ohhh, hát most irulunk-pirulunk, szerencsére azóta megjött a hangom, és mostmár nem"kiskutyavonítással" köhögök:), bár reggel újfent nem jött egy hang se, de 5 vagy hány tea segített...remélem szombatra teljesen rendben elsz a hangom, és tudok majd nektek ordítozni teljes erőbedobással:)
szombatra meg annyit, h meg kell vernetek őket, vagytok ti olyan jók:) és ha egy kicsit is elfáradtok majd meccs közbe, nézzetek ránk egy pillanatra, jusson eszetekbe h mi miattatok vagyunk, és CSAK miattatok csináljuk.....szóval GO WOLVES JUNIORS!!!!!!!
Lányok! Köszi a tegnapi szurkolast... jól esett;). Tök sokat jelent nekunk az, h ti vagytok nekunk...:) ezt most jol megmondtam de azert remelem ertitek mire gondolok... még ha nem is modnja mindenki... jó h sajat csapatunk van... Sokat segitetek. és ezt KÖSZI!!
Aki ma lemaradt a Blue Bowl harmadik heti összefoglalójáról, az szépen holnapra állítsa be videóját, mert holnap 11:45 (délelőtt, nem este:P), megismétlik!!!!
Szuperül vettétek ki részeteket a "nagyok" buzdításából is! Minden cikkben, amit a mérkőzésről írtak elragadtatásukat hangoztatják a nézők és a játékosok is (ők főleg a szünetben az öltözőtökben látottak miatt! :) Csak így tovább! Gyógyulgassatok, mert szombaton minden eddiginél nagyobb szükség lesz rátok!
Ma voltam doktornál, és a nyirokcsomóm kicsit meg van dagadva, csütörtökig írt ki, de azt mondta péntekre kutya bajom lesz, megkérdeztem tőle: és edzésre is mehetek:)
Így van, ezt a közönségtől kaphatod. A közönség pedig vagy magától, vagy a cheerektől, vagy a kommentátortól csinálhatja.
Na de akár le is zárhatjuk ezt a témát, csak azt akartam tisztába tenni, hogy a cheerek a meccsen nem közvetlenül a játékosokért vannak,hanem a szurkolókért. Közvetve persze lehet hogy igen. De ez már más tészta. :)
Természetesen fontos hogy vannak-e, de a mérkőzésen nem a játékosoknak vannak. Ami nem baj, mivel akkor a játékosok játszanak, a cheerek meg popsit ráznak - a közönségnek.
az addig rendben, h a fiúk mással vannak elfoglalva és úgyse a cheereket figyelik, de szntem ettől még a többségnek számít, h vannak-e egyáltalán. (egy részének biztos, ezt te is tudod)
őőőőőőőőőőő, egy kis hozzáfűznivaló. Akik a pályán játszanak, azoknak kukk mindegy hogy van-e vagy nincs pom-pom csapat. Azon egyszerű oknál kifolyólag, hogy mással vannak elfoglalva. A cheerleaderek a közönségnek vannak.
Sziasztok! Szeretném én is megköszönni,h ott voltatok velünk és buzdítottátok a közönséget és nem utolsó sorban minket!;) Volt időm nézni is titeket és nagyon ügyesek voltatok!;) Bencsics Márk #5
SOS segítségre lenne szükség!!!!! Holnap sajnos nem lesz eredményjelző a juniorok mérkőzésén, de nem tiltja semmi,hogy a szurkolók a kezükben tartott számokat magasra tartsák. Gyors megoldásokat várnék. Légyszi segítsetek! Most van nagy szükség a 12. játékosra!!!
Mind tudjuk a lányokkal hogy egyik fő célunk hogy a fiuknak energiát adjuk,és segítsük őket,hogy a lehető legjobb formájukat hozzák,mind a holnapi meccsen,mind a bajnokság többi összecsapásán!!!
Nagyon szorítok Nektek első fellépésetekhez! Semmi másra ne figyeljetek, mint hogy a legjobban buzdítsátok a "Farkaskölköket" és szórakoztassátok a közönséget! Ha netán egy csepp hullámvölgybe kerülnek, öntsetek beléjük lelket a szurkolásotokkal!
Ne felejtsétek, hogy csak ez a fontos és semmi más!
sziasztok drága fiuk!!!!!! már csak két nap,légyetek bátrak és erősek.......simán leveritek őket:):):):)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ti pom-pom csapatotok mindent meg tesz a siker érdekében HAJRÁ!!!!!!!!!!!!! Gréta
Nem csak a fórumról volt szó, máshonnan is jöttek kritikák. De megmondom őszintén, nekem elment a kedvem az egésztől, nem hiszem, hogy ezek után meccsekre fogok járni, és az a baj, hogy nem csak én vagyok vele így... Szerintem nincs olyan ember, aki ha éjjel-nappal dolgozik valamiért, és utána azt mondják neki, hogy szar, akkor tovább folytatná, főleg ha még fizet is érte, hozzáteszem nem is keveset. Szaltókat meg majd ugrál helyettem valaki más.