Keresés

Részletes keresés

Gega1 Creative Commons License 2006.02.25 0 0 47

Kapaszkodj meg, nem háromnegyed négy, hanem fél négy. Szurkolóűző időpont, de sajnos ezt már megszoktuk a Kőér utcában. Ha nem jönnek drukkerek Újvárosból, akkor leszünk vagy ötvenen, ebből harminc hozzátartozó és serdülő játékos.

Mondjuk ez azért a pesti kézilabdabarátokat is minősíti, ha a Szparira nem kíváncsiak, legalább a Dunaferrt lesnék meg.

A Debrecen ellen is több néző kellett volna, azért Szűcs, Orbán és Madai nem járnak minden héten Pesten.

A Kispest NB I B-s csapatának van egy kisebb stabil szurkolócsoportja (nyilván elsősorban futballdrukkerek), kár, hogy ők sem érzik maguknak a Szparit. Meg Kőbánya sem, pedig annak idején többek közt amiatt is vették fel ezt a nevet, hátha lesznek a nézőtéren a kerületből. Meg is jelent néhány cikk a Kőbányai Harsonában  a csapatról.

Pedig a lányok többet érdemelnének, bár utolsók, de azért lelkes csapat. Borzasztó lehet drukkerek nélkül játszani, nálunk gyakorlatilag nem létezik hazai pálya. Azt sem tudják, milyen az, ha őket buzdítja valaki.

Az utolsó hely elemzése több helyet igényelne, meghaladja e topic kereteit, de nézzük meg pl lányaink testi adottságait (magasság), többen közülük dolgoznak, mások tanulnak, nálunk nincs légiós stb. Pont ezért szeretem őket. Teljesen normális átlagemberek, akiket ha látsz az utcán, el sem képzelnéd, hpgy első osztályú sportolók.

Előzmény: mondial (46)
mondial Creative Commons License 2006.02.24 0 0 46
ugye nem komoly a jöv szerdai háromnegyed négyes kezdési időpont?

Roxi jobbulást...jó lenne már játszani látni téged
Előzmény: Gega1 (44)
tryall Creative Commons License 2006.02.24 0 0 45
Jobbulást kívánok én is. :)
Gega1 Creative Commons License 2006.02.23 0 0 44
Sajnos ez nem jó hír. Mindenesetre jobbulást. Reméljük, a rájátszásban már számíthatunk Rád.
Előzmény: rox. (42)
V-Man Creative Commons License 2006.02.23 0 0 43
:(
Előzmény: rox. (42)
rox. Creative Commons License 2006.02.23 0 0 42
sajnos nem tudok jatszani es uj nez ki jo egy ideig nem is fogok tudni.. :-(
sajnos :-(((((((((((((((((((((((((((((
Gega1 Creative Commons License 2006.02.23 0 0 41
Kit érdekel az autó, mikor 2 ilyen nő áll mellette? Legfeljebb egy SZDSZ-es ''más'' rajongót.
Előzmény: Törölt nick (37)
Gega1 Creative Commons License 2006.02.23 0 0 40

Pénteken a Debrecen ellen szükség lenne Roxira, nem tudom, milyen állapotban van. Balog Bea a ''halasi nagy zakó'' 20. percében megsérült, lehet, hogy elszakadt a bokaszalagja. Ha ő sem és Roxi sem játszhat pénteken, akkor a 21 éves Rózsa Vera lesz a balszélsőnk.

Jó lenne elkapni a Debrecent, bár erre kevés az esély. A Vasas csabai veresége után nekünk is kéne egy bravúr. Ha egy pontot szereznénk, már a Csaba előtt vagyunk, mert az egymás elleniben jobbak vagyunk.

rox. Creative Commons License 2006.02.23 0 0 39
sziasztok, v-man micsoda felvételt találtál :-))
Gega1 Creative Commons License 2006.02.22 0 0 35

Micsoda kép! Még nem láttam! Tudom, hogy ez Roxi topikja, hozza is a szokásosat, de mégis, amitől ledöbbentem: Jókai Nóra egyszerűen csodálatos a felvételen! Alig ismertem rá. Nóra, ez frizura áll Neked a legjobban, nem kell azt szőkíttetni!

Egyébként azért van csend, mert Roxi nem játszik, azaz nem volt részese a nagy halasi zakónak, gondolom, még mindig sérült. Majd pénteken meglátjuk, játszik-e a Debrecen ellen.

Előzmény: V-Man (34)
V-Man Creative Commons License 2006.02.22 0 0 34
nagy itt a csönd, új kép nincs, így jöjjön egy "klasszikus" még Győrből :) www.handballphotos.com
V-Man Creative Commons License 2006.02.12 0 0 33
hajrá! és kösz, hogy írtál ;)
Előzmény: rox. (32)
rox. Creative Commons License 2006.02.12 0 0 32
Szia Gega1!
Sajnos valóban komolyabb a gond, de remélem minél hamarabb tudok játszani én mindent megteszek h ez így legyen!
Előzmény: Gega1 (30)
mondial Creative Commons License 2006.02.11 0 0 31
ezek sajna nem túl jó hírek, már az edzőmeccsekkel kapcsolatban az időpontok
Előzmény: Gega1 (30)
Gega1 Creative Commons License 2006.02.11 0 0 30

Úgy tűnik, Roxi komolyabban megsérült, mert nem játszott a Szpari Goldberger és Csömör elleni edzőmeccsein, csak civilben tűnt fel a pálya szélén.

Egyébként , ha valakit érdekel, most kedden, 14-én a Szpari két felkészülési meccset játszik a szlovák Banska Bystricával 10:30-kor és 15:30-kor a Kőér utcában.

mondial Creative Commons License 2006.01.30 0 0 29
balszélen semmi esélye, ez teljesen egyértelmű...Balog Bea óriásit játszik ebben a szezonban:)
Előzmény: Gega1 (28)
Gega1 Creative Commons License 2006.01.29 0 0 28

Roxi jobbára védekezésben volt a pályán, a gólját indításból lőtte. Egyszer szerepelt támadásban irányítóként, de sajnos egyből megsérült, le is kellett cserélni. Azt hiszem nem komoly, mert rá tudott állni a lábára. Úgya ítélem meg, hogy hasznára lehet a csapatnak, mégis rutinosabb, mint a padon ülön ifisták és a bármilyen furcsa, ebben a Szpariban magas játékosnak számít.

Azt továbbra is fenntartom, hogy a balszélen nem fog sok szerepet kapni. Balog Bea tegnap megint szinte 100 %-osan lőtt, 7 akciógól+2 hetes gól volt a lőlapján. Az NS-ben ő volt a Szpariból az egyetlen kiemelt.

Szamosi Anita megint egész jól játszott, lőtt 4 akciógólt, talán ki is emelhette volna a Nemzeti Sport. Úgy látszik, kezd beérni, vagy Laci bácsi munkája látszik meg rajta.

mondial Creative Commons License 2006.01.28 0 0 27
így van. fél év után újra meccset játszott:)
Előzmény: rezike (26)
rezike Creative Commons License 2006.01.28 0 0 26
Hát ezek óriási hirek!)))))
V-Man Creative Commons License 2006.01.28 0 0 25
és még ki is állították egyszer :)
Előzmény: Törölt nick (24)
V-Man Creative Commons License 2006.01.28 0 0 23
Roxxxi meglőtte első Szparis gólját a Vácnak :))
Csbalázs Creative Commons License 2006.01.24 0 0 22
Szamosinak már a látványa üdítő:-))
Előzmény: mondial (21)
mondial Creative Commons License 2006.01.24 0 0 21
igen, a belső emberek hiányoznak főleg. ezér is volt üdítő Szamosi legutóbbi nagyszerű teljesítménye, ősszel nem láttam így játszani. Viglási a legutóbbi sérülése óta nem az igazi és még enyhén fogalmaztam, Szőke Szilvi még elmegy irányítónak...szal ezzel a résszel mindenképp gond van és erősítésre szorul, mer máskülönben a Szparinak semmiképpen sem gyengébb a játékosállománya más posztokon, mint mondjuk a Vásárhelynek vagy a Vasasnak, szal sokkal előrébb is állhatna. persze a lehetőségek itt behatároltak

mindenesetre Gálhidi és Roxi eredeti posztja balszélső, sajnos
Előzmény: Gega1 (20)
Gega1 Creative Commons License 2006.01.24 0 0 20

Így van, állítólag lehet, hogy Gálhidi visszatér és egyes hírek szerint Roxána irányítót is játszott valamikor a Győr ifiben. Nos, ez utóbbit egy győri drukker már megcáfolta.

Szerintem nem valószínű, hogy balszélsőt igazolt a Szpari akkor, amikor belső emberre van szüksége. Ezt Te is láthattad a Hódmezővásárhely ellen, hiszen gyakorlatilag nem tudtunk cserélni. Nagy Andi helyett Lánczos játszott a második félidőben, ezen kívül semmi. A kisebbik Szamosi, Lívia kapott pár percet, és Halmai a végén mikor piros lapot kapott Borkowska.

Rózsára most nem volt szükség, mert Balog szenzációs volt. Kapust szinte sosem cserélünk, (mindkét cserekapusunk még ifista), csak hetesnél. Such Tamara csak minden harmadik meccsen kap pár percet, Novográdecz Edit (szintén ifista) még nem NB I-es szintű, Simon Barbara most kezdett újra játszani az ifiben sérülése után.

Talán ez is közrejátszott abban, hogy fordított a Vásárhely. Mert gyakorlatilag az egész cserepadunk ifista-mondtam.

A fehérvári helytállásunkkor (csak egy góllal kaptunk ki a Cornexitől) is kérdezte tőlem egy fehérvári drukker, miért nem cserélünk.

Egyébként balszélsőnek még ott van Schulcz Imola, ifista, csak sérült volt. Előkészületi meccsen már játszott a felnőttek között. Meg kell említeni a változatosság kedvéért szintén balszélső Selenka Szilviát is, úgy tudom, ő sem szakadt még el a csapattól, csak sérült.

Előzmény: mondial (16)
Luigi 3 Creative Commons License 2006.01.24 0 0 19
Régi motoros vagy a szakmában, az biztos! :)))
Előzmény: tomacsek033 (12)
tomacsek033 Creative Commons License 2006.01.24 0 0 18

és mi a durva ebben a csajban

mondial Creative Commons License 2006.01.24 0 0 17
csak, h rögzítsük a tényt, h Roxi Szpari mezben:)

Előzmény: Törölt nick (10)
mondial Creative Commons License 2006.01.24 0 0 16
vmi pletykát hallottam, h Gálhidi Zsuzsi is lehet, h visszatér. akkor mi lesz? és, h Laurencz Roxxxival inkább irányító poszton számol.
Előzmény: Gega1 (15)
Gega1 Creative Commons License 2006.01.24 0 0 15

Bár a keretben volt és melegített a Szpari-Hódmezővásárhely meccsen, nem lépett pályára. Nagyon nagy küzdelem volt, végül 1 góllal kapott ki a Szpari, így Laurencz mester nem kísérletezett. Emellett Balog Bea, az első számú balszélső (22 éves, jelenleg 3. a magyar góllövőlistán, volt ifi gólkirálynő) ismét remekelt, 10 gólt lőtt.

Mellette Roxinak nincs sok esélye. Sőt, a Szpari második számú balszélsője, Rózsa Veronika is ügyes játékos, régi Szparis, kár lenne Roxi miatt kitenni a csapatból. (Őszintén remélem, hogy nem kerül erre sor!)

Persze, ha már leigazolták Roxánát, előbb-utóbb biztosan szóhoz jut, ha másként nem, csereként pár percre.

Előzmény: Törölt nick (10)
Szabotibor78 Creative Commons License 2006.01.24 0 0 14
A Szörp támogatja még a Fradit?
Előzmény: Törölt nick (4)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!