Ha a Horti Gábornak, mint "jólálcázott kommentátornak" van saját topicja, akkor a REACos Léderer is megérdemel egyet, a sok hülyeségével együtt. Mint kötudott sok szurkolónak nem tetszik a "klubok elleni közvetítési stilusa" igy itt hangot adhat mindenki elégedetteségének vagy elégedettlenségének, bár szerintem ez utóbbi lesz népszerűbb..
:o))
Egyetértek, de ha már nem vigyázott, legalább iskoláztatta volna! Persze nem az oly divatos, drága, de semmi tudást nem biztosító, újgazdag gyorstalpalókra gondolok.
Nem a szurkolóknak kell felkészülniük, hanem a riporternek. Az ő felelőssége, hogy több millió embernek milyen hülyeséget ültet el az agyában, majd az idő múlásával mindez már gyakorlattá szelidül.
én nem tudok lenygelül, de eddig én is úgy tudtam h zs a Krzynówek, mert akkor a "Varzsiha" testvérek közül az ismertebb Kristóf is vmi Krzystov vagy mi, meg a lengyel hokis keresztneve is ez, és mindenki zsével ejtette ezeket is, és nem s-el .. ..
Lengyel nyelvlecke Léderer úrnak (amennyiben a jövőben is kénytelenek leszünk őt hallgatni), ha esetleg legközelebb felkészülten kíván mérkőzést közvetíteni:
Baszczyński: fonetikusan Básczinyszki (nincs "j" a végén, úgy Szibériában mondják)
Bosacki: fonetikusan Boszácki (nem Bosacki)
Bšk: fonetikusan megközelítőleg Bonk (nem Bak és nem Bák)
Jelentem Ákosunk favoritja a közelgő vb-n az USA labdarúgó válogatottja, aki nagy élvezkedést, elaléllt nyögéseket kíván hallani, tekintse meg ezeket a mérkőzéseket.
nekünk drukkolt te egysejtű..? ha megnézted a kaposvár elleni meccsünket akkor a közvetítésből is jól lehet hallani, hogy mennyire ellenünk beszél.. makimajom, de ettől imádd még egy kicsit..