Ellopták a beszivárgó FIDESz ügynökök?
Pár hete még dübörgött a gazdaság, soha nem látott mértékű volt a jólét (legalábbis a kormányzati kampány szerint), most meg jönnek a megszorító intézkedések.
Mintha nem ugyanez a bagázs lett volna eddig is hatalmon...
a Kormánynak meg annyi esze azért volt, hogy ne reformokkal, megszorításokkal kampányoljon. Legyünk már realisták, felnőttek, ez a politika.
Ja, inkább hazudozzon ?
Igazad van, legyünk realisták : ez a latinos populista politika.
a GDP 4,5%-kal növekszik, alacsony az infláció. Magas az államháztartási hiány és a külső eladósodottság. Utóbbi a "dübörgés" ára.
Az egyik legalacsonyabb (a fejletteket leszámítva persze) 4,3 %-os növekedés árának tulajdonítani a világ egyik legmagasabb 9-10 %os FFM hiányát téves.
"A fideszes ígéretek hihetetlenek voltak." Neked, meg a nyaloncmédiának. Nekik ugyanis az EU és a pénzügyi körök előtt lett volna hitelük egy-két évig, rendbehozni a költségvetést. Ezek viszont már minden bizalmat eljátszottak.
"a Kormánynak meg annyi esze azért volt, hogy ne reformokkal, megszorításokkal kampányoljon."
Szóval átvert bennünket (benneteket). Most akkor ezt a hazug, becsapós alkalmatlan bandát hogyan hajtsuk el? Vagy most négy év szopás jön, aztán meg egy újabb becsapás? Ez volna az áhitott demokrácia?
Ha engem elvisznek Kolimára, az kinek haszon? A reformok begyűrűztek oda is. Aki fizikai munkára lépes, annak nincs munkája szabadlábon, miért lenne a táborban? Ott nincs szükség biztosítási ügynökre. Az ilyen embereket mint például én a legolcsóbb egyből likvidálni, de ma már a temetés is drága. A modern megoldás, hogy az ilyenek nyissanak kávéházat Bécsben.
Nagyon rosszul látja a helyzetet az elvtárs.Előbb utóbb el fogják vinni Kolimára,ha ilyen pártszerütlen jobboldali elhajló véleményeket fogalmaz meg.:)
Hol volt még net, amikor én már tudtam olvasni, és olvastam is. Eleinte azt, hogy ne együk meg az aranytojást tojó tyúkot. Aztán azt, hogy ugyebár a refomoknak ára van. Még később, hogy a világgazdasági válság nem gyűrűzik be a szoc. táborba. Majd azt, hogy sajnos mégis ez történt a gaz imperialisták miatt. Majd azt, hogy a KGST kivéd mindent. Majd azt, hogy a KGST önmagát túlélő, a gazdasági fejlődést megtorpedózó szervezet. Majd azt, hogy, hja kérem, a világpiac követelményei...
Aztán azt, hogy az ár-bérspirál romlásba dönti az országot. Csak azt nem tudom, ha emelik az adókat, visszafogják a kereseteket és a keresletet, csökkentik a banki kamatokat, sőt..., szóval akkor miből lesz lakossági megtakarítás?
Kit küldtek el???? Kiket küldtek el???? Magas piadesztára emelték a volt komcsikat élén Gyurcsánnyal!!!!!:((((( Tudod, hogy milyen nagy hülyeségeket beszélsz????? Hát kik uralkodnak, ha nem a komcsik????? Hiszen visszaköszön Kádár a sírjából, némi bíztatással:DDDDDDDDD Még a miniszterhelyettesi rangot is be akarták vezetni:((((( Röhögnöm kell!!!!!!
szerintem meg azért tűnt el a megnyugtató dübörgés, mert az a hüjje Demszky betömette a kátyúkat, a síma aszfalton meg ugye még a traktor is halkabban gurul:)))
Ne feledd, egy teljesíthetetlen ígéret mindig valós érvényű marad:))))) A FIDESZnek nincs módjában az ihéreteket teljesíteni, ezért azok igazak maradnak!!!!!!!!
Ugyan, ugyan párttitkárelvtárs! Magának illik tudni, hogy működnek ezek a dolgok. Maga tűzközelben volt, míg az elvtársai el nem küldték melegebb éghajlatra az örökös köcsögösködései miatt.