Keresés

Részletes keresés

NICK Creative Commons License 2006.03.13 0 0 213
nem lett volna eccerűbb ha az eredetileg kapott gyógyszerét nem veszi be???
Előzmény: cren (212)
cren Creative Commons License 2006.03.13 0 0 212
Milosevics szándékosan szedett végzetes szert
Orosz lapok: a "második Nürnberg" nem sikerült
NOL • Népszabadság Online • 2006. március 13.
Szlobodan Milosevics szándékosan vett be olyan gyógyszert, amely hatástalanította a magas vérnyomására kapott orvosságot - közölte hétfőn egy holland toxikológus."
http://www.nol.hu/cikk/397168/
attilabacsi Creative Commons License 2006.03.13 0 0 211

Milosevich szivbeteg volt. Es LEPRA elleni gyogyszereket kapott, aminek a hatasa a szivgyogyszerekevel ellentetes.

 

http://www.guardian.co.uk/yugo/article/0,,1729660,00.html

 

Levelben irta az orosz kulugyminiszternek hogy ugy erzi hogy az elete veszelyben forog, mert a holland orvosok rosz gyogyszert adnak neki.

 

 

toloba Creative Commons License 2006.03.12 0 0 210
Szívroham végzett Slobodan Miloseviccsel - törvényszéki forrás szerint


- 22:20


Szívroham okozta Slobodan Milosevic volt jugoszláv elnök halálát – ezt állapította meg a boncolás első eredménye - közölte a Hágai Nemzetközi Törvényszék névtelenül nyilatkozó illetékese. Az idézett forrás szerint "klasszikus" szívelégtelenségnek tűnő esetről van szó. Azt egyelőre nem tudni, hogy a végzetes szívproblémát mi idézhette elő: az első vizsgálatok még természetes halálra utaltak, azóta különböző hírek láttak napvilágot: öngyilkosságról, rossz gyógyszerezésről, sőt szándékos mérgezésről is. Milosevicet szombaton a törvényszék scheveningeni börtönében találták holtan. A halál pontos okának meghatározására másnap teljes körű halottszemlét tartottak két szerb orvos jelenlétében, a hollandiai törvényszéki orvostani intézetben. A toxikológiai vizsgálatok azonban napokig is eltarthatnak, így véglegeset várhatóan csak a hét második felében tudnak majd mondani.

Milosevic hágai peréből már csupán 2-3 munkahét lett volna hátra. Az ötödik évébe lépett eljárásban akár már nyáron ítéletet hirdethettek volna. Milosevicet a kilencvenes évek horvátországi, boszniai és koszovói háborúiban játszott irányítói szerepéért összesen 66 vádpontban vonták felelősségre, köztük népirtásban - ugyanezen vádpontok döntő többségéért a korábbi ítéletekben már jelentős büntetéseket szabtak ki más vádlottakra.

http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=29072
toloba Creative Commons License 2006.03.12 0 0 209
Milosevics mégiscsak öngyilkosságot követett el? - Vita a temetés helyszínéről


2006. március 12., vasárnap 18:31



Befejeződött Szlobodan Milosevics boncolása, amelynek eredményről közleményt fog kiadni a hágai bíróság - közölte este a testület szóvivője. Carla Del Ponte főügyész korábban elképzelhetőnek tartotta, hogy Milosevics öngyilkosságot követett el, hogy elkerülje az ítéletet, amely minden bizonnyal életfogytiglan lett volna.
Közben az egyik holland televízió azt közölte, hogy idegen anyagot találtak a 64 éves korában, szombaton meghalt volt jugoszláv elnök vérében. A hír szerint olyan gyógyszerek nyomait találtak meg az előző hetekben vett vérmintákban, amelyek Milosevicsnél nem tapasztalt betegségek kezelésére szolgálnak, és semlegesíthetik azokat a szereket, amelyekkel a szívpanaszokkal és magas vérnyomással küzdő Milosevicset kezelték.

Az elhunyt szerb ügyvédje napközben bejelentette, hogy Milosevics - halála előtt egy nappal - levelet küldött az orosz külügyminiszternek, amelyben segítséget kért és arra panaszkodott, hogy rossz gyógyszereket kap.


...


Milosevics halála megosztotta Szerbiát

A szerbiai sajtóban megjelenő reakciók arra utalnak, hogy Milosevics halála megosztotta Szerbiát. Az egyik oldalon azok állnak, akik a szerb nemzet minden idők legnagyobb, vagy egyik legnagyobb hősét látják a volt szerbiai és jugoszláv elnökben. Ők azt állítják, hogy nem más, mint a hágai bíróság ölte meg Milosevicset.

A másik oldalon állnak azok, akik a Titói jólét lerombolóját, a több mint százezer áldozatot követő horvátországi, boszniai és koszovói háborúk gerjesztőjét és az éveken át tartó gazdasági zárlat okozóját látták a 64 éves korában meghalt egykori politikusban, aki haláláig komoly hatást gyakorolt a szerbiai választópolgárokra, hiszen hágai perének élő közvetítését nap mint nap többszázezren kísérték feszült figyelemmel a tévécsatornákon keresztül. Mostantól ennek a folyamatnak vége szakadt.

Elment a sokak szerint minden idők legravaszabb és leggonoszabb itteni politikusa - vélekednek kritikusai. A szerbiai sajtóban megszólaló politikai elemzők egyetértenek abban, hogy Milosevics halálával egy korszak lezárult és új időszámítás kezdődik. Ugyanakkor tényként kezelik, hogy a háborúk kirobbantásáért, a tömeggyilkosságokért és a rombolásért Milosevics után is valakinek vállalnia kell a felelősséget, és hogy a hágai bíróságnak még bőven lesz munkája.

Említést érdemel, hogy a volt diktátor halálának még politikai ellenfelei sem örülnek. Ők azt hangsúlyozzák, sajnálják, hogy Milosevics karrierjének végére nem a hágai bíróság ítélete tett pontot. Milosevics családjának részvétét fejezte ki Vojiszlav Kostunica szerbiai kormányfő és Borisz Tadics államfő.


Oroszország részletes tájékoztatást vár Hágától

Az orosz külügyminisztérium egyelőre nem kapott semmilyen levelet Milosevicstől - jelentették be Moszkvában, miután a hágai börtönben meghalt szerb vezető hozzátartozói úgy nyilatkoztak: Milosevics egy nappal halála előtt levelet írt Lavrov orosz külügyminiszternek, amelyben jelzi, meg akarják őt mérgezni. A levél másolata állítólag a rokonok kezében van.

Ugyanakkor az orosz külügyminisztérium sajnálkozásának adott hangot, hogy a hágai bíróság az Oroszország által nyújtott garancia ellenére sem engedélyezte a szerb vezető moszkvai gyógykezelését és jelezte: részletes információkat vár arról, hogy mi is történt a börtönben. Érdekes, hogy még a nyugati véleményeket mindig figyelembe vevő Gorbacsov, volt szovjet elnök is hibának, sőt embertelenségnek nevezte Milosevics gyógykezelési kérelmének elutasítását. Koszacsov, a duma külügyi bizottságának elnöke pedig gyakorlatilag kétségbe vonta a holland kezelőorvosok kompetenciáját.

Közben a Milosevics családon belül éles vita folyik a temetés helyszínéről. Az özvegy és a volt szerb elnök fia nem mehet haza Jugoszláviába, ott letartóztatási parancsban van érvényben velük szemben, ezért szeretnék Moszkvában eltemetni Milosevicset. Ezt azonban az elhunyt lánya mereven ellenzi.

A szerb radikálisok és a szocialisták azt szeretnék, ha Milosevicset Belgrádban, a szerb nép kiválóságainak fenntartott sírkertben temetnék el. Ivica Dacsics, a Szerbiai Szocialista Párt elnöke a Milosevics halálának szentelt emlékgyűlésen azt hangoztatta, hogy Szerbiának méltósággal kell búcsúznia a volt államfőtől, és a temetésnek nagy politikai eseménnyé kell válnia. A politikus egyúttal azzal fenyegetőzött, hogy előbb-utóbb felelni fog mindenki, aki Hágába juttatta Milosevicset.

....

MR, Ternovácz István (Újvidék), Nemes Gábor (Moszkva), Zentai Péter (Berlin)

http://www.radio.hu/?cikk_id=173879/2006-03-12_18:31:05
attilabacsi Creative Commons License 2006.03.12 0 0 208

Tuti, hogy a szerbek nyírták ki!

 

Hat akkor nagyon tokon lottek magukat....

 

Ugyanis a Milosvics per volt a legjobb eselyuk hogy legelabb egy kicsit kideruljon hogy a masik oldalon kik voltak a sarosak.

 

A Racak "tomeggyilkossag"tol a bosnyak "koncentracios tebor"-ig meg Albright hazudozasaiig, az USA terrorizmus tamogatasaig....

Nem veletlenul sikerult egesz konnyeden bebizonyitanaia Milosevicsnek a vad legtobb tanujarol eddig hogy hazudnak.

Egy koronatanu par hete hunyt el....

 

Ha megnezzuk hogy mit csinal az USA Irakban akkor Milo kedvesnover volt Jugoban.

 

Es egy targyalas amely szinte szoszerint sorolja a bunoket amiket az USA naponta kovet el nagyon rosszul jott volna mostanaban Bushnak.

 

A targyalas lefolytetesabol az USA-n kivul mindenki jol jart volna.

 

Milo megkapja amit megerdemel, a szerbek reszben megelegedhettek volna hogy legalabb hivatalosan kitudodtt egy csomo mocskos dolog az "aldozatokrol" es lezarhatnak az ugyet.

Az EU megtorolhetne a kezet hogy "igazsagot" szolgaltatott.... satobbi.

 

De ajelenlegi helyzetben az "antiterrorsta" modszerek amelyet az USA alkalmaz nagyon kiserletiesen hasonlitanak a jugo haborura...

 

 

 

 

 

Előzmény: evangeline (197)
igen7 Creative Commons License 2006.03.12 0 0 207
nem. a többségi románoknak beleszólása se volt az irányításba, még a Habsburgok sem támaszkodtak rájuk.
Erdélyt valszeg a Habsburgok és a három erdélyi nemzet (magyarok, székelyek, szászok) közül a szászok ellenállása miatt nem egyesítették Magyarországgal.
a románoknak ehhez semmi közük.
Előzmény: Törölt nick (205)
igen7 Creative Commons License 2006.03.12 0 0 206
ne is zavarjon , de nem ezt mondtam :)
Előzmény: Törölt nick (204)
toloba Creative Commons License 2006.03.12 0 0 203
Bocs, azt írta túlszaporodási folymatok
Előzmény: igen7 (202)
igen7 Creative Commons License 2006.03.12 0 0 202
"És több évszáazd ota ott is román többség él: pontosan olyan etnikai tulszaporodási folyamatok játszódtak le ott is, mint a legszeentebb legősibb szerb földön Koszovóban."

ez sem igaz: nem túlszaporodás, hanem bevándorlás + kevésbé pusztította őket a török.
Előzmény: HitetlenTamaska (193)
igen7 Creative Commons License 2006.03.12 0 0 201
"tanulj történelmet: Erdély az utobbi fél évezredben kizárólag 1867-1916 ig tartozott magyar közigazgatás alá."

nem igaz. helyesen:

tanulj történelmet: Erdély az utobbi fél évezredben kizárólag 1867-1916 ig tartozott magyarországi közigazgatás alá.

magyar közigazgatás alatt volt, mivel magyarok igazgatták.
Előzmény: HitetlenTamaska (193)
goldnadel Creative Commons License 2006.03.12 0 0 200

Elhunyt Szlobodan Milosevics

 

 

Van egy hely vikkancsnak.

toloba Creative Commons License 2006.03.12 0 0 199
Korábbi jelek rossz gyógyszerezésre utaltak Milosevicnél holland értesülés szerint
- 20:54
Szokatlan anyagokat találtak korábbi vérvételeknél a szombaton hágai börtönében elhunyt Slobodan Milosevic volt jugoszláv elnök vérében - állította vasárnap esti teletextjelentésében a holland televízió.

Milosevicet cellájában találták holtan, és bár a jelek természetes halálra utaltak, holttestét teljes orvosi vizsgálatnak vetették alá vasárnap, hogy a halál pontos okát meghatározzák. Késő este a boncolás eredményei még nem voltak ismeretesek, bár azt a volt Jugoszláviában elkövetett bűnök kivizsgálásával foglalkozó Nemzetközi Törvényszékről jelezték, hogy a hollandiai törvényszéki orvostani intézetben végzett vizsgálat befejeződött.
A NOS televízió - egy, a törvényszékhez közelálló, de meg nem nevezett forrásra hivatkozó - híre szerint az előző hetekben foganatosított vérvételeknél olyan gyógyszerek nyomait találták meg a múlt évtized balkáni háborúiért fő felelősnek tartott Milosevic vérében, amelyek nála nem tapasztalt betegségek - például tüdőgümőkór és lepra - kezelésére szolgálnak, viszont semlegesíthetik azokat a szereket, amelyek a volt államfő tényleges egészségügyi problémáit - a magas vérnyomást és szívpanaszokat - hivatottak kezelni.
Milosevic haláláért az elnökhöz közelállók közül többen a törvényszéket tették felelőssé, s olyan hírek is lábra keltek, miszerint a háborús vádlottat megmérgezték. Carla Del Ponte törvényszéki főügyész ugyanakkor vasárnap sajtóértekezletén nem zárta ki, hogy az egykori elnök öngyilkos lett. Korábban olyan híresztelés is elterjedt, hogy állapotának súlyosbítása, perének elnyújtása érdekében az elhunyt maga változtatott a kívánatos gyógyszeradagoláson.
Milosevicet háborús bűnökkel, emberiesség elleni bűncselekményekkel, valamint népirtással vádolta a Nemzetközi Törvényszék a horvátországi és boszniai (1991-1995), valamint a koszovói etnikai tisztogatásban és háborúban (1998-1999) játszott szerepéért. Összesen 66 vádpontért kellett volna felelnie a közelgő ítélethirdetés előtt, ám ő - saját ügyvédjeként - az ENSZ-törvényszék illetékességét is vitatta az eljárásban. Önnön védőbeszédében arra hivatkozott, hogy szerbellenes nyugati összeesküvés áldozata lett, az vezetett Jugoszlávia múlt évtizedbeli széteséséhez is.

http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=29065
Előzmény: evangeline (197)
toloba Creative Commons License 2006.03.12 0 0 198
Nem vagyok egy nagy szám töriből, de Erdélyről még én is többet tudok Nálad...
Előzmény: seabeast (187)
evangeline Creative Commons License 2006.03.12 0 0 197

Tuti, hogy a szerbek nyírták ki!

Nincs ítélet, nem háborús bűnös -> nyugodtan lehet a nép eccerű gyermekeinek tovább imádni, el lehet otthon temetni nagy csinnadrattával, semmiféle "szégyenkezés" nem kell, hogy beárnyékolja a későbbi megemlékezéseket....

 

Egyszerű módszer, ráadásul lehet hangoztatni azt is, ki mindenki lehet hibás a haláláért....

Majd figyeljük a fejleményeket....

(Érdekes az is, hogy a 6 éve körözött fiú és a 4 éve "nemtudnihollehet" feleség rögtön megtaláltatott és nyilatkozatot tett....Röhej!)

 

Előzmény: toloba (186)
lazzado2 Creative Commons License 2006.03.12 0 0 196

>Ha mar olyan nagy"magyarok"vagytok..<<

 

Ne dzsusztass--ne dzsusztass!

(diszmagyar)

Előzmény: HitetlenTamaska (195)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2006.03.12 0 0 195

off

Ne kerkedj te se a tudatlanságoddal.

Ha már olyan nagyon "magyarok" vagytok legalább az ország történelmével legyetek tisztában. Kocsmaasztal mellet, persze azt nem lehet elsajátítani.

 

Előzmény: lazzado2 (194)
lazzado2 Creative Commons License 2006.03.12 0 0 194

>>es tobb evszazad ota ott is roman tobbseg el.<<

Meg vagy TE huzatva de rendesen.

No most tedd fel a *sapkadat*!

Monkey.

Előzmény: HitetlenTamaska (193)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2006.03.12 0 0 193

"Nem holmi békekonferencia adta nekünk Erdélyt vagy a Csallóközt,hanem a magyar állam szerezte meg anno és igazgatta 1000 évig"

 

Egy lófaszt:

 

tanulj történelmet: Erdély az utobbi fél évezredben kizárólag 1867-1916  ig tartozott magyar közigazgatás alá.

 

És több évszáazd ota ott is román többség él: pontosan olyan etnikai tulszaporodási folyamatok játszódtak le ott is, mint a legszeentebb legősibb szerb földön Koszovóban.

 

Előzmény: seabeast (187)
Sándor Tivadar Creative Commons License 2006.03.12 0 0 192
Egy dolog biztos: nem kár érte. Gyakorlatilag egyszemélyben volt a felelős a tagköztársaságok leszakadása miatt indított háborúért, illetve közvetett módon Nagy-Jugoszlávia széthullásáért. De talán a legtöbb rosszat épp saját hazájának, Szerbiának okozta.
tüzes fal Creative Commons License 2006.03.12 0 0 191
Azért hogy unalmadban ezzel foglalkozz.
Előzmény: nehazudj fidesz (190)
nehazudj fidesz Creative Commons License 2006.03.12 0 0 190
ha már külömb, akkor miért nem nálla?
Előzmény: tüzes fal (189)
tüzes fal Creative Commons License 2006.03.12 0 0 189

Szerintem nyilvánvaló, hogy megölték, a következők miatt:

 

Olvasni lehetett, hogy felkészült volt a jogból, szinte ügyvéd nélkül is rendesen állta a sarat a törvényszék előtt, igazából jogilag nem tudták semmiért sem felelősségre vonni.

 

Ha pedig jogilag sikerül neki kibújni a felelősségrevonás alól az minősítené a nemzetközi jogot, ezért inkább kinyírták, mert az egész világ felhördül volna ha a Hágai törvényszék nem tudja elítélni.

 

Nála sokkal külömb embereket is megöltek már, ha igaz, hogy ő a felelős a tömeggyilkosságokért akkor cseppet sem kár érte.

 

Viszont az baj, hogy a jog odáig burjánzott, hogy minden alól ki lehet bújni.

seabeast Creative Commons License 2006.03.12 0 0 188
Boszniát nehéz etnikailag sterilnek nevezni:)Ott nagyobb a kaka mint a szerbeknél.
Előzmény: attilabacsi (185)
seabeast Creative Commons License 2006.03.12 0 0 187
Nincs semmi analógia a két eset között. A mi elvesztett területeink ténylegesen a magyar nép történelméhez tartoztak,ott születtek,haltak meg és fekszenek azok a történelmi alakjaink akik magát a magyar történelmet és múltat jelentik. Nem holmi békekonferencia adta nekünk Erdélyt vagy a Csallóközt,hanem a magyar állam szerezte meg anno és igazgatta 1000 évig,több-kevesebb sikerrel. Ezt nem kéne összemosnod a volt jugoszláv állammal és megszületésének körülményeivel.

Milosevicsért meg nagy kár,még cirka 30 évig rohadhatott volna egy cellában halálosbetegen,kábé ezt érdemelte volna a furkója.
Előzmény: HitetlenTamaska (146)
toloba Creative Commons License 2006.03.12 0 0 186
Hága felelős Milosevics haláláért?


2006. március 12. FigyelőNet, MTI


Slobodan Milosevics belgrádi orvosa azt állítja, hogy a bíróság felelős a vádlott haláláért. A hágai szakorvosok is tudtak a „jelentős egészségügyi kockázatról".



A törvényszék scheveningeni börtönében őrzött 64 esztendős Milosevicet szombat reggel holtan találták a cellájában, ágyban fekve. Milosevics szocialista párttársai gyanúsnak találják azt, hogy az állandó megfigyelés alatt álló vádlott órákon át halottan feküdt cellájában anélkül, hogy bárki felfigyelt volna rá. Rasim Ljajic, a Hágával való együttműködésért felelős belgrádi kormánytanács elnöke arra kérte a hágai bíróságot, hogy Milosevics boncolásában vegyenek részt belgrádi kórboncnokok is. Ljajics már meg is kapta Hága egyetértő válaszát.



Megmérgezték?

Slobodan Milosevics jogi tanácsadója, Zdenko Tomanovics szerint a vádlott azt állította, hogy megpróbálják megmérgezni. Az ügyvéd közölte szombaton a B92 belgrádi rádióval, hogy ezt pénteken mondta neki Milosevics a börtönben egy harmadik személy jelenlétében, akinek a kilétét az ügyvéd nem kívánta elárulni.

Tomanovics rögtön levélben tájékoztatta erről Oroszország hágai nagykövetségét. Tomanovics mindezért a Milosevics-család egyetértésével azt kérte a törvényszéktől, hogy Moszkvában és ne Hágában boncolják az elhunytat. Az RTS szerbiai állami rádió-televízió közölte szombaton meg nem nevezett forrásokra hivatkozva, hogy Milosevics az utóbbi időkben kételkedett a felírt gyógyszerei hatékonyságában, s erről egy podgoricia politikai vezetőnek beszélt nemrég.



Novemberben figyelmeztették Hágát

Vukasin Andrics belgrádi orr-fül-gégész szakorvos szerint kizárólag és közvetlenül a hágai bíróság felelős a vádlott haláláért, mert nem hallgatta meg a szakorvosok véleményét Milosevics "drámai" egészségi állapotáról. Andrics tavaly november elején Florence Leckler francia szívgyógyásszal és Margarita Sumiljina orosz érspecialistával együtt vizsgálta meg a börtönben Slobodan Milosevicset. "Mi több ízben kértük a hágai törvényszéket, hogy Slobodan Milosevics részesülhessen megfelelő egészségi ellátásban, kértük akkor is, amikor 2005. novemberben megvizsgáltuk scheveningeni börtöncellájában a vádlottat" – mondta a Beta belgrádi hírügynökségnek Andrics.

Az orvos emlékeztetett arra, hogy az akkori konzíliumi jelentésben arra figyelmeztették a törvényszéket, hogy "komoly komplikációk következhetnek be", szükség van a kezelésre "megfelelő körülmények" között, és legalább hat hét pihenő kell Milosevicsnek. Az orosz kolléganő azonnali sebészi beavatkozást ajánlott az egyik nyaki erén. "Slobodan Milosevics a hágai törvényszék börtöncellájában általános orvosi ellátást kapott. Tekintettel egészségi állapotára, ez az egészségvédelem lehető legalacsonyabb foka volt" – mondta a belgrádi szakorvos, aki szerint a vádlott halála pont annak a következménye, hogy figyelmen kívül hagyták a szakorvosok véleményét.


A bíróság is tudott a kockázatokról

A B92 rádió-televízió megszólaltatta Branislav Tapuskovicsot, a vádlott kijelölt ügyvédjét, aki szerint a bíróság valóban nem hitte, hogy a vádlott egészségi állapota rossz volt. Szerinte az ügyészség meg volt győződve arról, hogy Milosevics blöfföl és nem hajlandó beszedni a gyógyszereket. "Az orvosi jelentések azonban intőek voltak, komoly egészségi problémáihoz képest az intézkedések nem voltak megfelelőek" – mondta Tapuskovics.

A hágai kardiológusok már néhány hónappal a 2002 februárjában megkezdődött per után megállapották, hogy Slobodan Milosevics a szív bal pitvarának megnagyobbodásában és magas vérnyomásban szenved. A szakorvosok úgy találták, hogy a betegség "jelentős kockázatot jelent a vádlott egészségére". Az azóta ugyancsak elhunyt Richard May vezette bíróit tanács ezután úgy rendelkezett, hogy a per csak délelőtt zajlik, hetente három napon át, hogy a vádlottnak elegendő ideje legyen a pihenésre.

A belgrádi média szerint a Milosevics egészségi állapotáról szóló orvosi jelentéseket Hágában bizalmasan kezelték, maga a vádlott pedig a per során nem kívánt beszélni egészségi problémáiról. Tavaly decemberben mondta először, hogy nem tud részt venni az eljárásban, mert nem érzi jól magát. "Kibírhatatlan nyomást érzek a szememben és a fülemben, úgy érzem, mintha száztonnás lenne a fejem" – mondta Milosevics.

http://www.fn.hu/index.php?id=4&cid=127942


attilabacsi Creative Commons License 2006.03.12 0 0 185

A belgrádi vezetés a maga ortodox vallási beidegződésével és cirill betűs kultúrájával elindított egy homogenizációs folyamatot.

 

Ezt annak a fenyeben kellene nezni hogy a "leszakadt" orszagok, Szlovenia, Horvatorszag, Bosznia (bosnak fel) Koszovo stb... mind etnikailag majdnem sterilen kerultek ki a bulibol.

Egyedul Szerbiaban van kb 28 nagyobb nemzetisegi nep vagy csoport...

 

 

Előzmény: Törölt nick (176)
civis2 Creative Commons License 2006.03.11 0 0 184

aztan ismerve a legjobb szomszedunkat elobb-utobb talalnak egy dák sirt és akkor nekik annyi:-)))))

 

 

Ez nagyon ott van:-))))))

Előzmény: Törölt nick (169)
shadowcruiser Creative Commons License 2006.03.11 0 0 183
Kívánom neki, hogy a poklok poklában bugyorogjon a lelke, amíg pokol a pokol!
pevek Creative Commons License 2006.03.11 0 0 181
Lehet. Sőt! Csak az értelmetlennek találtam, mivel amire válaszolt, már ott sem erről volt szó!
Előzmény: Törölt nick (178)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!