvenni a filmet más vincsire? Valahogy biztos lehet. Vannak-e rajta kivezetések? Gondolom értelmetlen lenne megakadályozni az átvétel lehetőségét.
ed37 Creative Commons License 2006.09.28 0 0 2

"nem lehet harmadik fél részére információkat szolgáltatni"

 

Akkor mégis minek ez a  topik???

Előzmény: agabe (-)
agabe Creative Commons License 2006.09.25 0 0 1
?
Előzmény: Törölt nick (0)
agabe Creative Commons License 2006.09.25 0 0 topiknyitó

Most még csak tesztidőszak van (2 szolgáltató jelenleg), ezalatt pedig nem lehet harmadik fél részére információkat szolgáltatni, ezért amíg a tesztek folynak még csak arról szólhatnak itt  akiket érdekel a téma, hogy kell-e az újabb technikai megoldás a tvzésre, mi az amit máshogy nem lehet igénybe venni, vagy ez is csak újabb mesterségesen keltett igény (nem itthon kezdődött és nem régen, de már eljutott hozzánk is) amiről azt gondoljuk kell nekünk.

Amint vége a teszteknek, a használatukról és tapasztalatokról, különbözőségekről is lehet majd írni, akinek még nincs, könnyebben választhat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!