Keresés

Részletes keresés

Hostel Creative Commons License 2006.08.22 0 0 131
A Kádár-vitézeket nem tanították meg rá, hogy a kettő nem ugyanaz.
Előzmény: Törölt nick (126)
banánfa Creative Commons License 2006.08.22 0 0 130
tökmindegy, hogy nevezik szerencsétlent, ettől már nem támad fel
Előzmény: Törölt nick (126)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.22 0 0 129
nem lehet altalanositani. 139 cm magas akkori 84 eves marcona anyosom nyakabol fenyes nappal Bp-en szakitotta le aranylancat egy a kocsijabol kiugro allat.
Tavasszal Mo.-on keso este kocsim sztrajkot jelentett be, keres nelkul ismeretlen fiatalember nagyon szimpatikus kedvesevel kerdezte, hogy tudna-e valamiben segiten. Felajanlotta, hogy szerez trailert es elvisz minket Becsbe, csak a trailer dijat es a benzinktg-et kerte ellenszolgaltataskent. Joval ejfel utan leraktuk a kocsim a szerelomnel, es az altala kert nevetsegesen alacsony osszeg feletti "halam jelet" is ugy kellett ra tukmalnom.
tommmmmmmm Creative Commons License 2006.08.22 0 0 127

ebből is látszik, hogy nem egy alapjában véve alávaló népség vagyunk, hanem az elmúlt 50 év tett minekt ilyenné..

 

és a nagyon nagy baj az, hogy a mai napaig nem fordul meg ez a tendencia.

sőt!

a kormány maga mutatja a jó példát, élén a tisztességes munkával többmilliárdos vagyont fölhalmozó miniszterelnökkel és azzal, hogy olyan embert nevez ki többezer milliárd forint elosztására, aki tudvalevőleg a saját hasznára tett tönkre emberek tucatjait, álá hajdúbét álá gordonka...

 

asszem a mi életünkben komoly változásra nem lehet számítani...

még jó ideig szar népség maradunk...

Előzmény: Bekö Tóni (110)
Hostel Creative Commons License 2006.08.22 0 0 125
Sőt kötszer.
Előzmény: Hostel (124)
Hostel Creative Commons License 2006.08.22 0 0 124

:))

Azt nem kötésnek hívjuk?

Előzmény: mocskos ruca (123)
mocskos ruca Creative Commons License 2006.08.22 0 0 123

hát nem a nyakamra.....

 

az elütött kisfiú vérzésének az elkötéséhez

Előzmény: Hostel (120)
Konnektororrú Creative Commons License 2006.08.22 0 0 121
"NO-ban pedig volt, aki kenyeret és ivóvizet lopott..."

Biztos volt, de én több olyan filmfelvételt is láttam, ahol a dagadt néger a betört kirakatból lépett ki egy nagy tévével/magnóval/valamivel a vállán. Meg olyan filmek is voltak, ahol a niggercsorda ment a kihalt utcán oszt lövöldözött összevissza, tisztára, mint a libériai meg sierra leone-i filmfelvételeken.
Előzmény: morticia addams (99)
Hostel Creative Commons License 2006.08.22 0 0 120
Miért kiabáltál kötelet?
Előzmény: mocskos ruca (113)
morticia addams Creative Commons License 2006.08.22 0 0 118
hüle...:))))))) má' bocs:))))
Előzmény: PuPu (116)
morticia addams Creative Commons License 2006.08.22 0 0 117
mikor a tolvaj a földön fekvő lányt húzta maga után aki kétségbeesetten kapaszkodott a táskájába

most kirázott a hideg:((( egyik legkedvesebb barátnôm ugyanígy vonszolódott, amikor kirabolták Budán, éjfél tájban...:(

de annak a sztorinak lett egy pozitív hozadéka: szegénykém az útra menekült ki, ott stoppolt le autósokat: egy mikrobusz állt meg, három melós sráccal, meg egy kisautó, valszeg munkából hazaigyekvô rendszergazda-kinézetû fiatal pasival. mindannyian a rablók nyomába eredtek, akiket ugyan nem sikerült elfogni, de azok a táskát végül eldobták, így meglett...

ami szomorú: utóbb derült ki, hogy voltak gyalogos szemtanúk, akik látták a jelenetet, mégsem mentek oda segíteni, barátnôm kiabált is segítségért, mégsem hívott senki rendôrt, még a környezô házakból sem...

(kiegészítô infó, annak, akit illet vagy érdekel: a két suttyó nem cigány volt, hanem 20 év körüli, jólöltözött magyar gyerek)
Előzmény: régi vendég (109)
PuPu Creative Commons License 2006.08.22 0 0 116

Éléjen a Haza, - ezt meg elviszem haza...:O)))))))))

Az a kép hol van, amikor az ötletes forradalmár a táskával a hóna alatt sebesen kivágtat Rábafüzesnél?

:O)))))

Előzmény: Bekö Tóni (110)
morticia addams Creative Commons License 2006.08.22 0 0 115
ez nagyon gáz:((
Előzmény: mocskos ruca (113)
morticia addams Creative Commons License 2006.08.22 0 0 114
Ilyen is volt, ez tagadhatatlan, hálistennek.

de volt más is, csak arról eddig még nem illett beszélni.

minden forradalomnak megvan a maga csôcseléke. a mieinknek is:/
Előzmény: Bekö Tóni (110)
mocskos ruca Creative Commons License 2006.08.22 0 0 113

van ilyen is...

 

az én személyes tapasztalom...két gyerek bringázott az úton,és az egyik  beakart kanyarodni,azaz be is kanyarodott,az autós elütötte,ment 80-nal az autós.

a házunktól nem messze történt,mindent láttam,kirohantam,remegve persze,mint egy kocsonya,a gyerek sokkos állapotba volt,(persze én is),de mondtam ne mozduljon,ráadásul a testvére is örjöngött,őt  le kellett fognom...majd ölben fognom...kiabáltam,hogy kötelet,a vérzést elállítani,kiabáltam segítségért,nem állt meg semmi,mentek tovább az autósok..pár perc múlva jött pár férfi kötéllel,...és vagy 6 autót,közben a nem elütött gyerekkel próbáltam leinteni az autókat,egy sem állt meg.a telefonomon hívtam a mentőket,de vagy harmadszorra sikerült benyomnom a gombokat...

 

mentő kiérkezett,majd a rendőrség.

folyt a helyszínelés,rendőröket mit sem számba vetve az autósok mentek mint az örültek..eccerűen arra nem volt türelmük az autósoknak,hogy befejezzék a helyszinelést,ledudálták a rendőröket...

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: morticia addams (103)
morticia addams Creative Commons License 2006.08.22 0 0 112
1. nem vitattam, hogy NO-ban is lehetett közönséges bûnözô

2. mi bizonyítja számodra, h a trafóság egyenes következménye/mellérendelt állapota a közönséges bûnözôi lét???

3. nem ismerem a NO-i CityBusinesst, de azért megkurkásznám, nem-e erôsen déli fehér, republikánus orgánum-e...mert akkor kb. annyira releváns a véleménye, mint a kurucinfósoké. azaz 0.
Előzmény: Törölt nick (101)
Bekö Tóni Creative Commons License 2006.08.22 0 0 110
Volt mikor volt tisztesség. Igaz annak 50 éve volt.
régi vendég Creative Commons License 2006.08.22 0 0 109
ebben az országban egy földön fekvő ember mellett 10ből 9en simán elmennek úgy, hogy nem az én dolgom, hajléktalan, mit kezdjek vele, részeg stb előítélettel. konkrét példa: egyik ismerősöm táskáját le akarták tépni a hátáról egyik este a blahánál, a buszmegállóban voltak emberek, és mégsem segített neki senki mikor a tolvaj a földön fekvő lányt húzta maga után aki kétségbeesetten kapaszkodott a táskájába.

ez a fosztogatás ügy meg olyan furi. csak ott fosztogattak? itt budán is volt a várban népművészeti vásár és itt meg nem? ilyen helyekre sok zsebes is megy akik esetleg kihasználták a kínálkozó jobb alkalmat, de az is lehet hogy ez egyszerű kamu. vagy csak egyszerű tömegpszichózis volt és az emberek vittek magukkal mindent amivel védhették magukat a tömeg, a szél, és az eső ellen.
Előzmény: mocskos ruca (97)
rarabel Creative Commons License 2006.08.22 0 0 108
A népszerű utcai harcos, makjkabeus, Tasnádi Péter is az.
Előzmény: Törölt nick (105)
Bimbum Creative Commons License 2006.08.22 0 0 106
Ennek ellentmond az tény, hogy senki sem tett feljelentést. A biztosító kéri a rendőrségi jegyzőkönyvet.
Előzmény: Törölt nick (94)
anyabanya Creative Commons License 2006.08.22 0 0 104
ugye arra válaszoltam, hogy mit is nem tesz egy igaz magyar...erre mondtam, hogy igaz magyar mint olyan nincs, legfeljebb igaz ember, aki egyébként m,agyar, de, hogy mit tettem volna, ha tudván tudom, hogy semmi extra veszélybe nem esek csak vízes leszek, hát ugrom....Amugy mentem én már be házba 8 honapos terhesen, mert bent sikoltozott egy pasas, hogy segítség, gyilkos...aztán nem is az volt csak verekedés, de bementem és nem gondolkoztam (az esetben nem mentem volna be)...AMugy meg nem vagyok egy hös, csak amolyan hétköznapi ember...
Előzmény: mocskos ruca (82)
morticia addams Creative Commons License 2006.08.22 0 0 103
én sem ismerem a Tiszát, állítólag gyönyörû -és veszélyes
de akkor sem tudom, miért nem fogtak össze, legalább megpróbálni segíteni, és ez a legsúlyosabb...

Cannes mellett láttam egyszer egy balesetet -motoros gyerek ott feküdt vérzô fejjel, a rendôrök, mentôk még sehol, de a forgalmat, úgy, ahogy volt, fürdôruhában, már egy középkorú nô terelgette -egyszer az egyik sávot, máskor a másikat elengedve. voltak segítôi is, szintén egyszál gatyában, szóltak az autósoknak, hogy most lépésben...és minden autós hallgatott rájuk. a motoros körül meg max. hárman ügyködtek-tehát csakis az volt a közelében, aki ténylegesen tudott valamit segíteni, nem pedig a bámészkodó tömeg.

S ugyanígy -h nehogymár az legyen, h bezzeg milyen faszagyerekek az emberek külföldön, és milyen mocskok vagyunk mi-, láttam már kiszedni fejreállt autóból embert itthon is, vidéki vállalkozót még a mobilozás hajnalán a saját "bunkofonját", kocsiját bevetni, csak hogy segíthessen - szóval, ha van rá jó szándék, megszervezhetô valami -függetlenül az eredménytôl.
Előzmény: mocskos ruca (97)
14-69 páncélvonat Creative Commons License 2006.08.22 0 0 102

Hát ha tényleg ez történt akkor szégyen. Azért leírom a saját sztorimat is azért hogy mennyire közömbösek az emberek. Állok a buszmegállóban, bambulok, a távolsági busz késik,  az emberek jönnek mennek, egy fiatalember loholva,  közben a zsebébe nyúlva kiesik valami fémes. ( Tán a kulcsai nem láttam mert viszonylag messze volt. ) Mindenki látja, de senki nem szólna, hogy fiatalemebr valamit elejtett. Közömbösen tekint mindenki és amikor a fiú mellém ér szólok neki: fiatalember valamit elejtett. Visszamegy elmegy mellettem és megköszöni. Furcsa, hogy aki a közvetlen közelében állt miért nem figyelmeztette.

morticia addams Creative Commons License 2006.08.22 0 0 99
ide kívánkozik az, hogy szarházi mindenütt van, nemtôl, kortól, bôrszíntôl, pártállástól függetlenül.

amúgy a New Orleans-i példa szvsz nemigazán jó ide: azzal együtt, hogy nyilván ott is voltak/vannak gengszterek, az ottani szitu sokkal súlyosabb volt - magukra hagyott emberek tömegei vártak napok óta bármilyen segítségre, hiába'... szóval van azért különbség aközött, hogy katasztrófahelyzetben kenyeret, vagy DVD-lejátszót lopsz. NO-ban pedig volt, aki kenyeret és ivóvizet lopott...
Előzmény: Konnektororrú (90)
nagyész Creative Commons License 2006.08.22 0 0 98

Ahol tömeg van ott megjelennek a bűnözők is prédára várva. És ki is használják az alkalmat. Ilyesmik más országokban bekövetkezett katasztrófák esetén is megtörténtek még a gazdag "Nyugat"-on és Amerikában is! Természetesen azért kell erről most ennyire felfújva szövegelni, hogy eltereljék a figyelmet a kormányzat és Budapest városvezetésének a felelősségéről! Gyurcsány úgy eltűnt, mint szürke szamár a ködben, Demszky meg elhárítva magáról mindent, a kormányzat felelősségét emlegeti.

 

No, de mit lehet várni tehetségtelen, jellemtelen emberektől, akik magasabb szinten, büntetlenül csinálják a fosztogatást?

mocskos ruca Creative Commons License 2006.08.22 0 0 97

részben...nem tom elítélni,meg el is..

 

azt nem értem,mért nem fogtak össze???

 

egységben az erő!!!!

 

nem volt egy talpraesett egyén,ki írányítson,vagy....

 

de sajna már kár ezen agonizálni,megtörtént:(((((

 

nem ismerem a Tiszát,de sok jót nem hallottam róla,csak,hogy gyönyörű,de ez úgy láccik kevés:((

Előzmény: morticia addams (96)
morticia addams Creative Commons License 2006.08.22 0 0 96
nem. alapvetôen vízimentôi tapasztalat is kellett volna ide, sôt.
tehát nem tudom én sem 1000%-ban elítélni a tömeget. azt inkább, hogy szájtátva bámulták -sztem még a saját gyerekeik szemét se takarhatták el.

ugyanakkor: legalább meg lehetett volna próbálni...
Előzmény: mocskos ruca (95)
mocskos ruca Creative Commons License 2006.08.22 0 0 95

sztem,itt nem arról volt szó.hogy ki úszik jobban...

 

hanem maga a folyó hatalmáról.az örvényről....

 

hiába úszom én jól,ha lehúz az örvény....

 

és,hiába tom,hogy nyugodtnak kell lenni,megvárni míg levisz,akkor feldob a víz egy idő után,de a félelem eluralkodik az emberen...

 

szal itt nem eccerű utána úszásról volt szó,nem???hm??

Előzmény: morticia addams (87)
Tony Creative Commons License 2006.08.22 0 0 91
Miért a tömeget nem fosztogatják!?
Konnektororrú Creative Commons License 2006.08.22 0 0 90
Én szeretném tudni, hogy pontosan mi történt, raboltak-e egyáltalán valóban, vagy "csak" tört-zúzott a bepánikolt tömeg, és csak a kereskedők nagyítják fel a kárukat, és az "elrabolt" pénz valójában nagyon is megvan (khm, biztos helyen). És ha tényleg raboltak, akkor vajon kifélék (részeg huligán barmok, netán cigányok, vagy esetleg jólszituált, józan urak-hölgyek). És egyáltalán, kire alapoz az eleve finoman szólva sem pártatlanságáról híres Index cikke? "Egy kézműárus", "egy szemtanú", mint forrásmegjelölés: ez így lófaszkolbász, akár a túlbuzgó újságíró is kitalálhatta, vagy akár valami szemét rémhírrel is bombázhatta a jóhiszemű, ám nem kellően alapos újságírót. Főleg, hogy Schön Péter szerint a rendőrséghez nem érkezett semmilyen bejelentés. Van itt valaki SZEMTANÚ, aki SAJÁT SZEMMEL látta az eseményeket??? Nagyon érdekelne a beszámolója!!

Sajnos egyébként körülbelül ugyanakkora esélyt látok arra is, hogy csakugyan fosztogattak, mint arra, hogy nem. Ezt nagyon fáj kimondani, mert amikor láttam a tévében, hogy New Orleansban a négerek lüvöldöznek meg egész áruházakat pakolnak ki, azt gondoltam, hogy nálunk biztos nem ez a szarházi tempó lenne hasonló esetben. De most jobban végiggondoltam, és dehogynem lehetséges a dolog.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!