Nekem is a RC-t eszik a kicsik,és imádják. Idén már nem mertem nevezni sehova az időjárás miatt.Azért egy október végi kiállitást kitenni a kincsembe, az nem egy jó döntés. Nézelődni még kimegyek ide-oda,de a gyerekek maradnak itthon. (Championon még gondolkodom)
Nem,áááá.Ez még csak a csoportbirálat eleje. Nóra franciája lett a BOG. De bibiii van ám ilyen hátizsákom.Balkányi Ági nyerte Ingóval egyszer Tatán,és nekem adta.
syasztok! én mindig is bichon friset szerettem volna, de sajna a szüleim nem engedték mert azt mondták h a kutya nem házba való. most egy pulim van, Gombóc de őt is naon imádom. attól még most is teljesen bele vok szeretve a bichon frisebe!
Kérlek írjatok néhány sort a bolognese-frise különbségeiről, külső-belső egyaránt érdekelne. Miért nem népszerű ez a fajta? Olyan szép pedig, havanese-nél nekem jobban tetszik a frise. Őket lehet nyírni(ha nyáron pl meleg van), persze nem kiállítási kutyát? Van ebbe valakinek tapasztalata, milyen formára szokták(nem kiállítási kutyusként)? Tudnátok képet feltenni, OLYAN SZÉPEK az előző képek is, gratulálok mindenkinek. Én az uszkárok jellemét ismerem(okos, közvetlen, néha tolakodó, középpontban akar lenni, mozgékony, bohoc), mennyire hasonlóak, különbözőek, habár minden kutya egy jellem magában, sziasztok
Hú köszönöm,bár kézzel fogható volna. Hasonló darabokra gyűjtök már most,ha eljő az európa kiállitás ala Budapöst..:-))))) Százezreket ilyesmikre fogok költeni :-)))
:)) Direkt biza! Sőt ha rajtam múlna még lenne egy jó pár kutyám(TT is!),akikkel minden kiállitáson rontanánk a levegőt.:) Nem alszunk ott,mert tőlünk kb45km Fehérvár.