Szia, te mikor utazol? az én tervezett időpontomra még nem lehet foglalni :( csak hogy következtetni tudjak, hogy mennyivel előtte keresgéljek. köszi :)
most foglaltunk Madridba jegyet. Tudja valaki, hogy honnan indulnak a gépek? Csak feltételezni tudom, hogy Ferihegy 1-ről, de ez az infó sem a foglaláson, sem a honlapjukon nincs fent.
Egyébként kicsit para a cég, mert nagyon kevés infónk van róla. Remélem kivisz és vissza is hoz.
Van egyben annyim, csak nem gondoltam h. ennyire bonyolult jegyet venni :) Esetleg ha kimegyek a reptérre, személyesen ezt meg lehet oldani? most írtam mélt a ticketing@bud.hu címre, nem tudom mit szólnak majd a dologhoz. Közben átolvastam tavasztól idáig a low-c. topicot is, hát nem túl biztató eddig amit a smartról összeszedtem, de tavasz még odébb van szerencsére, viszont az időpontunk elég kötött a tavaszi szünet miatt :( ezért nagyon oda kell figyelni h. mikor veszem és mennyiért. mondjuk nekem a malév is megfelelne, végül is, csak az útitársaim diák lévén nem állnak úgy anyagilag h. 25-30 ezer ne számítson.
Ja, és kíváncsiságból benéztem a sky honlapjára, már jövő júniusra sincs jegy párizsba, ami eléggé meglepett, úgy látszik kevés a fél év amire én előre szoktam tervezni, de ez már off, elnézést is kérek érte :)
A dombornyomott bankkártyáról: Már minden banknál hozzá lehet jutni, ha legalább 50 ezer Forinttal számlát nyitsz. Sőt van, ahol enélkül is. Próbáld meg, elég hasznos jószág. Tartok tőle, hogy utazási irodánál még nem fogod tudni foglalni a Smartot. Ha nincs egyben 50 ezred, akkor kérj kölcsön valakitől egy napra, aztán másnap leveszed a pénzt, és visszaadod.
köszönöm a válaszokat. a jegy per pillanat 92 euró illetékkel együtt oda-vissza, malévnál ugyanez 57 ezer HUF. Két hónapot azért nem akarok várni vele, max. két hetet, csak találok valami irodát ami foglal smartnál jegyet. Nincs dombornyomott kártyám, az internetkártyámat meg nem fogadja el a rendszerük sajnos. Ezt majd megoldom valahogy. Azon meglepődtem, hogy a malév nem árulja, mert hirdetni hirdetik, hogy más légitársaság jegyét is lehet náluk foglalni. no, köszönöm még egyszer, megyek megnézem a topicot amit ajánlottatok :-)
Mostanság úgy néz ki, hogy a két spanyol járatuk biztosan nem fog becsődölni. Egyébként most kb. 20.000,- lehet max. a jegy oda-vissza egy tavaszi Madridra. A Malévnél 55.000 alatt nem úszod meg. Szerintem nyugodtan várhatsz még egy kicsit a foglalással, mert egy-két hónap múlva is kb. ugyanennyi lesz a jegy a Smartra, vagy max. 5-6 ezerrel lesz drágább. Egyébként a low-cost topik alatt találsz még infót a Smartról.
A Malévnál nem is fogod tudni megvenni a jegyet, mivel az MALÉV :) A helyfoglalás dombornyomott kártyával működik a neten keresztül.
tudja valaki, hogy mi a helyzet most a smartnál, tavasszal repülnék madridba, de ha most megrendelem a jegyet (ami elég jó áron van) aztán csődöt jelentenek azon nagyot lehet bukni és nem szeretnék :( ráadásul még nem találtam irodát ami árulná a jegyeket, legalábbis a malévnál nincs sajnos.
Na már itt is a csőd lehellete a SmartWingsnél :) El sem indult járatok megszüntetése, menetrendmódosítások. Remélem azért még a november eleji BCN és MAD elmegy, vagy ha nem, akkor gyorsan jelentsék be, mert még van 190 Euroért Alitalia jegy :)
Azért a madridi mentrendjük elég sz.r szerintem. Vagy heti 3 járatnap lenne ideális, vagy lehetővé kell tenni a rendes hosszú hétvégét (vagyis a pénteki gép csütörtökön, vagy a hétfői kedden menjen). 3 éjszaka Madridban édeskevés. A reggel 5 órai indulás meg brrr.
Nagyon jó a menetrendjük, pl, ha valaki 3-4 napra elmenne Párizsba szilveszterkor, akár január 1-jén este haza is tud jönni, az ünnepek végéhez hozzáigazították a menetrendet.
A Madrid is szuper, heti 2 alkalommal, pénteken és hétfőn van járat. Nagyon örülök Prágának, most kb. 8 e forinntal olcsóbb mint vonattal....