Keresés

Részletes keresés

Dorinesz Creative Commons License 2008.01.11 0 0 1605

Egy bank karaktert? Hogy aztán összevissza kelljen lépegetnem a karaktereimmel, hogy hozzájussak valami cucchoz? Bár mondjuk azért nem lenne hülyeség, hogyha ilyen atom nagy hülyeségeket el akarnék rakni, mint pl hógolyó, hogy majd nyáron vagizhassak vele, vagy a rénszarvas, amit elő tudjak hívni, amikor már mindneki rég elfelejtette... Dehát ezt tök feleslegesnek tartom. Amúgy is rohadt nagy helyed van a bankban, és rakhatsz még táskákat, annak elégnek kell lennie. Nemrég néztem meg, hogy a bankban lévő cuccoknak kb a háromnegyedét ki lehetne dobálni, mert nem igazán fog kelleni, de én ilyen hülye vagyok, hogy nem igazán szeretek semmit eldobálni, mer addig nem kellett, és ha eldobom, akkor tuti kelleni fog azonnal, szal majd ha már nagyon idegesít a kupi, akkor majd kidobálom.

Namost ez a 30g... Irtó idegesítő volt. Eddig minden karakteremmel rohadt nagy mákom volt, mert esett epic cucc, amit méreg drágán sikerült elsóznom AH-ban, és utána már meglett az epic mountra is a pénz. Aztán pont a hunteremmel, akivel a repuért küzdöttem, ugyebár még nem volt meg a repu 60-on, de már gyors hátast akartam, és megtanultam lovagolni (-ötszáznetomhány arany) meg megvettem az epic tigrist, és ott voltam, hogy volt vagy 60 aranyam. Na akkor még tanulni is kellett, akkor már csak 30 maradt, még kellett a repuhoz is lóvé (mert olyat lehetett csinálni, hogy whool meg silk meg ilyen cloth-okat kellett vinni egy pasinak, és adott érte reput) na akkor elAH-ztam a maradékot is, és ott álltam, hogy vért izzadva meglett a lóra a repu, és nem tudtam lovat venni... :-DDD Csak egy kicsit voltam hót idegbaj. De a 70-es haver kölcsönadott pénzt, szal az is meglett hamar, csak tök idegesítő volt. Szóval 30 aranyat megnézek mire adok ki... Merthogy még azért annyira nem keresek jól, bár tény, hogy outlenden tényleg nagyságrendekkel jobban keres az ember.

Nekem a nightelf pálya zenéje nem igazán tetszett. Olyan hülye gondolatokat és érzéseket ébresztett bennem, szal még 10-es szint alatt átmentem az emberpályára, és még így se volt meg a repum 40-nél. Csak 61-nél. De a draenei sámánommal még durvább volt. Kb. 4-es szinten voltunk haverrel, akivel együtt indítottunk draeneit, én sámánt, ő papot, és annyira nyomasztó volt az a pálya, hogy úgy döntöttünk késlekedés nélkül átmegyünk az emberekhez. :-D Hát mit ne mondjak, wetlandson megdeglettünk egy párszor, mérföldekről beagróztunk minden krokodilt és orkot, de sikerült. Az tök jó volt. :-D

Ez a bloodscalp ez pvp szerver? A mi szerverünkön is elég sok magyar van, van magyar gild is, jófejek. De a magyarok sztem csak töredéke az egész szervernek.

Akkor a kecskére még várnom kell. :-D

Előzmény: Véregér (1602)
blackrat Creative Commons License 2008.01.11 0 0 1604
Ez tényleg nagyon aranyos! Asszem még megnézegetem a többit is. :))
Előzmény: neverhood (1593)
blackrat Creative Commons License 2008.01.11 0 0 1603

Már 60-as vagy?? :DD Heh nem semmi ahogy haladsz! :D Lesz mit behoznom ha majd lesz gépem meg persze WOW-om! :D

Amúgy nagyon úgy néz ki hogy PC lesz nem pedig laptop, mert abból nem találtam olyat ami kellett volna elfogadható áron, de a PC is jó, már rakosgatjuk össze elméletben tesóimmal, de még azért csak várat magára.. Na nem baj, addigra talán majd meg lesz a wowra is a péz! :D

Előzmény: Dorinesz (1598)
Véregér Creative Commons License 2008.01.11 0 0 1602

Miért nem csinálsz egy bank karaktert? Az megoldja az összes táska problémát, egyedül a soulbond itemeket kell a saját bankodban tárolni. Na meg 70en lenyomod zulaman első bossát, és 20slotos tatyót kapsz érte, nagrandban 18slotosat lehet óccsóér, de szerintem megéri AH-ban 30g-t is rááldozni egy 18asra.

 

Hogy miért horda? Szerintem poén. Van allys karakterem is, úgy vettem észre, hogy a kissebbségi komplexusos (ötcentis) retardált köcsögök 80%-a inkább az ally oldalt választja. Ja meg a játékban a legjobb nők a blood elfek. Barrens tényleg nem egy szép környék, de nem kötelező ott q-zni. A blood elf és az undead kezdőterület meg a leghangulatosabbak között van a játékben. Bár a zenéje nem olyan jó, mint a night elfé.

 

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Ascaris

 

Szóval bloodscalp server. Kb 80%a a játékosoknak magyar.

 

A sörünnep októberben van, V.Ö. octoberfest :P Nyáron volt valami tűzünnep, ott tűzokádós gyertyát lehetett szerezni, állat volt.

Előzmény: Dorinesz (1601)
Dorinesz Creative Commons License 2008.01.11 0 0 1601

Afene. Mikor is van ez a sörünnep? :-DDD Én pont tegnap jutottam el nagy szenvedések árán odáig, hogy meglegyen a repum a lóhoz (nightelf). Tök jól mutat egy nightelf egy lovon nem? :-D Szal a tigris már unalmas volt. És ráadásul az exalted 1000-ig menő skáláját is majdnem végigtöltöttem.

Hordás vagy? Brrrr! Nem értem, hogy képesek emberek a hordás karakterekkel játszani. Ne érts félre, nem akarlak megbántani, de sztem gusztustalanok. :-DD Meg az a környék is elég gáz... Na mindegy, mindenkinek más az izlése, ettől szép a világ. :-D

Melyik szerveren vagy?

Most már elég magas a szintem ahhoz, hogy ne érdekeljen annyira a szintlépés, ha lesznek ilyen hülye ünnepek, biztos az összes kvesztet megcsinálom. Nővérem mondta, hogy ő pl olyasmi kvesztet csinált, amiért kapott valami italt, amiből ha ivott, akkor szineset hányt. :-DD Az is eléggé guszta lehetett, de azt mondta, hogy nem úgy volt megcsinálva, mintha hányt volna, hanem ilyen szines csillogós nemtomi jött ki a száján, de nem volt gusztustalan állítólag. Azt a kvesztet ironforge-ban lehetett felvenni. Én a karácsonyi kvesztek közül egyedül a szabadítsátok ki Metzent csináltam meg, kaptam érte rénszarvas ágacskát is, az tök édi. :-D De sajna már csak 9 van. Meg tele lett a táskám mindenféle állatkával, aminek a felét kénytelen voltam eldobálni, merthogy már teljesen invetory full volt. És hunterrel amúgy is csak 4 táskám van, nem öt. Vagyis öt táskám van, abból egy ammopach vagy hogy kell írni, és abba csak lőszert tudok tartani, semmi mást, így az kiesik, és marad 4. És kell is az az ammo táska, mert különben még lassabban lövöldöznék, és kell a 4000 db lőszer egy-egy napra, nem akarok félóránként lőszerért futkosni. :-D Ja, és hiénám van, az olyan édi! :-D

Na ez az, hogy nem fogok keresztül vágni nehéz vidéken, hogy odáig eljussak, mert tuti behalok 20x, és én rettenet mód rühellek meghalni...

Előzmény: Véregér (1599)
tamassy Creative Commons License 2008.01.11 0 0 1600
Bocsiii, a másik topicba szántam a beírásomat.....(Nade kinek van patkánya?)
Előzmény: tamassy (1597)
Véregér Creative Commons License 2008.01.11 0 0 1599

Dehogy kell lenned 70-nek hogy odajuss. Blades edgeből simán át lehet kutyagolni, csak hát néhol 70közeli lények vannak, szóval egy kicsit veszélyes az út. De megoldható, ha ügyes vagy.

 

Nem tudom hogy allynál hogy volt a sörünnep, de horda oldalon teljesen ingyen vesztegették a wolpertingert, csak az említett, 5 perces q-t kellett megcsinálni. Ráadásul ha az ember rendszeresen csinálta a szezonális napi küldetéseket, kecske mountot kapott, tök ingyen.

Dorinesz Creative Commons License 2008.01.10 0 0 1598
Jaja, de ahhoz, hogy eljussak netherstormba, minimum 70-esnek kellene lennem. :-D Vagy kell lennie egy mágus barátomnak... Vagy warlocknak. Szal oda macerás eljutni. Nekem jó a macska is. :-D Meg tényleg horror árat el tudnak kérni az ilyen szaladgáló jószágokért. Az egyik lánynak a gildből volt ilyen agyaras nyula, ő azt mondta, hogy AH-ban vette horrorisztikus áron. Már nem tudom mennyibe került, de én is lehidaltam. De igaz, a hunteremmel már 60 vagyok, előbb utóbb eljutok egyedül is ahhoz az árushoz. Nem szeretek mást buzerálni az én bajaimmal.
Előzmény: Véregér (1596)
tamassy Creative Commons License 2008.01.10 0 0 1597

http://www.youtube.com/watch?v=y2fYUr7wnUQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ieAmdixoJ4w&feature=related

Ismeritek ezeket a videókat?

Én teljesen el vagyok képedve tőlük.

Amúgy sziazstok!
Itt új vagyok, a nyulasoknál már régi tag. Ősrégi állatbolond vagyok, már mindenféle jószágom volt/van.
lányom Röff Hörcsikéje az éjjel lehelte ki kis lelkét :( :(
Most patkány mellett döntött, már meg is kerestem Crazy-t ez ügyben.

Teljesen odáig vagyok, hogy ezek a kis jószágok is milyen okosak!
Azt már régóta tudom, hogy a nyuszikis, hiszen már összesen 8 éve van nyuszkónk. :)

Véregér Creative Commons License 2008.01.10 0 0 1596

Nem AH, ez az októberi sörünnepen volt egy q. Be kellett nyomnod mint az állat, és akkor láttad őket.

 

Netherstormban van egy ürge, aki ilyen kis companionokat árul. Mondjuk horror ára van némelyiknek, 50G egy rohangáló szarért szerintem kicsit sok. Eversong Woodsban meg mini dragonhawk árus van, azok még nagyon szépek, kerülnek vagy 20 rézbe. Nem tudod véletlenül, hogy a minifarkas konkrétan melyik instából esik?

Előzmény: Dorinesz (1595)
Dorinesz Creative Commons License 2008.01.10 0 0 1595

LOL!!

Ezt AH-ban lehet kapni rohadt drágán ugye? :-DDD

Nekem csak egy fekete macskám van. Meg a druidámnak egy éjjeli lepkéje. :-DDD Ja, meg most karácsony alkalmával van minijeti vagy grincs vagy mi a jóélet, meg gnóm, meg az a robot. Egyik instából lehet azt a minifarkast megszerezni, az nekem nagyon kéne. :-D Az annyira édes. Ha rányomsz akkor morog meg acsarkodik rád. :-D

Előzmény: Véregér (1594)
Véregér Creative Commons License 2008.01.09 0 0 1594

Ahoj, kockafejek, ilyenje kinek van rajtam kívül?

 

 

 

neverhood Creative Commons License 2008.01.09 0 0 1593
Hát ez tök édes (=
Eddig még én sem láttam magyarul, de aranyosan szinkronizálták.

http://videa.hu/main.php?page=play&v=JApYTO4sfcbg2Ak5
neverhood Creative Commons License 2007.12.30 0 0 1592
Hát mit mondjak nem egy csunya dög ((=
Eléggé más a pofája, mint a kaunak. Na mostmár én is csinálok majd képet nektek Szuszikáról, aztán felrakom. Bár ő általában fekszik valahol, majd megprübálom lábra állítani. Csak mindig elfelejtem (=
Előzmény: Cateye_ (1580)
Dorinesz Creative Commons License 2007.12.30 0 0 1591
Hú mekkora! :-DDD Gyönyörű jószág!
Előzmény: Cateye_ (1580)
blackrat Creative Commons License 2007.12.29 0 0 1590

Hehe. Van benne pár nagyon jó kép! :D

 

 

Ha már hörcsög, nemrég kérdezték tőlem, hogy a törpehörik (dzsungik) mennyire jönnek ki egymással? Hát nekünk volt 2, sztem az egyik fiú volt, a másik lány, de még ők is mindig bunyóztak, akkor is, ha kint összetalálkoztak. Mondjuk külön voltak tarva, szal mindegy is volt. Na de az érintetteknél, van vagy 6-8 höri, és mindet külön kell tartaniuk. Már nem is tudom hogy kezdték, el tudom képzelni hogy 2-őt vettek egyszerre és azok meg ellenkező neműek voltak, aztán a többi már jött magától.. Meg volt hogy az egyik hím átszökött valahogy az egyik nőstényhez. Na mindegy, csak nem értik, hogy miért nem jönnek ki egymással, pedig a kereskedésekben is együtt vanak (jó, ott aztán van bunyó is meg minden). Meg nem tudom mennyire emlékszem jól, de te is tartasz együtt höriket nem? Szal akkor végülis az a kérdés, hogy mitől függ az hogy elfogadják e egymást vagy nem? Vagy ha együtt vannak tarva és mondjuk nem verik laposra egymást, az nem azt jelenti hogy elfogadták egymást? Na ezt bogozd ki! :D

Előzmény: Crazyworld (1584)
blackrat Creative Commons License 2007.12.29 0 0 1589
Tényleg nagyon szép "kis" kutty! Nagy szőrös kis cukorfalat! ;)))
Előzmény: Cateye_ (1580)
Crazyworld Creative Commons License 2007.12.29 0 0 1588

A természetben is egyedül élnek, teljesen véletlen, hogy megtűrt egy másikat....illetve hát kérdéses számomra, hogy mitől halt meg a másik....talán ez a másik sokkal erősebb volt, és nem hagyta élni.

 

Szal kint a természetben mind a hím, mind a nőstény egyedül tengeti mindennapjait, kivéve párzáskor. Tudtommal a hím keresi fel a nőstényt a területén, és megtörténik a párzás. Ezután a hímnek iszkiri! A nőstény teljesen egyedül neveli az utódokat, akiket a kellő időben el is hajt melegebb éghajlatokra. Hörcsögéknél már csak így megy. :)

 

Nagyon szívesen segítenék gazdát találni neki, de tudod, nekem is van egy marék eladó hörcsög, és szeretném, ha előbb azok találnának gazdira. :S De ha valaki pont egy feketét keresne nálam, és ragaszkodik hozzá, akkor ajánlani foglak.

Előzmény: jingo (1587)
jingo Creative Commons License 2007.12.29 0 0 1587
Mégis,ha tudnál neki segíteni gazdit keresni,megköszönném!
Éjjel halt meg a másik,nagyon nyugtalan.


Szóval ezek a kis vakarcsok nem társas lények?
Nekünk nem lesz időnk foglalkozni vele a napi takarításon,etetésen kívül.Mi vidékre megyünk melózni,Anyámra maradnak a kisállatok,kutyát visszük.
Előzmény: Crazyworld (1586)
Crazyworld Creative Commons License 2007.12.28 0 0 1586

Dehogy dilizik be! A világon a legjobban egyedül érzik magkat! :)

 

Amúgy már van 3 is. Azért köszi!

Előzmény: jingo (1585)
jingo Creative Commons License 2007.12.28 0 0 1585
Crazy!
Nem neked kellett volna fekete hörcsög?
SOS gazdi kéne koromfekete hörcsöglánynak.Egyedül van,bedilizik!
Egészséges,szép.
Előzmény: Crazyworld (1584)
Crazyworld Creative Commons License 2007.12.28 0 0 1584

Ezt nézzétek meg!!! :D

 

16 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott .....vagy mégsem? ;P

 

 

Cateye_ Creative Commons License 2007.12.28 0 0 1583
A saplaninac = jugoszláv farkasölő. Hogy a törzskönyvbe melyik van írva, nem néztem sosem. :)
Előzmény: Crazyworld (1581)
Zeus SH Creative Commons License 2007.12.28 0 0 1582
Kicsi kutya egy jugoszláv farkasölő... ;) Vagy legalábbis én úgy tudom, hogy a jugoszláv farkasölő és a sarplaninac ugyanaz. ...vagy csak nagyon hasonlít, de majd Cateye elmondja...

Mindenesetre Kicsi gyönyörű jószág, nem tudom mennyire látszik, de jócskán hatvan kiló fölött van... ;)
Előzmény: Crazyworld (1581)
Crazyworld Creative Commons License 2007.12.27 0 0 1581

Kapásból azt mondtam volna, hogy ő az. Vagy Jugoszláv farkasölő...:))

 

Még életemben nem hallottam erről a fajtáról. Mi a közös benne meg a kaukázusiban? Rákerestem a fajtára, de nem találtam erre vonatkozóan infót.

Előzmény: Cateye_ (1580)
Cateye_ Creative Commons License 2007.12.27 0 0 1580

Bár jó régen beszéltünk róla, tegnapelőtt sikerült megállítanom Kicsi kutyát egy viszonylag normális fotó erejéig. Ő egy 8 éves sarplaninac kan. :) És ha minden jól megy, jövő tavasszal hoznak mellé egy ugyanilyen pici kölyök kutyust is. :)

Előzmény: neverhood (1075)
yasha Creative Commons License 2007.12.18 0 0 1579

Hat ezen en is nagyokat vigyorogtam :)

Egyre jobban beleszerelmesedek ezekbe az idetlen nagypapagajokba.

 

Bar ma jartam Grafeknal, es sajna Csorivel nem talalkoztam, pedig mar rendszeresen "beszelgetunk". Csusza volt ott, meg par beteg joszag, mutott gorenyke, tengerimalac, stb... :(

blackrat Creative Commons License 2007.12.18 0 0 1578
Hát ez nagyon jó!! :-D Jót röhögtem rajta! És tényleg milyen jó ritmusérzéke van! :D
Előzmény: Crazyworld (1575)
Dorinesz Creative Commons License 2007.12.17 0 0 1577
Ez k*rva jó! :-DDDDD Vajon ha egész nap szólna a zene, egész nap táncolna? :-D
Előzmény: Crazyworld (1575)
mano-jano Creative Commons License 2007.12.17 0 0 1576
Eszméletlen jó, olyan jót nevettem :))))
Előzmény: Crazyworld (1575)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!