Keresés

Részletes keresés

kannásvirsli Creative Commons License 2006.05.31 0 0 41
Hehe, ügyes trükk. Jól lemegyünk előbb a gödörbe, aztán hatalmas dübörgéssel kikapaszkodunk a feléig.
Pannon pocok.
Előzmény: Törölt nick (40)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.31 0 0 40
Ekkora hiányból 20% GDP növekedést lehet generálni, nem pedig az újonan csatlakozók között sereghajtó 4,5%-ot.
Előzmény: Maotai (39)
Maotai Creative Commons License 2006.05.31 0 0 39

a Kormánynak meg annyi esze azért volt, hogy ne reformokkal, megszorításokkal kampányoljon. Legyünk már realisták, felnőttek, ez a politika.

Ja, inkább hazudozzon ?

Igazad van, legyünk realisták : ez a latinos populista politika.

a GDP 4,5%-kal növekszik, alacsony az infláció. Magas az államháztartási hiány és a külső eladósodottság. Utóbbi a "dübörgés" ára.

Az egyik legalacsonyabb (a fejletteket leszámítva persze) 4,3 %-os növekedés árának tulajdonítani a világ egyik legmagasabb 9-10 %os FFM hiányát téves.

Előzmény: Lactarius Curtis (1)
secondkogy Creative Commons License 2006.05.31 0 0 38
" szóval akkor miből lesz lakossági megtakarítás?"

Abból, hogy nem eszel. (Na persze én sem:-)))
Előzmény: kékbarisnya (25)
secondkogy Creative Commons License 2006.05.31 0 0 37
"Hát kik uralkodnak, ha nem a komcsik?????

Te meg mindig itt tartasz ?"

Te meg hol vakultál meg?
Előzmény: lolka_bolka (22)
secondkogy Creative Commons License 2006.05.31 0 0 36
"A fideszes ígéretek hihetetlenek voltak."
Neked, meg a nyaloncmédiának. Nekik ugyanis az EU és a pénzügyi körök előtt lett volna hitelük egy-két évig, rendbehozni a költségvetést. Ezek viszont már minden bizalmat eljátszottak.
Előzmény: Lactarius Curtis (5)
secondkogy Creative Commons License 2006.05.31 0 0 35
"a Kormánynak meg annyi esze azért volt, hogy ne reformokkal, megszorításokkal kampányoljon."

Szóval átvert bennünket (benneteket). Most akkor ezt a hazug, becsapós alkalmatlan bandát hogyan hajtsuk el? Vagy most négy év szopás jön, aztán meg egy újabb becsapás? Ez volna az áhitott demokrácia?
rarabel Creative Commons License 2006.05.31 0 0 34
Azért fogyaszt 100 kilométeren 140 liter benzint, mert nem a mi autónk...
Előzmény: upi2000 (32)
upi2000 Creative Commons License 2006.05.31 0 0 33
nem az a baj, hogy te nem tudod....:)))
upi2000 Creative Commons License 2006.05.31 0 0 32
szerinted mivel jár? nem suzukival, elárulom:))))
Előzmény: originalqszi (21)
kannásvirsli Creative Commons License 2006.05.31 0 0 31
Majd visszajön. Tudod te milyen dübörgés az, amikor egy ország veri a fejét a falba? ;)
Csillagfürt Creative Commons License 2006.05.31 0 0 30
Ha engem elvisznek Kolimára, az kinek haszon? A reformok begyűrűztek oda is. Aki fizikai munkára lépes, annak nincs munkája szabadlábon, miért lenne a táborban? Ott nincs szükség biztosítási ügynökre. Az ilyen embereket mint például én a legolcsóbb egyből likvidálni, de ma már a temetés is drága. A modern megoldás, hogy az ilyenek nyissanak kávéházat Bécsben.
Előzmény: arzachel (29)
arzachel Creative Commons License 2006.05.31 0 0 29
Nagyon rosszul látja a helyzetet az elvtárs.Előbb utóbb el fogják vinni Kolimára,ha ilyen pártszerütlen jobboldali elhajló véleményeket fogalmaz meg.:)
TTAMAS Creative Commons License 2006.05.31 0 0 28

Ezek reformok.

Ja, ÁFA-emelés reform.

Előzmény: John Doe(520i) (26)
makianta Creative Commons License 2006.05.30 0 0 27

A hozzászólásod végén lévő kérdések kérdések maradnak,

kár őket feltenni.

Miután nem a FIDESZ aki kormányozni fog, soha nem kapsz a kérdéseidre választ.

Előzmény: lujo2 (3)
John Doe(520i) Creative Commons License 2006.05.30 0 0 26

(Bővülő gazdaságban nem szoktak megszorító intézkedéseket hozni.)

Nem hát. Ezek reformok.  :o)

Előzmény: TTAMAS (23)
kékbarisnya Creative Commons License 2006.05.30 0 0 25

Hol volt még net, amikor én már tudtam olvasni, és olvastam is. Eleinte azt, hogy ne együk meg az aranytojást tojó tyúkot. Aztán azt, hogy ugyebár a refomoknak ára van. Még később, hogy a világgazdasági válság nem gyűrűzik be a szoc. táborba. Majd azt, hogy sajnos mégis ez történt a gaz imperialisták miatt. Majd azt, hogy a KGST kivéd mindent. Majd azt, hogy a KGST önmagát túlélő, a gazdasági fejlődést megtorpedózó szervezet. Majd azt, hogy, hja kérem, a világpiac követelményei...

Aztán azt, hogy az ár-bérspirál romlásba dönti az országot. Csak azt nem tudom, ha emelik az adókat, visszafogják a kereseteket és a keresletet, csökkentik a banki kamatokat, sőt..., szóval akkor miből lesz lakossági megtakarítás?

Előzmény: originalqszi (12)
Tony Creative Commons License 2006.05.30 0 0 24
Biza...a klónocskák bevették...most rágcsálják ! Ez kérem az orcátlanok országa! Ami már látszik..... az a vártnál is aggasztóbb! De megérdemlik!
TTAMAS Creative Commons License 2006.05.30 0 0 23

Volt már itt Bokros-csomag, csak akkor nem mondták, hogy szárnyal a gazdaság.

Bár ez a szárnyalás nekem inkább szarnyalásnak látszik. :((

(Bővülő gazdaságban nem szoktak megszorító intézkedéseket hozni.)

lolka_bolka Creative Commons License 2006.05.30 0 0 22
Hát kik uralkodnak, ha nem a komcsik?????

Te meg mindig itt tartasz ?

Lolka
Előzmény: originalqszi (19)
originalqszi Creative Commons License 2006.05.30 0 0 21
Demszky látogasson el egy-két külső kerületbe, de lehetőleg megerősített futóművű terepjáróval!!!!:DDDDDDDDD
Előzmény: upi2000 (18)
jozanesz60 Creative Commons License 2006.05.30 0 0 20

A dübörgés folytatódik.  Csak az a baj, hogy lavina formájában.  Ja és nem osztogatnak, fosztogatnak. 

Új jelszó : " Nagy baj van! " Igen ! Megcsináltuk ! Bátorság, iagzságosság ! Egyenlő pályák, egyenlő esélyek! Én biciklivel megyek..........

originalqszi Creative Commons License 2006.05.30 0 0 19
Kit küldtek el???? Kiket küldtek el???? Magas piadesztára emelték a volt komcsikat élén Gyurcsánnyal!!!!!:((((( Tudod, hogy milyen nagy hülyeségeket beszélsz????? Hát kik uralkodnak, ha nem a komcsik????? Hiszen visszaköszön Kádár a sírjából, némi bíztatással:DDDDDDDDD Még a miniszterhelyettesi rangot is be akarták vezetni:((((( Röhögnöm kell!!!!!!
Előzmény: Mr. Roboto (15)
upi2000 Creative Commons License 2006.05.30 0 0 18
szerintem meg azért tűnt el a megnyugtató dübörgés, mert az a hüjje Demszky betömette a kátyúkat, a síma aszfalton meg ugye még a traktor is halkabban gurul:)))
originalqszi Creative Commons License 2006.05.30 0 0 17
Ne feledd, egy teljesíthetetlen ígéret mindig valós érvényű marad:))))) A FIDESZnek nincs módjában az ihéreteket teljesíteni, ezért azok igazak maradnak!!!!!!!!
Előzmény: lujo2 (3)
upi2000 Creative Commons License 2006.05.30 0 0 16
most jöttek rá, hogy a dübörgést nem a nagy sebesség okozta, hanem a hengerfejes motor:))))
Előzmény: udvaribolond (9)
Mr. Roboto Creative Commons License 2006.05.30 0 0 15
Ugyan, ugyan párttitkárelvtárs! Magának illik tudni, hogy működnek ezek a dolgok.
Maga tűzközelben volt, míg az elvtársai el nem küldték melegebb éghajlatra az örökös köcsögösködései miatt.
Előzmény: originalqszi (12)
Mr. Roboto Creative Commons License 2006.05.30 0 0 14
Beköltözött a lakásunkba! Hála az idióta szomszédnak. :-D
Előzmény: TTAMAS (-)
csa1 Creative Commons License 2006.05.30 0 0 13
Milyen kifinomultan magyarázod a hazudozást :)
originalqszi Creative Commons License 2006.05.30 0 0 12
A reformok bevezetése azt okozza, hogy minden a világpiac mozgásának megfelelően fog érvényesülni, kivéve a béreket:(((((((((

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!