Keresés

Részletes keresés

Kjiszti Creative Commons License 2006.09.24 0 0 48

ohhh, hát most irulunk-pirulunk, szerencsére azóta megjött a hangom, és mostmár nem"kiskutyavonítással" köhögök:), bár reggel újfent nem jött egy hang se, de 5 vagy hány tea segített...remélem szombatra teljesen rendben elsz a hangom, és tudok majd nektek ordítozni teljes erőbedobással:)

szombatra meg annyit, h meg kell vernetek őket, vagytok ti olyan jók:) és ha egy kicsit is elfáradtok majd meccs közbe, nézzetek ránk egy pillanatra, jusson eszetekbe h mi miattatok vagyunk, és CSAK miattatok csináljuk.....szóval GO WOLVES JUNIORS!!!!!!! 

Előzmény: 1990 Cupák (45)
kupakfej Creative Commons License 2006.09.24 0 0 47

Csatlakoznék Cupákhoz és Shrekhez. Köszi a tegnapi támogatást. Jól esett. Csak így tovább.

Máté TE

B.Bee Creative Commons License 2006.09.24 0 0 46
Na fiúk... :) Erre csak annyit tudok mondani, h KÖSZI, ez NAGYON jól esett!!! Nem is ragozom tovább. :)
Előzmény: Davee17 (44)
1990 Cupák Creative Commons License 2006.09.24 0 0 45

Csatlakoznék Shrekhez, nagyon jók voltatok tegnap, (sokkal jobbak, mint mi)

És mégegyszer szeretnéám megköszönni, hogy többen meg is sérültetek miattunk( izomláz, kékfoltok, elment hang):)

Davee17 Creative Commons License 2006.09.24 0 0 44
Lányok! Köszi a tegnapi szurkolast... jól esett;).
Tök sokat jelent nekunk az, h ti vagytok nekunk...:)
ezt most jol megmondtam de azert remelem ertitek mire gondolok...
még ha nem is modnja mindenki... jó h sajat csapatunk van...
Sokat segitetek. és ezt KÖSZI!!
Nira-chit Creative Commons License 2006.09.22 0 0 43

sziasztok!

ugyesen hnap! ;)

kedves Aktivator!

kuldtem mailt,de vmiert hibauzenetet kaptam vissza. :S ha nem kapta meg a levelet,kerem szoljon,probalkozom meg parszor. ;)

jo utat!

es epsegben hazajonni! ;)

Kjiszti Creative Commons License 2006.09.21 0 0 42

lemaradt h a Sport1-en:D

amúgy mi végig a pályán voltunk, még a szünetben sem voltunk az öltőzőben

puszi

Előzmény: Kjiszti (41)
Kjiszti Creative Commons License 2006.09.21 0 0 41

Lányok, fiúk, mindenki!

Aki ma lemaradt a Blue Bowl harmadik heti összefoglalójáról, az szépen holnapra állítsa be videóját, mert holnap 11:45 (délelőtt, nem este:P), megismétlik!!!!

puszi mindenkinek

farkaslány Creative Commons License 2006.09.18 0 0 40
Szuperül vettétek ki részeteket a "nagyok" buzdításából is!
Minden cikkben, amit a mérkőzésről írtak elragadtatásukat hangoztatják a nézők és a játékosok is (ők főleg a szünetben az öltözőtökben látottak miatt! :)
Csak így tovább! Gyógyulgassatok, mert szombaton minden eddiginél nagyobb szükség lesz rátok!

Go Farkaslányok!
rejbike Creative Commons License 2006.09.14 0 0 39
ennek igazán örülünk kriszti ugyanis számítunk rád,és szeretünk!!!!:-P
Előzmény: Kjiszti (38)
Kjiszti Creative Commons License 2006.09.12 0 0 38
Ma voltam doktornál, és a nyirokcsomóm kicsit meg van dagadva, csütörtökig írt ki, de azt mondta péntekre kutya bajom lesz, megkérdeztem tőle: és edzésre is mehetek:)
Huankara Creative Commons License 2006.09.06 0 0 37

Az én mottóm: "Egy mindenkiért! Mindenki énértem!";)))) És kész....

Előzmény: Anabolic (36)
Anabolic Creative Commons License 2006.09.05 0 0 36
Így van, ezt a közönségtől kaphatod. A közönség pedig vagy magától, vagy a cheerektől, vagy a kommentátortól csinálhatja.

Na de akár le is zárhatjuk ezt a témát, csak azt akartam tisztába tenni, hogy a cheerek a meccsen nem közvetlenül a játékosokért vannak,hanem a szurkolókért. Közvetve persze lehet hogy igen. De ez már más tészta. :)
Előzmény: 1990 Cupák (35)
1990 Cupák Creative Commons License 2006.09.05 0 0 35

Nos, az arany középút:D

A cheerek azért vannak h a közönség élvezze a játékot, ne unatkozzon a szünetekben, és hogy a közönség aktívan szurkoljon a játékosoknak...

Nekem például úgy jobb pályán lenni, hogyha szól a Def. Go, vagy a farkasok vagy akármi..:)

Anabolic Creative Commons License 2006.09.05 0 0 34
Természetesen fontos hogy vannak-e, de a mérkőzésen nem a játékosoknak vannak. Ami nem baj, mivel akkor a játékosok játszanak, a cheerek meg popsit ráznak - a közönségnek.
Előzmény: cheer_girl (33)
cheer_girl Creative Commons License 2006.09.05 0 0 33

anabol!

az addig rendben, h a fiúk mással vannak elfoglalva és úgyse a cheereket figyelik, de szntem ettől még a többségnek számít, h vannak-e egyáltalán. (egy részének biztos, ezt te is tudod)

tehát a cheerek nem csak a közönségnek vannak

Előzmény: Anabolic (32)
Anabolic Creative Commons License 2006.09.05 0 0 32
őőőőőőőőőőő, egy kis hozzáfűznivaló. Akik a pályán játszanak, azoknak kukk mindegy hogy van-e vagy nincs pom-pom csapat. Azon egyszerű oknál kifolyólag, hogy mással vannak elfoglalva. A cheerleaderek a közönségnek vannak.
Előzmény: farkaslány (31)
farkaslány Creative Commons License 2006.09.04 0 0 31
Annyira izgultam értetek, mint a fiamért a pályán! De felesleges volt!

Valamennyiönket megleptetek ezzel a csodálatosan aktív buzdítással!! Csak így tovább!!!! Jó volt rátok nézni!

A fiúk eredményén is meglátszik a nagyon kemény munkátok eredménye!!!

Nagyon csinos volt az egységes felszerelésetek, sminketek! Ámulattal csodáltuk a gúláitokat, mozgásotokat!

Gyakoroljatok továbbra is ilyen szorgalmasan, mert a fiúknak külhonban a jelenlegi helyzetben még nagyobb szükségük lesz a szurkolásotokra!

Go Wolves Juniors! Go Farkaslányok!
kis cica Creative Commons License 2006.09.04 0 0 30

Csajok nagyon ügyesek voltatok ! Le a kalappal ! :)))) Gratula nektek !!!

Pussz : Niki

Huankara Creative Commons License 2006.09.04 0 0 29

Húhúhúhúhú, de nagyon ügyesek voltatok;)))) Öröm volt nézni Benneteket;))

Hajrá, FarkasLányok!

abbcenter.amerikai.foci Creative Commons License 2006.09.03 0 0 28

sziasztok lanykak!

ugyik voltatok, es itt vannak az igert kepek: www.abbcenter.com/amerikai_foci ezen belul a kepgaleriaban.

ciao

maximilien#12 Creative Commons License 2006.09.03 0 0 27
Sziasztok!
Szeretném én is megköszönni,h ott voltatok velünk és buzdítottátok a közönséget és nem utolsó sorban minket!;)
Volt időm nézni is titeket és nagyon ügyesek voltatok!;)
Bencsics Márk #5
wolf_fan Creative Commons License 2006.09.02 0 0 26

Sziasztok Lányok!!!

Szeretném a csapat nevében megköszönni h szurkoltatok nekünk!!!

várunk titeket legközelebb is!

Dani TB#30

farkaslány Creative Commons License 2006.09.01 0 0 25
SOS segítségre lenne szükség!!!!!
Holnap sajnos nem lesz eredményjelző a juniorok mérkőzésén, de nem tiltja semmi,hogy a szurkolók a kezükben tartott számokat magasra tartsák.
Gyors megoldásokat várnék. Légyszi segítsetek! Most van nagy szükség a 12. játékosra!!!
rejbike Creative Commons License 2006.09.01 0 0 24

Köszönjük szépen Kedves Farkaslány!

Mind tudjuk a lányokkal hogy egyik fő célunk hogy a fiuknak energiát adjuk,és segítsük őket,hogy a lehető legjobb formájukat hozzák,mind a holnapi meccsen,mind a bajnokság többi összecsapásán!!!

Köszönjük a bíztatást!!! 

Előzmény: farkaslány (23)
farkaslány Creative Commons License 2006.08.31 0 0 23
Kedves Junior Pom-pom lányok!

Nagyon szorítok Nektek első fellépésetekhez! Semmi másra ne figyeljetek, mint hogy a legjobban buzdítsátok a "Farkaskölköket" és szórakoztassátok a közönséget! Ha netán egy csepp hullámvölgybe kerülnek, öntsetek beléjük lelket a szurkolásotokkal!

Ne felejtsétek, hogy csak ez a fontos és semmi más!

Sok sikert kívánok: farkaslány
Előzmény: rejbike (21)
BuriWolf Creative Commons License 2006.08.31 0 0 22
hááát öö köszi de nem értem ezt mért nem a mi fórumunkba írtad mert ezt nem naon nézzük sokszor:S hát azért köszi
:)
Előzmény: rejbike (21)
rejbike Creative Commons License 2006.08.30 0 0 21
sziasztok drága fiuk!!!!!!   már csak két nap,légyetek bátrak és erősek.......simán leveritek őket:):):):)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    a ti pom-pom  csapatotok mindent meg tesz a siker érdekében   HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!  Gréta
rejbike Creative Commons License 2006.08.29 0 0 20

Szijjja mindenkinek!!!

Julcsi vok 1 junior cheer,páran már ismernek[sajnálom is őket:-P]!Csak figyelmeztetni szeretnék hogy már csak 3 nap van a meccsig!!!

na pussz mindenkinek!!!

Budapesti Bárányka Creative Commons License 2006.08.08 0 0 19

Köszi, hogy legalább Te megértetted...

Nem csak a fórumról volt szó, máshonnan is jöttek kritikák. De megmondom őszintén, nekem elment a kedvem az egésztől, nem hiszem, hogy ezek után meccsekre fogok járni, és az a baj, hogy nem csak én vagyok vele így... Szerintem nincs olyan ember, aki ha éjjel-nappal dolgozik valamiért, és utána azt mondják neki, hogy szar, akkor tovább folytatná, főleg ha még fizet is érte, hozzáteszem nem is keveset. Szaltókat meg majd ugrál helyettem valaki más.

Farkaslányt pedig tudom, kicsoda...

Erről ennyit, téma lezárva.

Előzmény: Huankara (18)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!