így tv-n keresztül nekem csak a szépségversenyes izé nem tetszett, eléggé feszengtek szegény lányok, pl a főmeccs sokkal lazábbra sikeredik, mint tavaly
Jó, csak akkor írjuk ki, hogy e-on piros gömb és kék flakon bemutató reklámdélután 2005 - a gálán mellesleg megjelenik a magyar kézilabdázás krémje is, akik mit sem sejtve asszisztálnak ehhez... és akkor a kézilabdagálára számítók tudják, hogy ez most nem az ő műsoruk lesz.
Másrészt, ha az e-ont picit is érdekelné a magyar kézilabdázás, nem csak a saját zsebe, akkor nem csinálna bazári majmot a legjobb kézilabdázókból.
Hozzáteszem, hogy tavaly jól szórakoztam, most meg a fejem fogom, és elbújnék szégyenemben. Azt is mondhatnám, hogy én kérek bocsánatot ezektől a remek sportolóktól. Szerencsétlenek nem tudták, hová jöttek, megvezették őket: itt nem az ő produkciójuk a lényeg, ők csak itt a díszlet ehhez a reklámmocsokhoz a pályán: a piros szaladgáló gömbhöz, meg, a kék flakonhoz. Szégyen gyalázat, botrány! :((
A tavalyi az gála volt, ez egy meg 4 óra óta tartó reklámblokk a pályán, amiben időnként feltűnnek kézilabdázók is. Szóval nem kéne összetéveszteni a kettőt... :(
A pályán (!) meccsek közben időnként felbukkanó két lábon járó reklám kék flakon meg a piros gömb miatt kedvem lenne stukkert fogni és reklámfigura mészárlást rendezni a Főnixben...
Ja és szvsz sokkal több a (fölösleges) reklám mint tavaly, sokkal kevesebb az izgalom, és sokkal több a ripacskodás, az öncélú bohóckodás, idétlenkedés, mint tavaly. Ezt bizony nagyon elbaszták...